ویزای ترانزیت چیست؟

ویزای ترانزیت چیست؟

ویزای ترانزیت یک ویزای غیر مهاجرتی کوتاه مدت است که به مسافران اجازه می دهد تا به فرودگاه های شهر های میانی سفر کنند و از آنجا، با توجه به مقصد خود پرواز خود را ادامه دهند.

به طور مثال، یک مسافر هندی می تواند از مسیر اقیانوس اطلس به سمت آمریکا پرواز کند. در این مسیر مسافران می توانند در فرودگاه شهر های لندن، فرانکفورت، مونیخ، آمستردام یا پاریس مسیر خود را به سمت آمریکا تغییر دهند.

برخی از کشور ها معتقدند که در صورتی که توقف مسافر حداقل 24 ساعت طول بکشد، فقط باید یک ویزای ترانزیت اخذ کنند. اما کشور سنگاپور معتقد است که ویزای ترانزیت به مدت زمان 4 ساعت ارائه می شود.

برخی از کشوران اعلام کرده اند که مسافران حتما باید ویزای ترانزیت داشته باشند، حتی اگر از فرودگاه آن شهر خارج نشوند.

در ادامه می خوانید:

♦ ویزای ترانزیت برای دریانوردان به چه شکل است؟

♦ ویزای ترانزیت برای کدام کشورها ضروری است؟

♦ مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت

♦ هزینه ویزای ترانزیت

♦ سوالات متداول ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت برای دریانوردان به چه شکل است؟

ویزای ترانزیت برای دریانوردان، به آن ها این مجوز را می دهد که کشتی خود را به بندر یک بیاورند و برای مدت محدودی در آنجا بمانند تا زمانی که وسیله نقلیه بعدی خود را برای حمل و نقل به کشور مقصد سوم دریافت کنند.

ویزای ترانزیت برای کدام کشورها ضروری است؟

اتباع کشور های زیر در صورت عبور از منطقه حمل و نقل هر فرودگاه شینگن، باید یک ویزای ترانزیت هوایی داشته باشند:

♦ افغانستان

♦ بنگلادش

♦ کنگو

♦ اریتره

♦ اتیوپی

♦ غنا

♦ ایران

♦ عراق

♦ نیجریه

♦ پاکستان

♦ سومالی

♦ سری لانکا

همچنین شهروندان ایرانی، در صورت استفاده از حمل و نقل هوایی کشور های، استرالیا، روسیه، مراکش، ژاپن، چین و کوزوو باید ویزای ترانزیت اخذ کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت:

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای ترانزیت، به شرح زیر می باشد:

1. فرم درخواست ویزای ترانزیت:

فرم درخواست اخذ اقامت کوتاه مدت، به طور کامل تکمیل شده و در آخر به امضای متقاضی رسیده باشد.

2. دو قطعه عکس:

عکس ها باید پس زمینه سفید داشته باشند. هممچنین عکس ها باید جدید باشند و در سه ماه اخیر گرفته شده باشد.

3. پاسپورت معتبر:

پاسپورت متقاضی باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. پاسپورت باید حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

4. مدارک مربوط به سفر به مقصد نهایی:

♦ رزرو بلیط پرواز که نشان دهنده سفر به کشور سوم باشد
♦ ویزای صادر شده کشور مقصد سوم ( در صورتی که کشور مقصد سوم به ویزا نیاز داشته باشد)
♦ بیمه مسافرتی با توجه به شرایط تعیین شده کشور مقصد سوم

هزینه ویزای ترانزیت:

هزینه ویزای ترانزیت هر کشور را، وزارت امور خارجه آن کشور تعیین می کند. به طور مثال، هزینه ویزای ترانزیت کشور های حوزه شینگن 60 یورو، قیمت ویزای ترانزیت چین 30 دلار و هزینه ویزای ترانزیت کانادا رایگان می باشد.

سوالات متداول ویزای ترانزیت:

مدت اعتبار ویزای ترانزیت چقدر می باشد؟

مدت اعتبار ویزای ترانزیت، وزارت امور خارجه هر کشور تعیین می کند. معمولا اعتبار ویزاهای ترانزیت 24 ساعت می باشد. اما در کشور هایی مثل سنگاپور، مدت اعتبار ویزای ترانزیت، 4 ساعت می باشد.

در دسته بندی های ویزای شینگن، ویزای ترانزیت جزو کدام دسته بندی می باشد؟

در دسته بندی های ویزای شینگن، ویزای ترانزیت، در دسته A قرار می گیرد و از آن نیز به عنوان ویزای صفر بار ورود یاد می شود.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای ترانزیت چیست؟
میانگین امتیاز 3.4 از 5 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026