سلام میخواستم بدونم میشه یکی از اقوام دور یا دوست و به عنوان ساپورتر معرفی کرد؟ در کنار ساپورت خانواده؟
Discy Latest سوالات
سلام خسته نباشید میدونم که امسال تمکن مالی برای ویزای تحصیلی کانادا شده ۲۰ هزار تا + شهریه ولی هزینه های زندگی برای دو نفر قاعدتا نباید دو برابر بشه مگه نه؟ مثلا صاحبخونه که از دوتاشون دو تا پول اجاره نمیگیره یا مثلا دوتاشون ...
سلام و خسته نباشید ۱- من و همسرم برای کانادا میخوایم سابمیت کنیم، درمورد تمکن مالی سوال دارم. بخشی از مبلغ تمکن پس انداز طی چند سال کار کردن مشترک من و همسرم هست و بخشی هم هدیه نقدی عروسیمون ...
باسلام؛ برای پر کردن فرم اطلاعات خانوادگی در فرم Family Information، من انگلیسی اسم ها را تایپ کردم اما بدلیل طولانی بودن اسم، فارسی آن در کادر مربوطه جا نمیشود. باید چه کار کنم؟
سلام، اگر به هر دلیلی در بستن فایل ویزای تحصیلی کانادا اشتباه رخ داده شده باشه و مدارک ناقص اپلود شده باشد و فایل سابمیت شده باشد و برخی مدارک رو بارگذاری نکرده باشیم، میشود آن فایل قبلی رو نادیده ...
با سلام؛ همسرم ویزای تحصیلی کانادا رو همرا با ۱۵هزاردلار فاند گرفتن و شهریه دانشگاه ۲۰ هزار دلار هست که ۵ هزار تا را باید خودمون پرداخت کنیم، میزان تمکن مالی واسه دو نفرمون چقدر باید باشه، ممنون و تشکر
سلام وقت بخیر براساس این متنی که داخل سایت برای ویزای کانادا نوشته شده, حجم استادی پلن چقدر باید باشه چون الان متنی که من آماده کردم حدود دو صفحه شده باید کمترش کنم یا نیاز نیست؟ In one page, ...
سلام؛ میخواستم ازتون بپرسم برای تمکن مالی آیا میشود که فقط از حساب پدرم به عنوان ساپورتر استفاده کنم و حساب خودم رو ارائه ندم. چون تو حساب خودم پول و گردش حساب خوبی ندارم. باتشکر
سلام؛ وقتتون بخیر. من اتباع افغانستانی در ایران هستم. برای بیومتریک کانادا باید میرفتم اما بخاطر نداشتن پاسپورت نتونستم. الان پاسپورتم اقامت دانشجویی داره، کدوم کشور سریعتر یا آسان تر به افغانستانیها ویزا میده؟
سلام وقت بخیر؛ آیا گرفتن پذیرش از دانشگاه یا کالج در ویزا شدن یا ویزا نشدن تاثیری خواهد گذاشت؟