نحوه گرفتن انواع ویزای انگلیس + هزینه ها + شرایط تضمین ۱۰۰%

ویزای انگلیس

حکومت انگلیس، قوانینی تعیین می‌کند که براساس آن مشخص می‌کند که چه کسی می‌تواند وارد این کشور شود و چه کس حق ورود به این کشور را ندارد. انگلستان، عضو اتحادیه اروپا می‌باشد اما برای ارائه ویزا از قانون مرز های شینگن پیروی نمی‌کند ولی می‌توان گفت قوانین ویزای انگلیس تا حدودی شباهت زیادی به ویزای شینگن دارد.

[vc_cta h2=”” txt_align=”right” style=”outline” color=”grey”]

 مزایای ویزای انگلیس

 انواع ویزای انگلیس

 شرایط ویزای انگلیس

 قیمت ویزای انگلیس

 مدارک ویزای انگلیس

 ویزای انگلیس تضمینی

 مدت زمان صدور ویزای انگلیس

 جواب ویزای انگلیس

 ریجکت ویزای انگلیس

 اعتراض به رد ویزای انگلیس

 سفارت انگلیس در تهران

 ویزای انگلیس VFS

 فرم آنلاین ویزای انگلیس

 ویزای شینگن انگلیس[/vc_cta]

مزایای ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

قبل از هرچیز، این نکته را در نظر داشته باشید که تبدیل ویزای انگلیس به اقامت دائم آن امری بسیار مشکل است اما داشتن ویزای انگلستان دارای چند امتیاز و مزیت می‌باشد که در زیر به آن ها می‌پردازیم:

۱. با ویزای انگلستان می‌توانید حداکثر تا ۳۰ روز در دوره های آموزشی شرکت کنید.

۲. با ویزای انگلیس می‌توانید در این کشور ازدواج کنید.

۳. با ویزای توریستی انگلیس می‌توانید در فعالیت های مرتبط با کسب و کار خود مشارکت داشته باشد.

۴. همچنین اگر زیر ۱۸ سال باشید، می‌توانید در برنامه های مبادله آموزشی شرکت کنید.

انواع ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

با توجه به هدف سفر شما به انگلیس، سفارت این کشور انواع مختلفی ویزا ارائه می‌کند. در زیر انواع ویزای انگلستان را با توضیح برای شما آورده ایم:

ویزای توریستی انگلیس:

 ویزای توریستی انگلستان، با اهداف گردشگری صادر می‌شود. این ویزا می‌تواند برای دوره های کوتاه (تا ۶ ماه) و یا برای بلند مدت (۱ ساله، ۲ ساله و ۵ ساله) صادر شود اما مسئولان ویزای این کشور به ندرت ویزای توریستی را برای دوره های بیشتر از ۶ ماهه صادر می‌کنند. اگر ویزای توریستی انگلیس برای بلند مدت صادر شود، می‌توانید با آن در انگلستان کار کنید.

[vc_message message_box_color=”grey” icon_fontawesome=”fa fa-chain-broken”]

بیشتر بدانید | ویزای توریستی انگلیس

[/vc_message]

ویزای کار انگلیس:

 سفارت انگلستان، شرایط بسیار سختی را برای اعطای ویزای کار این کشور به متقاضیان تعیین کرده است. ویزای کار انگلیس برای متقاضیانی است که دارای حرفه و مهارت هایی هستند که در کشور انگلیس به آن نیاز است. برای اخذ ویزای کار این کشور، به دعوت نامه از سوی کارفرما، شرکت و یا یک موسسه ای در انگلستان نیاز دارید.

ویزای ترانزیت انگلیس:

 ویزای ترانزیت انگلستان مخصوص کسانی است که از انگلیس به عنوان کشور عبوری در مسیر خود استفاده می‌کنند و مقصد اصلی آن ها، کشور دیگری است. اگر متقاضی به طور منظم از طریق انگلیس به مقصد خود سفر کند، می‌تواند درخواست ویزای ترانزیت بلند مدت داشته باشد. ویزای ترانزیت بلند مدت انگلیس، می‌تواند تا مدت زمان ۱۰ سال اعتبار داشته باشد. معمولا متقاضیان ویزای ترانزیت انگلیس، تمایلی به اقامت در این کشور ندارند.

ویزای تحصیلی انگلیس:

 این نوع ویزا، برای دانشجویان بین المللی صادر می‌شود که می‌خواهند در انگلستان تحصیل کنند. این ویزا، بر اساس سن متقاضیان، به دو دسته تقسیم می‌شود. این تقسیم بندی ها بر اساس سن دانشجو ها، به دسته بندی های زیر ۱۴ و بالای ۱۴ سال دسته بندی می‌شود.

شرایط ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

همانطور که می‌دانید، سفارت انگلستان شرایط سختی برای اعطای ویزا به متقاضیان ایرانی وضع کرده است. با توجه به این سخت گیری ها، پیشنهاد می‌شود برای بالا بردن شانس اخذ ویزای انگلیس حتما دعوت‌نامه ای معتبر از طرف اقوام و یا آشنایان ساکن انگلیس برای اخذ ویزای خود ارائه کنید. اگر دعوت نامه نداشته باشید، تاریخچه سفری شما و مدارک تمکن مالی و گردش حساب می‌تواند در تصمیم گیری افسران ویزا تاثیر گذار باشد. پس شرایط ویزای انگلستان را، می‌توان داشتن دعوت‌نامه (در صورت موجود بودن)، تمکن مالی و گردش حساب و تاریخچه سفری بیان کرد.

قیمت ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

هزینه ویزای انگلیس به دو صورت می‌باشد. اگر از دفتر VFS داخل ایران اقدام کنید، باید ۲۷۰ دلار آمریکا پرداخت کنید و اگر از دفاتر VFS خارج از ایران اقدام کنید، باید مبلغ ۲۵۰ دلار آمریکا پرداخت کنید. از این مبالغ اعلام شده برای هزینه ویزای انگلیس، ۱۲۵ دلار به سفارت انگلستان برای بررسی مدارک و انگشت نگاری پرداخت می‌شود.

مدارک ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

سفارت انگلستان، برای تصمیم گیری در مورد اعطا و یا عدم اعطای ویزای انگلستان به شما، یک لیست مدارک تعیین کرده است. توجه داشته باشید که از بین کلیه مدارک ویزای انگلیس، تمکن مالی و تاریخچه سفری شما با دقت بیشتری بررسی می‌شود. توجه داشته باشید که مدارک ویزای انگلیس باید به زبان انگلیسی و یا ولزی ترجمه شود.

 لیست مدارک ویزای انگلیس به ترتیب زیر می‌باشد:

گذرنامه متقاضی ویزای انگلیس با حداقل یک صفحه خالی
گذرنامه های قبلی متقاضی
تمکن مالی به پوند و گردش حساب ۳ ماهه اخیر
اصل و ترجمه شناسنامه
ارائه کلیه اسناد منقول و غیر منقول به همراه ترجمه
ارائه دعوت نامه معتبر (در صورت دارا بودن)
ارائه گواهی اشتغال به کار و سابقه بیمه تامین اجتماعی

[vc_message message_box_color=”grey” icon_fontawesome=”fa fa-chain-broken”]

بیشتر بدانید | مدارک ویزای انگلیس

[/vc_message]

ویزای انگلیس تضمینی

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

به طور قاطع و صد در صدی باید به شما بگم که ویزای انگلیس تضمینی وجود ندارد. با توجه به شرایط سخت اعطای ویزای انگلستان به شهروندان ایرانی، هیچ کس نمی‌تواند تضمینی در ارائه ویزا به شما بدهد. تنها تضمینی که کارگزاران و عاملان ویزای انگیس می‌توانند به شما بدهند این است که در صورت ریجکت شدن ویزای شما، مبلغ دریافتی را به شما عودت دهند که هیچکس (از جمله ویزالند) چنین کاری را انجام نمی‌دهد.

 ویزای تضمینی انگلیس بدون مدارک

 در بالا به شما گفتیم که ویزای تضمینی انگلیس وجود ندارد. از طرفی، بدون مدارک، با چه روشی افسران ویزای انگلیس می‌توانند شرایط شما را برای اعطای ویزا بررسی کنند؟ فکر می‌کنم نیازی به توضیح بیشتر نیست!

مدت زمان صدور ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

پس از ارائه مدارک به سفارت انگلیس و انجام پروسه انگشت نگاری، در مدت زمان حدود ۲ تا ۳ هفته جواب ویزای انگلیس برای شما صادر می‌شود. در صورتی که در خارج از ایران انگشت نگاری شده باشید و نیاز به پیکاپ پاسپورت دارید، باید حداکثر تا ۳۰ روز بعد از دریافت ایمیل برای پیکاپ پاسپورت اقدام کنید.

سرویس استاندارد:

 با این انتخاب این سرویس، باید ۱۲۵ دلار برای ویزای ۶ ماهه در سایت سفارت پرداخت کنید و جواب ویزای شما در ۱۵ روز کاری ارسال می‌شود.

سرویس ویژه:

 با انتخاب این سرویس، باید ۴۰۹ دلار برای ویزای ۶ ماهه به سفارت انگلیس پرداخت کنید . جواب ویزای شما در ۵ روز کاری برای شما ارسال می‌شود.

سرویس سوپر ویژه:

 با انتخاب سرویس سوپر ویژه، باید ۱۴۰۶ دلار برای ویزای ۶ ماه انگلیس پرداخت کنید که در این صورت، جواب ویزای شما در ۲۴ ساعت برای شما ارسال می‌شود.

جواب ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

پس از ارائه مدارک و انجام پروسه انگشت نگاری، معمولا بین ۲ تا ۳ هفته بعد جواب ویزای انگلیس برای شما ارسال می‌شود. در صورتی که در دفتر تهران اقدام کرده باشید، جواب ویزای انگلیس به همراه مدارک در یک پاکت برای شما ارسال می‌شود و در صورتی که از دفاتر خارج از ایران اقدام کنید، جواب ویزا برای ایمیل می‌شود و مدارک و پاسپورت شما از طریق پست برایتان ارسال می‌شود.

ریجکت ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

رد شدن ویزای انگلستان به دلایل مختلف اتفاق می‌افتد. اگر در دفاتر خارج از ایران برای اخذ ویزا اقدام کرده اید، نامه ریجکتی در قالب ایمیل برای شما ارسال می‌شود اما اگر در دفتر تهران اقدام کرده اید، نامه ریجکتی به همراه پاسپورت و مدارک به آدرس شما ارسال می‌شود. معمولا بیشترین علت ریجکتی، مدارک مالی متقاضیان و عدم توانایی ایشان در پرداخت هزینه های اقامت می‌باشد.

 رایج ترین دلایل ریجکتی ویزای انگلیس عبارتند از:

ارائه مدارک غیر واقعی و نادرست
اعلام اشتباه نوع ویزای درخواستی
عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در انگلستان
تاریخچه سفری نامناسب
ارائه دعوت نامه غیر معتبر برای سفارت انگلیس

[vc_message message_box_color=”grey” icon_fontawesome=”fa fa-chain-broken”]

بیشتر بدانید | دلایل ریجکت ویزای انگلیس + اعتراض به رد ویزای انگلیس

[/vc_message]

اعتراض به رد ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

رفع ریجکتی ویزای انگیس و یا اعتراض به رد شدن ویزای انگلیس وجود ندارد. برای اعتراض می‌توانید نامه ای در قالب ایمیل برای افسران ویزای انگلیس ارسال کنید. در این نامه، پس از شرح دادن اطلاعات پرونده ویزای خود و دلایل ریجکتی، باید به افسران ویزا ثابت کنید که به اشتباه درخواست ویزای شما را رد کرده اند. رفع ریجکتی ویزای انگلیس زمان ندارد و شما پس از تکمیل نواقص پرونده خود، بلافاصله می‌توانید برای درخواست مجدد اقدام کنید. پس از رفع مواردی که باعث ریجکتی شما شده است، می‌توانید درخواست خود را دوباره ارسال کنید.

سفارت انگلیس در تهران

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

سفارت انگلستان در تهران از سال ۱۳۷۸ برقرار است. سفارت انگلیس در آدرس تهران، خیابان فردوسی، بین خیابان نوفل لوشاتو و خیابان جمهوری، پلاک ۱۹۸ واقع شده است. توجه داشته باشید که بخش ارائه خدمات ویزا و کنسولی در سفارت انگلیس همچنان تعطیل است.

شما باید برای درخواست ویزای انگلیس، به دفتر VFSGlobal در آدرس زیر مراجعه کنید.

| تهران، میدان آرژانتین، خیابان الوند، خیابان راشل کوری (بیست و هفتم)، ساختمان شماره ۱۱، طبقه اول، دفتر VFSGlobal.

وقت سفارت انگلیس:

 به سایت سفارت انگلیس مراجعه کنید. پس از ایجاد حساب کاربری و تکمیل فرم ویزای انگلیس، باید هزینه درخواست ویزای این کشور را پرداخت کنید. بعد از گذراندن کلیه این مراحل، می‌توانید روز و ساعت مراجعه خود را به یکی از دفاتر انگشت نگاری و تحویل مدارک انتخاب کنید.

[vc_message message_box_color=”grey” icon_fontawesome=”fa fa-chain-broken”]

بیشتر بدانید | سفارت انگلیس در تهران

[/vc_message]

ویزای انگلیس VFS

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

با توجه به اینکه خدمات روادید و بخش کنسولی سفارت انگلستان در ایران تعطیل می‌باشد، شما باید برای درخواست ویزای انگلستان از دفتر VFS اقدام کنید. همچنین تمامی دفاتری که در خارج از کشور کار تحویل مدارک و انگشت نگاری را انجام می‌دهند، مربوط به شرکت VFS هستند.

فرم آنلاین ویزای انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

پس از ثبت نام در سایت سفارت انگلستان و وارد کردن اطلاعات در حساب کاربری، شما باید فرم ویزای انگلیس خود را به صورت آنلاین تکمیل کنید. در این فرم باید اطلاعات شخصی، اطلاعات خانوادگی، هدف سفر به انگلستان، آدرس محل سکونت و جزئیات تماس، مدت زمان اقامت و مواردی از این قبیل را تکمیل کنید. در صورت درخواست، می‌توانید برای تکمیل کردن فرم ویزای انگلیس از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

ویزای شینگن انگلیس

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

کشور انگلستان، تا پیش از این ویزای شینگن برای متقاضیان خود صادر می‌کرد اما در تاریخ ۹ ژوئن ۲۰۱۴، این کشور قوانین جدیدی برای اعطای ویزا به متقاضیان خود وضع کرد و از پیمان شنگن خارج شد.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

نحوه گرفتن انواع ویزای انگلیس + هزینه ها + شرایط تضمین ۱۰۰%
4.4 (88.89%) 9 votes
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۴ دیدگاه ها

  • با سلام. من اقامت انگلیس را دارم و حدود ۲۴ سال است اینجا زندگی میکنم، سالها قبل جدا شده و تنها زندگی کرده ام و اخیرا در سفر اخر با شخصی ازدواج رسمی و مراسم داشته ایم. سوال من اینست که: ۱- چگونه میتوانم اثبات تماسها را نشان دهم چون از طریق واتساپ عموما بوده و هیچ گزینه ای در واتساپ نیست تا پریت کلی ان را تهیه کرد. ۲- فرم تقاضای ویزا را روی سایت سفارت تکمیل و سابمیت کرده ام اما امکان گرفت وقت سفارت ممکن نیست ایا شما قادر به گرفتن وقت هستید اگر بله هزینه شما چقدر است ۳- ایا لیست مدارک مورد نیاز را که باید همسرم در روز مراجعه به سفارت باید همراه داشته باشد همانهایی است که شما لیست کرده اید و یا بیشتر است؟ ۴- سوال بسیار مهم من مسیله نشان دادن درامدم میباشد تا سال گذشته کار میکردم و صاحب کمپانی و کار خود بودم اما بر اثر حادثه ای دچار عدم توانایی کار شدم لذا از طریق پزشکم به من برگه معلولیت دادند (Dissaibly), آیا با ارایه مدارک معلولیت هنوز هم باید صاحب کار و درامد باشم؟ انچه که از این معلولیت میگیرم ماهیانه مبلغی حدود +۱۰۰۰ است. با تشکر منتظر پاسخ هستم

    • سلام
      برای دریافت پاسخ سوالات تون، با شماره ۰۹۱۲۲۶۳۱۶۳۹ تماس بگیرید.
      مشاور ویزای گروه ویزالند شما رو راهنمایی میکنند.

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

دسته‌ها