ویزای توریستی استرالیا | شرایط، دعوت‌نامه، هزینه‌ها، مدارک

ویزای توریستی استرالیا
توسط

ویزای استرالیا، در انواع مختلفی ارائه می شود. از انواع ویزای استرالیا، می توان به ویزای توریستی، ویزای کار و مهارت، ویزای تحصیلی و ویزای ترانزیت اشاره کرد. هزینه ویزای توریستی استرالیا، 140 دلار استرالیا می باشد. اگر متقاضی ویزای استرالیا، ویزای شینگن نداشته باشد و همچنین پاسپورت ایشان کمتر از 6 ماه اعتبار داشته باشد، شرایط اخذ ویزای استرالیا را نخواهد داشت. کارشناسان ویزالند‌، به شما اخذ ویزای توریستی 600 استرالیا را برای هدف تفریحات و گردشگری به شما پیشنهاد می‌کنند.

اطلاعات تکمیلی در مورد ویزای استرالیا، در پائین به طور مفصل توضیح داده شده است.

در صورت ارائه درخواست ویزای استرالیا و یا مشاوره رایگان با مشاوران ما، با شماره های زیر تماس بگیرید.

026-34458745 (10 خط) – 09122631639

در ادامه می خوانید:

♦ انواع ویزای توریستی استرالیا

♦ مدارک مورد نیاز برای اقدام به ویزای توریستی استرالیا

♦ سوالات متداول در مورد ویزای استرالیا

♦ آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران

انواع ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا – زیرگروه 601

متقاضیانی که برای اهداف کاری قصد سفر به استرالیا را دارند، باید درخواست ویزای استرالیا زیرگروه 601 را به سفارت استرالیا ارائه کنند. دارنده ی ویزای 601 استرالیا می تواند برای مدت یکسال به استرالیا بطور نامحدود سفر داشته باشد. ویزای 601 استرالیا اجازه اقامت تا حداکثر سه ماه در هر بار ورود به دارنده اعطا می کند اما ایشان با این ویزا حق کار کردن در استرالیا را نخواهند داشت. ویزای استرالیا زیر گروه 601 به صورت الکترونیکی صادر می شود. برای اخذ این ویزا متقاضی نیاز به ارائه دعوت نامه معتبر از سوی شرکت و یا کارفرما در استرالیا دارد.

هزینه ی واریزی خدمات این ویزا 20 دلار استرالیا می باشد.

ویزای توریستی استرالیا – زیرگروه 651

متقاضیانی که قصد شروع کسب و کار در کشور استرالیا را دارند، باید درخواست ویزای 651 استرالیا را به سفارت استرالیا ارائه دهند. ویزای استرالیا زیر گروه 651 برای متقاضیان رایگان بوده و به صورت الکترونیکی صادر میشود. برای اخذ ویزای 651 استرالیا متقاضی باید مدارکی دال بر شروع کسب و کار در استرالیا ارائه دهد. شخص متقاضی می تواند با داشتن ویزای استرالیا زیر گروه 651 طی مدت یکسال نامحدود و با هر بار ورودش تا سه ماه در استرالیا اقامت داشته باشد. مدت زمان جوابدهی به این نوع ویزا 1 روز کاری می باشد.

ویزای توریستی کار و تعطیلات استرالیا – زیرگروه 417

ویزای استرالیا 417 برای جوانانی است که مایل به گذراندن تعطیلات وانجام کار تا حداکثر به مدت یک سال در استرالیا می باشند. از شرایط اصلی اخذ ویزای 417 استرالیا، داشتن سن بین 18 تا 31 سال می باشد. متقاضی ویزای 417 استرالیا اگر فرزند تحت تکفلی داشته باشد، نمی تواند در این یکسال با فرزند خود در استرالیا اقامت داشته باشد به عبارتی شخص دارنده ی ویزا به تنهایی اجازه اقامت خواهد داشت. مدت زمان رسیدگی و جواب دهی به ویزای توریستی زیر گروه 417، بین 18 تا 29 روز کاری می باشد. با داشتن ویزای 417 استرالیا، تا یک سال مجاز به کار کردن هستید ولی در این یکسال بطور ممتد نمی توانید با یک کارفرما کارکنید و با هر کارفرما تا شش ماه مجاز به کار کردن هستید. همچنین حداکثر تا چهار ماه حق تحصیل دارید و ورود وخروجتان به استرالیا بدون هیچ محدودیتی می باشد.

هزینه ی اخذ این ویزای استرالیا 450 دلار می باشد.

ویزای ترانزیت استرالیا زیر گروه 771

اگر قصد ترانزیت از کشور استرالیا به مقصد دیگری دارید، باید ویزای ترانزیت 771 استرالیا را دریافت کنید. با ویزای ترانزیت 771 استرالیا می توانید حداکثر تا 72 ساعت در این کشور اقامت داشته باشید. ویزای استرالیا زیرگروه 771 در بازه ی زمانی 8 تا 13 روز صادر می شود و نیاز به انجام آزمایشات پزشکی با توجه به درخواست سفارت دارید. ویزای ترانزیت 771 بصورت رایگان صادر می شود.

ویزای کار و تعطیلات استرالیا زیرگروه 462

ویزای توریستی 462 استرالیا، یک ویزای یکساله و موقت است که معمولا برای جوانان صادر میشود. ویزای 462 استرالیا به منظور گذراندن تعطیلات و کار کردن در کشور استرالیا میباشد.
ویزای استرالیا 462، به منظور مبادلات فرهنگی و نزدیک شدن روابط بین استرالیا و کشور شخص متقاضی صادر میشود.

ویزای دیدار استرالیا زیر گروه 600‌

این شاخه از ویزای استرالیا برای متقاضیانی که قصد سفر به کشور استرالیا به عنوان بازدید کننده (ویزتور) را دارند بهترین گزینه می باشد. ویزای استرالیا را می توان از ایران و به صورت آنلاین با هزینه ی 140 دلار استرالیا دریافت کنید. مدت اعتبار این ویزاها معمولا 3، 6 و یا 12ماهه می باشد. دسته بندی های زیر گروه 600 ویزای استرالیا به تفکیک در متن ذیل توضیح داده می شود:

 

ویزای دیدار خانوادگی استرالیا:

ویزای بازدید از خانواده استرالیا، نیاز به دعوت نامه از طرف بستگان درجه یک، خویشاوندان و یا دوستان خود دارید. ویزای خانوادگی استرالیا، بهترین نوع ویزای استرالیا است که میتوانید درخواست دهید. روند دریافت دعوت نامه ویزای خانوادگی استرالیا به این شکل است که شخصی از بستگان شما که در استرالیا زندگی میکند، برای شما دعوت نامه ارسال میکند و مبلغی ما بین 5 هزار تا 15 هزار دلار استرالیا به عنوان ضمانت بازگشت متقاضی به کشور مادری خود، نزد دولت استرالیا قرار میدهد که این مبلغ پس از بازگشت متقاضی به ایشان عودت داده خواهد شد.

هزینه ویزای خانوادگی استرالیا 140 دلار استرالیا میاشد و در اعتبار های 3، 6 و 12 ماهه صادر میشود.

برای اخذ ویزای خانوادگی استرالیا نیاز به انجام آزمایشات پزشکی و پلیس چک دارید. این آزمایشات را به همراه مدارک درخواستی باید به سفارت استرالیا تحویل دهید و مدت این آزمایشات پزشکی 1 سال میباشد.

 

ویزای توریستی استرالیا:

در صورتی که قصد سفر به استرالیا دارید و بستگانی در این کشور ندارید، میتوانید ویزای توریستی استرالیا درخواست دهید. برای دریافت ویزای توریستی استرالیا نیازی به ارائه دعوت نامه ندارید و به جای آن میتوانید واچر هتل با توجه به مدت زمان خود در کشور استرالیا ارائه دهید.

 

ویزای کاری استرالیا:

 

برای درخواست ویزای کاری استرالیا، نیاز به ارائه دعوت نامه از سوی شرکت، موسسه و یا یک کارفرما دارید. معمولا ویزای کاری استرالیا با اهداف شرکت در مصاحبه، کنفرانس، جلسات کاری و یا اهدافی از این قبیل صادر میشود.

تمامی این سه نوع ویزای ذکر شده در بالا با هزینه ای معادل 140دلار استرالیا برای اخذ ویزایی به مدت 3، 6 و یا 12ماه انجام می پذیرد و مدت زمان مورد نیاز اعلام جواب از طرف سفارت طبق آخرین به روز رسانی در تاریخ 17 اکتبر 2018 بر روی سایت سفارت این کشور طبق جدول زیر می باشد:


زیر گروه ویزا
نوع ویزامدت زمان پاسخ به 75 درصد از پرونده هامدت زمان پاسخ به 90 درصد از پرونده ها
سابکلاس 600توریستی17 روز31 روز
سابکلاس 600کاری10 روز19 روز
سابکلاس 600اسپانسر خانوادگی30 روز49 روز

با توجه به تعدد ویزای توریستی استرالیا، در صورت وجود هرگونه ابهام و یا سوال، با مشاوران ما در تماس باشید:

02634458745 (10 خط) – 09122631639

مدارک مورد نیاز برای اقدام به ویزای توریستی استرالیا:

برای دریافت ویزای توریستی مدارکی ازطرف متقاضی مورد نیاز سفارت می باشد که بطور کامل به بررسی آنها در متن زیر پرداخته شده است.

لطفا توجه داشته باشید که تمامی مدارک ذکر شده باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و علاوه بر ترجمه رسمی احتیاج به مهر دادگستری وامور خارجه نیز دارند.

مدارک هویتی ویزای توریستی استرالیا

♦ اسکن رنگی و با کیفیت از صفحه اول و تمامی صفحات مهر و ویزا شده ی پاسپورت جدید

♦ اسکن رنگی و با کیفیت ازصفحات اول و تمامی صفحات مهر و ویزا شده ی پاسپورتهای قدیمی

♦ ترجمه تمامی صفحات شناسنامه متقاضی

♦ ترجمه کارت ملی

♦ ترجمه سند ازدواج

♦ ترجمه کارت پایان خدمت در صورت اعزام متقاضی به خدمت سربازی (برای متقاضیان 18 تا 50 ساله)

♦ تکمیل فرم های مورد نیاز سفارت استرالیا

مدارک مالی ویزای توریستی استرالیا

♦ ریز پرینت 6 ماهه از حساب بانکی جاری
ملاک سفارت استرالیا برای گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی از حساب متقاضی نیست و فقط تعداد تراکنشات ملاک می باشد.

♦ نامه تمکن مالی از حساب بانکی
مبلغ مشخصی برای تمکن مالی ویزای استرالیا، از سوی سفارت این کشور اعلام نشده است. طبق گفته سفارت استرالیا، مبلغ تمکن مالی باید به حدی باشد که شما در مدت زمانی که در این کشور مقیم هستید، بتوانید از پس هزینه های خود بربیایید.
طبق اعلام یک منبع موثق، مبلغ مورد نیاز تمکن مالی ویزای استرالیا، باید روزانه بین 60 تا 80 دلار استرالیا برای هر نفر باشد.

♦ ترجمه ی اسناد ملکی شخص متقاضی
ارزش ملک تاثیر چندانی در ویزای استرالیا نخواهد داشت. منظور از درخواست سند ملکی، مشخص شدن وضعیت اقامت متقاضی میباشد.


مدارک شغلی ویزای توریستی استرالیا

کارمندان:

♦ گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و سربرگ شرکت
( گواهی اشتغال به کار باید دارای تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر و یا سرپرست، مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
♦ ترجمه فیش حقوقی و بیمه تامین اجتماعی دو ماهه آخر
♦ ترجمه حکم کارگزینی

کارفرمایان:

♦ ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی
♦ ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماهه اخیر کارمندان
♦ ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
♦ نامه تمکن بانکی شرکت، ریز پرینت بانکی 4 ماهه آخر به زبان لاتین

تجار:

♦ ترجمه کارت بازرگانی
♦ گواهی اتاق بازرگانی
♦ ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه

پزشکان:

♦ ترجمه پروانه دائم طبابت
♦ کارت نظام پزشکی
♦ ترجمه پروانه مطب
♦ ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
♦ ترجمه لیست پرداخت بیمه

مهندسان:

♦ ترجمه پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت

کارخانه داران و صاحبان مشاغل:

♦ ترجمه پروانه بهره برداری
♦ ترجمه جواز کسب
♦ ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده
♦ ترجمه لیست پرداخت بیمه

بازنشستگان:

♦ ترجمه حکم بازنشستگی
♦ ترجمه فیش حقوقی دو ماه اخر بازنشستگی
( در صورت افزایش حقوق، حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز لازم است)

هزینه ی ویزای استرالیا

هزینه ی ویزای استرالیا برای هر کدام از زیر گروه ها متفاوت می باشد که در جدول زیر هر کدام مشخص گردیده است:

هزینه ی واریزی سفارت استرالیازیر گروه ویزای استرالیا
140 دلار استرالیاSubclass 600
هزینه ای نداردSubclass 601
هزینه ای نداردSubclass 651
450 دلار استرالیاSubclass 417
450 دلار استرالیاSubclass 462
هزینه ای نداردSubclass 771

در مورد هزینه ویزای استرالیا بیشتر بدانید.

در صورت رد شدن درخواست ویزای استرالیا هزینه های پرداخت شده از طرف سفارت به متقاضی برگشت داده نخواهد شد.
هزینه ی کلی انجام خدمات توریستی ویزای استرالیا بصورت آنلاین توسط همکاران ما فقط مبلغ 350 دلار استرالیا می باشد.

سوالات متداول در مورد ویزای استرالیا

آیا برای اخذ ویزای مهاجرتی تحصیلی نیاز به دریافت پذیرش می باشد؟

اکثر دولت ها و ایالات سرتاسر جهان قوانینی در ارتباط با اخذ پذیرش را دارند. اگر قصد سفر به استرالیا را بصورت مهاجرت تحصیلی دارید می بایست از سفارت مربوطه ی این کشور تماس بگیرید و یا اطلاعاتی که در قسمت مروط به ویزای تحصیلی به شما داده شده است را بطور کامل مطالعه فرمایید.

چگونه می توانم مدت زمان اقامتم را در استرالیا افزایش دهم؟

اگر می خواهید در استرالیا برای مدت طولانی تری نسبت به آنچه که در ویزای اصلی خود اجازه اقامت دارید بمانید باید درخواست ویزای دیگری از همان نوع و یا نوعی دیگر از ویزای استرالیا را بدهید. مدت زمانی که می توانید در استرالیا اقامت داشته باشید بستگی به نوع ویزای درخواستی شما خواهد داشت واگر بر روی ویزایتان کلمه ی “بدون درخواست مجدد” قید شده باشد به هیچ عنوان نمی توانید از استرالیا برای ویزای جدیدتان درخواست مجدد بدهید و باید در مدت زمان معین شده خاک استرالیا را ترک کنید.

آیا امکان تشکیل چند اکانت همزمان برای شخص متقاضی وجود دارد؟

بله، در صورتیکه متقاضی بخواهد با خانواده ی خود برای ویزای استرالیا اقدام کند باید برای هر یکاز اعضای خانواده به صورت جدا گانه اکانت تشکیل دهد ومدارک و اطلاعات هر نفر از اعضا جداگانه باید بر روی سایت سفارت برای دریافت ویزای استرالیا آپلود شود وبرای هریک واریزی جداگانه نیز زده می شود.

ما به شما پیشنهاد میکنیم، از مشاوره رایگان گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید
صداقت، تضمین بزرگ ما در اخذ ویزای توریستی استرالیا است.

02634458745 (10 خط) – 09122631639

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران:

♦ استان تهران، تهران، خیابان بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان بیست و سوم، پلاک 2
♦ 021-88724456

نویسنده: مهسا سلمانیان

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای توریستی استرالیا | شرایط، دعوت‌نامه، هزینه‌ها، مدارک
میانگین امتیاز 5 از 2 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026