ویزای توریستی استرالیا | شرایط، دعوت‌نامه، هزینه‌ها، مدارک

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا در انواع مختلفی ارائه می‌شود. اگر قصد گرفتن ویزای توریستی استرالیا را دارید، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای ویزای توریستی 600 استرالیا اقدام کنید. از شرایط اخذ ویزای توریستی استرالیا، میتوانیم به تاریخچه سفری مناسب اشاره کنیم. هزینه ویزای توریستی استرالیا در ویزالند، 250 دلار آمریکا می‌باشد.

اطلاعات تکمیلی در مورد ویزای توریستی استرالیا، در پائین به طور مفصل توضیح داده شده است.

  شرایط ویزای توریستی استرالیا
  مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا
  انواع ویزای توریستی استرالیا
  ویزای توریستی استرالیا با دعوت نامه
  ویزای توریستی استرالیا بدون دعوت نامه
  مدت زمان صدور ویزای توریستی استرالیا
  مدارک ویزای توریستی استرالیا
  هزینه ویزای توریستی استرالیا
  ریجکتی ویزای توریستی استرالیا
  رفع ریجکتی ویزای توریستی استرالیا
  ویزای توریستی استرالیا و پناهندگی
  سوالات متداول در مورد ویزای توریستی استرالیا
  آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران


شرایط ویزای توریستی استرالیا

وزارت امور خارجه استرالیا، یک سری قوانین و شرایط برای ویزای توریستی استرالیا تعیین کرده است. در صورتی که متقاضی ویزای توریستی استرالیا این شرایط را نداشته باشد، بدون هیچ شکی، درخواست ایشان رد خواهد شد. شرایط اخذ ویزای توریستی استرالیا به شرح زیر میباشد:
1. متقاضی ویزای استرالیا، باید تاریخچه سفری متناسب با منابع مالی خود داشته باشند. منظور از تاریخچه سفری برای ویزای توریستی استرالیا، ویزای شینگن نیست و هر سفر خارجی یک تاریخچه سفری محاسبه می‌شود.
2. متقاضی ویزای توریستی استرالیا در صورتی که دعوت‌نامه داشته باشد، شانس بیشتری برای اخذ ویزای توریستی استرالیا خواهد شد. دعوت نامه اگر از سمت بستگان درجه متقاضی ارسال شود، دارای اعتبار بیشتری خواهد بود.
3. متقاضی ویزای توریستی استرالیا، برای هر روز اقامت خود در این کشور باید میانگین بین 60 تا 80 دلار استرالیا تمکن مالی به سفارت این کشور ارائه کند. مبلغ اعلام شده با احتساب هزینه اقامت و خرج های روزانه در استرالیا میباشد.


مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا

1. ساخت حساب کاربری در سایت سفارت استرالیا.
2. وارد کردن اطلاعات شخصی و پاسخ به سوالات شرایط سنجی در سایت استرالیا.
3. آپلود کردن مدارک درخواستی ویزای توریستی استرالیا.
4. پرداخت هزینه بررسی مدارک ویزای توریستی استرالیا.
5. جواب‌دهی سفارت استرالیا 17 تا 31 روز کاری به درخواست ویزای توریستی استرالیا متقاضیان.


انواع ویزای توریستی استرالیا

♦ ویزای توریستی خانوادگی استرالیا:

ویزای توریستی خانوادگی استرالیا، به منظور بازدید از خانواده در استرالیا صادر می‌شود. به همین دلیل، شما به عنوان متقاضی ویزای توریستی خانوادگی استرالیا، باید از خانواده خود که در استرالیا هستند، دعوت نامه ارائه کنید. در این دعوت نامه، باید مکان اقامت شما مشخص شود و همچنین باید قید شود که در صورت نیاز، شخص دعوت کننده شما را حمایت مالی خواهد کرد.

♦ ویزای توریستی استرالیا برای والدین:

کسانی که حداقل دو سال و یا بیشتر در استرالیا اقامت دارند، میتوانند ویزای توریستی استرالیا برای والدین خود درخواست کنند. از شرایط اخذ ویزای توریستی برای والدین این است که پدر و مادر شما باید بالای 65 سال سن داشته باشند و شما حتما باید در استرالیا اقامت داشته باشید و برای پدر و مادر خود، دعوت نامه معتبر ارسال کنید.

♦ ویزای توریستی و گردشگری استرالیا:

ویزای توریستی و گردشگری استرالیا، با هدف تفریح و گردشگری در استرالیا از سوی سفارت این کشور صادر میشود. اعتبار این ویزا، با توجه به هدف اعلامی شما به سفارت استرالیا میباشد. برای اخذ ویزای توریستی و گردشگری استرالیا، حتما باید تاریخچه سفری مناسب با منابع مالی خود داشته باشید.

♦ ویزای بازدید کننده تجاری استرالیا:

این ویزا با هدف مقاصد تجاری، حضور در سمینار ها و همایش ها و تعامل بین شرکت ها صادر میشود. برای اخذ ویزای بازدید کننده تجاری استرالیا، باید از یک شرکت و یا برگزار کننده همایش دعوت نامه معتبر ارائه کنید. مدت اعتبار این ویزا، بسته به تاریخ درج شده در دعوت نامه دارد.

 


ویزای توریستی استرالیا با دعوت نامه

دعوت نامه در اخذ ویزای توریستی استرالیا تاثیر به سزایی دارد و تا حد چشمگیری شانس گرفتن ویزای این کشور را افزایش میدهد. میتوانید دعوت نامه را از خانواده، دوست یا آشنا و یا یک شرکت برای ویزای توریستی استرالیا خود درخواست کنید.
دعوت نامه ویزای توریستی استرالیا باید شامل موارد زیر باشد:
1. اسم کامل شخص دعوت کننده
2. تاریخ تولد ایشان
3. آدرس و شماره تلفن ایشان
5. وضعیت اقامت دعوت کننده در استرالیا (اقامت دائم، شهروند، دانشجو و غیره)
6. شغل و یا منبع درآمد دعوت کننده
4. رابطه دعوت کننده با شما (دوست، خواهر، برادر، والدین و غیره)
5. هدف از سفر به استرالیا (تعطیلات، بازدید تجاری، بازدید خانواده و غیره)
6. جزئیات در مورد هزینه های مسکن و اقامت شما (اگر در منزل ایشان اقامت می‌کنید)


ویزای توریستی استرالیا بدون دعوت نامه

ویزای توریستی استرالیا بدون دعوت نامه، شانس شما در اخذ ویزا به شدت کاهش می‌دهد. در صورتی که برای ویزای توریستی استرالیا دعوت نامه ندارید، تاریخچه سفری و مدارک مالی شما می‌تواند کمک به سزایی به بالا بردن شانس شما در اخذ این ویزا کند.


مدت زمان صدور ویزای توریستی استرالیا


زیر گروه ویزا
نوع ویزامدت زمان پاسخ به 75 درصد از پرونده هامدت زمان پاسخ به 90 درصد از پرونده ها
سابکلاس 600توریستی17 روز31 روز
سابکلاس 600کاری10 روز19 روز
سابکلاس 600اسپانسر خانوادگی30 روز49 روز

با توجه به تعدد ویزای توریستی استرالیا، در صورت وجود هرگونه ابهام و یا سوال، با مشاوران ما در تماس باشید:

02634458745 (10 خط) – 09122631639


مدارک ویزای توریستی استرالیا

برای دریافت ویزای توریستی مدارکی ازطرف متقاضی مورد نیاز سفارت می باشد که بطور کامل به بررسی آنها در متن زیر پرداخته شده است.

لطفا توجه داشته باشید که تمامی مدارک ذکر شده باید به زبان انگلیسی ترجمه شده و علاوه بر ترجمه رسمی احتیاج به مهر دادگستری وامور خارجه نیز دارند.

♦ اسکن رنگی و با کیفیت از صفحه اول و تمامی صفحات مهر و ویزا شده ی پاسپورت جدید

♦ اسکن رنگی و با کیفیت ازصفحات اول و تمامی صفحات مهر و ویزا شده ی پاسپورتهای قدیمی

♦ ترجمه تمامی صفحات شناسنامه متقاضی

♦ ترجمه کارت ملی

♦ ترجمه سند ازدواج

♦ ترجمه کارت پایان خدمت در صورت اعزام متقاضی به خدمت سربازی (برای متقاضیان 18 تا 50 ساله)

♦ تکمیل فرم های مورد نیاز سفارت استرالیا

♦ ریز پرینت 6 ماهه از حساب بانکی جاری

♦ نامه تمکن مالی از حساب بانکی

♦ ترجمه ی اسناد ملکی شخص متقاضی

اطلاعات کامل در مورد مدارک ویزای توریستی استرالیا

نمونه ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا، در قالب فایل PDF برای متقاضی ایمیل می‌شود. برای ورود به کشور استرالیا می‌توانید ویزا یا چاپ کنید و یا در گوشی یا تبلت خود به افسران ویزا نشان دهید.


هزینه ویزای توریستی استرالیا

هزینه ویزای توریستی استرالیا (انواع زیر گروه 600) مبلغ 250 دلار آمریکا می باشد. در صورت رد شدن درخواست ویزای استرالیا هزینه های پرداخت شده از طرف سفارت به متقاضی برگشت داده نخواهد شد.


در مورد هزینه ویزای استرالیا بیشتر بدانید.


ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

ریجکتی ویزای توریستی، به دلایل مختلف اتفاق می‌افتد. چند دلیل رایج رد شدن ویزای توریستی استرالیا به شرح زیر می‌باشد:

1. عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در استرالیا
2. ارائه اطلاعات غیر واقعی و جعلی به سفارت استرالیا
3. داشتن سوء پیشینه کیفری
4. تاریخچه سفری غیر قابل قبول برای سفارت استرالیا


رفع ریجکتی ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا، رفع ریجکتی ندارد. در صورتی که درخواست ویزای توریستی استرالیای شما رد شود، پس از رفع کردن دلایلی که سفارت استرالیا برای ریجکتی شما عنوان کرده اند، میتوانید دوباره درخواست خود را ارسال کنید. توجه داشته باشید که در صورت ریجکتی، هزینه های پرداختی به سفارت استرالیا، عودت داده نخواهد شد.


ویزای توریستی استرالیا و پناهندگی

پناهنده به کسی اطلاق میشود که در کشور مادری خود، امنیتی برای زندگی نداشته باشد. پناهندگی در کیس های مختلف سیاسی، اجتماعی و مذهبی اعطا میشود. کسانی که می‌توانند ویزای توریستی استرالیا بگیرند، پس از نظر مالی و اجتماعی شرایط خوبی دارند. به همین علت است که دولت استرالیا از پذیرفتن پناهنده با ویزای توریستی استرالیا خودداری میکند.


سوالات متداول در مورد ویزای توریستی استرالیا

آیا برای اخذ ویزای مهاجرتی تحصیلی نیاز به دریافت پذیرش می باشد؟

اکثر دولت ها و ایالات سرتاسر جهان قوانینی در ارتباط با اخذ پذیرش را دارند. اگر قصد سفر به استرالیا را بصورت مهاجرت تحصیلی دارید می بایست از سفارت مربوطه ی این کشور تماس بگیرید و یا اطلاعاتی که در قسمت مروط به ویزای تحصیلی به شما داده شده است را بطور کامل مطالعه فرمایید.

چگونه می توانم مدت زمان اقامتم را در استرالیا افزایش دهم؟

اگر می خواهید در استرالیا برای مدت طولانی تری نسبت به آنچه که در ویزای اصلی خود اجازه اقامت دارید بمانید باید درخواست ویزای دیگری از همان نوع و یا نوعی دیگر از ویزای استرالیا را بدهید. مدت زمانی که می توانید در استرالیا اقامت داشته باشید بستگی به نوع ویزای درخواستی شما خواهد داشت واگر بر روی ویزایتان کلمه ی “بدون درخواست مجدد” قید شده باشد به هیچ عنوان نمی توانید از استرالیا برای ویزای جدیدتان درخواست مجدد بدهید و باید در مدت زمان معین شده خاک استرالیا را ترک کنید.

آیا امکان تشکیل چند اکانت همزمان برای شخص متقاضی وجود دارد؟

بله، در صورتیکه متقاضی بخواهد با خانواده ی خود برای ویزای استرالیا اقدام کند باید برای هر یکاز اعضای خانواده به صورت جدا گانه اکانت تشکیل دهد ومدارک و اطلاعات هر نفر از اعضا جداگانه باید بر روی سایت سفارت برای دریافت ویزای استرالیا آپلود شود وبرای هریک واریزی جداگانه نیز زده می شود.

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران

آدرس و تلفن سفارت استرالیا در تهران:

♦ استان تهران، تهران، خیابان بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان بیست و سوم، پلاک 2

♦ 02188724456

ما به شما پیشنهاد میکنیم، از مشاوره رایگان گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید
صداقت، تضمین بزرگ ما در اخذ ویزای توریستی استرالیا است.

02634458745 (10 خط) – 09122631639

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای توریستی استرالیا | شرایط، دعوت‌نامه، هزینه‌ها، مدارک
میانگین امتیاز 4.8 از 4 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.