ویزای آلمان | با دعوت‌نامه، شرایط سخت، هزینه‌ها، انواع و نکته مهم

سخت ترین ویزای کشور‌های حوزه شینگن، در حال حاضر ویزای شینگن آلمان می‌باشد. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر گذارترین مدارک ویزای المان می‌باشند. ۲۱ روز کاری بعد از حضور در دفتر ویزامتریک جهت انگشت نگاری و تحویل مدارک ویزای آلمان، جواب ویزا برای شما صادر می‌شود.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای آلمان

📌 انواع ویزای آلمان

📌 مدارک ویزای آلمان

📌 هزینه ویزای آلمان

📌 وقت سفارت آلمان

📌 ریجکت ویزای آلمان

📌 رفع ریجکت ویزای المان و اعتراض به رد شدن آن

📌 مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان

📌 ویزای آلمان با دعوتنامه

📌 نکته مهم در اخذ ویزای آلمان

📌 سفارت آلمان در ایران

شرایط اخذ ویزای آلمان

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزای آلمان نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شرایط ویزای آلمان عباتند از:

۱. تمکن مالی:

 تمکن مالی برای ویزای آلمان، حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۲. گردش حساب:

 منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزای آلمان شما ریجکت خواهد شد.

۳. ارائه دعوت‌نامه قوی:

 منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید مدت اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل، مدت زمان اقامت و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی می‌کند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.

۴. تاریخچه سفری:

 لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزای آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای آلمان بیشتر می‌شود.

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان در ایران، توسط کارگزاری ویزامتریک انجام می‌شود. پس از ثبت نام در سایت Visametric و تعیین نوع ویزا، می‌توانید وقت سفارت خود را تعیین کنید. وقت سفارت ویزای المان حدودا برای ۴۵ روز پس از ارسال درخواست در دسترس است.

هزینه ویزای آلمان

هزینه درخواست ویزای المان در گروه مسافرتی ویزالند، ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این فقط هزینه درخواست است و پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت، به عهده متقاضی می‌باشد. در صورتی که فقط به تعیین وقت سفارت المان نیاز داشته باشید، باید مبلغ ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.

نکته مهم در اخذ ویزای آلمان

با توجه به قانون‌مند بودن مردمان و دولت کشور المان، ارائه کامل مدارک، حضور به موقع در هنگام وقت سفارت و ظاهر مرتب و آراسته می‌تواند کمک به سزای در اخذ ویزای این کشور به شما بکند. این نکته ای است که اکثر قریب به اتفاق آژانس‌ها و کارگزاران ویزای آلمان به آن توجه ای نمی‌کنند.

انواع ویزای آلمان

با توجه به هدف متقاضی از سفر به آلمان، ویزای آلمان در انواع مختلفی صادر می‌شود. بیشترین درخواست ویزای آلمان مربوط به ویزای توریستی، کاری و تحصیلی می‌باشد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

۱. ویزای توریستی آلمان:

 در حال حاضر، با توجه به تعداد پناهندگان ایرانی در آلمان، ویزای توریستی این کشور با شرایط سختی اعطا می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر مهمی در اخذ ویزای توریستی آلمان دارد. ارائه دعوت‌نامه و تاریخچه سفری شانس شما را برای اخذ ویزای توریستی المان بیشتر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید.

۲. ویزای تحصیلی آلمان:

 معتبر ترین دانشگاه ها در کشور المان وجود دارد. برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان شما باید دعوت نامه معتبر از سوی مدرسه، دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی معتبر ارائه کنید. پس از اتمام مدت زمان تحصیل، شما باید خاک آلمان را ترک کنید.

۳. ویزای کاری آلمان:

 از شرایط اخذ ویزای کاری آلمان، ارائه دعوت نامه از سوی یک شرکت و یا کارفرما می‌باشد. مدت زمان اعتبار ویزای کاری آلمان، بر اساس درخواست کارفرما و تاریخ قید شده در دعوت نامه می‌باشد.

مدارک ویزای آلمان

مدارک ویزای آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک ویزای آلمان به ترتیب زیر می‌باشد:

📑 فرم درخواست ویزای آلمان

📑 پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

📑 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

📑 سند ازدواج

📑 کلیه اسناد ملکی

📑 گواهی اشتغال به کار

📑 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)

📑 گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی

📑 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

📑 ارائه دعوت نامه معتبر

ریجکت ویزای آلمان

رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود می‌باشد. پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر می‌باشد:

  • عدم اعتماد افسران ویزای المان به بازگشت متقاضی
  • سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال
  • ارائه مدارک غیر‌واقعی و یا دروغین
  • ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای المان و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزای المان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود می‌توانید دوباره اقدام کنید. اعتراض به رد شدن ویزای آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای المان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید. جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال می‌شود.

مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان

حدودا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر ویزامتریک، جواب ویزای المان برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای آلمان، باید حضورا در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشید.

ویزای آلمان با دعوتنامه

مطمئن ترین راه اخذ ویزای آلمان، اقدام با دعوت‌نامه معتبر است. دعوت نامه می‌تواند از سوی اعضای خانواده، دوست و یا یک نمایشگاه در آلمان باشد. در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخص متقاض، تاریخ ورود به آلمان و خروج از آن و محل اقامت قید شود. همچنین اگر شخص دعوت کننده از شما حمایت مالی نیز می‌کند، باید در متن دعوتنامه به آن اشاره کند.

سفارت آلمان در ایران

سفارت آلمان در ایران در آدرس تهران، خیابان فردوسی، نبش کوچه برلن واقع شده است. خدمات کنسولی و ویزای سفارت آلمان به عهده دفتر کارگزاری ویزامتریک می‌باشد. جهت مراجعه به این دفتر می‌توانید در روزهای شنبه تا جمعه حتی روز‌های تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ به آدرس تهران، خیابان بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، ساختمان شیراز مراجعه کنید.

منبع: ویزالند

شرایط اخذ ویزای آلمان

کشور آلمان، به دلیل دارا بودن شرایط پناهندگی و حمایت از پناهندگان، سخت گیری زیادی در اعطای ویزا دارد. در صورتی که شرایط زیر را برای اخذ ویزای آلمان نداشته باشید، نمی‌توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شرایط ویزای آلمان عباتند از:

۱. تمکن مالی:

 تمکن مالی برای ویزای آلمان، حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. در صورتی که مبلغ تمکن مالی شما زیر این مبلغ باشد، درخواست ویزای شما رد خواهد شد. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۲. گردش حساب:

 منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست بلکه، تعداد تراکنشات حساب متقاضی در ۳ ماه اخیر می‌باشد. گردش حساب، باید با نامه تمکن مالی همخوانی داشته باشد. در صورتی که تطابقی بین این دو وجود نداشته باشد و یا گردش حساب شما پائین باشد، ویزای آلمان شما ریجکت خواهد شد.

۳. ارائه دعوت‌نامه قوی:

 منظور از دعوت نامه قوی، دعوت نامه ای است که از سوی اعضای خانواده، یک شرکت و یا یک نمایشگاه باشد. در متن دعوت‌نامه، باید مدت اطلاعات شخصی متقاضی به صورت کامل، مدت زمان اقامت و محل اقامت متقاضی ذکر شود. همچنین، در صورتی که دعوت کننده از متقاضی حمایت مالی می‌کند، باید در متن دعوت نامه ذکر شود.

۴. تاریخچه سفری:

 لزومی به ارائه تاریخچه سفری برای ویزای آلمان نیست. اما در صورتی که ویزای شینگن و یا هر ویزای معتبر دیگری در پاسپورت خود داشته باشید، شانس شما برای اخذ ویزای آلمان بیشتر می‌شود.

وقت سفارت آلمان

وقت سفارت آلمان در ایران، توسط کارگزاری ویزامتریک انجام می‌شود. پس از ثبت نام در سایت Visametric و تعیین نوع ویزا، می‌توانید وقت سفارت خود را تعیین کنید. وقت سفارت ویزای المان حدودا برای ۴۵ روز پس از ارسال درخواست در دسترس است.

هزینه ویزای آلمان

هزینه درخواست ویزای المان در گروه مسافرتی ویزالند، ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این فقط هزینه درخواست است و پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت، به عهده متقاضی می‌باشد. در صورتی که فقط به تعیین وقت سفارت المان نیاز داشته باشید، باید مبلغ ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.

نکته مهم در اخذ ویزای آلمان

با توجه به قانون‌مند بودن مردمان و دولت کشور المان، ارائه کامل مدارک، حضور به موقع در هنگام وقت سفارت و ظاهر مرتب و آراسته می‌تواند کمک به سزای در اخذ ویزای این کشور به شما بکند. این نکته ای است که اکثر قریب به اتفاق آژانس‌ها و کارگزاران ویزای آلمان به آن توجه ای نمی‌کنند.

انواع ویزای آلمان

با توجه به هدف متقاضی از سفر به آلمان، ویزای آلمان در انواع مختلفی صادر می‌شود. بیشترین درخواست ویزای آلمان مربوط به ویزای توریستی، کاری و تحصیلی می‌باشد که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

۱. ویزای توریستی آلمان:

در حال حاضر، با توجه به تعداد پناهندگان ایرانی در آلمان، ویزای توریستی این کشور با شرایط سختی اعطا می‌شود. تمکن مالی و گردش حساب تاثیر مهمی در اخذ ویزای توریستی آلمان دارد. ارائه دعوت‌نامه و تاریخچه سفری شانس شما را برای اخذ ویزای توریستی المان بیشتر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید.

۲. ویزای تحصیلی آلمان:

معتبر ترین دانشگاه ها در کشور المان وجود دارد. برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان شما باید دعوت نامه معتبر از سوی مدرسه، دانشگاه و یا یک موسسه آموزشی معتبر ارائه کنید. پس از اتمام مدت زمان تحصیل، شما باید خاک آلمان را ترک کنید.

۳. ویزای کاری آلمان:

از شرایط اخذ ویزای کاری آلمان، ارائه دعوت نامه از سوی یک شرکت و یا کارفرما می‌باشد. مدت زمان اعتبار ویزای کاری آلمان، بر اساس درخواست کارفرما و تاریخ قید شده در دعوت نامه می‌باشد.

مدارک ویزای آلمان

مدارک ویزای آلمان، نیازی به ترجمه ندارند و شما می‌توانید اصل مدارک را در زمان وقت سفارت همراه خود ببرید. مدارک ویزای آلمان به ترتیب زیر می‌باشد:

 فرم درخواست ویزای آلمان

 پاسپورت فعلی متقاضی به همراه کلیه ویزاها و گذرنامه های قبلی

 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

 سند ازدواج

 کلیه اسناد ملکی

 گواهی اشتغال به کار

 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن)

 گردش حساب ۳ ماه اخیر به همراه تمکن مالی

 رزرو بلیط رفت و برگشت و واچر هتل

 ارائه دعوت نامه معتبر

ریجکت ویزای آلمان

رایج ترین علت رد شدن ویزای آلمان، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور مادری خود می‌باشد. پس از این مورد، رایج ترین دلایل ریجکت ویزای المان به شرح زیر می‌باشد:

 عدم اعتماد افسران ویزای المان به بازگشت متقاضی

 سوء پیشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال

 ارائه مدارک غیر‌واقعی و یا دروغین

 ارائه پاسپورت آسیب دیده و یا نامعتبر

 ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای المان و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزای المان وجود ندارد. شما ۹ ماه پس از تاریخ ریجکتی، با برطرف کردن مشکلات و نواقص پرونده خود می‌توانید دوباره اقدام کنید. اعتراض به رد شدن ویزای آلمان به این شکل است که شما باید یک نامه به زبان آلمانی در قالب ایمیل برای افسران ویزا ارسال کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای المان، از ۱ روز تا ۱ ماه و برای اعتراض به دیگر انواع ویزای آلمان، از ۱ روز تا ۱ سال پس از مدت زمان ریجکت فرصت دارید اقدام کنید. جواب اعتراض به رد شدن ویزای آلمان ۴۰ روز کاری بعد ارسال می‌شود.

مدت زمان جوابدهی ویزای آلمان

حدودا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر ویزامتریک، جواب ویزای المان برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب و مدارک ویزای آلمان، باید حضورا در این دفتر به همراه رسید تحویل مدارک، حضور داشته باشید.

ویزای آلمان با دعوتنامه

مطمئن ترین راه اخذ ویزای آلمان، اقدام با دعوت‌نامه معتبر است. دعوت نامه می‌تواند از سوی اعضای خانواده، دوست و یا یک نمایشگاه در آلمان باشد. در متن دعوتنامه باید اطلاعات شخص متقاض، تاریخ ورود به آلمان و خروج از آن و محل اقامت قید شود. همچنین اگر شخص دعوت کننده از شما حمایت مالی نیز می‌کند، باید در متن دعوتنامه به آن اشاره کند.

سفارت آلمان در ایران

سفارت آلمان در ایران در آدرس تهران، خیابان فردوسی، نبش کوچه برلن واقع شده است. خدمات کنسولی و ویزای سفارت آلمان به عهده دفتر کارگزاری ویزامتریک می‌باشد. جهت مراجعه به این دفتر می‌توانید در روزهای شنبه تا جمعه حتی روز‌های تعطیل از ساعت ۸ تا ۱۶:۳۰ به آدرس تهران، خیابان بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، نبش خیابان بیست و یکم، ساختمان شیراز مراجعه کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای آلمان | با دعوت‌نامه، شرایط سخت، هزینه‌ها، انواع و نکته مهم
امتیاز 4.3 از 12 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۴ دیدگاه ها

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

افزایش شانس اخذ ویزا
تقویت تاریخچه سفری
با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!