مدارک لازم برای ویزای کانادا | مدارک ویزای توریستی، تحصیلی و کاری چیست؟

مهاجرت و دریافت ویزا کانادا، می‌تواند فرایند پیچیده‌ای باشد. برای درخواست ویزای کانادا می‌توانید به صورت آنلاین اقدام کنید یا به سفارت کانادا مراجعه کنید. در هر صورت برای این که مراحل دریافت ویزا سریع‌تر پیش برود، بهتر است از قبل در مورد مدارک لازم برای ویزای کانادا اطلاعات کافی داشته باشید و آن‌ها را آماده کنید. برخی از مدارک عمومی هستند و بعضی دیگر برای درخواست انواع خاصی از ویزا، مانند ویزای تحصیلی کانادا و یا ویزای کاری کانادا، لازم هستند. در این مقاله به بررسی تمامی مدارک مورد نیاز ویزا کانادا می‌پردازیم.

در این مطلب می‌خوانید

📌 مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

📌 مدارک لازم برای دریافت تحصیلی کاری کانادا

📌 مدارک لازم برای ویزای کاری کانادا

📌 مدارک لازم برای دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا، در حال حاضر بیشتر به صورت ویزای مولتی کانادا صادر می‌شود. ویزای مولتی کانادا که به نام ویزای ۵ ساله کانادا هم نیز شناخته می‌شود، به متقاضیان ویزا کانادا اجازه می‌دهد تا پایان مدت اعتبار ویزا (پاسپورت) هر زمان که خواستند وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا شش ماه اقامت داشته باشند. مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا به شرح زیر است:

📑 اصل پاسپورت متقاضی ویزای توریستی کانادا با حداقل یک سال اعتبار

📑 تمامی پاسپورت های گذشته که در آنها مهر ویزا درج شده باشد.

📑 یک قطعه عکس جدید ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی با زمینه سفید

📑 ترجمه شناسنامه و کارت ملی

📑 ترجمه سند ازدواج (در صورت متاهل بودن متقاضی)

📑 ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان در صورت همراه بودن آنها در سفر به کانادا

📑 فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی

نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهارماهه حساب گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه در صورت داشتن این موارد برای کسانی که دعوتنامه ندارند، رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت یکی از مهم ترین مدارک ویزای توریستی کانادا است.

از جمله مدارک لازم برای ویزای کانادا که کارمندان در هنگام درخواست ویزای توریستی باید ارائه دهند، موارد زیر است:

گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی که روی سربرگ شرکت چاپ شده باشد و این موارد در آن لحاظ شده باشد: تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی، درآمد سالیانه، نام مدیر و مدت زمان مرخصی

📑 ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر

📑 ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر

📑 ترجمه حکم کارگزینی

مدارک ویزای توریستی کانادا برای کارفرمایان به شرح زیر است:

📑 ترجمه «آگهی تاسیس»، «آگهی تغییرات» و «آگهی تصمیمات» شرکت که در روزنامه های رسمی به چاپ رسیده باشد.

📑 ترجمه فهرست بیمه و فیش حقوقی کارمندان (دو ماه آخر)

📑 ترجمه آخرین پرداخت مالیاتی

📑 نامه تمکن بانک شرکت و پرینت ۴ ماه آخر به انگلیسی

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا

با توجه به اینکه ویزای تحصیلی کانادا یک نوع ویزای مهاجرتی محسوب می‌شود، اداره مهاجرت این کشور سخت گیری بیشتری برای مدارک دارد. در بین مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا، تمکن مالی متقاضی با دقت بیشتری بررسی می‌شود. با توجه به اینکه ویزای تحصیلی کانادا یک نوع ویزای مهاجرتی محسوب می‌شود، به هیچ عنوان مدارک جعلی و یا دروغین برای دریافت ویزا ارائه نکنید. شما در اخذ ویزا موفق می‌شوید اما برای زندگی در کانادا با مشکل روبرو خواهید شد!

چک لیست مدارک ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر می‌باشد:

۱. اصل پاسپورت متقاضی

۲. قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵

۳. تکمیل فرم درخواست ویزای تحصیلی: فرم درخواست ویزای تحصیلی کانادا به صورت آنلاین تکمیل می‌شود. توجه داشته باشید که پس از تکمیل فرم، حتما آن را Validate کنید.

۴. فرم اطلاعات خانوادگی: اطلاعاتی مانند اسم و فامیل، وضعیت تاهل، تاریخ تولد، کشور محل تولد، آدرس محل سکونت و شغل شخص متقاضی، همسر، پدر و مادر و ایشان باید در این فرم تکمیل شود. همچنین باید در این فرم اطلاعات خواهر، برادر و فرزندان متقاضی در این فرم تکمیل شود. در صورتی که این افراد در این سفر شما را همراهی می‌کنند، باید در این فرم به سفارت کانادا اعلام کنید.

۵. رسید پرداخت هزینه‌های شهریه دانشگاه و یا مدرسه

۶. نامه پذیرش (LOA): پس از پرداخت هزینه‌های شهریه، این نامه از سوی دانشگاه و یا مدرسه برای شما صادر می‌شود که برای اخذ ویزا به آن نیاز دارید.

۷. ترجمه کارنامه (ریز نمرات) ۳ سال گذشته (برای ثبت نام در مدارس کانادا)

۸. ترجمه کارت واکسیناسیون (برای ثبت نامه در مدارس کانادا)

۹. تعیین قیم برای افراد زیر ۱۸ سال: برای تعیین قیم، فرم مربوط به Custodian باید تکمیل شود. پس از تکمیل، این فرم باید توسط وکیل گواهی امضاء شود.

۱۰. تکمیل فرم توصیه نامه (برای دانشگاه و مدرسه): این فرم باید توسط مدیر مدرسه و یا معلم متقاضی تکمیل شود. همچنین برای ویزای دانشجویی کانادا، از طرف کالج و یا دانشگاه مقصد شما مشخص می‌شود که این فرم باید توسط چه کسی تکمیل شود.

۱۱. تائیدیه سیستم WES (فقط برای ثبت نام در دانشگاه و یا کالج): WES (World Education Service) یک سیستم ارزیابی مدارک تحصیلی برای دانشجویان بین المللی دانشگاه های آمریکا و کانادا می‌باشد. تائیدیه فقط برای مدارک دانشگاهی است و برای مدارک دبیرستان نیازی به گرفتن تائیدیه نیست. هزینه تائیدیه WES 300 دلار می‌باشد و حدودا ۱ ماه به طول می‌انجامد.

۱۲. مدارک مالی: توجه داشته باشید که منظور از مدارک مالی، گردش حساب و تمکن مالی می‌باشد. از مدارک مالی فقط تمکن مالی تاثیر در اخذ ویزا خواهد داشت. شما با تمکن مالی باید به افسران ویزای کانادا اثبات کنید که از پس هزینه های تحصیل و اقامت در این کشور برمی‌آیید و برای پرداخت هزینه ها با مشکلی مواجه نخواهید بود. در صورت وجود، اسناد ملکی و اموال غیر منقول خود را نیز ارائه کنید.

۱۳. سند ازدواج: فقط در صورتی که شخص متقاضی متاهل می‌باشد، باید سند ازدواج ارائه کند.

کسانی که درخواست ویزای فرصت مطالعاتی می دهند، باید علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد، موارد زیر را نیز ارائه کنند:

📑 گواهی اشتغال به تحصیل (در صورتی که دانشجو هستید)

📑 رزومه کامل به همراه عکس شامل سوابق تحصیلی و شغلی

📑 نامه پذیرش از دانشگاه یا موسسه آموزش عالی در کانادا

📑 ترجمه آخرین مدرک تحصیلی

📑 ترجمه ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی

📑 نامه حمایت مالی از دانشگاه یا وزارت علوم (برای کسانی که بورس تحصیلی دریافت کرده‌اند)

📑 فرم LMIA

📑 رسید پرداختی ۲۳۵ دلار از کانادا

چنان که گفته شد مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا و ویزای دانش‌آموزی کانادا مشترک هستند. توجه داشته باشید که این مدارک فقط برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا است و هر موسسه آموزشی، ممکن است مدارک دیگری را نیز از شما بخواهد. مدارک را باید به صورت یک فایل در حساب کاربری خود در وب سایت رسمی سفارت کانادا بارگذاری کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری کانادا

برای اخذ ویزای کاری کانادا، شما حتما باید مدرک آیلتس هفت به بالا و یا B2 فرانسوی داشته باشید.

مدارک ویزای کاری کانادا به شرح زیر می باشد:

📑 اولین مورد از مدارک لازم برای دریافت ویزای کار کانادا نامه شرکت یا کارفرمای کانادایی است که می خواهد شما را استخدام کند.

📑 مدرک ضروری بعدی، تاییدیه از اداره منابع انسانی و توسعه مهارت های کانادا است که Positive Labour Market Opinion نامیده می شود و بر اساس آن کارفرما اجازه استخدام فرد خارجی را پیدا می کند.

📑 مدارک بانکی مبنی بر تمکن مالی متقاضی

📑 گواهی سلامت جسمانی

📑 گواهی عدم سوء پیشینه

📑 مدرک زبان انگلیسی یا بسته به ایالت مورد نظر، مدرک زبان فرانسه

مدارک لازم برای دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا

یکی از روش‌‌های دریافت اقامت دائم کانادا، دریافت ویزای خود اشتغالی کانادا است. ویزای خود اشتغالی کانادا بیشتر برای افرادی مانند هنرمندان، ورزشکاران، صنعت گران، نویسندگان و مولفان صادر می‌‌شود. مدارک مورد نیاز ویزای خود اشتغالی کانادا تقریبا شبیه درخواست ویزای کار کانادا است با این تفاوت که متقاضی باید بتواند تجربه خوداشتغالی خود را به اثبات برساند و نشان دهد که قصد دارد این کار را در کانادا نیز ادامه دهد.

به این ترتیب مدارک مربوط به سوابق کاری، آثار تالیفی و هرگونه بروشور یا آلبومی از کارها باید ارائه شود. همچنین متقاضی باید تمکن مالی و سرمایه شخصی خود برای راه‌‌اندازی یک کسب‌‌ و کار در کانادا را به اثبات برساند. از جمله دیگر مدارک لازم برای ویزای کانادا داشتن دو سابقه کار یک ساله در فعالیت‌‌های فرهنگی یا ورزشی در سطح جهانی یا داخلی یا ترکیبی از هر دو است.

در این مقاله، تمامی مدارک لازم برای ویزای کانادا از جمله مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا و مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا بررسی شد. در پایان توجه داشته باشید که بهتر است قبل از درخواست ویزا با یک موسسه یا دفتر حقوقی با تجربه مشورت کنید. همان طور که گفتیم فرایند دریافت ویزا می‌تواند پیچیده باشد و در این میان برخی از افراد سودجو از بی‌اطلاعی متقاضیان سوء‌استفاده می‌کنند. سازمان‌های مهاجرتی، خدمات ترجمه مدارک برای سفارت کانادا را نیز انجام می‌دهند و لازم است این کار توسط افراد حرفه‌ای و باسابقه انجام شود. امیدواریم که خواندن این مقاله خودتان بتوانید تمامی مدارک لازم برای ویزای کانادا را آماده کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک لازم برای ویزای کانادا | مدارک ویزای توریستی، تحصیلی و کاری چیست؟
امتیاز 4.7 از 23 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۲۴ دیدگاه ها

  • سلام و ممنون از سایت خوبتون
    ۱.فرم اطلاعات فردی و خانوادگی رو باید پرینت بگیریم پر کنیم و با اسکن اپلود کنیم؟ یا به صورت انلاین میشه پر کرد؟اگه انلاین میشه از کجا باید پر کرد؟
    ۲.application for vistor visa (temporary resident visa) made outside of canada (IMM5257) منظورش چیه؟
    ۳.use of a family member representative for online applications(IMM5713) چیه؟

    • سلام
      در اکانت تون به صورت آنلاین تکمیل میشه.
      ۱. فرم درخواست ویزای کانادا برای کسانی که خارج از این کشور هستند.
      ۲. اطلاعات شخصی که به عنوان یک نماینده برای کل اعضای خانواده اقدام می‌کند، باید در این فرم تکمیل شود.

  • سلام و عرض ادب
    اولا واجب میدونم از زحماتی که در جمع آوری و آموزش نحوه اقدام برای ویزای توریستی انجام دادید تشکر و قدر دانی کنم. من سوالم اینه که اگر بخوام برای همسر و فرزند کمتر از ۵ سالم اقدام کنم بایستی این فرم ها رو چه جوری پر کنم. چون من خودم ویزای توریستی رو گرفتم ودر حال حاضر هم در کانادا هستم ایا برای همسرم و فرزندم شانسی دارم که موفق بشم ویزا براشون بگیرم .مجددا ممنون از زحمات

    • سلام
      برای شرایط سنجی به اطلاعات بیشتری نیاز داریم
      لطفا به خانواده تون بگید با شماره ۰۲۶۳۳۱۴۳ تماس بگیرید.

  • سلام و عرض ادب.خانمی ۴۲ ساله هستم.۲۰ساله که مطارکه کردم.پسرم ۲۶سالشه و دانشجوی عمرانه.با پدرش زندگی میکنه.همه شرایط و مدارک رو که فرمودین برای اخذ ویزای توریستی کانادا رو میتونم جور کنم بجز دعوتنامه.سوالم اینه که اولین و مطمعنترین راه اقدام برای گرفتن هر چه سریعتر ویزا چیست؟ و اینکه ایا اگر بخواهم۶ ماه رو بمونم باید از ابتدا تمام مدت۶ ماه اقامت در هتل و دیگر هزینه هارو که فرمودین داشته باشم یا اینک در طی این مدت زمان میشه از ایران بفرستن برام؟ منظورم اینه که مثلا رزرو هتل و هزینه هارو ماهیانه بفرستن برام از ایران.با تشکر

  • سلام وقت بخیر با تشکر فراوان از سایت جامع و خوبتون. سوال من اینه که فرمی که تو این صفحه گذاشتین به زبان فارسیه ولی من از یه صفحه ی دیگتون به زبان انگلیسی دانلود کردم ، کدومش معتبره برای ویزای مولتی ۵ ساله؟

  • سلام
    آیا برای کسی که بدون همسر خود سفر می کند نیاز به ترجمه سند ازدواج هست و آیا کسی که دعوتنامه دارد باید بلیط رزرو کند؟

  • سلام
    با تشکر از راهنمایی های بسیار کامل شماآیا می توان فرم ها را تکمیل و پرداخت را انجام داد سپس مشخص نمود که کدام کشور جهت انگشت نگاری مراجعه نمود؟

  • سلام . دختر و پسر خواهر من همزمان برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کردند و اخیرا ریجکت شدند. پذیرش از دانشگاه کاپیلانو ونکوور دوسال زبان و دوسال رشته علوم پایه زیست دارند.با توجه به اینکه دختر من سال سوم دامپزشکی آزاد تبریزو پسر خواهرم رشته زیست جانوری دانشگاه کرمان هستند چطوری میتونیم افیسر را قانع کنیم هدف رفتن اونها چیه ؟
    ازتون خیلی ممنونم . بهترینید

  • سلام . آیا رفع مواردی مانند تمکن ، وابستگی خانوادگی و علت تحصیل که در نامه ریجکتی ویزای تحصیلی ذکر شده برای اعتراض و درخواست مجدد ویزا کافیه ؟ یا باید نت افیسر را بگیریم ؟

  • سلام. وقت بخیر. همسر بنده درخواست دهنده ویزا هستند و من هم همراه شون. باید مدارک مالی و شغلی خودم رو همراه با مدارک ایشون در یک اکانت آپلود کنیم؟

    • سلام
      گردش حساب باید برای ۳ ماه گذشته باشه و تمکن مالی هم باید به دلار کانادا ذکر شود.
      خیر ضمانت نامه بانکی با تمکن مالی تفاوت دارد.

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها