Loading
درحال بارگذاری، لطفا منتظر بمانید...

ویزای تحصیلی کانادا ۲۰۱۹ | بدون مدرک زبان + شرایط و هزینه‌ها

ویزای تحصیلی کانادا

تحصیل در کانادا، کار آسانی نیست! شما باید به افسران ویزای کانادا اثبات کنید که از پس تمامی هزینه‌های تحصیل، اقامت و هزینه های روزانه برمی‌آیید. در کنار این‌ها، شما باید شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا را داشته باشید. سعی در ارائه مدارک دروغین و غیرواقعی برای ویزای تحصیلی کانادا نداشته باشید. چرا که شما ویزای تحصیلی کانادا را می‌گیرید اما برای تحصیل و اقامت در کانادا دچار مشکل می‌شوید! در صورتی که تمایل به اخذ ویزای تحصیلی کانادا دارید، کاملا صادقانه اقدام کنید.

نکته مهم: پذیرش و یا فاند به منزله اخذ ویزا نیست. ممکن است از مدرسه و یا دانشگاهی در کانادا پذیرش شده باشید اما به شما ویزا اعطا نشود.

ویزای تحصیلی کانادا
شرایط اخذ ویزا برگه پذیرش از مدرسه، دانشگاه و یا کالج – تمکن مالی
حداقل میزان تمکن مالی ۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تا ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان برای هر نفر (با توجه به رشته تحصیلی مورد نظر)
گردش حساب مورد نیاز ۳ تا ۶ ماه اخیر
هزینه اخذ ویزا توسط ویزالند ۶۰۰ دلار
هزینه اخذ ویزا، در صورتی که بخواهید خودتان اقدام کنید ۲۳۵ دلار
هزینه گرفتن وقت سفارت توسط ویزالند ۲۰ دلار
هزینه گرفتن وقت سفارت، در صورتی که بخواهید خودتان اقدام کنید رایگان
نحوه اقدام برای اخذ ویزا آنلاین – دستی
ورود با این ویزا به کشورهای انگلیس (به صورت ترانزیت) – مراکش – کوبا – دومینیکن – مکزیک – پاناما
نحوه تعیین وقت سفارت از طریق VFSGlobal
مدت زمان تعیین وقت سفارت ۱ تا ۷ روز کاری
زمان اعتبار ویزا بسته به رشته انتخابی (در بعضی از موارد می‌توانید اقامت دائم بگیرید)
مصاحبه اخذ ویزا ندارد
مدارک مورد نیاز وقت سفارت عکس پاسپورت + برگه انگشت نگاری
وقت سفارت فوری ندارد
ویزای فوری ندارد
تائیدیه مدارک مهر دارالترجمه (مدارک تحصیلی باید به تائیدیه دادگستری و امورخارجه برسند)
زبان ترجمه مدارک انگلیسی
مدت زمان جوابدهی به درخواست اخذ ویزا ۴۰ روز پس از انگشت نگاری
نرخ ریجکتی (درجه سختی ویزا) ۲۷% از ۱۰۰ هزار درخواست در سال ۲۰۱۸
رایج ترین دلایل ریجکتی عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان – عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های اقامت – مشخص نبودن هدف سفر به کانادا
امکان اعتراض در صورت ریجکتی دارد
رفع ریجکتی ندارد
بهترین حالت اقدام (از نظر تعداد نفرات) انفرادی
نیاز به پیکاپ دارد
سفارت در ایران ندارد
محل انگشت نگاری دفتر کارگزاری VFSGlobal در ترکیه – گرجستان – ارمنستان – آذربایجان و دیگر کشورها
ساعات و روزهای کاری سفارت‌خانه یکشنبه تا پنجشنبه از ساعات ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

📌 ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

📌 مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا

📌 هزینه ویزای تحصیلی کانادا

📌 مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا

📌 ویزای تحصیلی کانادا تضمینی

📌 تمدید ویزای تحصیلی کانادا

📌 سوالات متداول ویزای تحصیلی کانادا

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا، به ۲ دسته ویزای دانش آموزی و ویزای دانشجویی طبقه بندی می‌شود. جهت اخذ ویزای دانش آموزی و ویزای دانشجویی کانادا، باید دارای یک سری شرایط مشخص شده باشید. شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر می‌باشد:

۱. شرایط اخذ ویزای دانش آموزی کانادا:

مهم ترین شرط اخذ ویزای دانش آموزی کانادا، تمکن مالی است. شما باید به سفارت کانادا اثبات کنید که علاوه بر پرداخت هزینه‌های مدرسه، مشکلی در پرداخت هزینه های اقامت و زندگی روزانه در این کشور نخواهید داشت. جهت اخذ پذیرش و ثبت نام در مدارس کانادا، الزامی به ارائه مدرک آیلتس نیست. چرا که شما می‌توانید دوره های آموزش زبان را در مدرسه انتخابی خود بگذرانید. توجه داشته باشید که سن متقاضی برای اخذ ویزای دانش اموزی کانادا مهم است. همچنین معدل ۳ سال آخر کارنامه ایشان نیز، نباید کمتر از ۱۶ باشد.

نکته مهم: برای متقاضیان ویزای دانش آموزی کانادا که کمتر از ۱۸ سال سن دارند باید شخصی را مقیم کاناداست، به عنوان سرپرست معرفی کنید. نمایندگی گروه مسافرتی ویزالند در استان اونتاریو کانادا این کار را برای شما انجام خواهد داد.

۲. شرایط اخذ ویزای دانشجویی کانادا (تحصیل در کالج):

جهت اخذ ویزای دانشجویی کانادا نیز، تمکن مالی مهم ترین شرط می‌باشد. شما باید بتوانید هزینه‌های اقامت، هزینه‌های روزانه و هزینه‌های مربوط به شهریه کالج را پرداخت نمائید. در صورتی که وقفه زیادی در تحصیل خود نداشته باشید، می‌توانید دوره های آموزش زبان خود را در کالج خود بگذرانید. شما در کالج می‌توانید تا مقطع لیسانس به تحصیل خود ادامه دهید.

۳. شرایط اخذ ویزای دانشجویی کانادا (تحصیل در دانشگاه):

علاوه بر تمکن مالی و شرایط سنی، شما برای تحصیل در دانشگاه های کانادا، حتما باید مدرک آیلتس آکادمیک ارائه کنید. سطح آیلتس با توجه به رشته و دانشگاه مورد نظر تعیین می‌شود. اما معمولا برای تحصیل در دانشگاه های کانادا، باید آیلتس ۶ اکادمیک داشته باشید.

ویزای تحصیلی کانادا بدون مدرک زبان

بدون ارائه مدرک زبان هم می‌توانید ویزای تحصیلی کانادا دریافت کنید. در این حالت فقط می‌توانید در کالج و مدارس کانادا ادامه تحصیل بدهید و دوره های آموزش زبان خود را نیز در حین تحصیل بگذرانید. توجه داشته باشید که برای تحصیل در دانشگاه‌های کانادا، حتما باید مدرک زبان آیلتس اکادمیک ارائه کنید.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا به ترتیب زیر می‌باشد:

۱. دریافت اطلاعات متقاضی جهت شرایط سنجی توسط گروه مسافرتی ویزالند

۲. انتخاب مدرسه، دانشگاه و یا کالج براساس اطلاعات متقاضی

۳. شروع مکاتبات با مرکز آموزشی مورد نظر متقاضی

۴. اخذ نامه پذیرش از مرکز آموزشی

۵. ترجمه مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا (ترجمه ریز نمرات ۳ سال گذشته به همراه تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

۶. تکمیل فرم توصیه نامه توسط مدیر مدرسه فعلی متقاضی (و یا آموزش دانشگاه)

۷. شروع پروسه اخذ ویزا

۸. حضور برای انگشت نگاری و تصویر برداری در یکی از کشورهای همسایه ایران (ترکیه، امارات، آذربایجان و ارمنستان)

۹. صدور و یا عدم صدور ویزای تحصیلی از سوی سفارت کانادا

هزینه ویزای تحصیلی کانادا

هزینه ویزای تحصیلی کانادا به ۲ بخش تقسیم می‌شود. پرداخت شهریه دانشگاه، مدرسه و کالج انتخابی شما به همراه هزینه اجاره محل اقامت و هزینه درخواست ویزا از سفارت کانادا. در پرداخت تمامی هزینه های مورد اول ما به شما کمک خواهیم کرد و هیچ کارمزدی از شما نمی‌گیریم.

اما هزینه درخواست ویزای تحصیلی کانادا، ۲۳۵ دلار کانادا می‌باشد. ۸۵ دلار برای انگشت نگاری و ۱۵۰ دلار برای بررسی پرونده متقاضی. در صورتی که در ۱۰ سال گذشته انگشت نگاری شده باشید، نیازی به پرداخت هزینه انگشت نگاری (۸۵ دلار) نیست.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا

تمامی مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی کانادا، باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. مدارک ویزای تحصیلی کانادا حتما باید دارای مهر تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه باشند.

چک لیست مدارک ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر می‌باشد:

📑 اصل گذرنامه فعلی متقاضی

📑 اصل و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی متقاضی (در صورتی که برای دانشگاه اقدام می‌کنید، تائیدیه WES نیز باید ارائه شود)

📑 اصل و ترجمه ریز نمرات (در صورتی که برای دانشگاه اقدام می‌کنید، تائیدیه WES نیز باید ارائه شود. توجه داشته باشید که ریز نمرات برای هر پایه تحصیلی متفاوت است. به طور مثال برای ثبت نام کالج، فقط باید ریز نمرات ۳ سال دبیرستان ارائه شود.)

📑 گردش حساب ۴ ماهه اخیر حساب متقاضی (در صورتی که متقاضی کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد، گردش حساب سرپرست ایشان باید ارائه شود)

📑 تمکن مالی حساب متقاضی به دلار کانادا (در صورتی که متقاضی کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد، گردش حساب سرپرست ایشان باید ارائه شود)

📑 فیش واریزی شهریه دانشگاه، کالج و یا مدرسه مورد نظر

📑 ارائه نامه تائیدیه و یا همان نامه پذیرش دانشگاه، کالج و یا مدرسه

📑 ارائه مدرک زبان آیلتس (برای ایالت های انگلیسی زبان) و یا مدرک زبان B (برای ایالات فرانسوی زبان). مدرک زبان فقط بسته به رشته و یا محل تحصیل (دانشگاه، مدرسه و کالج) باید ارائه شود.

📑 ارائه گزارشات پزشکی. این در صورتی است که مرکز آموزشی مورد نظر شما، از شما درخواست گزارش پزشکی کرده باشد.

📑 ارائه کلیه مکاتبات با مرکز آموزشی (این مکاتبات، از سوی گروه مسافرتی ویزالند به مدارک شما اضافه می‌شود)

📑 ارائه برنامه تحصیلی در کانادا (این برنامه، تا حدودی شانس شما را برای اخذ ویزا افزایش خواهد داد)

نکته: پس از ترجمه مدارک، حتما برای معادل سازی و گرفتن تائیدیه، مدارک تحصیلی (کارنامه و ریز نمرات) باید برای سرویس WES ارسال شود. گرفتن تائیدیه از سیستم WES فقط برای دانشگاه و کالج می‌باشد. هزینه تائید مدارک در سیستم WES حدودا بین ۲۹۰ تا ۳۰۰ دلار است و ۳ هفته پس از ارائه درخواست، جواب آن برای شما ارسال می‌شود.

ویزای تحصیلی کانادا تضمینی

ویزای تحصیلی کانادا تضمینی وجود ندارد. ممکن است شما از دانشگاه و یا مدارس کانادا پذیرش داشته باشید اما سفارت کانادا برای شما ویزا صادر نکند. تنها تضمینی که کارگزاران ویزای تحصیلی کانادا می‌توانند به شما بدهند این است که در انجام پروسه اخذ ویزای شما نهایت دقت را داشته باشند تا اشتباه در نحوه ارائه درخواست ویزای تحصیلی کانادا باعث ریجکتی شما نشود.

تمدید ویزای تحصیلی کانادا

تمدید ویزای تحصیلی کانادا با روش‌های مختلفی قابل انجام است. شما می‌توانید پس از اتمام مدت تحصیل‌تان، برای یک دوره مطالعاتی دیگر ثبت نام کنید. همچنین می‌توانید با توجه به مدرک تحصیلی، سابقه شغلی و سن‌تان، برای Express Entry اقدام کنید.

ویزای همراه تحصیلی کانادا

کسانی که قصد دارند همراه دارندگان ویزای تحصیلی کانادا به این کشور سفر کنند، می‌توانند برای ویزای توریستی و یا ویزای کاری کانادا اقدام کنند. همراهان برای دریافت ویزای توریستی کانادا لزومی به ارائه مدارک خاصی ندارند.

اما ویزای کاری کانادا برای همراهان به دو صورت Job Offer و Open work Permit اقدام می‌شود. ویزای جاب آفر به این صورت است که شما قبل از ورود به کانادا شغل و کارفرمای خود را پیدا کرده‌اید اما Open Work Permit به این صورت است که شما در ابتدا ویزای کاری خود را دریافت می‌کنید و زمانی که به کانادا سفر می‌کنید، باید به دنبال شغل و کارفرمای خود باشید. برای دریافت این دو نوع ویزای کار کانادا حتما باید مدرک زبان آیلتس جنرال برای ایالات انگلیسی زبان و مدرک زبان B برای ایالات فرانسوی زبان داشته باشید.

ویزای تحصیلی کانادا برای بزرگسالان

قبل از هرچیز این را بدانید که هیچ محدودیت سنی برای گرفتن ویزای تحصیلی ندارید. در هر رشته‌ای که تحصیل کرده‌اید و یا سابقه کاری مرتبط با آن رشته دارید، می‌توانید در کانادا تحصیل کنید. فقط این نکته را در نظر داشته باشید که فاصله بین آخرین مدرک تحصیلی‌تان تا زمانی که قصد اقدام دارید، حتما باید با سابقه بیمه تامین اجتماعی پر شود.

نکته مهم: در صورتی که پدر و مادر ویزای تحصیلی کانادا داشته باشند، تحصیل فرزندان ایشان در کانادا رایگان خواهد بود.

سوالات متداول ویزای تحصیلی کانادا

رایج ترین سوالاتی که متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا از ما می‌پرسند، به شرح زیر می‌باشد:

چه مواردی باعث می شود درخواست ویزای تحصیلی با شکست مواجه شود؟

بنا به هر دلیلی که درخواست ویزای کانادا (از هر نوع) رد یا ریجکت میشود، نامه ای از سوی سفارت به ایمیل متقاضی ارسال خواهد شد و دلایل ریجکتی به تفکیک مشخص می شود. مهم ترین دلایل ریجکت ویزای تحصیلی کانادا، در زیر برای شما آماده است:

۱. کافی نبودن منابع مالی برای پوشش هزینه ها

۲. قانع نشدن افسر پرونده در خصوص اهداف تحصیل و امکان عدم بازگشت پس از پایان تحصیل

۳. رشته تحصیلی مورد نظر برای ادامه تحصیل در کانادا

۴. اشکال و یا نقض در تکمیل فرم های درخواست ویزا و یا مشکل در فایل درخواست ویزا

۵. ارائه برنامه تحصیلی نامناسب

کار کردن حین تحصیل دارای چه شرایطی است؟

کار کردن در حین تحصیل به روش می باشد:

۱. کار کردن در محل تحصیل و یا دانشگاه به عنوان کارآموز و یا دستیار که در اصطلاح به On Campus معروف است و کار کردن با این شرایط، نیازی به صدور مجوز کار در حین تحصیل نیست و محصلان می توانند در زمان فراغت خود در دانشگاه و یا مدرسه کار کنند.

۲. کار کردن خارج از محل تحصیل، منوط به اخذ مجوز کار می باشد. تمامی دانشجویان می توانند با ویزای تحصیلی کانادا و در زمان هایی که دانشگاه و یا موسسه آن ها تعطیل می باشد، تا سقف ۲۰ ساعت در هفته و خارج از محیط دانشگاه کار کنند. توجه داشته باشید که کار کردن خارج از محل تحصیل، نیاز به اخذ مجوز کار از سوی اداره مهاجرت دارد.

همراهان متقاضی ویزای تحصیلی کانادا، با چه ویزایی می توانند ایشان را همراهی کنند؟

همراهان ویزای تحصیلی کانادا، با دو ویزای توریستی و یا ویزای اجازه کار در کانادا می توانند متقاضی را در کانادا همراهی کنند. اینکه چه ویزایی به همراهان متقاضی ویزای تحصیلی اعطا می گردد، بسته به شرایط و توانایی های شخص همراه دارد.

آیا برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا، نیازی به در اختیار گرفتن وکیل برای انجام کار های مربوط به تحصیل هست؟

بله. دولت کانادا بسیار بر روی تراکنش های مالی حساس و دقیق می باشد. با توجه به تفاوت های بسیاری که در قانون کشور عزیزمان و قانون کشور کانادا وجود دارد، شما به یک شخص برای ارائه مدارک تراکنشات مالی به دولت کانادا نیاز دارید که پیشنهاد ویزالند برای انجام اینکار، در اختیار گرفتن یک وکیل است.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای تحصیلی کانادا ۲۰۱۹ | بدون مدرک زبان + شرایط و هزینه‌ها
امتیاز 4.6 از 22 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۱۴ دیدگاه ها

  • سلام وقت تون بخیر
    من دو تا ویزای ریجکتی از استرالیا داشتم (ویزای پارتنر و ویزای توریستی) الان می‌خوام برای ویزای دانشجویی کانادا اقدام کنم آیا این مسئله تاثیر منفی داره در ویزای کانادا؟ اگر اصلا عنوان نکنم این قضیه رو متوجه میشن؟
    و سوال دوم برای تمکن مالی میتونم حساب بانکی همسرم رو ارائه بدم؟
    ممنون از پاسخ تون

    • سلام
      بله نمره منفی دارد اما اگر اعلام نکنید احتمال رد شدن درخواست‌تون بیشتر می‌شود.
      بله ولی باید وکالت نامه محضری داشته باشید از همسرتون که تمامی هزینه‌های تحصیل و اقامت شما رو پرداخت می‌کنند.

  • سلام و خسته نباشید بابت جوابدهی سوالات با صبر و حوصله
    من دارم برای خودم اپلیکیشن ویزای تحصیلی پر میکنم. میخواستم بدونم آیا نیاز هست که کسی رو بعنوان Representative معرفی بکنم؟ اصلا پر کردن فرم Representative لازم هست؟
    ۲)همسرم هم منو همراهی میکنه آیا فرم Use of a family member Representative ضروری هست؟

  • سلام
    داخل پاسپورت من مهر ورود به عراق خورده که برای زیارت رفته بودم
    خواستم بدونم این جریان برام مشکل ساز نمیشه؟

  • سلام، وقت بخیر
    برای پسر عمویم که متقاضی ویزای تحصیلی برای سال آخر دبیرستان است به همراه مادرش (به عنوان ولی و کفیل قانونی) در حال تکمیل اپلیکیشن هستم. اکانت رو به نام فرزند(دانش آموز) ساختم و اشاره کردم مادرش توریستی به عنوان همراه می آید. آیا صحیح است. ضمنا در فرم های لازم که انتهای پرسشنامه می آورد، هیچ مدرکی بابت ریزنمرات سال های قبل نخواسته است!!! اگر به نظر شما لازم است، کجا باید اضافه کنم؟
    ممنون از جوابتون پیشاپیش

    • ممنون از پاسختان.
      متاسفانه این فامیلمون یک درس رو تجدید آورده(سال یازدهم) که مرداد ماه امتحان می دهد تا پاس کند. بابت ریزنمرات لازم است که حتما کارنامه با نمره تجدیدی با بقیه مدارک ویزا و ریزنمرات نهم و دهم ارسال شود؟ یا می توان گفت که هنوز کارنامه نهایی دستمون نرسیده؟
      ممنون

  • سلام و خسته نباشید
    من ۳۳ ساله، متاهل وفارغ التحصیل مهندسی عمران در سال ۹۰ هستم و چند ماه پیش امتحان آیلتس دادم و الان Overall Band Score من شده ۷. شاغل هستم و یه بچه ۲ساله دارم میخواستم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم. چقدر شانس دارم پذیرش بگیرم ؟
    ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

    • سلام
      برای شرایط سنجی به اطلاعات بیشتری نیاز داریم.
      لطفا شماره تماس بفرستید.
      همکاران ما تماس بگیرند باهاتون و شرایط کامل رو خدمتتون توضیح بدیم.

  • سلام
    من یه پسر ۸ ساله دارم میخوام ویزای دانش آموزی کانادا اقدام کنم واسش
    من و پدرش هم میتونیم همراه پسرم در کانادا اقامت داشته باشیم؟؟

    • سلام
      وقتتون بخیر
      اگر برای فرزندتون ویزای دانش آموزی اقدام کنید، برای شما و پدرشون هم ویزای مولتی ۵ ساله صادر میشه و شما در ۵ سال به مدت ۶ ماه میتونید اقامت داشته باشید و پس از ۶ ماه یک خروج یک ساعته از خاک کانادا داشته باشید. با توجه به ویزای پسرتون، شما میتونید پس از مدت زمان اعلام شده سفارت کانادا (بسته به شرایط تحصیلی فرزند و شرایط مالی شما و پدرشون) اقامت دائم، و پس از مدتی تابعیت کانادا را اخذ نمائید

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا
تقویت تاریخچه سفری
با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!