وقت سفارت هلند | فوری، نحوه گرفتن، هزینه ها و مدارک

وقت سفارت هلند، توسط شرکت کارگزاری VFSGlobal تعیین می‌شود و برای ۹۰ روز بعد در دسترس است. وقت سفارت هلند مصاحبه ندارد و فقط برای تحویل مدارک و انگشت نگاری باید به دفتر این مرکز مراجعه کنید. هزینه تعیین وقت سفارت هلند ۲۰۰ هزار تومان می‌باشد.

در این مطلب می‌خوانید

📌 گرفتن وقت سفارت هلند

📌 وقت فوری سفارت هلند

📌 وقت سفارت هلند در تهران

📌 هزینه وقت سفارت هلند

📌 مدارک مورد نیاز وقت سفارت هلند

📌 سوالات متداول وقت سفارت هلند

گرفتن وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند، در ایران از طریق کارگزاری VFSGlobal تعیین می‌شود. با ورود به سایت VFS کشور مبدا خود را ایران، و کشور مقصد خود را هلند انتخاب کنید. پس از تعیین مبدا و مقصد، شرایط تعیین وقت سفارت هلند برای شما باز می‌شود. یک آدرس ایمیل برای تعیین وقت سفارت وجود دارد که شما باید درخواست خود را با فرمت تعیین شده به این آدرس ارسال کنید. وقت سفارت هلند برای ۳ ماه بعد (۹۰ روز) برای شما تعیین می‌شود.

وقت فوری سفارت هلند

اگر با هدف تجارت و یا اهداف کاری قصد ورود به هلند را داشته باشید، وقت سفارت شما نهایتا برای ۱ هفته تا ۲ هفته بعدی در دسترس خواهد بود. سفر با اهداف کاری ملزم به ارائه دعوت‌نامه از سوی شرکت و یا موسسه دعوت‌کننده شما می‌باشد. اما در صورتی که دعوت نامه نداشته باشید، وقت سفارت شما برای ۳ ماه بعد در دسترس خواهد بود و نمی‌توانید زودتر از این تاریخ به دفتر VFS مراجعه کنید.

وقت سفارت هلند در تهران

وقت سفارت هلند در ایران، به عهده شرکت VFSGlobal می‌باشد. برای حضور در دفتر این شرکت، باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان موسوی (گلستان پنجم)، مجتمع هروی، طبقه چهارم، مرکز درخواست ویزای هلند مراجعه کنید. این مرکز از یکشنبه تا پنجشنبه در ساعات ۸ تا ۱۷ فعال است. در این ساعات هم برای ارائه درخواست و هم برای دریافت پاسپورت می‌توانید مراجعه کنید. همچنین می‌توانید با شماره ۰۲۱۸۲۸۰۵۹۱۴ برای پرسیدن سوالات خود تماس بگیرید.

هزینه وقت سفارت هلند

هزینه وقت سفارت هلند، ۲۰۰ هزار تومان می‌باشد. این هزینه فقط برای تعیین وقت سفارت می‌باشد و پرداخت هزینه های صندوق سفارت به عهده متقاضی می‌باشد. هزینه های داخل سفارت براساس نوع ویزای درخواستی متفاوت می‌باشد. به طور مثال، برای درخواست ویزای توریستی هلند، باید ۶۰ یورو به سفارت این کشور بپردازید. در صورتی که خودتان بخواهید اقدام به گرفتن وقت سفارت هلند کنید، نیازی به پرداخت هزینه نیست.

مدارک مورد نیاز وقت سفارت هلند

برای درخواست ویزای هلند، این مدارک را باید همراه خود به دفتر وی اف اس ببرید. مدارک ویزای هلند باید به زبان انگلیسی و توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شوند. مدارک ویزای هلند نیازی به گرفتن تائیدیه از سوی دادگستری و وزارت امورخارجه ندارند. لیست مدارک مورد نیاز وقت سفارت هلند، به ترتیب زیر می‌باشد:

📑 برگه تعیین وقت سفارت هلند

📑  فرم درخواست ویزای هلند

📑  دو قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵

📑  پاسپورت فعلی متقاضی و کلیه پاسپورت های قبلی ایشان

📑 رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

📑  نامه اشتغال به کار

📑  گردش حساب و تمکن مالی

📑  واچر هتل

📑  بیمه مسافرتی

📑  دعوت‌نامه (در صورت وجود)

سوالات متداول وقت سفارت هلند

میخوام واسه خانواده برای وقت سفارت اقدام کنم، باید هر کدام از اعضا ایمیل جداگانه بزنم؟

خیر، نیازی به ارسال جداگانه ایمیل نیست. برای هریک از اعضای خانواده، یک جدول جداگانه در یک ایمیل باز کنید و برای VFS ارسال کنید. در غیر اینصورت، کلیه اعضای خانواده نمی‌توانند همزمان به این دفتر مراجعه کنند.

چطوری می‌تونم وقت فوری بگیرم؟

وقت سفارت فوری هلند، فقط با ارائه دعوت نامه پزشکی و یا شغلی امکان پذیر است. که در این صورت، شما می‌توانید از یک هفته تا ۱ ماه بعد در سفارت حضور داشته باشید.

برای گرفتن وقت سفارت هلند چه مدارکی باید ارائه کنیم؟

برای گرفتن وقت سفارت هلند فقط به اسکن و یا عکس واضح از پاسپورت نیاز است.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

وقت سفارت هلند | فوری، نحوه گرفتن، هزینه ها و مدارک
امتیاز 4.4 از 9 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۱۲ دیدگاه ها

  • سلام ببخشید من حامله هستم و شوهرم پاسپورت هلندی داره سه ساله نتوانسته منو ببره باید چیکار کنم میخوام بدونم راهی جز خواندن زبان هلندی هست ک بتوانم برم

  • سلام.من وکیلم گفته قبول شدم و باید برم سفارت برای ویزا.چطوری نوبت بگیرم و چه سوالاتی ازم میپرسن؟من شوهرم هلند زندگی میکنه

    • سلام
      منظورشون از قبول شدن چیه؟
      یعنی می‌تونید ویزا بگیرید؟
      یا منظورشون اینه ویزا براتون صادر شده؟

  • سلام و روز بخیر
    من ۱۲ شهریور وقت سفارت داشتم ( از مشهد توسط آژانس اقدام کردم) ولی متاسفانه به من گفتن که پسر ۳ ساله من لزومی به حضور در دفتر vfs نیست و در روز مصاحبه از من به تنهایی مصاحبه نگرفتن
    در حال حاضر درخواست وقت مجدد دادیم ولی در جواب ایمیل گفتن تا ۳ ماه نمیتونم دوباره درخواست وقت بدم
    میخواستم بدونم چطور میشه زودتر وقت گرفت؟

    • سلام
      خیر متاسفانه.
      فقط در صورتی می‌تونید زودتر وقت بگیرید که یا دعوتنامه داشته باشید و یا برای موارد پزشکی به هلند سفر کنید. (دعوتنامه پزشکی داشته باشید)

  • سلام وقتتون بخیر من میخواستم اقدام کنم برای سفارت هلند، میخواستم ببینم قبل از آزمون زبان برای پیوست به شوهر، چون شوهرم مقیم هلند هستند، چه کارهایی باید انجام بدم

    • سلام
      نیازی به انجام کاری نیست.
      فقط مدارک ویزایی رو آماده کنید و پس از آزمون، با برگه نتیجه آزمون منتظر وقت سفارت باشید.

  • سلام تفاوتی بین وقت سفارت برای ویزای توریستی و دیدار اقوام وجود دارد آگر در ایمیل توریستی ذکر شود ولی برای دیدار اقوام و با دعوتنامه روز مصاحبه به VFSمراجعه کنیم مشکلی پیش نمی آید

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!