سفر خطرات و ریسک های خاص خود را دارد. این خطرات از یک بیماری در حین سفر شروع می شود تا گم شدن یا دزدیده شدن مدارک یا وسایل سفر شما یا حتی رعایت نکردن قوانین یک کشور به صورت ناخواسته که فکر کردن به آن ها هم مسافرت را خراب می کند چه برسد به اینکه خدایی نکرده یکی از این مشکلات بخواهد به صورت واقعی رخ دهد. طبیعتا آنچه تا حدی خیال ما را از این موضوع راحت می کند یک بیمه مسافرتی کامل و معتبر است پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. احتمالا بعد از پایان این مطلب برای کوچک ترین سفرهای خود هم بیمه مسافرتی تهیه خواهید کرد.

بیمه مسافرتی برای گرفتن ویزا

به دلایلی که در بالا ذکر شد و در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت، سفارت ها از متقاضیان ویزا می خواهند که قبل از درخواست ویزا بیمه مسافرتی معتبری تهیه کنند و در کنار سایر مدارک به سفارت ارائه کنند. پس بیمه مسافرتی را باید بعد از گرفتن وقت سفارت و قبل از مصاحبه تهیه کنید.

بهترین بیمه مسافرتی کدام است؟

بهترین بیمه مسافرتی بیمه ایست که بیشترین خطرات و تهدیدات بیمه شده را می شناسد وبیشترین آنها را پوشش می دهد و برای آنها راهکار ارائه کرده است. بهترین بیمه ها به این موضوع فکر کرده اند که یک مسمومیت ساده در یک کشور خارجی با توجه به نرخ ارز آن کشور چقدر می تواند برای بیمه شده گران تمام شود و اینکه گم شدن وسایل یا مدارک یا پول بیمه شده در سفر چقدر می تواند برای مسافر تلخ باشد و با دانستن این موضوع بهترین جبران خسارت در سریع ترین زمان ممکن را در قالب بهترین بیمه مسافرتی برای او در نظر گرفته است.

کمک رسان بیمه مسافرتی چیست؟

شاید برای شما هم سوال باشد که یک بیمه ایرانی چطور می تواند به یک مسافر در خارج از کشور خدمات بیمه ای بدهد. معمولا بیمه ها برای بیمه های مسافرتی با یک شرکت خارجی قرارداد دارند که به آن ها کمک رسان گفته می شود. برای مثال کمک رسان بعضی از بیمه های مسافرتی ایران به شرح زیر است:

  • بیمه مسافرتی ایران: کمک رسان ایفرا – IFRA
  • بیمه مسافرتی سامان : کمک رسان میدیست – MIDEAST
  • بیمه مسافرتی پاسارگاد: کمک رسان اواسان – EVASAN
  • بیمه مسافرتی ملت: کمک رسان رایچوز و رمد
  • بیمه مسافرتی پارسیان: کمک رسان رایچوز و میدیست
  • بیمه مسافرتی ما: کمک رسان مارم و میدیست

طبیعتا هر کدام از شرکت های کمک رسان خدمات انگیزشی متفاوتی به مشتریان خود ارائه می دهند و در صورتی که برای شما مشکلی رخ دهد شما با کمک رسان طرف قرارداد بیمه خود در ارتباط خواهید بود. پس برای اطلاعات دقیق تر می توانید کمک رسان ها را هم بررسی کنید.

نحوه پیگیری خسارت در محل حادثه

نحوه پیگیری خسارت معمولاً بدین صورت است که موقع بروز حادثه، بیمه‌گزار باید با شماره‌ای که روی بیمه‌نامه مسافرتی خود درج شده است، تماس بگیرد؛ نام، شماره بیمه‌نامه و مدت اعتبار آن را بگوید و حادثه اتفاق افتاده را شرح دهد.

طبق حادثه‌ای که رخ‌ داده شرکت کمک‌رسان اقدامات لازم را انجام می‌دهد. بعضی از شرکت‌های کمک‌رسان این خدمات را ندارند و بیمه‌گزار باید شخصاً خسارت خود را پیگیری و پرداخت هزینه کند؛ سپس با ارائه صورتحساب‌های پرداخت‌شده در سفر، هزینه خسارت‌های تحت پوشش بیمه مسافرتی را از کشور محل اقامت خود دریافت کند.

اگر اتفاقی افتاد چطور باید از بیمه مسافرتی خود استفاده کنم؟

قبلا گفتیم با توجه به اینکه بیمه های ایرانی در خارج از کشور حضور ندارند، معمولا کمک رسان آنها به مشتریان خدمات می دهند. اگر برای شما مشکلی رخ داد باید با شماره روی بیمه نامه مسافرتی خود تماس بگیرید و موضوع را به آنها بگویید و به سوالات اپراتور پاسخ دهید.

بیمه‌ها با دو سناریوی مختلف به شما خسارت می دهند:

  • بعضی از شرکت ها همان لحظه مشکل شما را پیگیری می کنند و هزینه مربوط به آن را پرداخت می کنند.
  • سناریوی بیشتر شرکت های بیمه ای به این صورت است که شما باید خودتان مشکل را حل کنید و بعد از آن مدارک و صورتحساب ها را به بیمه ارائه داده و هزینه را دریافت کنید.

پس در زمان خرید یک بیمه مسافرتی حتما سوال کنید که بیمه مورد نظر با کدام سناریو خسارت می دهد.

نحوه پرداخت خسارت در بیمه مسافرتی

در پاراگراف بالا گفتیم که دو نوع سناریو برای دریافت خسارت وجود دارد اگر هزینه مستقیم از طرف کمک رسان در لحظه مورد نیاز پرداخت شد که خیر در غیر اینصورت می توانید یک شماره حساب بین المللی را به شرکت کمک رسان بدهید تا واریزی خسارت پرداخت شود و در غیر این صورت از کمک رسان می خواهید تا مبلغ را به بیمه کشور شما پرداخت کند و شما با ارائه مدارک به بیمه طرف قرارداد خود در ایران مبلغ هزینه را دریافت کنید.

نحوه پرداخت هزینه شرکت‌های کمک‌رسان در سفر دو نوع است؛ در یک حالت این شرکت‌ها با ارگانی که بیمه‌گزار برای رفع خسارت با آن سروکار دارد (مثل بیمارستان و…) ارتباط برقرار می‌کنند و هزینه خسارت را مستقیم با آنجا حساب می‌کنند. برای مثال اگر بیمه‌گزاری در سفر دچار آسیب جسمی شود و او را به بیمارستان منتقل کنند، شرکت کمک‌رسان هزینه درمان او را مستقیم با بیمارستان حساب می‌کند.

بهتر است بیمه مسافرتی شما اپراتور فارسی زبان داشته باشد

در صورتی که برای شما در سفر خارج از کشور مشکلی رخ دهد باید با کمک رسان بیمه که شماره آن در پشت بیمه نامه درج شده است تماس بگیرید؛ پس در صورتیکه به زبان انگلیسی مسلط نیستید حتما قبل از تهیه بیمه نامه از داشتن اپراتور فارسی زبان آن مطمئن شوید. در غیر اینصورت شاید بیمه نامه مسافرتی شما به کار نیاید یا در بهترین شرایط مجبور باشید یک مترجم پیدا کنید.

قیمت بیمه مسافرتی

قیمت بیمه مسافرتی به موارد مختلفی ارتباط دارد:

مقصد: هر کدام از کشورها هزینه ها و ریسک های خاص خود را برای بیمه دارد و به تناسب آن قیمت بیمه متفاوت خواهد بود. مثلا قیمت سفر به منطقه شینگن با قیمت سفر به یک کشور تفاوت دارد والبته قیمت بیمه سفر به هر کشوری هم به صورت مجزا تفاوت دارد.

سن: اگر بیمه گذار خیلی کم سن یا خیلی مسن باشد ریسک بیمه و متناسب با آن قیمت بیمه مسافرتی را بالا می برد. معمولا زیر ۱۲ و بالای ۶۵ سال پر ریسک هستند و البته از ۶۵ به بالا ۵ سال به ۵ سال افزایش قیمت در بیمه مسافرتی لحاظ می شود.

زمان: هر چه زمان بیشتری را در سفر باشید بیمه با ریسک بیشتری همراه می شود پس قیمت بیمه مسافرتی بالا می رود.

تعهدات مالی: هر چه بیمه تعهد بیشتری را قبول کند قیمت آن بالاتر می رود. به صورت معمول بیمه با سقف تعهد ۵۰۰۰۰ یورو صادر می شود.

پوشش ها: اینکه چه مواردی تحت پوشش بیمه است در قیمت بیمه تاثیرگذار است. هر چه پوشش بیمه مسافرتی بیشتر باشد قیمت آن هم بیشتر است.

تعهدات بیمه مسافرتی

تعهدات مالی بیمه مسافرتی به صورت عرف برای فردی میانسال با اقامت ۷ روزه در محدوده کشورهای شینگن از ۸ هزار یورو تا ۵۰ هزار یورو بسته به بیمه مسافرتی که شما تهیه می کنید قیمت دارد. ولی به صورت معمول با سقف تعهد ۵۰ هزار یورو صادر می شود و قیمت آن بین ۱۵ تا ۴۰ هزار تومان است. این اختلاف قیمت به دلیل تفاوت پوشش بیمه‌هاست.

پوشش‌های بیمه مسافرتی

به مواردی که بیمه تعهد جبران خسارت آن را در سفر شما به عهده می گیرد، پوشش های بیمه مسافرتی می گویند. پوشش های بیمه مسافرتی شامل میزان و حدود هزینه های درمان، مشکلات حقوقی، تاخیر پرواز، کنسلی سفر، هزینه برگشت به دلیل فوت بستگان، گم شدن چمدان یا مدارک و…می شوند. به هر کدام از موارد فوق ” پوشش های بیمه مسافر ” و به مقدار جبران خسارت آن ” میزان پوشش بیمه مسافرتی ” گفته می شود.

بیمه مسافرتی را با ویزالند امتحان کنید

آرامش در طول سفر بسیار مهم است، اساساً پیش نیاز یک سفر مفرح و لذت بخش، داشتن آرامش در طول سفر است، ویزالند تلاش می کند با بررسی مقصد شما و نوع پوشش های بیمه ای که نیاز دارید بهترین بیمه مسافرتی را به شما معرفی کند.

در انتخاب بیمه مسافرتی سعی می کنیم، کلیه ریسک های شما، قبل از شروع سفر، حین آن مد نظر قرار دهیم، خدمات ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته، اپراتور فارسی زبان بخشی از خدمات پس از فروش مهمی ست که باید در نظر گرفته شود:

  • خدمات ۲۴ ساعته هفت روز هفته کمک رسانی
  • هزینه‌های فوریت‌های دندانپزشکی
  • آمبولانس هوایی (در صورت نیاز)
  • جبران هزینه‌های ناشی از کنسلی سفر
  • بیمه اموال بیمه شده در مدت زمان سفر سرقت، آتش سوزی و از کارافتادگی وسایل برقی
  • هزینه‌های فوریت‌های پزشکی
  • اپراتور فارسی زبان ۲۴ ساعت، ۷ روز هفته
  • جبران هزینه‌های ناشی از وقفه سفر
  • مشاور حقوقی در کشور مقصد و پرداخت هزینه‌های دعاوی
  • پرداخت هزینه‌های درمانی در مقصد مسافر تا سقف ۵۰.۰۰۰ یورو

ریسک های قبل از سفر

۱. جبران هزینه های ناشی از کنسلی بلیط هواپیما یا کنسلی هتل محل اقامت به دلیل شرایط حاد اورژانسی بیمه شده که باعث بستری ایشان یا همراه وی شود.

  • همراه بیمه شده (همراه سفر) یکی از بستگان درجه اول یا بلافصل بیمه شده شامل پدر، مادر، خواهر، همسر، فرزند یا فرزند خوانده قانونی است که با بیمه شده در یک پرواز و به یک مقصد عازم مسافرت است.
  • حدود قیمت: ۸۰۰ الی ۱۵۰۰ یورو

۲. جبران هزینه های ناشی از کنسلی بلیط هواپیما یا کنسلی هتل محل اقامت به دلیل بستری شدن یکی از اعضای بلافصل یا درجه اول بیمه شده در بیمارستان به دلیل شرایط اورژانسی (به جز بستگانی که در مقصد سفر بیمه شده مقیم هستند) – حداکثر ۱۵ روز قبل از عزیمت به سفر.

  • همراه بیمه شده (همراه سفر) یکی از بستگان درجه اول یا بلافصل بیمه شده شامل پدر، مادر، خواهر، همسر، فرزند یا فرزند خوانده قانونی است که با بیمه شده در یک پرواز و به یک مقصد عازم مسافرت است.
  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

۳. جبران هزینه های ناشی از کنسلی بلیط هواپیما یا هتل محل اقامت به دلیل عوارض ناشی از بارداری در ۳۱ هفته اول بارداری بیمه شده یا یکی از اعضای بلافصل بیمه شده ( عوارض بارداری چندمین بارداری یا درمان عدم بارداری شامل این پوشش نیست).

  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

۴. فونت بیمه شده

  • حدود قیمت: ۸۰۰ الی ۱۵۰۰ یورو

۵. جبران هزینه های ناشی از کنسلی بلیط هواپیما یا هتل محل اقامت به دلیل فوت یکی از بستگان بلافصل بیمه شده ( به جز بستگانی که در مقصد سفر بیمه شده مقیم هستند)- حداکثر یک ماه قبل سفر به شرط این که متوفی بعد از خرید بیمه نامه فوت شده باشد.

  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

۶. جبران هزینه های ناشی از کنسلی بلیط هواپیما و یا هتل محل اقامت به دلیل اعلام رسمی وزرات امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در آن سفر افراد ایرانی (مقیم ایران) به نقطه عزیمت منع شده باشد، به شرط این که اعلامیه یاد شده پس از خرید بیمه نامه صورت پذیرفته باشد.

  • حدود قیمت: ۵۰۰ الی ۲۷۵ یورو

۷. جبران هزینه های ناشی از کنسلی بلیط هواپیما یا هتل محل اقامت به دلیل از دست دادن پرواز به دلیل تصادف یا تاخیر وسیله حمل و نقل به فرودگاه محل عزیمت (این پوشش صرفا به شرکت تاکسی طرف قرارداد با شرکت بیمه ویزالند اعطا می شود).

  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

ریسک های حین سفر

۱. پرداخت هزینه بستری شدن در بیمارستان و معالجات پزشکی

  • حدود قیمت: ۳۰,۰۰۰ الی ۵۰,۰۰۰ یورو

۲. انتقال بیمه شده به نزدیک ترین مرکز درمانی در اثر حادثه و یا بیماری هماهنگی های لازم جهت انتقال بیمه شده به مرکز درمانی مجهزتر، استفاده از آمبولانس هوایی و یا بازگرداندن بیمه شده به ایران در صورت نیاز.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۳. جبران هزینه های برگشت زود هنگام مسافر به دلیل شرایط حاد اورژانسی بیمه شده یا همراه وی در سفر.

  • همراه بیمه شده (همراه سفر)
  • یکی از بستگان درجه اول یا بلافصل بیمه شده شامل پدر، مادر، خواهر، همسر، فرزند یا فرزند خوانده قانونی است که با بیمه شده در یک پرواز و به یک مقصد عازم مسافرت است.
  • حدود قیمت: ۸۰۰ الی ۱۵۰۰ یورو

۴. جبران هزینه های بازگشت زودهنگام بیمه شده به دلیل بستری یکی از اعضای بلافصل یا درجه اول ایشان در بیمارستان (به جز بستگانی که در مقصد سفر بیمه شده مقیم هستند)

  • همراه بیمه شده ( همراه سفر)
  • یکی از بستگان درجه اول یا بلافصل بیمه شده شامل پدر، مادر، خواهر، همسر، فرزند یا فرزند خوانده قانونی است که با بیمه شده در یک پرواز و به یک مقصد عازم مسافرت است.
  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

۵. جبران هزینه های بازگشت زود هنگام بیمه شده به دلیل عوارض ناشی از بارداری در ۳۱ هفته اول بارداری بیمه شده یا یکی از اعضای بلافصل بیمه شده (عوارض بارداری جندمین بارداری یا درمان عدم بارداری شامل این پوشش نیست).

  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

۶. جبران هزینه های بازگشت زود هنگام بیمه شده به دلیل فوت یکی از بستگان بلافصل بیمه شده (به جز بستگانی که در مقصد سفر بیمه شده مقیم هستند).

  • حدود قیمت: ۴۰۰ الی ۸۰۰ یورو

۷. جبران هزینه های بازگشت زود هنگام بیمه شده به دلیل اعلام رسمی وزرات امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در آن سفر افراد ایرانی (مقیم ایران) به نقطه عزیمت منع شده باشد.

  • حدود قیمت: ۲۷۵ الی ۵۰۰ یورو

۸. پرداخت هزینه فوریت های دندانپزشکی

  • حدود قیمت: ۲۰۰ الی ۴۰۰ یورو

۹. بازگرداندن جسد بیمه شده متوفی به ایران در صورت فوت وی در خارج از کشور.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۱۰. بازگشت یکی از اعضای بلافصل خانواده به کشور محل اقامت در صورت بستری شدن بیمه شده بیش از ده روز.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۱۱. پرداخت هزینه رفت و برگشت یک نفر به درخواست بیمه شده از ایران به محل بستری در صورتی که بیمه شده بیش از ده روز متوالی در بیمارستان بستری باشد (شامل بلیط رفت و برگشت و مخارج اقامت).

  • حدود قیمت: ۶۰ یورو برای هر روز حداکثر ۱۵ روز متوالی

۱۲. مشاوره حقوقی و پرداخت هزینه های دعاوی بیمه شده در صورتی که طبق قانون مدنی کشور مربوطه تحت پیگرد باشد.

  • حدود قیمت: ۵۰۰ یورو

۱۳. راهنمایی و کمک رسانی به بیمه شده در صورت سرقت و یا مفقود شدن مدارک مسافرتی وی.

  • حدود قیمت: ۲۰۰ یورو

۱۴. پرداخت هزینه های بازگشت کودکان زیر ۱۵ سال بیمه شده به همراه یک سرپرست به ایران در صورت فوت یا بستری شدن بیمه شده.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۱۵. ارسال پیا م های فوری بیمه شده به فردی که توسط وی معرفی شده است و همچنین ارائه نشانی مراکز درمانی، داروخانه ها و پزشکان به بیمه شده در خارج از کشور.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۱۶.پرداخت هزینه بازگشت غیرمنتظره بیمه شده به دلیل مسائل حاد پزشکی و یا فوت بستگان در صورتی که نتواند از بلیط اصلی برای بازگشت استفاده نماید.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۱۷. ارسال داروهای ضروری با تائید پزشکی به کشوری که بیمه شده در آن بستری است.

  • حدود قیمت: بدون سقف

۱۸. پرداخت هزینه خریدهای اضطراری، در صورتیکه تاخیر در تحویل بار کنترل شده وی بیش از ۱۲ ساعت به طول بیانجامد.

  • حدود قیمت: ۲۵۰ یورو

۱۹. پرداخت هزینه خریدهای اضطراری، در صورتیکه تاخیر در تحویل بار کنترل شده وی بیش از ۴۸ ساعت به طول بیانجامد.

  • حدود قیمت: ۸۰۰ یورو

۲۰. یافتن و ارسال بار و ملزومات شخصی

  • حدود قیمت: بدون سقف

۲۱. پرداخت هزینه هایی که در صورت تاخیر هواپیما متوجه بیمه گذار خواهد بود (اقامت در هتل و صرف غذا) با ارائه اصل صورتحساب و تاییدیه شرکت هواپیمایی

  • حدود قیمت: ۱۸۰ یورو

۲۲. حواله وجه نقد

  • حدود قیمت: ۸۵۰ یورو

۲۳. ارسال وجه ضمان

  • حدود قیمت: ۸۵۰ یورو

پوشش‌های اضافی آتش سوزی در سفر

۱. از کارافتادگی وسایل برقی به دلیل نوسان برق شهری در طول مدت زمان سفر

  • سقف تعهدات: ۶۰،۰۰۰،۰۰۰ الی ۱۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۲. بیمه ساختمان و تاسیسات در مقابل خطرات آتش سوزی ، صاعقه ،انفجار، سیل طوفان، سقوط هواپیما در طول مدت زمان سفر

  • سقف تعهدات: ۹۰۰،۰۰۰،۰۰۰ الی ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۳. بیمه اثاثیه در مقابل خطرات آتش سوزی، صاعقه و انفجار و سیل طوفان و سقوط هواپیما در طول مدت زمان سفر

  • سقف تعهدات: ۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ الی ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۴. بیمه اثاثیه منزل در مقابل خطر سرقت با شکست حرز در طول مدت زمان سفر

  • سقف تعهدات: ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ الی ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۵. خسارت مالی وارد به اشخاص ثالث در نتیجه وقوع آتش سوزی ،صاعقه و انفجار در طول مدت زمان سفر

  • سقف تعهدات: ۶۰۰،۰۰۰،۰۰۰ الی ۱،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۶. حداکثر هزینه اجاره و اسکان موقت بیمه گذار و اعضاء خانواده در محلی دیگر در صورتی که محل مورد بیمه به علت وقوع خطرات حریق ،صاعقه ، انفجار و سیل در طول مدت زمان سفر قابل سکونت نباشد.

  • سقف تعهدات: ۱۸۰،۰۰۰،۰۰۰ الی ۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

پوشش خسارت دزدیده شدن یا گم شدن پول با بیمه مسافرتی

چندی پیش مسافری از یکی از بیمه ها، بیمه مسافرتی خود را تهیه کرد و در شهر پاریس ۱۰۰۰ یورو از جیب او دزدیده شد. با این که در وب سایت بیمه مذکور قید شده بود که ” گم شدن یا دزدیده شدن کیف مدارک جبران خسارت می شود” ولی در تماس با شرکت متوجه شدیم که دزدیده شدن پول تحت پوشش هیچ بیمه ای نیست.

به دلیل اینکه راهی برای اثبات این ادعا وجود ندارد و ممکن است از آن سوء استفاده شود، هیچ شرکت بیمه ای ریسک این اتفاق را قبول نمی کند مگر اینکه مدارکی برای این ادعا داشته باشید. مثلا بتوانید به پلیس شهری که در آن منطقه بوده مراجعه کنید و آنها بتوانند دوربینی را در آنجا چک کنند و با این سند برای جبران خسارت اقدام کنید.

فوت اقوام و بیمه مسافرتی

بیمه گذار در مسافرت است و یکی از بستگان درجه یک یا درجه دو او فوت می کند و هنوز زمان بلیط برگشت او نرسیده است. در این شرایط، بیمه مسافرتی هزینه برگشت مسافر را پرداخت خواهد کرد

حواله پول نقد در بیمه مسافرتی

شما می توانید یک مبلغ مشخص را نزد بیمه به امانت بگذارید تا در صورتی که پول نقد شما به هر دلیلی مفقود شد از بیمه درخواست کنید که آن را به دست شما برساند. همچنین با ضمانت پول نقد می توانید مبلغی را به بیمه بپردازید و در مقصد تحویل بگیرید.

خسارت تاخیر پرواز در بیمه‌های مسافرتی

در صورتیکه زمان حرکت شما به دلیل مشکل در هواپیما یا وسیله نقلیه یا اعتصاب کارمندان فرودگاه یا مورادی از این قبیل دچار تأخیر شود و تأخیر آن بیش از ۶ ساعت به طول بیانجامد بیمه هزینه های اسکان، غذا و غیره را پرداخت خواهد کرد.

بیمه مسافرتی، خسارت های ناشی از عدم رعایت عامدانه قوانین یک کشور را به عهده نخواهد گرفت.

پوشش خسارت دزدیده شدن یا گم شدن پول با بیمه مسافرتی

چندی پیش مسافری از یکی از بیمه ها، بیمه مسافرتی خود را تهیه کرد و در شهر پاریس ۱۰۰۰ یورو از جیب او دزدیده شد. با این که در وب سایت بیمه مذکور قید شده بود که ” گم شدن یا دزدیده شدن کیف مدارک جبران خسارت می شود” ولی در تماس با شرکت متوجه شدیم که دزدیده شدن پول تحت پوشش هیچ بیمه ای نیست.

به دلیل اینکه راهی برای اثبات این ادعا وجود ندارد و ممکن است از آن سوء استفاده شود، هیچ شرکت بیمه ای ریسک این اتفاق را قبول نمی کند مگر اینکه مدارکی برای این ادعا داشته باشید. مثلا بتوانید به پلیس شهری که در آن منطقه بوده مراجعه کنید و آنها بتوانند دوربینی را در آنجا چک کنند و با این سند برای جبران خسارت اقدام کنید.

پوشش درمان در بیمه های مسافرتی

در صورتی که در سفر دچار مشکل جسمی شوید، بیمه تا سقف تعهدات درمانی خود به شما خسارت خواهد داد ولی بین ۲۰ تا ۲۵ یورو از آن را بابت فرانشیز کم خواهد کرد. این هزینه هم ممکن است با توجه به سیاست کمک رسان در همان لحظه مورد نیاز یا بعدا طبق فاکتور به شما پرداخت شود.

  • در صورتی که به دلیل حاد بودن وضعیت مجبور به برگرداندن بیمار به کشور باشند هزینه برگرداندن را بیمه تقبل خواهد کرد.
  • در صورتی که بیمه شده در سفر فوت کند، بیمه مسافرتی فقط هزینه حمل جسد به کشور را به عهده خواهد گرفت.
  • در صورتیکه مسافر دچار بیماری شود و بیش از ۱۰ روز بستری شود، بیمه مسافرتی هزینه سفر یکی از اقوام درجه یک او را پرداخت می کند.
  • بیمه هزینه های درمانی بیماری را که مسافر قبل از سفر به آنها دچار بوده به عهده نمی گیرد.

پوشش هزینه دارو در بیمه مسافرتی

فقط در صورتی که دارو گم شود، بیمه مسافرتی هزینه های مربوط به تامین و ارسال دارو را تقبل خواهد کرد.

پوشش مسائل حقوقی در بیمه مسافرتی

فرض کنید به یک شهر در اروپا سفر کرده اید و یک ماشین اجاره و تصادف کرده اید و مقصر هم شناخته شده اید. در این شرایط، بیمه مسافرتی وکالت کار شما را به عهده می گیرد و علاوه بر دفاع از حقوق شما، مبلغ خسارت را تا سقف تعهدات پرداخت خواهد کرد. سقف این تعهد به صورت معمول ۱۵۰۰ یورو است ولی در بعضی بیمه ها هم بسیار کمتر است.

در مجموع هر مشکل قانونی وحقوقی را که شما به دلیل اشتباه یا عدم آگاهی از قوانین یک کشور به آن دچار می شوید را پرداخت خواهد کرد.

چه ایرادی در این قسمت از متن وجود دارد؟

خوشحال می‌شویم اگر در این مورد توضیح بیشتری دهید

آیا از این مطلب راضی بودید؟

با ارسال بازخورد به بهبود کیفیت محتوای ویزالند کمک کنید.

بازخورد شما ثبت شد؛ با تشکر