مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن

زمانی که قصد دارید درخواست ویزای خود را ارسال کنید، باید برخی از مدارک مورد نیاز را به عنوان بخشی از فرآیند درخواست ویزا ارسال کنید. کشور های حوزه منطقه شینگن، یک فهرست مشترک از اسناد مورد نیاز برای هر هدف از ورود به این قلمرو را ارائه داده اند و این مدارک برای اقامت در هر یک از آن ها تقریبا یکسان هستند. در این مقاله شما می توانید یک چک لیست از اسناد مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن را پیدا کنید. علاوه بر این، همچنین شما یک خلاصه کوتاه از مشخصات مدارک درخواستی مطالعه خواهید کرد.

بیشتر بدانید | درخواست ویزای شینگن

 چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن لازم داریم؟

 مدارک شغلی درخواست ویزای شینگن

 مدارک مورد نیاز ویزای شینگن برای خردسالان

 مدارک خاص مورد نیاز با توجه به نوع ویزای شینگن درخواستی

 مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ترانزیت فرودگاهی

 مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن بازدید از بستگان و یا دوستان

 مدارک مورد جهت اخذ ویزای توریستی شنگن

 مدارک مورد درخواست ویزای شینگن تحصیلی

 مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن پزشکی

چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن لازم داریم:

1. فرم درخواست ویزای شینگن:

 فرم درخواست ویزای شینگن، در صورت درخواست، گروه مسافرتی ویزالند برای شما تکمیل خواهد کرد. شما هم می توانید خودتان فرم درخواست ویزای شینگن را تکمیل کرده و آن را امضاء کنید.

بیشتر بدانید | فرم ویزای شینگن

2. 2 قطعه عکس 3.5 * 4.5:

 عکس ها باید دارای مشخصات زیر باشند:

 عکس ها باید رنگی و دارای پس زمینه سفید باشند

 در 3 ماه گذشته گرفته شده باشد

 در عکس عینک نباید داشته باشید

 صورت باید کاملا مشخص باشد و بدون روتوش باشد.

3. پاسپورت معتبر متقاضی:

 پاسپورت متقاضی باید حداقل تا 3 ماه پس از تاریخ خروج از منطقه شینگن اعتبار داشته باشد. همچنین در صورت داشتن پاسپورت های قبلی، آن ها را هم باید ضمیمه کنید.

4. رزرو بلیط هواپیما و برنامه سفری:

 رزرو بلیط هواپیما، مشخص کننده تاریخ رفت و تاریخ برگشت متقاضی به کشور های شینگن می باشد. برنامه سفری هم باید شامل مکان هایی که اقامت دارید و مکان هایی در این مدت بازدید می کنید باشد. شما می توانید برای دریافت این مدارک، از خدمات ویزای ویزالند استفاده کنید.

5. بیمه مسافرتی:

 بیمه مسافرتی سندی است که ثابت می کند که شما با سلامت کامل به منطقه شینگن سفر کرده اید. بیمه مسافرتی باید دارای حداقل پوشش 30 هزار یورو باشد و کل مدت زمانی که در منطقه شینگن هستید را پوشش دهد. بیمه مسافرتی در هر وضعیت اورژانسی پزشکی به عنوان بیماری، حادثه و حتی بازگشت جنازه در صورت فوت متقاضی کار آمد است.

6. مدارک مربوط به اقامت در حوزه شینگن:

 شما باید مدارکی دال بر اقامت در مدت زمانی که در منطقه شینگن هستید، ارائه دهید. این مدارک می تواند یکی از موارد زیر باشد:

 واچر هتل و یا خوابگاه: واچر هتل باید دارای تاریخ ورود به هتل، تاریخ خروج از هتل، نام هتل، آدرس و شماره تماس هتل باشد.

 قرارداد اجاره منزل

 میزبانی از طرف کسی که شما را به منطقه شینگن دعوت کرده است.

7. اسناد و مدارک مالی:

 شما باید مدارکی را ارائه کنید دال بر اینکه شما پول کافی برای حمایت خود و تمام افرادی که با شما در منطقه شینگن اقامت می کنند را، دارید. مدارک مالی می تواند شامل یکی از موارد زیر باشد:

 نامه تمکن مالی: نامه تمکن مالی نشان میدهد که شما در حساب خود پول کافی برای سفر را دارید. مدت این نامه برای 3 ماه گذشته است.

 نامه حمایت مالی: این نامه توسط فردی دیگر که تایید می کند که ایشان شما را از نظر مالی در سفر به منطقه شینگن حمایت خواهند کرد. برای اینکه این نامه اعتبار داشته باشد، حامی باید یک نامه تمکن مالی سه ماهه به این نامه ضمیمه کند.

 ترکیبی از نامه حمایت و تمکن مالی متقاضی

بیشتر بدانید | تمکن مالی ویزای شینگن

8. گواهی پرداخت هزینه های سفارت:

 هزینه ویزا برای بزرگسالان 60 یورو و برای کودکان 6 تا 12 ساله، 30 یورو.

9. شناسنامه و کارت ملی متقاضی:

 ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی ویزای شینگن نیز باید به دیگر مدارک ویزای شینگن اضافه شود. (برخی از سفارت ها، ترجمه کارت ملی را نیز از متقاضی درخواست می کنند)

 توجه: اسناد ذکر شده، اسناد کلی ویزای شینگن می باشد. سفارت خانه های شینگن در سراسر جهان با توجه به وضعیت شغلی متقاضیان، مدارک دیگری با توجه به نوع ویزای درخواستی از متقاضیان درخواست می کنند.

مدارک شغلی درخواست ویزای شینگن

 مدارک شغلی مورد نیاز ویزای شینگن، به شرح ذیل می باشد:

1. مدارک شغلی مورد نیاز کارمندان:

 قرارداد استخدام (گواهی اشتغال به کار)

 گردش حساب 6 ماه اخیر

 گردش حساب 6 ماه اخیر

 گواهی پرداخت مالیات

3. مدارک شغلی مورد نیاز دانش آموزان و دانشجویان:

 گواهی اشتغال به تحصیل

 هیچ مدارکی دال بر عدم تائید مدرسه و یا دانشگاه برای سفر متقاضی وجود نداشته باشد.

4. مدارک شغلی مورد نیاز بازنشستگان:

 گزارش گردش حساب 6 ماه اخیر (حساب مربوط به حقوق شخص و یا مربوط به صندوق بازنشستگی).

5. اگر متقاضی بیکار باشد و با یک شهروند اتحادیه اروپا ازدواج کرده باشد:

 تائیدیه استخدام همسر، که تاریخ آن بیشتر از سه ماه نباشد. در این نامه باید عنوان شغلی ایشان و تاریخ شروع به فعالیت شان ذکر شود.

 پاسپورت معتبر همسر

 گواهی رسمی ازدواج

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن برای خردسالان:

والدین و یا کفیل های قانونی که برای خردسالان درخواست ویزای شینگن دارند، باید مدارک زیر را برای اخذ ویزای شینگن ارائه کنند:

 شناسنامه خردسال

 فرم درخواست ویزا که توسط هر دو والدین امضاء شده است.

 حکم دادگاه خانواده (در صورتی که یکی از والد حضانت فرزند را داشته باشد)

 گذرنامه پدر و مادر

 در صورتی که خردسال قصد دارد که تنها سفر کند، مجوز رسمی اجازه سفر از سوی هر دو والد ایشان باید ضمیمه شود.

مدارک خاص مورد نیاز با توجه به نوع ویزای شینگن درخواستی:

صرف نظر از تمام مدارک فوق، شما بسته به نوع ویزای شینگن که درخواست می کنید، چندین سند دیگر نیز باید ارائه دهید. در ادامه اطلاعاتی در مورد تمام مدارک مورد نیاز با توجه به ویزای شینگن درخواستی برای شما آماده کرده ایم.

بیشتر بدانید | انواع ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ترانزیت فرودگاهی:

 ویزای معتبر (در صورت نیاز) برای آخرین کشور مورد نظر

 بلیط هواپیما

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن بازدید از بستگان و یا دوستان:

اسناد مورد نیاز دیگر برای اخذ ویزای شینگن جهت بازدید از دوستان و یا بستگان عبارتند از:

1. نامه پشتیبانی:

 در صورتی که شخص متقاضی ویزای شینگن، پول کافی برای پرداخت هزینه های سفر نداشته باشد، باید از دوستان و یا بستگان بازدید شونده درخواست کند تا نامه رسمی حمایت را در دفتر مربوطه امضاء کند و برای ایشان ارسال کند. دقت توجه داشته باشید که مدارک اصلی را در هنگام درخواست ویزا ارائه دهید.

2. برنامه سفری:

 توضیحات متقاضی از هدف سفر ایشان به منطقه شینگن، مدت زمان اقامت، تاریخ رفت به منطقه شینگن و تاریخ خروج از آن.

3. هزینه های سفر به منطقه شینگن:

 اگر متقاضی اعلام کند که از پس هزینه های سفر به منطقه شینگن برنمیاید، دعوت کننده ایشان باید هزینه های سفر ایشان را تامین کنند.

4. دعوت نامه رسمی:

 دوستان و یا بستگان دعوت کننده به منطقه شنگن، باید یک دعوت نامه معتبر برای ایشان ارسال کنند. دعوت نامه باید شامل نام دعوت کننده، آدرس محل اقامت و کپی مجوز اقامت ایشان باشد.

بیشتر بدانید | دعوتنامه ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی شینگن:

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی شینگن، به شرح زیر می باشد:

1. نامه تمکن مالی:

 برگه تمکن مالی باید برای 6 ماه اخیر باشد و مانده حساب ایشان نیز باید به یورو اعلام شود. گواهی تمکن مالی باید توسط شعبه ارزی، مهر و امضاء شود.

2. برنامه سفری:

 اعلام هدف متقاضی از سفر به منطقه شینگن، مدت زمان اقامت و همچنین تاریخ ورود و خروج از کشور های شینگن، واچر هتل و بلیط هواپیما می باشد.

بیشتر بدانید | ویزای توریستی شینگن

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای شینگن تحصیلی:

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی شنگن به شرح زیر می باشد:

1. گواهی رسمی ثبت نام از یکی از موسسات واجد شرایط در کشور های حوزه شینگن

2. هیچگونه نامه اعتراضی در خصوص سطح آموزشی متقاضی ویزای تحصیلی از موسسه ای که در آن ثبت نام می کند، وجود نداشته باشد.

بیشتر بدانید | ویزای تحصیلی شینگن

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن پزشکی:

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای پزشکی شینگن به شرح زیر می باشد:

1. دعوت نامه از سوی یک پزشک، کلینیک و یا بیمارستان از کشوری که برای درمان به آن مراجعه می کنید.

2. تائیدیه رسمی مبنی بر اینکه ادامه درمان متقاضی در کشور مادری ایشان امکان پذیر نیست.

3. نامه تمکن مالی و یا گواهی حمایت از کشور شینگن

تمکن مالی شخص متقاضی باید ثابت کند که ایشان از پس هزینه های درمانی و اقامت ایشان در کشور شینگن برمی آید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شینگن
میانگین امتیاز 4.3 از 8 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.