هزینه های ویزای کانادا | مولتی، 5 ساله، توریستی، با دعوتنامه

هزینه های ویزای کانادا | مولتی، 5 ساله، توریستی، با دعوتنامه

هزینه ویزای مولتی کانادا

هزینه ویزای کانادا، به فاکتور های مختلفی وابسته است. اضافه کردن دعوت نامه، برنامه سفری، ارائه رزرو بلیط و واچر هتل (در بعضی از آژانس ها مثل ویزالند رایگان است) و همچنین وقت انگشت نگاری (که در ویزالند به طور رایگان انجام می شود) شامل هزینه های مختلفی هستند.
هزینه ویزای کانادا در ویزالند، 1000 هزار دلار آمریکا می باشد. 300 دلار آن به عنوان پیش پرداخت و برای هزینه های دعوت نامه رسمی و پرداخت هزینه های بررسی مدارک و انگشت نگاری دریافت می شود. 700 دلار از این مبلغ، پس از آن که ویزای کانادا برای شما صادر شد دریافت می شود.
هزینه های ویزای کانادا به دلار آمریکا دریافت می شود، چرا که پرداخت هزینه ها از سوی ویزالند، با کارت پایه دلار آمریکا انجام می پذیرد و درصد خطای پرداختی را مقدار قابل توجهی کاهش می دهد.

هزینه ویزای کانادا
هزینه ویزای کانادا تضمینی
هزینه پیکاپ ویزای کانادا
قیمت ویزای تضمینی کانادا
هزینه ویزای مولتیپل کانادا

توضیحات کارشناس ویزالند در مورد هزینه های ویزای کانادا در ویس زیر به صورت مختصر (مدت: 02:37)

هزینه ویزای کانادا

300/5 ساله

  • توریستی
  • مولتیپل

بیشتر بدانید | ویزای توریستی کانادا

هزینه ویزای کانادا تضمینی

1000/با دعوتنامه

  • دریافت هزینه کامل پس از ok شدن ویزا
  • هزینه انگشت نگاری سفارت محاسبه شده است.
  • ویزای چندبار ورود - مولتیپل
  • توریستی
  • دو هفته تا نود روز زمان برای اخذ ویزا

قیمت ویزای کانادا / زیر 14 سال

300/پنج ساله


هزینه پیکاپ ویزای کانادا

138/لیر

  • بعلاوه 200 هزار تومان

بیشتر بدانید | پیکاپ ویزای کانادا


موفقیت ما در اخذ ویزای کانادا

مقایسه هزینه ویزای توریستی کانادا بین دو شرکت فرضی

گاهی وقت ها ممکن است قیمت های مختلفی برای اخذ ویزای کانادا در بازار بشنوید. از 300 دلار گروه ویزالند تا چند هزار دلار شرکت های مختلف که ممکن است این تصویر سای برای شما ایجاد شود که شرکت هایی که هزینه های بیشتر برای ویزای تضمینی کانادا می گیرند، کار های متفاوتی انجام می دهند و احتمال ریجکت در شرکت هایی که هزینه های به نسبت کمتری می گیرند، بیشتر است.

این موضوع را با یک مثال واضح بین دو شرکت A و B که فرضی هستند، برای شما توضیح داده ایم. خواهید دید که هیچ گونه تفاوتی بین شرکت هایی که هزینه های بیشتری می گیرند با شرکت هایی که هزینه های به نسبت عادلانه ای می گیرند، وجود ندارد.

 

مقایسه دو کارگزار کاناداشرکت Aشرکت B
استراتژیصداقتسودجویی
قیمت اولیه300 دلار1200 دلار
وعدهانجام کارتضمینی
مبلغ دریافتی در صورت ریجکتی300 دلار25 درصد کل
پولی که در عمل از شما دریافت می شود300 دلار300 دلار

قیمت ویزای تضمینی کانادا

هزینه ویزای تضمینی کانادا چقدر است؟

 هزینه ویزای تضمینی کانادا 300 دلار است که در لیست قیمت بالا هم آمده است؛ در ویزای تضمینی، دعوتنامه به مدارک شما اضافه می شود و احتمال ویزا شدن را تا 90% افزایش می دهد و به همین دلیل قیمت ویزای تضمینی کانادا تا 1000 دلار بالا می رود.

 

 برای اخذ ویزای کانادا چه هزینه هایی به هزینه های فوق اضافه می شود؟

 مجموع هزینه های شما برای گرفتن ویزای کانادا = 300 دلار یا 1000 دلار (تضمینی) برای بزرگسالان + هزینه پیکاپ ویزا + رفت و برگشت متقاضی به سفارت کانادا در خارج از ایران ( استانبول یا آنکارا یا دبی )

 

 اگر تعداد نفرات بیشتر شود هزینه گرفتن ویزای کانادا کمتر می شود؟

 برای این موضوع قانون مشخصی وجود ندارد ولی هر چه تعداد بالا برود طبیعتا در بعضی بخش ها سری کاری به وجود می آید و هزینه ها قابلیت تخفیف دارد.

 

 در صورت ریجکتی، چه مقدار از هزینه ویزا به متقاضی برگشت داده می شود؟

 در مجموعه ویزالند معمولا ویزای کانادا  ok می شود؛ ولی ما ابتدا فقط هزینه های پرداختنی به سفارت کانادا را دریافت می کنیم و پس از ok شدن ویزا مابقی مبلغ را دریافت می کنیم که این بزرگترین ضمانت ماست.

 

هزینه دعوت نامه ویزای توریستی کانادا چقدر است؟

  دعوت نامه ویزای کانادا، هزینه جداگانه ندارد. به طور معمول هزینه های مربوط به دعوت نامه، با هزینه اصلی ویزای کانادا محاسبه می شود و نیازی به پرداخت هزینه های جداگانه برای دعوت نامه ندارید.



هزینه ویزای کانادا با دعوتنامه

قیمت ویزای کانادا با دعوتنامه و ویزای کانادا معمولی چقدر تفاوت قیمت دارد؟

 در صورتی که فردی شرایط مناسبی در رزومه سفر وتملک داشته باشد نیازی به دعوتنامه ندارد و قیمت ویزای آن از 1000 دلار به 300 دلار کاهش می یابد.


هزینه ویزای مولتیپل کانادا

قیمت ویزای مولتیپل کانادا و ویزای معمولی کانادا چقدر تفاوت دارد؟

 کانادا فقط ویزای چند بار ورود دارد که در بین مردم به ویزای مولتی کانادا، ویزای مولتیپل کانادا و ویزای مالتیپل کانادا معروف است. قیمت تمام مواردی که در بالا نام برده شد با هم برابر است و همه یک معنی را دارند.


قیمت ویزای کانادا = قیمت ویزای مولتیپل کانادا = قیمت ویزای مالتیپل کانادا = ویزای مولتی کانادا = ویزای چند بار ورود کانادا


هزینه ویزای کانادا بعد از ریجکتی

آیا قیمت ویزای کانادا برای کسانی که قبلا ریجکت شده اند بیشتر است؟

 کسانی که قبلا ریجکت شده اند بلافاصله بعد از رفع مشکل اعلام شده و دلیل ریجکتی می توانند اقدام کنند و هزینه آن هیچ تفاوتی با هزینه فردی که برای اولین بار برای ویزا اقدام می کند ندارد.



قیمت ویزای 5 ساله کانادا

قیمت ویزای 5 ساله کانادا و ویزای توریستی کانادا چقدر تفاوت دارد؟

وقتی که شما برای ویزای کانادا اقدام می کنید به میزان اعتبار پاسپورت شما روی ویزای شما مدت اقامت داده خواهد شد. مثلا اگر پاسپورت شما 3 سال اعتبار داشته باشد ویزای 3 ساله کانادا میگیرید. پس بهتر است که قبل از مراجعه برای ویزای کانادا پاسپورت جدید بگیرید تا با 5 سال اعتبار پاسپورت ویزای 5 ساله کانادا بگیرید.


مشاوره برای هزینه های ویزای کانادا

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

هزینه های ویزای کانادا | مولتی، 5 ساله، توریستی، با دعوتنامه
میانگین امتیاز 4.3 از 32 رای بازدیدکنندگان


دیدگاه ها

  1. سلام خسته نباشید…برای این ویزای توریستی ۵ ساله آیا باید وثیقه بزاریم یا احتیاجی نیس؟

  2. غلامرضا شجاعی : دی 24, 1397 at 2:29 ب.ظ

    درود هزینه ویزای دانش آموزی وهزینه دانش آموز در کانادا چقدر است؟ برای هرسال
    ممنون

    • درود بر شما
      هزینه اخذ ویزای دانش آموزی 600 دلار کانادا است و هزینه هر سال اقامت در کانادا هم بین 10 تا 15 هزار دلار کانادا است.

  3. سلام
    هزینه ها بر مبنای دلار امریکا هست یا کانادا؟
    من دعوت نامه و گواهی اشتغال به کار دارم با سابقه 10 ساله بیمه، ویزای مولتی برای دیدار با اقوام می خواهم

    • سلام هزینه ها بر اساس دلار آمریکا است.
      برای اطلاع از هزینه های ویزای کانادا با توجه به شرایط تون، تماس بگیرید
      09122631639

  4. لطفت در مورد هزینه مهاجرت به کانادا و هزینه های مربوط به اقامت هم توضیح بدید. با تشکر از سایت خوبتون

    • مهاجرت، به هر روش و به هر کشور، کلا امری هزینه میباشد که هر متقاضی باید این نکته مهم را در نظر بگیرد. مهاجرت به کانادا به روش های مختلف انجام میشه. تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و روش های مختلف دیگری که وجود دارد. برای تعیین مبالغ مهاجرت، ابتدا باید هدف شما از اقامت در کانادا برای ما مشخص شود. مدت زمان اقامت، شهر محل اقامت، هدف از اقامت در کانادا و مواردی از این چنین.

      • وقت بخیر من وهمسرم برای مهاجرت وکامیخوایم به کانادا بریدم همسرم لیسانس حقوق هست ومن دیپلم با ۱۰سال سابقه کار برق وجوشکادی بامدرک فنی حرفه ای لطفاراهنمایی بفرماییدکه ماچه نوع ویزایی بایدبگیریم وه هردوهمزمان باهم بریم

        • وقت شما هم بخیر
          اگر میخواید برای ویزای کار اقدام کنید، باید مدرک ایلتس 7 به بالا داشته باشید در غیر این صورت به هیچ عنوان درخواست ویزای کار شما تائید نمیشه.
          همچنین میتونید ویزای توریستی کانادا اقدام کنید و وقتی که به کانادا تشریف میبرید، بگردید دنبال کارفرما و ویزای توریستی رو به ویزای کاری تبدیل کنید. هستند کارفرما هایی که بدون مدرک زبان هم بتونن ویزای کاری براتون اقدام کنند.
          معمولا ویزای توریستی که اقدام میکنید، میتونید به طور همزمان به کانادا سفر داشته باشید. خیلی کم پیش میاد که ویزای یکنفر دربیاد ولی همسرشون ریجکت بشن. تاکید میکنم که احتمالش هست ولی خیلی کم پیش میاد.

  5. اگر کسی قبلا برای ویزای کانادا اقدام کرده باشه و هزینه هاشو پرداخت کرده باشه هزینه انگشت نگاری رو دوباره باید پرداخت کنه یا از قیمت ویزا کم میشه؟

    • visaland_advisor visaland_advisor : مهر 29, 1397 at 4:28 ب.ظ

      اشخاصی که برای ویزا کانادا اقدام کنند و به هر دلیلی دوباره باید درخواست خود را ارسال کنند، تا 10 سال نیازی به پرداخت هزینه انگشت نگاری نیست اما باید هزینه بررسی مدارک را، پرداخت کنند.
      هزینه بررسی مدارک توریستی 100 دلار و هزینه بررسی ویزای تحصیلی کانادا ، 150 دلار میباشد.

      • یعنی من اگر دوباره بخوام اقدام کنم فقط باید ۱۵۰ دلار بدم دیگه ؟

        • مهدی فیروزی مهدی فیروزی : آبان 2, 1397 at 9:16 ق.ظ

          با توجه به ویزای درخواستی خود، فقط باید هزینه بررسی مدارک آن نوع ویزا را پرداخت کنید. اگر ویزای تحصیلی باشد، بله 250 دلار باید هزینه کنید و اما اگر ویزای توریستی باشد، باید 100 دلار پرداخت کنید.

  6. چرا انقدر قیمت ها با هم تفاوت داره از 300 دلار قیمت دارم تا 2000 دلار، هر کسی هم یه چیزی میگه

    • visaland_advisor visaland_advisor : مهر 22, 1397 at 8:13 ق.ظ

      ویزای مولتیپل کانادا، شامل هزینه بررسی مدارک و انگشت نگاری میشود که این هزینه توسط سفارت کانادا دریافت میشود. با توجه به شرایط تاریخجه سفری، تمکن مالی، گردش حساب و اسناد منقول و غیر منقول متقاضی، هر دفتر و کارگزار کانادا، برای بالا بردن شانس ویزای متقاضی، یک سری مدارک که یکی از آن ها دعوت نامه میباشد، به مدارک متقاضی اضافه میکنند که طبیعتا هزینه ی جداگانه ای در بر دارد.

  7. ایرج ملکی : مهر 17, 1397 at 10:06 ق.ظ

    قیمت ویزای کانادای 5 ساله را 800 دلار قید کرده اید. اگر من ویزای کانادا یک ساله بخواهم چقدر از هزینه من کم خواهد شد ؟

    • visaland_advisor visaland_advisor : مهر 22, 1397 at 8:15 ق.ظ

      در حال حاضر، فقط ویزای مولتیپل 5 ساله توسط سفارت کانادا اعطا میشود و هیچگونه ویزای سینگل و یا دبل از طرف سفارت کانادا اعطا نمیشود. برای اخذ ویزای یکساله کانادا، باید منتظر اطلاعیه سفارت این کشور برای ویزای یکساله باشید.

  8. میخواهم به کانادا مهاجرت کنم در این مورد کم معلومات ارایه کنید

    • ادمین ویزالند : شهریور 25, 1397 at 1:00 ب.ظ

      مهاجرت به کانادا فقط با هدف کار، تحصیل و سرمایه گذاری صورت می گیرد.
      مهاجرت کاری کانادا نیاز به پیدا کردن کارفرما در رشته تحصیلی، تجربه کاری بر اساس بیمه تامین اجتماعی و گواهی مهارت های فنی و حرفه ای تایید شده توسط اداره فنی و حرفه ای دارد.
      مهاجرت تحصیلی کانادا با توجه به تبدیل معدل آخرین مدرک، تبدیل نمرات درس های تخصصی رشته تحصیلی مورد نظر و بر اساس آزمون های ورودی دانشگاه انتخابی شما صورت می گیرد و در صورت صدور ویزای تحصیلی، پس از زمان اعلام شده توسط سفارت کانادا شما به مجاز به پیدا کردن کار و تامین هزینه های روزمره خود می باشید.
      ویزای سرمایه گذاری کانادا با توجه به نیازهای این کشور اعطا می گردد از جمله نیازهای اعلام شده سرمایه گذاری از طریق کار آفرینی و خرید 50% سهام شرکت ها می توان اشاره کرد.
      برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس ویزای کانادا تماس بگیرید. 091226316939

  9. با سلام
    وقت بخیر
    ایا اگر مدارک تمکن مالی نداشته باشیم امکان پذیر هست ؟
    ضمنان من ترکیه هستم و ایران نیستم
    تشکر

    • ادمین ویزالند : شهریور 24, 1397 at 12:22 ب.ظ

      سلام، بله امکان گرفتن ویزای کانادا برای شما وجود داره ولی قبل از هر چیز نیاز داریم این اطلاعات رو برای نوع تقاضای ویزای کانادا داشته باشیم:
      – آیا اقامت ترکیه دارید ؟
      – اگر اقامت ترکیه دارید شغل تون چیه و چه مدارک شغلی دارید؟
      – اگر در ترکیه اقامت ندارید چه مدارک شغلی در ایران دارید؟
      برای راهنمایی بهتر می تونید به صورت مستقیم با کارشناس ویزای کانادا در ارتباط باشید. 09122631639

  10. حدیث فریدونی : شهریور 14, 1397 at 3:00 ب.ظ

    متشکرم 🙂

    گفتید که کل هزینه های گرفتن ویزای مالتیپل کانادا با دعوتنامه برای یک نفر میشه 800 دلار به اضافه هزینه پیکاپ که 65 لیر + 100.000 تومان هست که با دلار 10 هزار تومانی تقریبا 25 دلار میشه درسته ؟ و البته به این ها هزینه رفت و برگشت به ترکیه هم اضافه میشه . میخوام بدونم هزینه این سفر چقدره و چند روز باید در ترکیه اقامت داشته باشیم.

    • ادمین ویزالند : شهریور 24, 1397 at 12:07 ب.ظ

      بله درسته، شما در سفارت کانادا حدود 15 دقیقه کار دارید و در یکی از روزهای هفته، بین دوشنبه تا جمعه باید به سفارت کانادا مراجعه کنید. معمولا متقاضیان ویزای کانادا با توجه به شرایط به ترکیه سفر می کنند. در کمترین حالت شما در قالب یک تور سه روزه استانبول و آنکارا به سفارت مراجعه کنید که هزینه اون در حال حاضر بین 1,800,000 تا 2,500,000 تومان هست ( نرخ تور با قیمت دلار حواله ای حدود 14,500 تومان محاسبه شده است ) ولی اگر وقت بیشتری داشته باشید می توانید از تورهای بلند مدت تر استفاده کنید؛ هم فال و هم تماشا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.