ویزای ایتالیا | شرایط، هزینه ها، تضمینی و فوری

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا، محبوب ترین ویزای کشور‌های شینگن در بین ایرانیان می‌باشد. برای گرفتن ویزای ایتالیا فقط و فقط تمکن مالی و گردش حساب لازم است. در صورتی که مدارک شما آماده باشد، می‌توانید حتی 1 ساعت بعد در سفارت حضور داشته باشید و جواب ویزای خود را 14 روز کاری بعد دریافت کنید.

 شرایط اخذ ویزای ایتالیا

 ویزای ایتالیا تضمینی

 انواع ویزای ایتالیا

 مدارک ویزای ایتالیا

 ریجکت ویزای ایتالیا

 رفع ریجکتی و اعتراض به رد شدن ویزای ایتالیا

 ویزای فوری ایتالیا

 هزینه ویزای ایتالیا

 سفارت ایتالیا در تهران

 سوالات متداول اخذ ویزای ایتالیا

شرایط اخذ ویزای ایتالیا

برای گرفتن ویزای ایتالیا، راه سختی در پیش ندارید. تنها شرطی که برای اخذ ویزای ایتالیا وجود دارد، تمکن مالی و گردش حساب بالا می‌باشد. توجه داشته باشید که منظور از گردش حساب، تعداد تراکنشات حساب متقاضی می‌باشد و مبالغ آن اهمیت چندانی ندارد.

 نکته مهم: اشتباه رایجی که بین متقاضیان ویزای ایتالیا و حتی کارگزاران ویزای این کشور وجود دارد این است که، یک مرتبه مبلغ هنگفتی (مثل 200 میلیون تومان) را با هدف افزایش تمکن مالی وارد حساب خود می‌کنند. این کار اشتباه است. چرا که گردش حساب شما با دقت بالایی توسط افسران ویزا بررسی می‌شود و در صورتی که متوجه نشوند که این پول از کجا وارد حساب شما شده است، بدون هیچ تردیدی درخواست شما را رد می‌کنند. اما اگر معامله ای انجام دادید که بر اساس آن این مبلغ وارد حساب شما شده است، بهتر است که سند خرید و فروش و یا معامله را با ترجمه رسمی آن ارائه کنید.
همچنین اگر شما تا به حال سفر خارجی نداشته باشید، با یک گردش حساب و تمکن مالی خوب می‌توانید ویزای ایتالیا بگیرید.

ویزای ایتالیا تضمینی

هیچ ضمانتی برای ویزای ایتالیا وجود ندارد. تصمیم گیرنده اصلی در اعطای ویزای ایتالیا، افسران ویزای این کشور می‌باشند. نه ویزالند و نه هیچ کارگزار دیگری نمی‌تواند تضمینی برای گرفتن ویزای ایتالیا به شما بدهد.
اما، ما در ویزالند یک تضمین به متقاضیان ویزای ایتالیا می‌دهیم و آن هم این است که شما در زمان درخواست ویزای ایتالیا، 50% هزینه را واریز می‌کنید و 50% باقی مانده را زمانی که ویزای خود را دریافت کردید به ما پرداخت می‌کنید.

انواع ویزای ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا، با توجه به هدف سفر متقاضی، در انواع مختلفی صادر می‌شود. ویزای توریستی، ویزای سرمایه گذاری و ویزای تحصیلی رایج ترین ویزایی هستند که از سوی سفارت ایتالیا برای متقاضیان ایرانی صادر می‌شود.

1. ویزای توریستی ایتالیا:

 همانطور که از اسم آن مشخص است، این نوع ویزا برای اهداف توریستی و گردشگری صادر می‌شود. برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا گردش حساب بالا و تمکن مالی تعیین کننده اصلی می‌باشد. شما با ویزای توریستی ایتالیا می‌توانید تا 90 روز در هر 6 ماه اقامت داشته باشید.

2. ویزای سرمایه گذاری ایتالیا:

 این نوع ویزا، با اهداف سرمایه گذاری در کشور ایتالیا صادر می‌شود. با خرید ملک و یا سرمایه گذاری در ایتالیا می‌توانید اقامت دائم این کشور را دریافت کنید. اگر شخصی خواهان سرمایه گذاری در ایتالیا باشد، باید مبلغ عمده این سرمایه گذاری متعلق به خود شخص باشد.

3. ویزای تحصیلی ایتالیا:

 ویزای تحصیلی ایتالیا، با هدف تحصیل و یا تحقیقات کوتاه و یا بلند مدت برای متقاضیان صادر می‌شود. برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا شما باید از یک دانشگاه و یا موسسه معتبر آموزشی دعوتنامه ارائه کنید. پس از اتمام دوره تحصیل و یا مدت اعتبار ویزا، می‌توانید در این کشور اقامت دائم داشته باشید.

مدارک ویزای ایتالیا

برای دریافت ویزای ایتالیا، دو دسته مدارک عمومی و مدارک اختصاصی ارائه کنید. مدارک عمومی، مدارکی است که برای هر یک از انواع ویزای ایتالیا باید ارائه کنید و یکسان است. اما مدارک اختصاصی برای هر نوع ویزای درخواستی منحصر به فرد است. مدارک عمومی ویزای ایتالیا عبارتند از:

 فرم درخواست ویزای ایتالیا
 گذرنامه فعلی شما و کلیه گذرنامه های قبلی
 دو قطعه عکس 3.5 * 4.5
 رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل
 ارائه دعوت نامه (در صورت وجود)
 گردش حساب و تمکن مالی
 گواهی اشتغال به کار و یا گواهی اشتغال به تحصیل
 اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی
 بیمه مسافرتی
 اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت متاهل بودن)

ریجکت ویزای ایتالیا

در بین کشور‌های شینگن، ویزای ایتالیا کمترین نرخ ریجکتی را دارد. بیشترین دلیل رد شدن درخواست ویزای ایتالیا، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان می‌باشد. این اعتماد را می‌توانید با ارائه مدارک شغلی، وابستگی خانوادگی به کشورتان و مشخص کردن دقیق هدف سفر به ایتالیا برای افسران ویزا به وجود آورید.

رفع ریجکتی و اعتراض به رد شدن ویزای ایتالیا

برای رفع ریجکتی ویزای ایتالیا، باید از شهر رم اقدام کنید. به این صورت که در این شهر به یک وکیل وکالت می‌دهید تا کار‌های مربوط به رفع ریجکتی ویزای ایتالیا را برای شما انجام دهد. این کار، قابل انجام است اما به شدت برای شما هزینه بردار می‌باشد. پس از ریجکت شدن، می‌توانید 6 ماه بعد از ریجکت دوباره درخواست ویزای خود را ارائه کنید. برای اعتراض به ریجکت ویزای ایتالیا هم می‌توانید یک نامه اعتراضی بنویسید و در آن با سند و مدرک به افسران ویزا اعلام کنید که به اشتباه ریجکت شده اید.

ویزای فوری ایتالیا

اگر مدارک ویزای ایتالیای شما آماده باشد، می‌توانید از 1 ساعت تا 1 هفته بعد به سفارت مراجعه کنید. ویزای فوری ایتالیا، فقط زمان وقت سفارت را تسریع می‌کند و هیچ تفاوتی در مدت جوابدهی آن ندارد.

هزینه ویزای ایتالیا

در صورتی که بخواهید در اولین زمان ممکن به سفارت ایتالیا مراجعه کنید و یا همان برای ویزای فوری ایتالیا اقدام کنید، باید مبلغ 3،700،000 تومان بپردازید. اما اگر زمان مراجعه به سفارت برای شما اهمیتی ندارد، می‌توانید 45 روز کاری بعد به سفارت مراجعه کنید و برای ویزای خود، مبلغ 3،000،000 تومان بپردازید.
توجه داشته باشید که این هزینه‌ها فقط برای درخواست ویزا و مدارک مربوط به ویزا (بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت، واچر هتل و غیره) می‌باشد و پرداخت هزینه های صندوق سفارت (با توجه به نوع ویزای درخواستی) به عهده متقاضی می‌باشد.

بیشتر بدانید | هزینه ویزای ایتالیا

سفارت ایتالیا در تهران

سفارت ایتالیا در تهران در آدرس خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 298 واقع شده است. اما توجه داشته باشید که بخش کنسولی و خدمات ویزای این سفارت در تهران تعطیل می‌باشد و شما برای درخواست ویزا باید به کارگزاری CKGS به آدرس تهران، ولنجک، خیابان 13، پاساژ گالریا طبقه چهارم مراجعه کنید. حضور در این کارگزاری بدون وقت سفارت (از قبل تعیین شده) ممکن نیست.

بیشتر بدانید | وقت سفارت ایتالیا

سوالات متداول اخذ ویزای ایتالیا

در سایت سفارت ایتالیا و سایت های خارجی معتبر ویزای شینگن نوشته شده که هزینه ویزای توریستی ایتالیا 60 یورو می‌باشد اما چرا در زمان حضور در کارگزاری 85 یورو باید پرداخت کنیم؟

85 یورویی که در کارگزاری ویزای ایتالیا از شما دریافت می‌شود، شامل 60 یورو هزینه درخواست ویزا، 9 درصد مالیات و حدودا 20 یورو کارمزد شرکت CKGS می‌باشد.

تمامی مدارک ویزای ایتالیا رو آماده کرده ام. از کجا می‌توانم درخواست ویزای ایتالیای خود را ارسال کنم؟

شما ابتدا باید وقت سفارت خود را از سایت کارگزاری تعیین کنید. سپس به دفتر کارگزاری برای انگشت نگاری و تحویل مدارک مراجعه کنید.

گردش حساب ویزای ایتالیا باید چقدر باشد؟

هیچ مبلغی برای گردش حساب مشخص نشده است. مبالغ ورودی و خروجی حساب به هیچ عنوان ملاک نیست و فقط تعداد تراکنشات است که برای افسران ویزای ایتالیا اهمیت دارد.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای ایتالیا | شرایط، هزینه ها، تضمینی و فوری
میانگین امتیاز 4.3 از 13 رای بازدیدکنندگان


دیدگاه ها

  1. سلام،

    من به عنوان استاد دانشگاه می خواهم برای فرصت مطالعاتی (حداکثر يکساله) در يکی دانشگاههای ايتاليا اقدام کنم. چه نوع ويزايي بايد بگيرم؟ و اينکه صدور ويزا چقدر طول می کشد؟

  2. سلام.به طور معمول باید از همان کشور که ویزا میگیریم به حوزه شنگن ورود کنیم.در غیر اینصورت ممکن است ماموران مرزی کشورهای دیگر اجازه ورود ندهند. اما سوال من از شما : در سایت ویزا متریک آمده است که در مورد ۹ یا ۱۰ کشور استثنا وجود دارد،یعنی اگر شما ویزای یک کشور دیگر را داشته باشید و بخواهید مستقیم به این کشورها ورود کنید ماموران مرزی آن کشورها به شما قطعا اجازه ورود میدهند.آیا این موضوع صحت دارد؟این ده کشور را شما هم نام میبرید کدام ها هستند؟ممنون

  3. سلام. من مدارک کاری و بانکی و سند مالکیت ۲ دستگاه آپارتمان دارم.تصمیم دارم با همسرم به ایتالیا سفر کنم. اما گردش حساب من از ۳ ماه پیش، گردش چندانی نداشته تا ۷۰ روز قبل. این مسئله باعث ریجکتی میشه؟ اگر پرینت بانکی ۷۰ روزه ببرم، دفتر کارگذاری، مشکلی پیش میاد؟

  4. سلام وقت شما بخیر

    من ویزه ایتالیا گرفته ام ویزه من شنگن نیست ویزه ایتالیا است
    سوال ام این است که آیا با ویزه ایتالیا میتوانم به کشورهای شنگن سفر کنم یاخیر ؟

    • سلام
      ایتالیا، ویزای شینگن صادر می‌کند
      میتونید از ایتالیا وارد منطقه شینگن بشید و از این کشور، به بقیه کشور های حوزه شینگن نیز سفر داشته باشید

  5. امیرحسین : بهمن 6, 1397 at 11:41 ب.ظ

    سلام و وقت بخیر
    بنده سی و چهار سالم هست و دارای مدرک فوق لیسانس عمران و شاغل در شرکت ساختمانی با پایه حقوق پنج میلیون هستم،بیمه تامین اجتماعی و گردش حساب سه ماهه میانگین پنجاه میلیون هم دارم و سند ملکی ندارم،سفرهای زیادی به کشورهای روسیه،کوبا‌،جمهوری آڌربایجان،گرجستان،ارمنستان،و ترکیه داشتم و الان میخوام برای شینگن اقدام کنم تا بتونم بعد از آن برای ویزای مولتی کانادا اقدام کنم،سوال اولم اینه که میگن شانس ویزای اولی شینگن برای کسانی که با تور میرن بیشتر هست،آیا شما میتونید اینکارو انجام بدید و با تور ویزای من رو بگیرید؟؟؟و دوم اینکه اگر میتونید لطف میکنید قیمت تمام شده رو لطف کنید و بگید؟؟؟
    پیشاپیش از لطف بی نهایتتان سپاسگزارم

    • سلام
      شرایط گرفتن ویزای شینگن رو دارید ولی در خصوص گرفتن ویزای کانادا، احتیاج به مشاوره دارید.
      برای مشاوره با شماره 09122631639 تماس بگیرید تا با توجه به شرایط تون، برای ویزای کانادا به شما مشاوره داده بشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.