ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

با توجه به هدف شما از سفر به ایتالیا، انواع مختلفی از ویزای ایتالیا وجود دارد. این که شما قصد سفر برای ملاقات، تحصیل و کار دارید و یا اقامت دائم در این کشور را دارید، باید درخواست ویزا، بسته به هدف خود دهید.

از اکتبر سال 1997، کشور ایتالیا هم نیز عهدنامه شنگن را پذیرفت و قانون مرز آزاد را اجرا کرد. ویزای ایتالیا در صدر لیست بیشترین درخواست های ویزا ایرانیان می باشد.

ویزا های توریستی و تجاری بیشترین ویزای شده این کشور برای متقاضیان ایرانی می باشد. نرخ ریجکتی ویزای ایتالیا، بر اساس آمار 7.66% می باشد.

ایتالیا، در سال 2018 از مجموع 1.850.260 درخواست ویزای این کشور که از سفارت ها و کنسولگری های ایتالیا در سراسر جهان، 1.703.693 ویزا برای متقاضیان صادر کرده است.

ویزای توریستی ایتالیا

ویزای توریستی، به منظور بازدید های توریستی کوتاه مدت از کشور ایتالیا صادر می شود. مدت اعتبار ویزا و میزان دفعات ورود به ایتالیا، با توجه به درخواست متقاضی و تائید افسر کنسولی تعیین می گردد.

این نوع ویزا برای اهداف تحصیلی و کاری مناسب نیست و برای این اهداف باید ویزای کاری و تحصیلی درخواست نمود. بیشترین نوع ویزای درخواستی کشور ایتالیا، ویزای توریستی می باشد.

پس از تائید درخواست ویزا و صدور ویزا به اسم متقاضی، برچسب ویزا با اطلاعاتی از قبیل تاریخ صدور، تاریخ انقضا، مدت زمان اقامت، اطلاعات و عکس متقاضی به پاسپورت متقاضی الصاق می شود.

ویزای سرمایه گذاری ایتالیا

کشور ایتالیا، در منطقه اقتصادی قاره اروپا وجود دارد و با رکود اقتصادی محسوس در سال های اخیر مواجه شده است.

این کشور نیز در اقتصاد از همسایه خود، اسپانیا، عقب مانده و برای جبران این، اقدام به جذب سرمایه گذاران خارجی کرده است.ویزای سرمایه گذاری ایتالیا را، ویزای طلایی کشور ایتالیا می نامند.

کشور ایتالیا، برای دانشجویان، کارآفرینان و همچنین کارگران واجد شرایط طرح های گوناگونی در نظر گرفته است.

متقاضیان درخواست ویزای کاری ایتالیا، جهت اخذ این ویزا باید مدت زمانی را در ایتالیا ساکن باشند.

ویزای کاری ایتالیا برای مدت یک سال به شخص متقاضی اعطا می شود و بعد از آن با توجه به تشخیص کارفرما، برای 5 سال تمدید می گردد. پروسه کاری اخذ ویزای طلایی ایتالیا، با توجه به تکمیل بودن مدارک شما، بین 7 تا 10 روز کاری انجام می شود.

اگر فرد سرمایه گذار با یک شرکت خارجی در ایتالیا اقدام به سرمایه گذاری کند، باید عمده مبلغ سرمایه گذاری متعلق به خود شخص باشد.

شرایط سرمایه گذاری در ایتالیا

افراد با قصد سرمایه گذاری در ایتالیا، می توانند با خرید یک ملک و یا سرمایه گذاری در این کشور، ابتدا اقدام به اقامت موقت و سپس اقدام به اقامت دائم داشته باشند.

سرمایه گذاری در ایتالیا به روش اقامت انتخابی و خود اشتغالی صورت می پذیرد. در سرمایه گذاری اقامت انتخابی، افراد از کشور ثالث با سرمایه کافی، می توانند در شرکت های این کشور سرمایه گذاری کنند.

سرمایه این افراد باید به حدی باشد که بدون نیاز به کار کردن بتوانند هزینه زندگی و مخارج خود را تامین کنند.

سرمایه گذاری خود اشتغالی، با توجه به اسم آن، نیاز به خود اشتغالی دارد. این امر مهم ترین سرمایه گذاری در کشور ایتالیا می باشد.

این افراد باید گواهی نامه ای از اتاق بازرگانی محلی تحویل دهند و همچنین بودجه ای که دولت برای فعالیت تعیین می کنید، در دسترس باشد.

ویزای تحصیلی ایتالیا

تحصیل در ایتالیا و دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا، منوط به دریافت تاییدیه از یکی از دانشگاه و یا مراکز آموزشی این کشور می باشد.

پس از دریافت ویزای تحصیلی ایتالیا، شما می توانید با اتمام مدت زمان تحصیل، در این کشور اقامت داشته باشید و پس از اتمام تحصیل، می توانید درخواست ویزای کاری و یا اقامت داشته باشید.

مزایای تحصیل در ایتالیا

1)

هزینه مناسب دانشگاه و مراکز آموزش عالی، با توجه به کیفیت علمی و درجه بالای دانشگاه ها

2)

ارتباطات علمی مستمر با دانشگاه های اروپا، کادانا و آمریکا

مدارک عمومی مورد نیاز ویزای ایتالیا

1. فرم درخواست ویزای ایتالیا

فرم درخواست ویزای ایتالیا را، گروه مسافرتی ویزالند، برای شما با توجه به اصول درخواستی سفارت ایتالیا تکمیل می کنید.

2. دو قطعه عکس 3*5 در 4*5

عکس ها باید با فرمت گذرنامه باشند. کل چهره شخص مشخص باشد. پس زمینه عکس باید سفید باشد و بین عکس و چهره شما نباید تفاوتی وجود داشته باشد (نظیر ریش، سبیل، عمل ها زیبایی و ....)

3. گذرنامه فعلی شما و کپی از ویزاهای قبلی

گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد و حداقل 3 ماه پس از برگشت از سفرتان، اعتبار داشته باشد.

4. رزرو بلیط هواپیما

رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما را باید زمان وقت مصاحبه، به افسر کنسولی تحویل دهید. رزرو بلیط رفت و برگشت شما را، گروه مسافرتی ویزالند به شما تحویل می دهد.

5. بیمه مسافرتی

بیمه مسافرتی با توجه به تاریخ رفت و برگشت شما و حداقل پوشش 30.000 یورو در ایتالیا و در کل منطقه شنگن. بیمه مسافرتی را گروه مسافرتی ویزالند برای شما صادر می کند.

6. برنامه سفری

برنامه سفری، با توجه به هدف سفر شما و روز های حضورتان در ایتالیا، توسط گروه مسافرتی ویزالند به شما تحویل داده خواهد شد.

7. مدارک اثبات وضعیت مدنی

این مدارک از قبیل گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی فوت همسر و مدارکی از این قبیل می باشد.

8. واچر هتل

واچر هتل با توجه به اینکه شما در کدام شهر ایتالیا اقامت خواهید داشت، در چه تاریخی وارد این شهر، و در چه تاریخی از این شهر خارج می شوید؛ توسط گروه مسافرتی ویزالند صادر خواهد شد.

9. مدارک مالی

اثبات منابع مالی شما برای مدت زمانی که در ایتالیا اقامت خواهید داشت. به گفته وزارت امور خارجه ایتالیا، مقادیر مورد از معیار های ورود یک توریست خارجی به این کشور می باشد. سفارت و یا کنسولگری ایتالیا، مقادیر زیر را برای منابع مالی وابسته به مدت اقامت تعیین کرده است:
- برای اقامت تا 5 روز و یا کمتر: مقدار کلی 269 یورو برای هر نفر و 212 یورو برای دو نفر و بیشتر از دونفر.
- برای اقامت بین 6 تا 10 روز: مقدار روزانه 44 یورو برای یک نفر و 26 یورو برای دو نفر و یا بیشتر از دو نفر.
- برای اقامت بین 11 تا 20 روز: مبلغ روزانه 51 یورو برای یک نفر و 25 یورو برای دو نفر و یا بیشتر از دو نفر.

10. مدارک شغلی:

اگر استخدام شده اید:

قرارداد استخدام
گردش حساب بانکی 3 ماهه اخیر
گواهی اشتغال به کار
بیمه تامین اجتماعی

اگر خود اشتغال هستید:
یکی کپی از گواهی جواز کسب با مهر اتحادیه
صدور گردش حساب بانکی 3 ماهه اخیر
گواهی کسر مالیات بر درآمد
بیمه تامین اجتماعی

اگر دانش آموز هستید:
گواهی اشتغال به تحصیل
گواهی رضایت مدرسه از عدم حضور شما در کلاس ها

اگر بازنشسته هستید:
بیمه تامین اجتماعی
گردش حساب بانکی 3 ماهه
گواهی بازنشستگی

مدارک اضافی و مورد نیاز ویزای ایتالیا

1)

دعوت نامه با نشانی و شماره تلفن اعضای خانواده و یا اسپانسر در ایتالیا

2)

برگه تمکن مالی (مانده حساب) به یورو

3)

نسخه های قبلی گذرنامه

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری ایتالیا

1)

دعوت نامه از شرکت ایتالیایی که شما به آن مراجعه می کنید به همراه آدرس دقیق و تاریخ بازید شما از آن.

2)

یک گواهی از کارفرمای خود که اجازه سفر را برای شما صادر می کند.

3)

اگر روابط تجاری بین دو شرکت از قبل وجود داشته باشد، گواهی های قبلی آن ها مورد نیاز است.

4)

هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، اگر به عهده شرکت دعوت کننده باشد، باید به طور دقیق در دعوت نامه ذکر شود.

مدارک مورد نیاز ویزای پزشکی ایتالیا

1)

گزارش از پزشک محلی در مورد بیماری شما

2)

گواهی از بیمارستان و یا پزشک در ایتالیا، تائید تاریخ قرار ملاقات با شما و وضعیت پزشکی تان

3)

رسید پرداختی هزینه های پزشکی در ایتالیا

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا برای امور فرهنگی، ورزشی، فیلم سازی و اهداف مذهبی

1)

دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویداد ها، فعالیت ها، هدف بازدید و پوشش هزینه ای.

2)

نام متقاضیان به همراه اعضای خدمه

3)

مدت زمان اقامت در ایتالیا

4)

برنامه سفری

مدارک مورد نیاز ویزای هیات های رسمی برای ایتالیا

1)

دعوت نامه رسمی

2)

مشخص نمودن هویت متقاضی

3)

تعیین کردن هدف مسافرت ( مذاکرات، جلسات، رویداد های سازمان های بین دولتی و مشاوره) در ایتالیا

4)

مدت اقامت در ایتالیا

5)

محل اقامت در ایتالیا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی، آموزشی و تحقیقات ایتالیا

1)

گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند

2)

گواهی تکمیل دوره های آموزشی

3)

گواهی مبنی بر پشتیبانی مالی

مدارک مورد نیاز همسر یک شهروند ایتالیایی

1)

اثبات شهروندی همسر (کارت شناسائی یا کارت کنسولی، صدور شهادت ایتالیایی، سفارش مالکیت)

2)

گواهی ازدواج ایتالیایی

3)

کتاب شجره نامه خانواده ایتالیایی

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت فرودگاهی ایتالیا

1)

ویزا و یا انواع دیگری از مجوز ورود به کشور ترانزیت

2)

کپی از ویزای های معتبر برای مقصد نهایی خود

مدارک مورد نیاز ویزای کودکان زیر سن قانونی برای ویزای ایتالیا

1)

برگه اثبات درآمد منظم والدین (قرار داد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده با یک صورت حساب بانکی و یا جواز کسب)

2)

اجازه رسمی ثبت شده در اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر از سوی پدر و مادر)

3)

اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، مجوز سفر فرزند خود را تائید کنند.

هزینه اخذ ویزای ایتالیا

با توجه به ویزای درخواستی از سوی مسافر، نرخ تعرفه های پرداختی در سفارت یا کنسولگری ایتالیا، متفاوت است.

ویزای درخواستی

هزینه درخواستی

ویزای توریستی کوتاه مدت

60 یورو

ویزای توریستی بلند مدت

120 یورو

ویزای تجاری

60 یورو

ویزای تحصیلی بلند مدت

رایگان

ویزای تحصیلی کوتاه مدت

رایگان

 

نکات مهم اخذ ویزای ایتالیا

1)

مدارک فوق اسناد عمومی اطلاق می شوند، بسته به هدف درخواست ویزای ایتالیا، باید اسناد دیگری به آنها پیوست نمایید.

2)

کلیه مدارک درخواستی سفارت، باید توسط شخص متقاضی و یا وکیل قانونی ایشان، در زمان وقت مصاحبه به افسر کنسولی تحویل شود.

3)

برای درخواست ویزای کودکان زیر 18 سال، حضور همزمان والدین با کودک در سفارت خانه الزامی است.

سوالات متداول اخذ ویزای ایتالیا

1. برای انجام مصاحبه و وقت سفارت ایتالیا، به کجا باید مراجعه کنیم؟

در ایران، برای انجام مصاحبه ایتالیا، به آدرس: تهران، منطقه یک، ولنجک، خیابان سیزدهم، مرکز خرید گالریا، طبقه 4، اداره کنسولی این کشور مراجعه نمایید.

2. مدت زمان پاسخگویی به تائید و یا عدم تائید درخواست ویزا ایتالیا چقدر می باشد؟

مدت زمان پاسخگویی به درخواست ویزای ایتالیا، 14 تا 16 روز پس از انجام وقت سفارت می باشد.

3. مدت زمان اقامت در کشور ایتالیا برای ویزای توریستی چقدر می باشد؟

مدت زمان اقامت در کشور ایتالیا، بسته به برنامه سفر، رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل، بستگی دارد و این تا دو هفته (14 روز) امکان پذیر می باشد.

4. آیا تضمینی برای اخذ ویزای ایتالیا وجود دارد؟

هیچ گونه ضمانتی در اخذ ویزای ایتالیا وجود ندارد؛ چرا که تصمیم گیرنده صدور و یا عدم صدور ویزای ایتالیا، افسر کنسولی این کشور می باشد. گروه مسافرتی ویزالند، با داشتن تجربه های متعدد در این زمینه و مشاوران کار کشته، شانس صدور ویزا را برای مسافران به بالاترین حد ممکن رسانده و نرخ ریجکتی را پایین بیاورد.

5. هدف من از اخذ ویزای ایتالیا، ورود به کشور آلمان ( و یا دیگر کشور های حوزه شنگن) می باشد. آیا میتوان این کار را انجام داد؟

بله، با توجه به قانون مرز های آزاد کشور های حوزه شنگن، شما با داشتن ویزای شنگن یک کشور می توانید به دیگر کشور های این منطقه رفت و آمد داشته باشید. اما با توجه به اینکه ویزی شما از کشور ایتالیا صادر شده است، شما حتما باید ورودتان به کشور ایتالیا باشد.

ویزاي ایتالیا تضمیني

هیچ گونه تضمینی، در اخذ ویزای ایتالیا وجود ندارد. تصمیم گیرنده اصلی در خصوص اعطا ویزاي ایتالیا به مسافران، افسران ویزای این کشور می باشند. آژانس ها، کارگزاران و به طور کلی عاملان انجام دهنده ویزای ایتالیا، هیچگونه توانایی در صد در صد کردن ویزای ایتالیا شما نخواهند داشت. ویزای تضمینی ایتالیا هم دارای سودجویی ها و بازار گرمی های خاص خودش می باشد. در ادامه با چند مورد از سودجویی های ویزای ایتالیا آشنا خواهید شد:

1. در سفارت ایتالیا آشنا داریم:

جمله ای در مورد هر سفارت از آژانس های مختلف میشنوید. افسران ویزای هیچ سفارتی به صورت ثابت نیستند و به طور مداوم در حال تغییر هستند. زمانی که متقاضی برای مصاحبه ویزای ایتالیای خود، وارد سفارت خانه و یا کنسولگری این کشور می شود، اصلا مشخص نیست که با کدام یک از افسران ویزا مصاحبه خواهد کرد و پس از مصاحبه نیز هم، مشخص نیست که مدارک شما توسط کدام یکی از افسران بررسی خواهد شد.

2. ارائه مدارک جعلی برای بالا بردن شانس ویزا:

مدارک جعلی، هیچ گونه تاثیری در اخذ ویزای ایتالیا نخواهد داشت و ممکن است سفارت ایتالیا متوجه جعلی بودن مدارک شما شود و دردسر های بزرگی برای خود ایجاد کنید. صداقت همیشه در اخذ ویزا موثر بوده است؛ چرا که مدارک مالی بالا، سند های ملکی و غیره هیچگونه تاثیری در اخذ ویزای ایتالیا نخواهند داشت و فقط مطابقت بین مدارک در اعطای ویزای ایتالیا موثر خواهد بود.

3. ارائه دعوت نامه تجاری ایتالیا برای ویزای توریستی ایتالیا:

دعوت نامه در اخذ ویزای ایتالیا بسیار موثر است، اما یک سری از آژانس و عاملین به جای دعوت نامه توریستی، برای متقاضی دعوت نامه تجاری به پرونده شان اضافه می کنند. دعوت نامه تجاری هیچ تاثیری در ویزای توریستی ایتالیا نخواهد داشت و گاهی اوقات نیز باعث ریجکت شدن ویزای ایشان هم می شود.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای ایتالیا
میانگین امتیاز 4.8 از 6 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026