ویزای دبی | فوری + عادی، شرایط جالب ۲۰۱۹ و هزینه‌ها

ویزای امارات معمولا در قالب تورهای گروهی صادر می‌شود. اما به شرط ارائه چک و یا ضمانت نامه بانکی نیز می‌توانید موفق به اخذ ویزای انفرادی دبی شوید. در حال حاضر ویزای دبی به صورت الکترونیکی و از طریق یک کفیل (آژانس مسافرتی و یا کارگزار) اقدام می‌شود. مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای فوری دبی روز کاری و مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای عادی دبی، ۷ روز کاری می‌باشد.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای دبی

📌 مدت جوابدهی به درخواست ویزای دبی و مدت اعتبار آن

📌 هزینه ویزای دبی

📌 مدارک مورد نیاز اخذ ویزای دبی

📌 نگاه کلی به اخذ ویزای دبی

شرایط اخذ ویزای دبی

برای دریافت ویزای دبی، شرایط بسیاری جالبی وضع شده است! شرایطی که در ادامه برای شما آمده است، دقیقا طبق دستورالعمل‌های سفارت امارات می‌باشد. شرایط اخذ ویزای دبی به شرح زیر می‌باشد:

۱. دختران زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان نمی‌توانند برای اخذ ویزای دبی به صورت انفرادی اقدام کنند.

۲. آقایان زیر ۱۸ سال برای اخذ ویزای انفرادی امارات، حتما باید شناسنامه پدر و مادر خود را نیز ارائه کنند.

۳. در صورتی که مدت زمان اقامت شما کمتر از ۶ روز باشد، با درخواست شما موافقت نخواهد شد.

۴. اگر از هر فرودگاهی غیر از دبی (ابوظبی، شارجه و غیره) وارد امارات می‌شوید، باید در فرم درخواست ویزای امارات این نکته را به افسران ویزا اطلاع دهید.

۵. با توجه به اینکه ویزای توریستی دبی برای مدت زمان ۱۴ روز معتبر است، اگر به هر دلیلی بیشتر از ۱۴ روز اقامت داشته باشید باید جریمه نقدی پرداخت کنید و یا حتی به زندان بروید!

توجه داشته باشید که به هیچ عنوان سفارت امارات در امور اعطای ویزای دبی به ایرانیان دخالتی ندارد.

مدت جوابدهی به درخواست ویزای دبی و مدت اعتبار آن

ویزای دبی به ۲ صورت عادی و فوری درخواست می‌شود. مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای فوری دبی، ۳ روز کاری و مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای عادی دبی، ۷ روز کاری می‌باشد. توجه داشته باشید که در صورت درخواست ویزای سینگل توریستی، مدت اعتبار آن ۱۴ روز خواهد بود.

هزینه ویزای دبی

با توجه به درخواست انواع ویزای دبی، هزینه متفاوتی باید پرداخت کنید. به طور مثال، قیمت ویزای ۱۴ روزه دبی به صورت عادی ۲۹۰ درهم، هزینه ویزای دبی ۱۴ روزه دبی فوری ۳۸۰ درهم، یک ماهه مولتیپل ۸۸۰ درهم و یک ماه سینگل ۳۵۰ درهم می‌باشد. حتما قبل از درخواست ویزای دبی با کارشناسان ویزالند در تماس باشید تا از هزینه اخذ ویزا مطلع شوید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای دبی

نیازی به ترجمه مدارک ویزای دبی نیست و ارائه اصل آن‌ها کفایت می‌کند. توجه داشته باشید که برای تحویل مدارک درخواست ویزا به هیچ عنوان خودتان اقدام نکنید و یا به سفارت امارات مراجعه نکنید. چرا که درخواست ویزای دبی حتما باید از طریق یک کفیل انجام شود. چک لیست مدارک ویزای دبی به شرح زیر می‌باشد:

📑 فرم درخواست ویزای امارات

📑 ارائه اصل پاسپورت متقاضی به همراه حداقل ۷ ماه اعتبار

📑 عکس ۳ *۴ با پس زمینه سفید

📑 کپی پشت و روی کارت ملی متقاضی

📑 کپی از تمامی صفحات شناسنامه متقاضی

📑 واچر هتل محل اقامت

📑 بلیط رفت و برگشت هواپیما

📑 ارائه چک و ضمانت نامه بازگشت (در صورتی که درخواست ویزای انفرادی داشته باشید)

نگاه کلی به اخذ ویزای دبی

  • ویزای دبی به صورت الکترونیکی صادر می‌شود. معمولا ویزای امارات در قالب تورهای گروهی صادر می‌شود اما با ارائه چک و یا ضمانت نامه بانکی نیز می‌توانید موفق به اخذ ویزای دبی به صورت انفرادی شوید.

  • توجه داشته باشید که حتما باید از طریق یک کفیل (آژانس مسافرتی و یا کارگزار) برای اخذ ویزای دبی اقدام کنید. گروه مسافرتی ویزالند به عنوان کفیل برای متقاضیان اقدام به اخذ ویزای دبی می‌کند.

  • ویزای دبی به ۲ صورت فوری و عادی اقدام می‌شود. در حدود ۳ روز کاری به درخواست ویزای فوری و در حدود ۷ روز کاری به درخواست ویزای عادی دبی جواب داده می‌شود.

  • دختران زیر ۱۸ سال به هیچ عنوان نمی‌توانند تنها به دبی سفر کنند و برای پسران زیر ۱۸ سال نیز به شناسنامه پدر و مادر نیاز می‌باشد.

  • در صورتی که قصد دارید کمتر از ۶ روز در دبی اقامت داشته باشید، موفق به اخذ ویزای دبی نخواهید شد.

  • مدت اعتبار ویزای توریستی دبی، ۱۴ روز می‌باشد.

  • ویزای ۱۴ روزه و عادی دبی ۲۹۰ درهم و ویزای ۱۴ روزه و فوری دبی، ۳۸۰ درهم می‌باشد.

  • توجه داشته باشید که نیازی به ترجمه مدارک ویزای دبی نیست و فقط ارائه اصل مدارک کفایت می‌کند.

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای دبی | فوری + عادی، شرایط جالب ۲۰۱۹ و هزینه‌ها
امتیاز 5 از 1 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!