مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا | چک لیست مدارک کلیه ویزاهای ایتالیا

در این مطلب می‌خوانید

📌 مدارک عمومی مورد نیاز ویزای ایتالیا

📌 مدارک اضافی و مورد نیاز ویزای توریستی ایتالیا

📌 مدارک مورد نیاز ویزای تجاری ایتالیا

📌 مدارک مورد نیاز ویزای پزشکی ایتالیا

📌 مدارک مورد نیاز اخذ ویزا برای امور فرهنگی، ورزشی، فیلم سازی و اهداف مذهبی

📌 مدارک مورد نیاز ویزای هیات های رسمی برای ایتالیا

📌 مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی، آموزشی و تحقیقات ایتالیا

📌 مدارک مورد نیاز همسر یک شهروند ایتالیایی

📌 مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت فرودگاهی ایتالیا

📌 مدارک مورد نیاز ویزای کودکان زیر سن قانونی برای ویزای ایتالیا

مدارک عمومی مورد نیاز ویزای ایتالیا

فرم درخواست ویزای ایتالیا: فرم درخواست ویزای ایتالیا را، گروه مسافرتی ویزالند، برای شما با توجه به اصول درخواستی سفارت ایتالیا تکمیل می کنید.

دو قطعه عکس ۳*۵ در ۴*۵: عکس ها باید با فرمت گذرنامه باشند. کل چهره شخص مشخص باشد. پس زمینه عکس باید سفید باشد و بین عکس و چهره شما نباید تفاوتی وجود داشته باشد (نظیر ریش، سبیل، عمل ها زیبایی و …)

گذرنامه فعلی شما و کپی از ویزاهای قبلی: گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد و حداقل ۳ ماه پس از برگشت از سفرتان، اعتبار داشته باشد.

رزرو بلیط هواپیما: رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما را باید زمان وقت مصاحبه، به افسر کنسولی تحویل دهید. رزرو بلیط رفت و برگشت شما را، گروه مسافرتی ویزالند به شما تحویل می دهد.

بیمه مسافرتی: بیمه مسافرتی با توجه به تاریخ رفت و برگشت شما و حداقل پوشش ۳۰.۰۰۰ یورو در ایتالیا و در کل منطقه شنگن. بیمه مسافرتی را گروه مسافرتی ویزالند برای شما صادر می کند.

برنامه سفری: برنامه سفری، با توجه به هدف سفر شما و روز های حضورتان در ایتالیا، توسط گروه مسافرتی ویزالند به شما تحویل داده خواهد شد.

مدارک اثبات وضعیت مدنی: این مدارک از قبیل گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی فوت همسر و مدارکی از این قبیل می باشد.

واچر هتل: واچر هتل با توجه به اینکه شما در کدام شهر ایتالیا اقامت خواهید داشت، در چه تاریخی وارد این شهر، و در چه تاریخی از این شهر خارج می شوید؛ توسط گروه مسافرتی ویزالند صادر خواهد شد.

مدارک مالی: اثبات منابع مالی شما برای مدت زمانی که در ایتالیا اقامت خواهید داشت. به گفته وزارت امور خارجه ایتالیا، مقادیر مورد از معیار های ورود یک توریست خارجی به این کشور می باشد. سفارت و یا کنسولگری ایتالیا، مقادیر زیر را برای منابع مالی وابسته به مدت اقامت تعیین کرده است:

  • برای اقامت تا ۵ روز و یا کمتر: مقدار کلی ۲۶۹ یورو برای هر نفر و ۲۱۲ یورو برای دو نفر و بیشتر از دونفر.
  • برای اقامت بین ۶ تا ۱۰ روز: مقدار روزانه ۴۴ یورو برای یک نفر و ۲۶ یورو برای دو نفر و یا بیشتر از دو نفر.
  • برای اقامت بین ۱۱ تا ۲۰ روز: مبلغ روزانه ۵۱ یورو برای یک نفر و ۲۵ یورو برای دو نفر و یا بیشتر از دو نفر.

مدارک شغلی:

اگر استخدام شده اید:

  • قرارداد استخدام
  • گردش حساب بانکی ۳ ماهه اخیر
  • گواهی اشتغال به کار
  • بیمه تامین اجتماعی

اگر خود اشتغال هستید:

  • یکی کپی از گواهی جواز کسب با مهر اتحادیه
  • صدور گردش حساب بانکی ۳ ماهه اخیر
  • گواهی کسر مالیات بر درآمد
  • بیمه تامین اجتماعی

اگر دانش آموز هستید:

  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • گواهی رضایت مدرسه از عدم حضور شما در کلاس ها

اگر بازنشسته هستید:

  • بیمه تامین اجتماعی
  • گردش حساب بانکی ۳ ماهه
  • گواهی بازنشستگی

مدارک اضافی و مورد نیاز ویزای توریستی ایتالیا

📑 دعوت نامه با نشانی و شماره تلفن اعضای خانواده و یا اسپانسر در ایتالیا

📑 برگه تمکن مالی (مانده حساب) به یورو

📑 نسخه های قبلی گذرنامه

بیشتر بدانید: ویزای توریستی ایتالیا

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری ایتالیا

📑 دعوت نامه از شرکت ایتالیایی که شما به آن مراجعه می کنید به همراه آدرس دقیق و تاریخ بازید شما از آن.

📑 یک گواهی از کارفرمای خود که اجازه سفر را برای شما صادر می کند.

📑 یک گواهی از کارفرمای خود که اجازه سفر را برای شما صادر می کند.

📑 هزینه های متقاضی در هنگام اقامت در منطقه شنگن، اگر به عهده شرکت دعوت کننده باشد، باید به طور دقیق در دعوت نامه ذکر شود.

مدارک مورد نیاز ویزای پزشکی ایتالیا

📑 گزارش از پزشک محلی در مورد بیماری شما

📑 گواهی از بیمارستان و یا پزشک در ایتالیا، تائید تاریخ قرار ملاقات با شما و وضعیت پزشکی تان

📑 رسید پرداختی هزینه های پزشکی در ایتالیا

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا برای امور فرهنگی، ورزشی، فیلم سازی و اهداف مذهبی

📑 دعوت نامه از مقامات ذیربط با جزئیات مربوط به ماهیت رویدادها، فعالیت‌ها، هدف بازدید و پوشش هزینه ای.

📑 نام متقاضیان به همراه اعضای خدمه

📑 مدت زمان اقامت در ایتالیا

📑 برنامه سفری

مدارک مورد نیاز ویزای هیات های رسمی برای ایتالیا

📑 دعوت نامه رسمی

📑 مشخص نمودن هویت متقاضی

📑 تعیین کردن هدف مسافرت (مذاکرات، جلسات، رویداد های سازمان های بین دولتی و مشاوره) در ایتالیا

📑 مدت اقامت در ایتالیا

📑 محل اقامت در ایتالیا

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی، آموزشی و تحقیقات ایتالیا

📑 گواهی ثبت نام که امکان حضور در دوره ها را فراهم می کند

📑 گواهی تکمیل دوره های آموزشی

📑 گواهی مبنی بر پشتیبانی مالی

مدارک مورد نیاز همسر یک شهروند ایتالیایی

📑 اثبات شهروندی همسر (کارت شناسائی یا کارت کنسولی، صدور شهادت ایتالیایی، سفارش مالکیت)

📑 گواهی ازدواج ایتالیایی

📑 کتاب شجره نامه خانواده ایتالیایی

مدارک مورد نیاز ویزای ترانزیت فرودگاهی ایتالیا

📑 ویزا و یا انواع دیگری از مجوز ورود به کشور ترانزیت

📑 کپی از ویزای های معتبر برای مقصد نهایی خود

مدارک مورد نیاز ویزای کودکان زیر سن قانونی برای ویزای ایتالیا

📑 برگه اثبات درآمد منظم والدین (قرار داد کار با درآمد ماهیانه مشخص شده با یک صورت حساب بانکی و یا جواز کسب)

📑 اجازه رسمی ثبت شده در اسناد رسمی از طرف والدین (رضایت سفر از سوی پدر و مادر)

📑 اگر یکی از والدین در کشور دیگری زندگی کند، مجوز سفر فرزند خود را تائید کنند.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا | چک لیست مدارک کلیه ویزاهای ایتالیا
امتیاز 4.6 از 14 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۶ دیدگاه ها

  • سلام عرض شد ..عمع من ۴۰ ساله ایتالیا هست و میتونه برام دعوت نامه بفرسته …و حساب مالیمم بد نیست ولی بیمه و جوازکار ب اسم خودم ندارم..مجردم هستم…آیا میشه اقدام کرد؟؟ ممنون

  • سلام
    من دعوت نامه از سوی بستگان درجه یک که شهروند ایتالیا هم هستند دارم.

    همچنین قصد دریافت ویزای توریستی ب مدت ۲۰ الی ۳۰ رو دارم.

    هزینه انجام کارها ب واسطه شما چقدر میشه حدودا؟

  • سلام وقت تون بخیر میخواستم معلومات بگیرم چی نوع مدارکی لازمه واسه روز مصاحبه البته منظورم مدارک ازدواج رو میگم ممنون تون لطفا رهنمایی کنین

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!