ویزای توریستی ایتالیا | شرایط‌، هزینه ها، مدارک و وقت سفارت

هزینه ویزای توریستی ایتالیا، برای هر نفر ۳ میلیون تومان می‌باشد. ویزای توریستی ایتالیا به دو نوع فوری و عادی دسته بندی می‌شود که تفاوت این دو، فقط در وقت سفارت و حضور در کارگزاری سفارت این کشور می‌باشد. ویزای توریستی ایتالیا مصاحبه ندارد و فقط برای انگشت نگاری و تحویل مدارک باید به دفتر کارگزاری این کشور مراجعه کنید.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای توریستی ایتالیا

📌 مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا

📌 ویزای توریستی ایتالیا با دعوتنامه

📌 ویزای توریستی ایتالیا بدون دعوتنامه

📌 هزینه ویزای توریستی ایتالیا

📌 ویزای توریستی ایتالیا تضمینی

📌 سفارت ایتالیا در تهران و ویزای توریستی

📌 سوالات متداول اخذ ویزای توریستی ایتالیا

شرایط اخذ ویزای توریستی ایتالیا

کمترین آمار ریجکتی ویزا را در بین ویزاهای شینگن، کشور ایتالیا در اختیار دارد. اما شما باید برای اخذ ویزای این کشور، شرایط اعلام شده از سوی سفارت کشور ایتالیا را داشته باشید. شرایط اخذ ویزای توریستی ایتالیا عبارتند از:

۱. تاریخچه سفری مناسب: متقاضی ویزای توریستی ایتالیا، قبل از ارائه درخواست برای اخذ ویزا، حتما باید یک و یا چند سفر خارجی داشته باشد. منظور از سفر خارجی، سفر به کشور‌های اتحادیه اروپا نیست و شما می‌توانید با چند سفر به کشور های اطراف ایران، درخواست خود را برای ویزای ایتالیا توریستی به سفارت این کشور ارسال کنید.

۲. تمکن مالی مناسب: متقاضیان ویزای توریستی ایتالیا، برای درخواست ویزای این کشور حتما باید حداقل مانده حسابی بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان داشته باشند. توجه داشته باشید که تمکن مالی باید به یورو صادر شود اما، مبلغ گفته شده بر اساس تجربیات مشاوران گروه مسافرتی ویزالند می‌باشد.

۳. گردش حساب: گردش حساب ۳ ماه برای ویزای توریستی ایتالیا اهمیت دارد. در گردش حساب، به مبالغ ورودی و خروجی حساب توجه نمی‌شود و فقط تعداد تراکنشات مد نظر است. لطفا توجه داشته باشید که به هیچ عنوان تمکن مالی و گردش حساب غیر واقعی به سفارت ایتالیا ارائه نکنید. چرا که تمامی مدارک مالی در سفارت این کشور استعلام می‌شود.

مدارک لازم برای ویزای توریستی ایتالیا

مدارک ویزای توریستی ایتالیا، باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. برای ویزای ایتالیا توریستی، هیچ نیازی به تائید مدارک توسط دادگستری و وزارت امور خارجه نیست. مدارک ویزای توریستی ایتالیا عبارتند از:

📑 پاسپورت متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار و یک صفحه خالی

📑 کلیه پاسپورت های قبلی متقاضی به همراه ویزا های اخذ شده

📑 فرم تکمیل شده درخواست ویزای توریستی ایتالیا

📑 یک قطعه عکس

📑 ترجمه و اصل کلیه اسناد ملکی

📑 ترجمه و اصل گواهی اشتغال به کار

📑 ترجمه و اصل سوابق بیمه تامین اجتماعی

📑 پرینت برگه وقت سفارت

📑 رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه واچر هتل

📑 ارائه دعوت نامه (در صورت وجود)

ویزای توریستی ایتالیا با دعوتنامه

در صورتی که برای ویزای توریستی ایتالیا، دعوت نامه معتبر ارائه کنید، شانس بیشتری برای اخذ ویزای این کشور خواهید داشت. دعوت نامه ویزای توریستی ایتالیا، باید از سوی بستگان درجه یک، دوست آشنا و یا یکی از اعضای خانواده شما باشد. در دعوت نامه ویزای ایتالیا، مشخصات دعوت کننده، دعوت شونده، محل اقامت ایشان و همچنین مدت زمان اقامت متقاضی باید ذکر شود. دعوت نامه باید در یکی از دفاتر شهرداری و یا پلیس به تائید برسد.

ویزای توریستی ایتالیا بدون دعوتنامه

بدون داشتن دعوت نامه نیز می‌توانید برای ویزای ایتالیا توریستی اقدام کنید. برای اخذ ویزای توریستی ایتالیا بدون دعوتنامه، شما باید تمکن مالی و گردش حساب قوی داشته باشید. در صورتی که می‌خواهید ویزای توریستی ایتالیا بدون دعوتنامه بگیرید، حتما باید محل اقامت‌تان (هتل، مسافر‌خانه و غیره) را مشخص کنید.

هزینه ویزای توریستی ایتالیا

هزینه ویزای ایتالیا توریستی در گروه مسافرتی ویزالند، ۳ میلیون تومان می‌باشد. این همه هزینه نیست و شما مبلغی را نیز باید به سفارت این کشور پرداخت کنید. در صورتی که وقت سفارت شما معمولی باشد، باید ۸۱ یورو بپردازید و در صورتی که وقت سفارت شما پرمیوم باشد، ۱۲۵ یورو باید پرداخت کنید. توجه داشته باشید که وقت سفارت معمولی و پرمیوم ایتالیا، در هنگام مشخص کردن زمان وقت سفارت و در سایت کارگزاری ویزای این کشور مشخص می‌شود.

بیشتر بدانید: وقت سفارت ایتالیا

ویزای توریستی ایتالیا تضمینی

ویزای ایتالیا توریستی، تضمینی ندارد. چرا که تصمیم گیرنده اصلی اعطا و یا عدم اعطای ویزای توریستی ایتالیا، افسران ویزای این کشور می‌باشند و هیچکس هیچ نقشی در اعطای ویزا به شما ندارد. تنها تضمینی که گروه مسافرتی ویزالند و کارگزان ویزای توریستی ایتالیا می‌توانند به دهند، این است که، ۵۰ درصد مبلغ ویزا را قبل از ارائه درخواست و ۵۰ درصد آن را، پس از ویزا شدن بپردازید.

به طور مثال، هزینه ویزای توریستی ایتالیا در گروه مسافرتی ویزالند ۳ میلیون تومان می‌باشد. تضمین ما برای اخذ ویزای این کشور، این است که شما ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آن را قبل از ارائه درخواست و ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان آن را، پس از صدور ویزا توسط سفارت بپردازید.

سفارت ایتالیا در تهران و ویزای توریستی

سفارت ایتالیا در تهران در آدرس تهران، خیابان نوفل لوشاتو واقع شده است اما خدمات ویزا و کنسولی این کشور تعطیل می‌باشد و شما باید به دفتر کارگزاری CKGSIR در آدرس ولنجک، خیابان سیزدهم، پاساژ گالریا طبقه چارم برای انگشت نگاری و تحویل مدارک مراجعه کنید.


سوالات متداول اخذ ویزای توریستی ایتالیا

در ادامه، بیشترین سوالاتی که متقاضیان ویزای توریستی ایتالیا از مشاوران گروه مسافرتی ویزالند دارند را برای شما بیان کرده ایم.

جواب درخواست ویزای توریستی ایتالیا چقدر بعد از انگشت نگاری داده می‌شود؟

 پس از انگشت نگاری ویزای توریستی ایتالیا، ۱۴ روز کاری بعد جواب شما صادر می‌شود. ممکن است برای یک سری از متقاضیان، این زمان بیشتر از ۱۴ روز شده و حتی تا یک ماه هم نیز ممکن است به طول بکشد.

با ویزای توریستی ایتالیا، چقدر می‌توانیم در این کشور اقامت داشته باشیم؟

به طور کلی، شما می‌توانید با ویزای شینگن تا ۹۰ روز در هر ۶ ماه اقامت داشته باشید. اما برای ویزای توریستی ایتالیا، تاریخ ورود و خروج شما مشخص شده است و شما نمی‌توانید بیشتر از تاریخ تعیین شده اقامت داشته باشید.

آیا می‌توانیم با ویزای ایتالیا به کشور آلمان وارد شویم؟

دارنده ویزای ایتالیا می‌تواند به هر یک از کشور های عضو شینگن بدون محدودیت وارد شود. اما، باید در زمان ارائه درخواست به سفارت ایتالیا، کشور‌هایی که تمایل دارد اقامت داشته باشد را، مشخص کند.

آیا ویزای ایتالیا همانند ویزای کشور‌های عضو شینگن، از اعتبار بالایی برخوردار است؟

بله. هیچ تفاوتی بین اعتبار ویزای کشور‌های شینگن وجود ندارد و همه‌ی انها از اعتبار یکسان برخوردارند.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای توریستی ایتالیا | شرایط‌، هزینه ها، مدارک و وقت سفارت
امتیاز 5 از 2 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

دسته‌ها