مدارک مورد نیاز اخذ ویزا

مدارک اخذ ویزا

با توجه به در خواست کاربران، گروه ویزالند مدارک اخذ ویزا (ویزای کانادا، ویزای شنگن) را تهیه وجمع آوری کرده است تا کاربران به راحتی برای اخذ ویزای خود اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کانادا

اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قدیمی و یا کارت های پرواز یا بلیط هواپیما

یک قطعه عکس رنگی 3.5 * 4.5 با پس زمینه سفید

بین عکس و چهره شما نباید تفاوتی دیده شود. عکس باید در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد.

ترجمه شناسنامه متقاضیان

ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر

ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل

(در صورت همسفر بودن فرزندان)

تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی

(گروه مسافرتی ویزالند برای شما تکمیل می کنند)

مدارک مالی

♦ گردش حساب 4 ماهه متقاضی به همراه مهر و امضا شعبه صادر کننده.
♦ نامه تمکن مالی به دلار کانادا به همراه مهر و امضا شعبه صادر کننده و مهر شبه ارزی بانک.
♦ در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید سهام و یا اوراق بهادار و یا سند اتومیبل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید.
♦ مدت اعتبار گواهی تمکن مالی و گردش حاسب، یک ماه می باشد.

ترجمه اسناد ملکی در صورت وجود

مدارک شغلی

مدارک شغلی برای کارمندان:
♦ گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی و سربرگ شرکت ( با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر و یا سرپرست، مدت زمان موافقت شده با مرخصی)
♦ ترجمه فیش حقوقی و بیمه تامین اجتماعی دو ماهه آخر
♦ ترجمه حکم کارگزینی
مدارک شغلی برای کارفرمایان
♦ ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماهه اخیر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانکی شرکت، ریز پرینت بانکی 4 ماهه آخر به زبان لاتین.
مدارک شغلی برای تجار:
♦ ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه
مدارک شغلی برای پزشکان:
♦ ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.
مدارک مورد نیاز برای مهندسان:
♦ ترجمه پروانه نظام مهندسی و یا جواز ساخت.
مدارک کارخانه داران و صاحبان مشاغل:
♦ ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه
مدارک بازنشستگان:
♦ ترجمه حکم بازنشستگی، ترجمه فیش حقوقی دو ماه اخر بازنشستگی ( در صورت افزایش حقوق، حکم افزایش حقوق بازنشستگی نیز لازم است)

دعوت نامه

♦ شامل مشخصات دعوت کننده متقاضی، نسبت فامیلی، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن دعوت کننده، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد مرتبط دیگر.
مدارک دعوت کننده:
♦ پاسپورت کانادایی، کارت شناسایی کانادایی (و یا PR)، گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانکی، برگه های پرداخت مالیات و فرم های T4 یا T1
♦ در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو بلیط هواپیما و واچر هتل الزامی است.

ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که انها را همراهی نمی کنند.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای شنگن

1. فرم درخواست ویزای شنگن

این فرم بسته به سفارت هر کشور دارای پارامتر ها و اطلاعات مختلفی می باشد. با توجه به تخصصی بودن تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن، این امر مهم را گروه مسافرتی ویزالند برای شما گردشگران عزیز به صورت رایگان انجام می دهد.

2. شناسنامه و کارت ملی

ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی ( برخی کشور ها به کارت ملی نیز برای صدور ویزا نیاز دارند)

3. گذرنامه

گذرنامه ی متقاضی باید حداقل دارای 6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا باشد.
کپی گذرنامه تنها از صفحه و یا صفحاتی که در گذشته ویزای شنگن به آن الصاق شده است.

4. 3 قطعه عکس رنگی

این عکس ها باید در سایز 3.5 *4.5 باشند و همچنین میان عکس و چهره متقاضی نباید تفاوتی دیده باشد. عکس باید دارای پس زمینه سفید باشد و همچنین چهره شخص باید تمام رخ باشد.
طبق قوانین شنگن، عکس شما روی ویزای شنگن چاپ خواهد شد.

5. بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد

رزرو بلیط هواپیما، معمولا برای افراد عادی قابل دسترسی نخواهد بود. این امر را نیز، گروه مسافرتی ویزالند برای شما انجام خواهد داد.

6. اسناد ملکی، مدارک شغلی، منابع مالی

* مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی، جواز کسب، گواهی اشتغال به تحصیل و یا گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ شرکت، به همراه مهر و امضاء مدیر به همراه سمت شغلی، حقوق ماهیانه و مدت زمان اشتغال به کار می باشد.
تمامی مدارک فوق باید توسط دارالترجمه رسمی، ترجمه شوند.
* پرینت حساب بانکی و گواهی تمکن مالی؛ پرینت حساب باید به زبان انگلیسی و نامه تمکن مالی باید به یورو بیان شده باشد. هر دوی اینها باید به مهر و امضاء شعبه صادر رسیده باشند.
* همراه داشتن اصل و ترجمه بیمه تامین اجتماعی ( نیازی به ترجمه رسمی نیست)
* سند ملکی به نام شخص متقاضی؛ اصل و ترجمه رسمی سند ملکی که اصل سند هنگام دریافت پاسخ از سفارت به ایشان عودت داده خواهد شد.

7. بیمه مسافرتی

(توسط گروه مسافرتی ویزالند برای شما صادر می شود)
* بیمه مسافرتی باید کل مدت اقامت شما در منطقه شنگن را شامل شود. حداکثر سقف پوشش بیمه مسافرتی 30 هزار یورو، برای هر نفر می باشد. متقاضیان روادید باید با توجه به درخواست ویزای گروهی و یا فردی، درخواست بیمه مسافرتی گروهی و یا فردی نمایند. شرکت بیمه گذار باید نماینده معتبر در کشور مقصد داشته باشد. در ضمن، شخص دعوت کننده از منطقه شنگن، می تواند از شرکت بیمه در آن کشور درخواست بیمه مسافرتی کند.

8. برگه تائیدیه رزرواسیون هتل (واچر)

واچر هتل باید با توجه به تاریخ رفت و برگشت و تعداد نفرات مسافران صادر شود. برگه واچر هتل، توسط گروه مسافرتی ویزالند، صادر می شود.

9. دعوت نامه

- اصل دعوت نامه که شخص دعوت کننده از کشور مقصد برای شما ارسال می کند.
- در صورت وجود دعوت نامه، به برگه واچر هتل نیازی ندارید.

توجه:

مدارکی که نیاز به ترجمه رسمی دارند، برای هر کشوری باید به آن زبانی که سفارت اعلام کرده است ترجمه انجام شود. به طور مثال، سفارت کشور اسپانیا، مدارک را به زبان اسپانیایی و کشور ایتالیا مدارک را به زبان انگلیسی درخواست می کنند.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا
میانگین امتیاز 3.5 از 6 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026