سلام وقتتون بخیر.من میخوام دوباره درخواست ویزای ویزیتوری کانادا بدم.در فرم ها UCI میخواد باید از روی ویزای قبل UCI را وارد کنم یا برای ویزای ویزیتوری UCI هر سری تغییر میکند؟
Discy Latest سوالات
سلام. وقت بخیر. بنده به همراه همسرم ۱۰ روز پیش انگشت نگاری جهت ویزای توریستی کانادا رو انجام دادیم و ۳ روز بعد از انگشت نگاری جواب ریجکتی درخواست ما اومد. با اینکه مدارک تقریبا محکمی ارایه داده بودیم ( مالک ...
آيا قبل از پيكاپ و پس از ويزا شدن در ويزاي مولتي كانادا ميتوان پاسپورت را عوض كرد تا تاريخ طولاني تري داشته باشد و مدت ويزاي مولتي بيشتر بشود؟ و آيا پاس قديم و جديد هر دو بايد فرستاده ...
سلام سایت درخواست ویزای کانادا برای بارگذاری مدارک رو ممکنه بفرمایید و اینکه آدرس صفحه سفارت کانادا دقیقا کجا میشه؟ ممنونم
سلام. عذر خواهی میکنم من فرم ۵۲۵۷ درخواست ویزای توریستی کانادا رو کامل پر کردم . VALIDATE رو هم انجام دادم و بارکد رو هم پایین فرم نشان میده . اما موقع آپلود توی سایت error میده و قبول نمیکنه. ...
سلام. بنده یک دعوتنامه شرکت در نمایشگاه ساختمانی در تاریخ ۱۲ فوریه ۲۰۲۵ دارم . و یک دعوتنامه شرکت در کنفرانس مهندسی عمران در تاریخ ۱۵ اگوست ۲۰۲۵. قصد دارم برای اول دسامبر ۲۰۲۴ یعنی حدودا ۱۲ روز دیگه وقت ...
سلام. بنده مدیر عامل شرکت هستم و شرکت متعلق به خودم هست. برای آپلود مدارک شغلی یک گزینه با عنوان Business Registration وجود داره. آیا باید برگ تاسیس شرکت و همچنین آخرین تغییرات شرکت را با هم در قالب یک ...
سلام. عذرخواهی میکنم در خصوص آپلود مدارک در سایت دولتی کانادا جهت درخواست ویزای توریستی سوال داشتم. بنده از قسمت IRCC secure account (GCKEY) وارد حساب کاربری میشم. آیا برای آپلود مدارک سند ملکی و شناسنامه باید درقسمت Client information این ...
سلام. عذر خواهی میکنم آیا نوع مولتی ویزای توریستی کانادا لغو شده و فقط برای اهداف کوناه مدت ویزای سینگل داده میشه؟
سلام. وقت بخیر. بنده مهندس عمران هستم و یک شرکت ساختمانی دارم و در زمینه ساخت و ساز فعالیت میکنم. قصد دارم برای ویزای توریستی کانادا اقدام کنم. دعوتنامه از شخصی در کانادا ندارم. میخواستم اگه بشه حدود ۲۰۰ دلار ...