سلام من ۴۷ روز میشه منتظر ایمیل از طرف ویزامتریک برای وقت مصاحبه ویزای الحاق خانواده کشور ایتالیا هستم به نظرتون چرا هنوز جواب نیومده در حالی که در سایت نوشته یک ماه الی ۴۵ روز وقت میدن؟
Discy Latest سوالات
سلام بنده پرستار سالمندی در تهران هستم. ایشان قصد سفر به کانادا جهت دیدار با فرزندانشان را دارند و از بنده هم خواستند بدلیل شرایط جسمانی و طولانی بودن مسیر در کنارشان باشم. حال آیا با دعوتنامه فرزندانشان بنده هم میتوانم ...
با عرض سلام من فرم سفارت فرانسه را سابمیت کردم و درخواست وقت سفارت با آن رفرنس نامبر را دادم الان بخشی از اطلاعاتم تغییر کرده اگر یک اپلیکیشن دیگه باز کنم روز سفارت به تفاوت رفرنس نامبری که برای وقت ...
سلام چرا در مراحل وقت گیری سفارت در بخش پرداخت پول پیغام payment disclaimer می دهد؟
سلام وقتتون بخیر ببخشید من برای رزور قرار ملاقات ۴۰ روز میشه درخواست دادم هنوز برام ایمیل نیومده. نوع قرار ملاقات برای گرفتن ویزای الحاق خانواده هست. چقدر دیگه باید منتظر باشم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام، من ساکن بلژیک هستم و اقامت موقت دارم. میخواستم برای گرفتن دعوتنامه برای خواهرم اقدام کنم ولی شهرداری قبول نکرد از آنجایی که اقامت دائم نداشتم. من با دوست پسر خارجی ام زندگی میکنم و از طریق او برای خواهرم ...
ویزای دیدار اقوام و بستگان فقط برای اقوام درجه یک امکان پذیر است یا برای دوست و درجه دوم هم می شود اقدام کرد؟