مدارک ویزای تویستی نیوزلند | چک لیست مدارک مورد نیاز ویزا نیوزلند

مدارک ویزای توریستی نیوزلند، باید به زبان انگلیسی توسط دارالترجمه رسمی ترجمه شود. اگر مدارک ویزای نیوزلند دارای تائیدیه از وزارت امور خارجه و دادگستری داشته باشید بهتر است اما، نیازی به گرفتن تائیدیه نیست. مدارک ویزای نیوزلند را می‌توانید به صورت دستی به دفتر کارگزاری ویزای نیوزلند در تهران تحویل دهید و یا به صورت آنلاین برای سفارت نیوزلند ارسال کنید.

 گذرنامه متقاضی:

 پاسپورت متقاضی ویزای نیوزلند با 6 ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قدیمی و ویزاهای اخذ شده قبلی.

 دو قطعه عکس رنگی:

 عکس ها باید در سایز 35*45 میلی متر باشد، 60 تا 80 درصد عکس چهره متقاضی باشد و پس زمینه عکس، سفید مات باشد.

 نکته: عکس ها باید اسکن شده باشد و نباید در ویزاهای قبلی از این عکس استفاده کرده باشید. همچنین، عکس ها نباید برای بیشتر از 3 ماه قبل باشند.

 تکمیل فرم های درخواست ویزا:

 با توجه به نوع ویزای انتخابی (توریستی، کاری، تحصیلی و سرمایه گذاری) باید فرم درخواست ویزای خود را تکمیل کنید.

 برنامه سفری:

 نامه ای باید با جزئیات سفر، کلیه اطلاعات مسافر، هدف سفر و مدت اقامت برای سفارت نیوزلند بنویسید. این نامه باید توسط متقاضی ویزای نیوزلند به امضاء برسد.

 رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما:

 برای دریافت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

 تمکن مالی و گردش حساب:

 تمکن مالی باید به دلار نیوزلند بیان شود و توسط مدیر شعبه، به مهر و امضاء برسد. گردش حساب نیز باید برای 6 ماه آخر باشد.

 گواهی اشتغال به کار:

 در نامه گواهی اشتغال به کار، باید با مرخصی متقاضی برای سفر به نیوزلند موافقت شود. همچنین، باید سمت شغلی، تاریخ شروع به کار و حقوق دریافتی در 3 ماه آخر در نامه اشتغال به کار باید ذکر شود.

 اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی:

 اصل شناسنامه متقاضی و تمامی همراهان ایشان به همراه ترجمه رسمی آن باید به سفارت نیوزلند ارائه شود.

 ارائه اصل دعوت‌نامه: ( در صورت وجود)

 اصل دعوت‌نامه ویزای نیوزلند به همراه اسکن مدارک تابعیتی شخص دعوت کننده باید به سفارت نیوزلند ارائه شود. در متن دعوت‌نامه باید نسبت بین دعوت کننده و متقاضی ذکر شود.

 ارائه واچر رسمی هتل:

 برای تهیه واچر رسمی در نیوزلند، می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

 ارائه سند ازدواج: (در صورتی که متاهل هستید):

 در صورتی که متاهل هستید، باید اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج خود را ارائه کنید.

 گواهی اشتغال به تحصیل: (در صورتی که محصل هستید)

 در صورتی که محصیل هستید، باید اصل و ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل خود را ارائه کنید. در گواهی اشتغال به تحصیل، رشته تحصیلی، پایه تحصیلی و اجازه فراغت از تحصیل شما باید ذکر شود.

 تکمیل فرم ضمانت مالی:

 برای تکمیل فرم ضمانت مالی ویزای نیوزلند، می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

 ارائه کلیه اسناد ملکی:

 اصل و ترجمه رسمی کلیه اسناد ملکی که به نام متقاضی می‌باشد باید به سفارت نیوزلند تحویل کنید.

 سابقه بیمه تامین اجتماعی:

 کلیه سوابق بیمه تامین اجتماعی متقاضی با ترجمه رسمی به زبان انگلیسی باید به سفارت نیوزلند ارائه شود.

 نامه عدم سوء پیشینه:

 حتی در صورتی که سوء پیشینه دارید، باید نامه عدم سوء پیشینه خود را به سفارت نیوزلند ارائه کنید. مهم ترین شرط اعطای ویزای نیوزلند، سوابق کیفری شخص متقاضی می‌باشد.

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک ویزای تویستی نیوزلند | چک لیست مدارک مورد نیاز ویزا نیوزلند
میانگین امتیاز 5 از 1 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.