با سلام و سپاس بابت پاسخگویی دقیقتون به سوالات قبلی، من همراه همسر و پسرم وقت cds فرانسه داریم. همسر من مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره شرکت ساختمانی فعال هستش. میخوام بدونم در کاورلتر شغل ایشون رو ذکر کنم یا ...
Discy Latest سوالات
سلام وقت بخیر؛ من ۳ هفته دیگه وقت انگشت نگاری فرانسه دارم. پارسال هم یک شینگن از فرانسه گرفتم. میخواستم بدونم با توجه به اینکه تنها مقصدم کشور فرانسه است و واچر هتل برای مدت اقامتم ارائه میدم، نیازی به ارائه ...
سلام وقت بخیر؛ من فرم اپلیکیشن ویزا رو پر و سابمیت کردم، اما الان متوجه شدم که فقط قیمت یه کوچک اشتباه شده و اسم دیگهای هست؛ وقت سفارتم گرفتم به نظرتون باید چیکار کنم؟آیا ممکنه که درست بشه؟ چیکار کنم ...
با سلام؛ من در حال انجام مراحل دریافت ویزا توریستی از کشور فرانسه هستم. ۳دفعه گذشته که درخواست ویزا دادم تنها کشور مقصد رو فرانسه اعلام کردم ولی بعد از اون به کشورهای دیگه سفر داشتم و مهرهای خروج از فرانسه ...
با سلام؛ آیا امکانش هست تمکن حساب در ترکیه رو به همراه تمکن حساب ایران رو به سفارت ارائه داد؟
با سلام و احترام؛ ما در سايت vfs براي گرفتن وقت سفارت فرانسه براي ويزاي توريستي (با دعوتنامه) اقدام كرديم؛ متاسفانه اولين تاريخ موجود براي وقت سفارت را براي سپتامبر (يعني حدود ٤ ماه ديگه) نشون ميده!! آيا اگر ادامه ...
باسلام؛ گرفتن وقت ویزامتریک آلمان تو حوزه کاری ویزالند هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام،بنده سال ۱۳۹۴ ویزای یک ماهه دیدار آلمان گرفتم آیا الان شانسی برای ویزای توریستی فرانسه دارم؟ کارمند دولتی و با ۲۰ سال سابقه هستم
سلام، من خانواده پدر مادر و خواهر برادرم سال پیش ویزای یکماهه فرانسه گرفتن، میتونن امسال اقدام کنن برای ویزای مولتی فرانسه؟ آیا برای ویزای مولتی فرانسه مجددا باید براشون دعوتنامه بفرستم؟ برای درخواست ویزای مولتی فرانسه هنگام پر کردن ...
سلام وقت بخیر؛ برادر من از آلمان برام دعوتنامه بازدید فرستاده. تاریخ ورود در دعوتنامه یکم خرداد هست. آیا میتونم در فرم ویزای شنگن، تاریخ ورود به آلمان رو مثلا ۲۰ روز بعدش بزنم؟ اگر تاریخ ورود در فرم درخواست ویزا ...