سلام وقت بخیر؛ من ۳۰ روز درخواست ویزا فرانسه دادم اما هنوز هیچ جواب دریافت نکردم از وب سایت آنلاین کارگزار ویزا هم چک کردم فقط نوشته به سفارت تحویل دادن.خوب من هتل رزرو کردم الان تاریخش گذشت من مجبور شدم ...
Discy Latest سوالات
سلام؛ من چند ماه هست که دارم تلاش میکنم از سفارت آلمان وقت بگیرم ولی اصلا وقتی نیست که بشه انتخاب کرد میشه بگید اصلا سفارت المان وقت برای ویزای توریستی آلمان میده یا نه؟
سلام خسته نباشید؛ مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت فرانسه چه چیزهایی هست ؟ کدام مدارک ترجمه میخواد ؟ آیا سند ملکی و سند ازدواج و پایان کار ساختمان ترجمه لازم داره؟ ممنون
سلام؛ آیا امکان اصلاح فرم درخواست ویزا داریم؟ من برای پانزده بهمن وقت سفارت دارم ، یک مورد داخل فرم میخواستم اصلاح کنم
سلام وقتتون بخیر، من برای اخذ ویزای توریستی شینگن مدارک شغلی ندارم، مشغول به تحصیل هم نیستم. به یکباره مبلغ زیادی *۷۰۰ میلیون تومان* به حسابم به دلیل فروش قطعه زمینی که داشتم وارد شده. آیا با نداشتن شغل و ...
با سلام میخواستم بدونم آیا منو همسرم میتونیم برای تمکن مالی یه برگه سپرده مشترک از بانک پاسارگاد که توش مبلغی حدود یک میلیارد هست رو ارائه بدیم ولی برای گردش حساب، حساب مشترک مون توی بانک اقتصاد نوین رو که ...
سلام وقت بخیر، فرم ویزای توریستی فرانسه را به صورت آنلاین پرکردیم و وقت هم گرفتیم اما موردی را در داخل فرم مثلاً شغلمون را یادمون رفته باشه بنویسم همان روز که وقت داریم در vfs امکانش هست بنویسیم در ...
من و همسرم میتوانیم برای اخذ ویزای شینگن از یک حساب مشترک با مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان نامه تمکن مالی اخذ کنیم یا باید هرکدام حساب جداگانه معرفی کنیم؟
سلام و درود، من میخوام تابستان برای گرفتن ویزای فرانسه اقدام کنم و به نظر شرایط آن سخت تر از آن چیزی است که فکر میکنم. من حدود پنج یا شش سال پیش به فرانسه سفر کردم، ولی تابستان پاسپورتم ...
سلام خسته نباشید، من و پدر و مادر ویزا فرانسه بازدید از خانواده داریم، آیا میتونم برای تمکن مالی فقط حساب پدرم رو ارائه بدم؟ پدر و مادر در یک دعوت نامه و من یک دعوت نامه جدا دارم البته ...