فرم پرشده سفارت لهستان رو چه طور میتونم از سایت که وقت گرقتم دریافت کنم، فقط شماره فرم رو دارم و فراموش کردم ذخیره کنم؟
Discy Latest سوالات
با سلام؛ من ویزای تحصیلی کانادا رو دارم، برای رفتن به کانادا از مسیر تهران-فرانکفورت-زوریخ-ونکور میخوام برم، آیا نیاز به ویزای ترانزیت فرودگاهی شینگن دارم؟
با سلام وقت بخیر؛ در فرم درخواست ویزای توریستی برای فرانسه زمان سفر رو برای ۲۳ شهریور تا ۲ مهر زدم و هتل رو هم برای اون تاریخ رزرو کردم ولی تاریخی که سفارت بهم وقت داده ۵ مهرماه هست برای ...
سلام برای گردش و تمکن مالی اگه وقت سفارتمون رو ۵ ماه دیگه بده گردش و تمکن مالی باطل میشه؟ و باید دوباره سه ماه گردش مالی ایجاد کنم؟
باسلام و احترام؛ من کارمند رسمي هستم با سابقه کار ۲۰ سال و بيمه تامين اجتماعي. ۱۰ سال پيش دو تا ويزاي شينگن فرانسه و پرتغال رو گرفتم و به کشورهاي اسپانيا – ايتاليا – فرانسه – پرتغال – برزيل – ...
با سلام؛ ما قصد داریم با خودرو شخصی به اروپا سفر کنیم خواستم اطلاعاتی در این باره داشته باشم و اینکه چطور باید ویزا بگیرم و اینکه همگی خانوادهایم پدر و مادر و دختر و داماد و بنده که از اقوام ...
با سلام؛ راجع به اطلاع از نتیجه ویزای توریستی فرانسه سوال داشتم که آیا از طریق ایمیل از نتیجه ویزا هم مطلع میشیم یا فقط روند کار اطلاع داده میشود و برای نتیجه ویزا فقط با دریافت پاسپورت میشه خبر ...
با سلام؛ من برای ویزای آلمان برای ورکشاپی در نوامبر امسال، ۱۳۰۰ ویزامتریک را پرداخت کردم اما تا الان نتونستم نه در اگوست نه هیچ ماه دیگهای که نهایتا سپتامبر باشه وقت ویزامتریک بگیرم. چکار باید بکنم؟ امسال دومین سالی هیت ...
پسر ۲۷ ساله هستم و میخوام ویزای توریستی ایتالیا بگیرم، آیا میتونم سرپرست رو پدرم معرفی کنم و تمکن مالی و بیمه پدرم رو به سفارت ارائه بدم؟!
با سلام و عرض خسته نباشید؛ بنده در حدود ۱۴ سال پیش یک مرتبه با ویزای ایتالیا و بعد از آن چندین مرتبه به همراه همسرم با ویزاهای آلمان و فرانسه و اخیرا با ویزای فرانسه به همراه همسر و فرزندم ...