سلام؛ ۴۷ روز از درخواست ویزای فرانسه من میگذره و هنوز خبری نشده. من از قبل ۶ ویزا از فرانسه داشتم. آیا طبیعیه یا مشکلی پیش آمده؟ میشه به سفارت ایمیل بزنم؟
Discy Latest سوالات
با سلام من دعوتنامه از فرانسه دارم از طرف آشنایان برای خودم همسر و دو فرزندم. روی سایت فرانس ویزا سعی کردم مراحل اخذ نوبت سفارت رو انجام بدم. حساب کاربری ساختم و تا مراحل آخر رفتم اما قسمت آیا درخواست دیگری ...
برای گرفتن ویزای اتریش پر کردن فرم Visa application Guideline باید توسط متقاضی پر شود یا officer پر میکند؟
سلام خسته نباشید. الان خیلی وقته که یکی از دوستانم برای ویزای شینگن از آلمان اقدام کرده ولی هنوز بعد یک ماه وقت سفارت بهش ندادن که برای انگشت نگاری مراجعه کنه. احتمالش هست مشکلی پیش اومده باشه؟
سلام وقت بخیر بنده سه تا ویزای شینگن فرانسه دارم. یکیش مولتی ۶ ماهه می باشد که یک ماه دیگه تمام میشود و میخواهم درخواست ویزای مولتی یک ساله یا دو ساله بدهم. آیا باید دوباره از سفارت فرانسه بدهم یا ...
در زمان مصاحبه سفارت برای ویزای توریستی آلمان ترجمه سند منزل لازم است؟ و تمکن مالی هم به زبان انگلیسی و اعداد عربی باید باشد؟
سلام خسته نباشید من ۲۸ تیر ماه رفتم انگشت نگاری هلند. امروز ۲۳ مرداد هست و هنوز جوابم نیومده، خیلی نگرانم! چقدر باید منتظر بمونم؟
سلام من برای ویزای دیدار از بستگان اتریش درخواست دادم. کلی مدارک فرستادم ولی بازم چند تا مدرک دال بر مکان فعلی فرزندان میخواستند. سوالم اینه که چه مدارکی بایستی نشون بدم که دخترم خانه داره و در ایران زندگی میکنه ...
سلام آیا دانمارک خودمون میتونیم فرم ویزای دانمارک رو پر کنیم؟ چون من شنیدم واریزی داره؟
سلام و با عرض احترام بنده پزشک هستم ( ۵۲ سال ) و برای نمایشگاه مدیکای آلمان قصد اخذ ویزا دارم . از طریق یک شرکت که برای این نمایشگاه ویزا میگیرد در حال اقدام هستم و قبلا دو شنگن فرانسه ...
سلام وقت بخیر برای گرفتن وقت آلمان از چند وقت قبل سفر باید اقدام کنیم؟