سلام خسته نباشید من ۲۸ تیر ماه رفتم انگشت نگاری هلند. امروز ۲۳ مرداد هست و هنوز جوابم نیومده، خیلی نگرانم! چقدر باید منتظر بمونم؟
Discy Latest سوالات
سلام، دوستان بنده برای ویزای توریستی بلژیک میخوام اقدام کنم، ولی موقع ثبتنام در سایت VFS Global که حتما باید انجام بشه خطای زیر رو دریافت میکنم و گاها هم میگه که یه فیلد اجباری پر نشده که درست نیست و ...
ویزای دیدار اقوام و بستگان فقط برای اقوام درجه یک امکان پذیر است یا برای دوست و درجه دوم هم می شود اقدام کرد؟
سلام امکانش هست برای مدارک شغلی دو تا شغل معرفی کرد؟ اگر ممکنه، چطوری باید شغل رو در فرم وارد کنم؟
سلام من در سایت سفارت فرانسه برای گرفتن ویزا تشکیل پرونده دادم. ولی فیلدی مربوط به گرفتن وقت از سفارت ندیدم. لطفا راهنمایی میفرمایید که مرحله بعدی چه کاری باید انجام بدم؟ پیشاپیش ممنون
با سلام و خسته نباشید من از طریق دعوتنامه ویزای توریستی سوئد رو گرفتم و میخوام به صورت قاچاقی برم انگلیس و درخواست پناهندگی بدم. سوالم اینه که اگه من برنگردم ایران برای دعوت کننده من مشکلی پیش میاد با توجه به ...
ببخشید فرم ویزای بلغارستان باید به صورت تایپی باشد به صورت دستی نمیشود پر کرد؟ چ مدارکی باید ترجمه بشه برا تحویل مدارک؟
سلام وقت بخبر بنده ۳۰ سالمه و تا کنون ۱۴ بار سابقه سفر به خارج از کشور داشتم (چین،سنگاپور،کنیا،تانزانیا،ترکیه ۳ بار، دبی ۳ بار، ارمنستان، گرجستان،هند، تایلند) کارمند قرارداری هتل هستم با حقوق ۱۲ میلیون و ۳ سال سابقه بیمه. تمکن ...
سلام وقت بخیر بنده ۱۶ اکتبر ۲۰۲۴ برای ویزای توریستی فرانسه وقت سفارت داشتم. همه مدارکم اوکی بود فقط نتونستم بلیط هواپیما رزرو کنم آیا احتمال ریجکت شدن وجود دارد؟ بعد در روز وقت هم ازم سوال خاصی پرسیده نشد و فقط ...
سلام. وقتتون بخیر. من خانم متاهل و دارای فرزند هستم ۴۰ سالمه و دارای شغل و بیمه مرتبط با ۱۵ سال سابقه کار و همچنین پروانه اشتغال به کار مهندسی سند ملکی و تمکن مالی هم دارم. با دعوت نامه ...
با ضمن سلام و خسته نباشید، میخواستم بپرسم ایا گرفتن ویزا از دانمارک با دعوتنامه فرزند دانشجو بهتره یا از طریق سفارت المان با دعوتنامه از طرف خواهر؟ سابقه سفر به ۸ کشور دارم و ملک هم به نام فرزندم هست. سپاس