سوالم اینه که من برای ویزای توریستی بیزنسی استرالیا درخواست دادم و ویزا سابمیت شده و فرم ۵۴ (مشخصات کل خوانواده:خواهر،برادر،…) فرستادن آیا این فرم را برای همه میفرستن؟ البته یکی از برادرهام مدت ده ساله استرالیاس و هنوز ویزا ...
Discy Latest سوالات
اگه کسی سابقه مسافرت خارجی نداشته باشه، ویزای توریستی استرالیا بهش تعلق نمیگیره؟ و اینکه من و خواهرم ازدواج کردیم و بچه داریم. برادرم استرالیا زندگی میکنه آیا من، خواهرم و پد رو مادرم میتونیم باهم با ویزای توریستی بریم استرالیا؟
سلام وقتتون بخیر، همسر من پاسپورت استراليا دارن، اما با توجه به طولانی بودن روند اخذ ویزای همسر، میخواستم به عنوان توریست اقدام کنم. احتمالش هست که ریجکت بشم؟
با سلام سوال اول: آیا مدرک گواهی اشتغال به کار بدون ذکر میزان حوق دریافتی در سال و اسم سرپرست نیز امکان پذیر است؟ شرکت ما فرمت مشخصی برای گواهی دارد. سوال دوم: شرکت ما گواهی اشتغال به کار را به زبان ...
با سلام خسته نباشید، چگونگی اقدام برای ویزای استرالیا را در صورت امکان اعلام بفرمایید سپاسگزارم
سلام خوبید؟ ببخشید من خاله ام استرالیا زندگی می کنه و چهار ماه دیگه عروسیشه می خواستم بدونم که من و مادرم می تونیم با دعوت نامه بگیریم ویزا رو؟ و این که هزینه اش چه قدره؟ ممنون میشم زود ...
اینجانب دارای دوفرزند که یکی از آنها شهروند استرالیا میباشد و همسر استرالیایی و همچنین ۳ نوه استرالیایی دارم ۶۶سال سن و بازنشسته هستم ۳سفر با ویزاهای یکساله مولتی یا ۶ماهه سینگل به استرالیا داشتم سفرهای متعدد به اروپا معمولا ...
سلام و خسته نباشید میخواستم بدونم آیا ویزای توریستی استرالیا نیاز به برگه عدم سوپیشینه و پزشکی دارد یا خیر؟؟؟ممنون میشم جواب بدید