مدارک ویزای آمریکا | مدارک مورد نیاز ویزای توریستی امریکا

درخواست برای ویزای توریستی آمریکا می‌تواند یک روند بسیار پر دغدغه باشد. قوانین و محدودیت ها تقریبا در هر مرحله ای از ویزای آمریکا وجود دارد. یکی از دغدغه های متقاضیان ویزای توریستی آمریکا، مدارکی است که باید در زمان مصاحبه همراه خود داشته باشند. مدارک باید به زبان انگلیسی و توسط دارالترجمه رسمی، ترجمه شوند. مهر دارالترجمه کفایت کرده و نیازی به مهر ارگان دیگری نیست.

در زمان مصاحبه برای ویزای امریکا، ترجمه مدارک به همراه پاسپورت از شما گرفته می‌شود. زمانی که می‌خواهید فرم ویزای توریستی آمریکا را تکمیل کنید، از شما پرسیده می‌شود که مدارک تان به کدام دفتر پستی تحویل داده شود. پس از هماهنگی با کارگزار ویزای خود به این سوال پاسخ دهید. برای تحویل مدارک، باید اصل وکالت نامه رسمی (که در دفتر اسناد رسمی به ثبت رسیده) را به همراه ترجمه رسمی آن، به نماینده کارگزار ویزای آمریکای خود تحویل دهید که پروسه پیکاپ ویزای امریکا و همچنین تحویل مدارک‌تان به انجام برسد.

مدارک ویزای آمریکا را با توضیحات کامل برای شما در زیر آورده‌ایم:

مدارک لازم برای ویزای توریستی آمریکا:

📑 اصل گذرنامه متقاضی: اصل پاسپورت متقاضی ویزای آمریکا با حداقل ۶ ماه اعتبار پس از مدت زمان خروج از این کشور.

📑 کلیه گذرنامه های قدیمی: تمامی پاسپورت های قدیمی متقاضی ویزای آمریکا جهت بررسی تاریخچه سفری ایشان.

📑 تکمیل آنلاین فرم درخواست ویزای توریستی آمریکا (DS-160): فرم درخواست ویزای توریستی امریکا را باید به صورت آنلاین تکمیل کنید و در زمانی برای مصاحبه مراجعه می‌کنید، نسخه چاپ شده آن را همراه خود داشته باشید. برای تکمیل فرم ویزای توریستی امریکا، می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

📑 یک قطعه عکس:

  • عکس باید رنگی و در سایز ۲۲*۳۵ میلی‌متر باشد. همچنین عکس باید حداکثر برای ۶ ماه گذشته باشد و بین چهره متقاضی و عکس نباید تفاوت فاحشی دیده شود.
  • عکس را باید در زمان تکمیل فرم درخواست ویزای امریکا آپلود کنید و در صورتی که موفق به آپلود کردن نشدید، یک قطعه عکس با مشخصاتی که در بالا توضیح داده ایم، همراه خود برای مصاحبه ببرید.

📑 رسید پرداخت هزینه‌ی ویزای توریستی آمریکا: هزینه ویزای توریستی امریکا، به صورت آنلاین پرداخت می‌شود. این هزینه ۱۶۰ دلار آمریکا می‌باشد که از طریق سایت سفارت این کشور پرداخت می‌شود و پس از پرداخت، رسیدی برای شما ارسال می‌شود که در زمان مصاحبه باید این رسید را همراه خود داشته باشد.

📑 برگه تعیین وقت سفارت آمریکا: زمانی که در سایت سفارت آمریکا، وقت مصاحبه خود با افسران ویزای این کشور را تعیین می‌کنید، یک برگه تائیدیه برای شما ارسال می‌شود که باید در زمان مصاحبه پرینت این برگه را همراه خود داشته باشید.

بیشتر بدانید: وقت سفارت آمریکا

تمکن مالی و گردش حساب متقاضی: تمکن مالی ویزای توریستی امریکا، باید مبلغی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان باشد. همچنین برگه تمکن مالی باید به دلار آمریکا صادر شود و توسط شعبه صادر کننده، به مهر و امضاء برسد. گردش حساب نیز باید برای ۶ ماه آخر باشد. در صورتی که سپرده و یا حساب پس انداز دارید، ارائه آن ها هم می‌تواند در اخذ ویزای آمریکا به شما کمک شایانی کند. توجه داشته باشید که مدارک مالی برای ویزای امریکا با دقت بالایی بررسی می‌شود و از ارائه مدارک مالی جعلی به شدت خودداری کنید.

ارائه برگه سوء پیشینه: جهت بررسی سوابق کیفری متقاضی ویزای آمریکا، ارائه سوء پیشینه الزامی است. حتی در صورتی که دارای سوابق کیفری هستید، برگه آن را باید تحویل سفارت آمریکا دهید.

ارائه برگه اشتغال به کار: برگه اشتغال به کار ویزای توریستی آمریکا باید دارای سمت شغلی، حقوق دریافتی، تاریخ شروع به کار اسم سرپرست و یا کارفرما باشد. همچنین در این نامه باید با تاریخ سفر شما به امریکا (اعلام تاریخ مرخصی از محل کار) موافقت شود.

ارائه سوابق بیمه تامین اجتماعی: در صورتی که متقاضی دارای سوابق بیمه تامین اجتماعی باشد، باید کلیه سوابق خود را به افسران ویزای امریکا ارائه کند. ارائه سوابق بیمه تامین اجتماعی، برای اثبات بازگشت به کشور محل اقامت دریافت می‌شود.

ارائه برگه اشتغال به تحصیل (در صورت محصل بودن): در صورتی که متقاضی ویزای امریکا و یا یکی از همراهان ایشان محصل باشد، باید نامه اشتغال به تحصیل ایشان به همراه مدت زمانی که ایشان می‌توانند در آمریکا اقامت داشته باشند، ذکر شود.

ارائه کلیه اسناد ملکی: متقاضی ویزای آمریکا، در صورتی که خونه و یا ملکی به اسم خود داشته باشد، باید اسناد آن ها به سفارت آمریکا ارائه کنید. معمولا اسناد ملکی برای مشخص شدن وضعیت اقامت متقاضی در کشور خود دریافت می‌شود و در صورتی که سند ملکی نداشته باشید، ارائه اجاره نامه و یا قولنامه محل سکونت الزامی است.

برنامه سفری: یکی از مدارکی که به تصمیم گیری افسران ویزای آمریکا کمک شایانی می‌کند، برنامه سفری است. برنامه سفری شامل مکان هایی است که شما قصد دارید در آمریکا از آن ها بازدید کنید، مدت زمان اقامت در این کشور و همچنین معرفی افرادی است که به دیدار آن ها می‌روید. در صورت درخواست می‌توانید برنامه سفر به آمریکای خود را از گروه مسافرتی ویزالند دریافت کنید.

ارائه دعوت نامه (در صورت موجود بودن): دعوت نامه ویزای آمریکا، باید از سوی خانواده، دوست، آشنا و یا یک شرکت باشد. در متن دعوت نامه، اسم، شماره پاسپورت و اطلاعات کامل شما، نسبت شما با دعوت کننده، مدت زمان اقامت‌تان و همچنین آدرس و جزئیات تماس دعوت کننده باید ذکر شود. دعوت نامه ویزای آمریکا باید توسط سفارت و یا شهرداری تائید شود.

رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و واچر هتل: برای رزرو بلیط رفت و برگشت به آمریکا و همچنین دریافت واچر هتل در این کشور، می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید. توجه داشته باشید که در صورت داشتن دعوت نامه نیازی به ارائه واچر هتل نیست.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک ویزای آمریکا | مدارک مورد نیاز ویزای توریستی امریکا
امتیاز 4.1 از 13 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۲ دیدگاه ها

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!