باسلام در صورت تجدید گذرنامه آیا میتوان با ویزای تحصیلی بلند مدت دارای اعتبار در پاسپورت قدیمی که خود این پاسپورت نیز دارای تاریخ انقضا تا دوسال بعد است را همراه با پاسپورت جدید استفاده کرد و به کشور مقصد ورود ...
Discy Latest سوالات
سلام من مبلغ تمکن مالی رو فراهم کردم فقط برای یه سری کارا بعد از تاییدش نیاز به خرج کردنش دارم این امکان پذیره ؟ هزینه هایی مثل وثیقه و بلیت هواپیما و اجاره محل اقامت و …
درود و وقت بخیر. دختر من برای تحصیل داره میره آلمان. از مبلغ تمکن نصفش دست خودشه و نصفش دست یکی از اقوام در آلمان. با توجه به اینکه چندین نفر گفتند در فرودگاه مبلغ شمارش میشه، ما چکار میتونیم کنیم ...
با سلام؛ فرزندم ۱۶ سال سن دارد. فرم videx را به صورت آنلاین برایش پر کردم ولی اخطار داد که باید مشخصات پدر را هم پر کرد. اما هیچگزینهای برای درج مشخصات پدر وجود ندارد؟ لطفا راهنمایی کنید
با سلام؛ اگر شخصی از آلمان ساپورتر شخصی از ایران جهت ادامه تحصیل مقطع ارشد شود غیر از مدارک مالی تعهدی جهت واریز مبلغ به حساب طرف مقابل یا اسکان دارد؟
با ویزای تحصیلی شینگن، میشه مستقیم به یه کشور دیگه غیر از کشور مقصد رفت یا نه؟؟
سلام بر شما، برای ارائه ضمانتنامه مبنی بر حمایت مالی توسط یه شخص دیگه ، چه مدارکی لازمه ؟
سلام آیا برای اخذ ویزای توریستی آلمان علاوه بر دعوت نامه واکسیناسیون و… حتما باید گردش چندماهه حساب مالی داشت ؟ با توجه به اینکه شخص خانه دار است و شغلی ندارد ؟
سلام آیا به زودی احتمال باز شدن تورهای مسافرتی به ایتالیا وجود داره ؟
سلام وقتتون بخیر من با ویزای تحصیلی یک ساله به فرانسه اومدم، منهتی بخاطر قرنطینه و کرونا ممکنه نتونم پروسه ثبت نام دوره ام رو کامل کنم، اگر برای این ترم (ژانویه) نتونم، اما برای سپتامبر در دوره ارشد ثبت نام ...