با سلام؛ اگر شخصی از آلمان ساپورتر شخصی از ایران جهت ادامه تحصیل مقطع ارشد شود غیر از مدارک مالی تعهدی جهت واریز مبلغ به حساب طرف مقابل یا اسکان دارد؟
Discy Latest سوالات
با ویزای تحصیلی شینگن، میشه مستقیم به یه کشور دیگه غیر از کشور مقصد رفت یا نه؟؟
سلام بر شما، برای ارائه ضمانتنامه مبنی بر حمایت مالی توسط یه شخص دیگه ، چه مدارکی لازمه ؟
سلام آیا برای اخذ ویزای توریستی آلمان علاوه بر دعوت نامه واکسیناسیون و… حتما باید گردش چندماهه حساب مالی داشت ؟ با توجه به اینکه شخص خانه دار است و شغلی ندارد ؟
سلام آیا به زودی احتمال باز شدن تورهای مسافرتی به ایتالیا وجود داره ؟
سلام وقتتون بخیر من با ویزای تحصیلی یک ساله به فرانسه اومدم، منهتی بخاطر قرنطینه و کرونا ممکنه نتونم پروسه ثبت نام دوره ام رو کامل کنم، اگر برای این ترم (ژانویه) نتونم، اما برای سپتامبر در دوره ارشد ثبت نام ...
یک دوره آموزشی هست که من از طریق دوستم آشنا شدم در قزوین برگزار میشه به نام دوره آموزش طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی و من وقتی صحبت کردم توی مصاحبه حضوری شرایطم رو مطرح کردم که برای شینگن میخوام ...
سلام وقتتون بخیر. سوالی که داشتم در مورد مدرکی هست در خصوص قرارداد با خوابگاه و اجاره نامه قبل از ورود به فرانسه از طریق ویزای تحصیلی. چجوری وقتی هنوز به فرانسه نرفتیم مدرک قرارداد با خوابگاه و میشه ارائه ...
سوال من در مورد تغییر نام هست، من اگه قبل از ارسال مدارک اسمم رو در شناسنامه و پاسپورت تغییر بدم در گرفتن ویزای تحصیلی شنگن به مشکل میخورم؟
سلام . من دانش آموز پایه دوازدهم رشته ریاضی هستم و برای دوره کارشناسی و ادامه تحصیل میخوام وارد آلمان بشم اما هیچ تجربه ای ندارم و مسیر و شرایطش رو نمیدونم که الان دقیق از کجا باید شروع کنم ...