سلام وقت بخیر؛ من به تازگی ویزای توریستی گرفتم و میخوام به کانادا برم و تبدیلش کنم به open work permit خواستم بدونم برای اینکه همسر و فرزندانم رو هم براشون ویزا بگیرم آیا مجدد باید تمکن مالی ارسال کنم ...
Discy Latest سوالات
سلام؛ همسرم با ویزای دانشجویی کانادا هستن، درخواست ویزای ویزیتوری همراه دادم که ریجکت شدم دلایل افیسر بدین صورت بود ۱ من از اینکه پس پایان اعتبار ویزا به کشورتان باز خواهید گشت مطمئن نیستم. ۲ در خارج از کانادا روابط خانوادگی مهمی ندارید. ۳ ...
سلام . برای دخترم درخواست پاسپورت آلمانی دادیم و جواب اون اومده و موافقت کردن ولی متاسفانه ویزای من که همراهش هستم یک ساله جوابش نیومده. دلیلش چیه که انقدر طول کشیده؟ آیا راهی هست که پیگیری کرد؟ چون سفارت ...
با سلام، همسر من در هلند کار میکنه و برای ویزای همراه اقدام کرده، به وی اف اس رفتم گفتن هنوز چیزی اینجا نیومده و وقت سفارت بگیرید. ممنون میشم راهنمایی کنید من از چه مرحلهای باید شروع کنم و چه اقداماتی ...
سلام من ویزا تحصیلیام به دستم رسیده و میخوام ازدواج کنم. تا یک ماه دیگه هم باید برم کانادا برای تحصیل. آیا اینکه الان ازدواج کنم و اعلام کنم به سازمان مهاجرت ممکنه در هنگام گرفتن استادی پرمیت در اولین ...
سلام. دو پسر یک و سه ساله دارم و میخوام ویزای تحصیلی بگیرم. آیا شوهرم به عنوان همراه باید مدرک زبان داشته باشه تا بتونه اجازه کار و ویزا بگیره؟ با توجه به اینکه سن بچهها کم است میتونم شخصی ...
ما حدود ۷ ماهه که مدارکمون رو فرستادیم ولی ویزاسنتر آنکارا هیچ فعالیتی نمیکنه. میخواستم ببینم توی این شرایط حدودا چقدر طول میکشه تا ویزا رو بدن؟ و اینکه کاری به غیر از صبر کردن هم میشه انجام داد یا ...
سلام و خسته نباشید. جهت الحاق به همسرم ویزای ۳ ماهه تایپ D را از هلند دارم و اقدام به خرید بلیط یک طرفه از هواپیمایی قطر کردام و بیمه نامه مسافرتی هم ندارم. ممکن موقع پرواز به مشکل بربخورم؟ با تشکر
با سلام و درود خدمت شما و تشکر از پیج خوبتون ،من یه سوال داشتم خدمتتون برادرزاده ی من یه پسر ۱۷ ساله هست و دو ساله توی کانادا مشغول درس خوندن است ، مادرش وقتی نوزاد بود طلاق گرفت و ...
سلام دوست عزیز برادر من در کشور سوئد در سال ٢٠١۶ درخواست پناهندگی دادن بعد از چهار سال به ایشون جواب رد میدهند و ایشون مجبور به بازگشت میشوند، و در این مدت با خانمی زندگی میکردند که خانم از برادرم ...