سلام دوست عزیز برادر من در کشور سوئد در سال ٢٠١۶ درخواست پناهندگی دادن بعد از چهار سال به ایشون جواب رد میدهند و ایشون مجبور به بازگشت میشوند، و در این مدت با خانمی زندگی میکردند که خانم از برادرم ...
Discy Latest سوالات
با سلام و وقت بخیر میخواستم بدونم برای پرکردن اطلاعات فرم روادید شینگن اطلاعات باید به انگلیسی پر شود یا فارسی؟
سلام. من پذیرش گرفتم و دارم برای ویزا تحصیلی اقدام میکنم. هنوز رسما ازدواجم ثبت نشده. سوالم این هست که بهترین زمان برای ثبت ازدواجمون با توجه به اینکه آفیسر بعد از اقدام همسرم فکر نکنه ازدواجمون چون نزدیک به ...
سلام خسته نباشید، من دانشجوی ارشد در ایتالیا هستم، آیا امکانش هست که خانواده( پدر و مادر ) هم از طریق حضور من در ایتالیا درخواست ویزا برای زندگی در ایتالیا بدن ؟ یا باید صبر کنم اقامت دائم رو ...
با سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم در شرایط کرونا بنده چه مدارکی باید ارایه بدم برای گرفتن ویزای همراه از طریق open work permit؟ همسرم حدود ۱ ماه هست که برای تحصیل رفتن.ممنون
سلام و وقت بخیر همسر بنده یک ماه پیش با ویزای تحصیلی وارد کانادا شدند. بنده میخوام الان برای گرفتن ویزای open work permit اقدام کنم. میخواستم بدونم که باید دعوتنامه داشته باشم از طرف همسرم؟ و اینکه چه مدارکی به جز سند ...
با عرض سلام و خسته نباشید. من همسرم حدودا ۱ماه هست که برای تحصیل به کانادا رفتن. الان من میخام اقدام کنم برای ویزای همراه به غیر از تمکن مالی و دعوتنامه و در این دوران کرونا ایا مدرک خاصی ...
با سلام و خسته نباشید. من همسرم حدود ۱ ماه پیش برای تحصیل به کانادا رفتن. الان من میخام اقدام کنم برای ویزا که برم پیششون. میخاستم بدونم خانومم چه اقداماتی باید انجام بدن و من درخواست چه نوع ویزایی ...
با عرض ادب و احترام خواستم در مورد بيمه مسافرتى اطلاعات بگيرم. شما با كدام شركت هاى بيمه همكارى داريد و هزينه دريافت بيمه كوتاه مدت چه قدر ميباشد؟