سلام خسته نباشید من ۲۸ تیر ماه رفتم انگشت نگاری هلند. امروز ۲۳ مرداد هست و هنوز جوابم نیومده، خیلی نگرانم! چقدر باید منتظر بمونم؟
Discy Latest سوالات
سلام من ۱۷ دسامبر ۲۰۲۳ درخواست ویزای توریستی کردم و تا کنون جواب نیامده. می خواهم وارد اکانت شوم می گوید امکان وارد شدن نیست یا بعداً مراجعه کنید. تا کنون آپدیت بررسی مدارک اول مارچ بود ولی الان کلی ...
سلام وقتتون بخیر برای ویزای توریستی کره جنوبی یکی از مدارک لازم کارت ملی هست، من برای کارت ملی ثبت نام کردم ولی هنوز نیومده در این صورت برای درخواست ویزا چیکار باید کرد،مشکلی پیش میاد؟
برای ویزای توریستی ۶۰۰ اقدام کردم برای خانواده سه نفری با توجه به اینکه ساپورتر اصلی همسرم هست و براش ایمی اکانت ساختم احتیاجه برای خودم و دخترم اکانت بسازم؟ یا می شه مدارک خودم و دخترم در اکانت همسرم ...
سلام. وقت بخیر. بنده به همراه همسرم ۱۰ روز پیش انگشت نگاری جهت ویزای توریستی کانادا رو انجام دادیم و ۳ روز بعد از انگشت نگاری جواب ریجکتی درخواست ما اومد. با اینکه مدارک تقریبا محکمی ارایه داده بودیم ( مالک ...
سلام، من ساکن بلژیک هستم و اقامت موقت دارم. میخواستم برای گرفتن دعوتنامه برای خواهرم اقدام کنم ولی شهرداری قبول نکرد از آنجایی که اقامت دائم نداشتم. من با دوست پسر خارجی ام زندگی میکنم و از طریق او برای خواهرم ...
ویزای دیدار اقوام و بستگان فقط برای اقوام درجه یک امکان پذیر است یا برای دوست و درجه دوم هم می شود اقدام کرد؟
آیا قبل از پیکاپ و پس از ویزا شدن در ویزای مولتی کانادا میتوان پاسپورت را عوض کرد تا تاریخ طولانی تری داشته باشد و مدت ویزای مولتی بیشتر بشود؟ و آیا پاس قدیم و جدید هر دو باید فرستاده ...
سلام سایت درخواست ویزای کانادا برای بارگذاری مدارک رو ممکنه بفرمایید و اینکه آدرس صفحه سفارت کانادا دقیقا کجا میشه؟ ممنونم
سلام امکانش هست برای مدارک شغلی دو تا شغل معرفی کرد؟ اگر ممکنه، چطوری باید شغل رو در فرم وارد کنم؟
سلام. عذر خواهی میکنم من فرم ۵۲۵۷ درخواست ویزای توریستی کانادا رو کامل پر کردم . VALIDATE رو هم انجام دادم و بارکد رو هم پایین فرم نشان میده . اما موقع آپلود توی سایت error میده و قبول نمیکنه. ...
سلام. بنده یک دعوتنامه شرکت در نمایشگاه ساختمانی در تاریخ ۱۲ فوریه ۲۰۲۵ دارم . و یک دعوتنامه شرکت در کنفرانس مهندسی عمران در تاریخ ۱۵ اگوست ۲۰۲۵. قصد دارم برای اول دسامبر ۲۰۲۴ یعنی حدودا ۱۲ روز دیگه وقت ...