سلام خسته نباشید من ۲۸ تیر ماه رفتم انگشت نگاری هلند. امروز ۲۳ مرداد هست و هنوز جوابم نیومده، خیلی نگرانم! چقدر باید منتظر بمونم؟
Discy Latest سوالات
سلام من برای شرکت در کنگره معتبر میخوام ۳ روز برم فرانسه.ویزای توریستی باید اقدام کنم یا نوع دیگری مثل بیزنس؟
سلام وقتتون بخیر من و همسرم مهرماه سال گذشته موفق شدیم ویزای توریستی کانادا رو اخذ کنیم و الان برای فرزندمون که دوماهش هست میخواهیم درخواست ویزای توریستی بدیم. لطفاً راهنمایی کنین که چکاری باید انجام بدیم و چه مدارکی نیاز ...
سلام دوستان من سال ۲۰۲۲ ویزای ۶ ماهه شنگن توریستی از سوییس گرفتم (انگشت نگاری هم کردم). حالا میخوام از فرانسه ویزای توریستی ۶ ماهه بگیرم. اپلیکیشن رو آنلاین پر کردم، الان آیا باید ۱. دوباره انگشت نگاری کنم؟ و ۲. ...
من به همراه همسر و دخترم از طرف پسرم در لوکزامبورگ دعوت نامه داریم. من و همسرم بازنشسته ی آموزش و پرورش بوده، دخترم مجرد و ۲۷ ساله هست با مدرک لیسانس که در حال حاضر شاغل نیست. پسرم ساپورت ...
با سلام و وقت بخیر اینجانب برای شرکت در یک کنفرانس علمی که دعوت نامه هم دارم قصد اقدام برای ویزای ایتالیا را دارم. چه مدارکی برای ارایه به سفارت لازم است؟ آیا حتما باید گواهی اشتغال به کار با مهر ...
سلام وقتتون به خير، من براي ويزاي شنگن به جاي پرداخت هزينه به شماره حساب ويزاي شنگن به ويزاي ملي واريز كرده ام. الان نمي دونم راه حل چي هست؟ خيلي ممنون مي شم اگر كمكم كنيد. ممنون از پاسختان
سلام وقتتون بخیر من خواهرم چند ساله فرانسه زندگی میکنه بعد اگر بخواد دعوت نامه برام بفرسته درصد ریجکت شدنم بالا هست؟
سلام خواهرم سیتیزن آمریکاست و قصد دارد تعطیلات تابستان را در فرانسه باشد. دختر ۱۵ ساله و پسر ۱۶ ساله من را نیز دعوت کرده که همراه او باشند، تمامی هزینه های بلیط و هتل و … را نیز بر ...
با سلام می خواستم بدونم برای ویزای توریستی فرانسه با توجه به اینکه من دانشجو هستم و با مدارک مثل اشتغال به تحصیل میخواستم درخواست ویزای توریستی کنم چند درصد احتمال داره که من ریجکت بشم؟
عرض سلام و احترام ما دو خانواده هستیم. هر خانواده یک زوج و یک پسر ۱۱ ساله. هر خانواده برای درخواست ویزای فرانسه باید چقدر تمکن نشان دهد؟ قابل ذکر هست ما قبلاً بدفعات ویزای شینگن داشتیم که آخرین آن ۲۰۱۷ ...