با سلام؛ آیا اعتبار ۳۰ روزه ویزا توریستی روسیه از لحظه ورود به خاک روسیه شروع میشه یا از زمان صدور ویزا ؟ ممنون
Discy Latest سوالات
با سلام؛ من درحال حاضر ساکن کانادا هستم، آیا برای دریافت ویزای توریستی روسیه میتونید کمکم کنید؟ آیا نیاز به رفتن حضوری به سفارت داره؟ چون من غرب کانادا هستم و سفارت سمت تورنتو هست که خیلی کار رو برام ...
اسم و فامیلی من به فارسی و انگلیسی در فرم اطلاعات خانوادگی imm5645 جا نمیشه /چیکار کنم؟
با سلام و احترام؛ همسر بنده همزمان شغل آزاد با جواز كسب و شركت ثبت شده دارند، همچنين ٥ سال است كه در شركتي به صورت دور كاري مشغول فعاليت هستند و از طرف اين شركت حقوق و بيمه هر ...
سلام وقت بخیر؛ خودم دارم برای ویزای توریستی اقدام میکنم الان و یک سوال راجع به تمکن مالی دارم. در بخش آپلود مدارک یک قسمت تمکن مالی داره که میگه باید یک نامه تمکن از بانک بگیری و آپلود کنی اگر اون ...
سلام, سوال من این هست که آیا شناسنامه پدر و مادر هم باید اپلود کرد ؟ اگر بله در کدام قسمت؟ و اینکه فامیلی مادر من خیلی طولانی بود و در فرم جا نگرفنه آیا مشکلی پیش میاد؟
باسلام و احترام؛ اگر برای ویزای توریستی کانادا اقدام کردیم و موفق به دریافت آن شدیم و بعد از ۲۴ فوریه به خاک کانادا رفتیم، دیگر قادر به درخواست open work permit نیستیم؟ بعد از این تاریخ هم امکان آن وجود ...
دوستان با سلام؛ دوستان در فرم ۵۶۴۵ من باید ۳ جا رو امضا میکردم ولی متاسفانه فراموش کردم اولی و دومی رو امضا کنم و فقط فیلد آخر رو امضا کردم. الان حدود ۵۰ روز از بایومتریکم گذشته و تازه متوجه ...
سلام؛ فرم ۵۲۵۷e را تکمیل کردم و کلید validate رو هم زدم و سیو شدو بارکد هم پایین صفحه داره. بعد بصورت pdf ذخیره کردم ولی آپلود که میکنمerorr میده؟
سلام؛ خواهر همسرم سیتیزن کانادا هستند و برای خانواده ما دعوتنامه فرستادند هنکام تکمیل فرم فقط برای من و بچهها اپلود دعوتنامه میخواد و برای فرم همسرم گزینه درخواست دعوتنامه باز نمیشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید