شغل من به گونهای است که امکان دریافت نامه اشتغال به کار برای سفارت کانادا وجود ندارد از چه مدرک دیگه ای میتونم استفاده کنم؟
Discy Latest سوالات
با سلام؛ بنده کارمند اداره دولتی هستم با حقوق ماهیانه حدودا ۲۲تومن ۳ تا ویزای شینگن دارم و ویزای شینگن مولتی ولید تا ۲۰۲۵هم دارم. سند ملک و ماشین به نام دارم و متاهل هستم و تنها میخواستم برای ویزای توریستی ...
باسلام؛ کارمند دولت هستم حقوق ماهی ۲۵تومن و ۴ تا ویزا شینگن دارم. سند ملک و ماشین هم به نام دارم. گردش حساب ۶ ماهه از حساب حقوقیم باشه و تمکن ۴۰۰ میلیونی رو طی ۳ ماه واریز کنم به ...
سلام؛ قانون تبدیل ویزای توریستی به ورک پرمیت کانادا تا چه زمانی اعتبار داره؟
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان؛ خواستم بدونم خانم مجرد ۳۴ ساله شاغل که اسناد مالی و تملکی قابل قبولی داره اگر بخواد انفرادی برای ویزای شنگن اقدام کنه، کدوم کشور رو پیشنهاد میدید؟ من ایتالیا رو داخل اینترنت دیدم ...
با سلام، من توسط داییام که کانادا زندگی میکنه دعوت نامه دارم تمام مدارک هم آماده آپلود کردن هستش، سوال من اینه ترجمه شناسنامه و کارت ملی رو کجا باید آپلود کنم؟
سلام؛ در فرم IMM5645 نیاز به افزودن یک صفحه اضافه برای اطلاعات بخش C آن دارم. چطوری یک صفحه بهش اضافه کنم؟ فایل قفل و اجازه نمیدهد. لطفا راهنمایی کنید
سلام وقت بخیر؛ برای ویزای توریستی ایتالیا اگر به صورت گروهی درخواست بدیم، آیا دعوتنامهای که از ایتالیا برامون میفرستند رو به صورت گروهی بنویسند بهتره یا برای هر فرد به صورت جداگانه؟ ممنونم
با سلام و خسته نباشید؛ بنده و همسرم ملک سه دانگ سه دانگ داریم و یک ماشین، من ۹ سال سابقه بیمه در شرکت خصوصی دارم و مشغول کار حدودا یک میلیارد هم در حساب دارم جهت اخذ ویزای توریستی ...
بعد از درخواست ویزای توریستی عمان ۱ ماهه باید حتما هتل رزرو کنیم یامیتونیم اونجا هاستل یا هتل ارزون پیداکنیم؟