با سلام؛ اگر شخصی از آلمان ساپورتر شخصی از ایران جهت ادامه تحصیل مقطع ارشد شود غیر از مدارک مالی تعهدی جهت واریز مبلغ به حساب طرف مقابل یا اسکان دارد؟
Discy Latest سوالات
سلام وقت بخیر براساس این متنی که داخل سایت برای ویزای کانادا نوشته شده, حجم استادی پلن چقدر باید باشه چون الان متنی که من آماده کردم حدود دو صفحه شده باید کمترش کنم یا نیاز نیست؟ In one page, ...
سلام؛ میخواستم ازتون بپرسم برای تمکن مالی آیا میشود که فقط از حساب پدرم به عنوان ساپورتر استفاده کنم و حساب خودم رو ارائه ندم. چون تو حساب خودم پول و گردش حساب خوبی ندارم. باتشکر
سلام وقت بخیر؛ من برای ویزای تحصیلی کانادا دارم اقدام میکنم و برای همسرم هم به عنوان همراه فرم پر میکنم من خانمم یه مقداری سهام توی بورس دارن که میخوایم ازش تمکن مالی بگیریم اگر بخوایم این کار رو بکنیم باید ...
سلام؛ وقتتون بخیر. من اتباع افغانستانی در ایران هستم. برای بیومتریک کانادا باید میرفتم اما بخاطر نداشتن پاسپورت نتونستم. الان پاسپورتم اقامت دانشجویی داره، کدوم کشور سریعتر یا آسان تر به افغانستانیها ویزا میده؟
سلام وقت بخیر؛ آیا گرفتن پذیرش از دانشگاه یا کالج در ویزا شدن یا ویزا نشدن تاثیری خواهد گذاشت؟
سلام خوبین؛ لطفاً بفرمایید الان سایت مهاجرتی کانادا. برای آپلود و سابمیت مدارک برای ویزای تحصیلی کانادا باز هست یا سایت سرورش دسترس نیست؟
با سلام؛ آیا کار کردن در شرکت های خصوصی وابسته به نفت و گاز در اخز ویزای آمریکا اختلال ایجاد میکند؟ بنده مهندسی مکانیک خواندم و قصد کار در یکی از شرکتهای خصوصی در این زمینه را دارم
برای تحصیل در رشته طراحی لباس بهتره برم کالج یا دانشگاه برای گرفتن اقامت و ورک پرمیت و اینکه مدرک کدام معتبر تره که بعدش بخوام کار پیدا کنم تو همین فیلد؟
سلام وقت شما بخیر؛ من قصد دارم برای ترم پاییز ۲۰۲۴ فاند پیدا کنم. ولی هنوز توانایی ازدواج با نامزدم ندارم میخواستم بعد از دریافت ویزا یک الی دو سال بعد از تحصیل اقدام به ازدواج کنیم. بعد ایشون از ...