سلام وقت بخیر میدونم که اینجا محل سوال های ویزای کانادا هستش ولی سوال من در مورد ویزای آمریکا هست. من وقت سفارت آمریکام رو رفتم و در جواب برگه صورتی دادن بهم که یک qr کد داره برای پرسشنامه ...
Discy Latest سوالات
سلام، من به تازگی ازدواج کردم و همسرم از سفارت آلمان درخواست وقت کرده. یک نفر بهش گفته حدود ۱۶ ماه طول میکشه تا سفارت بهش وقت مصاحبه بده. کسی تجربه ای در این زمینه داره کمک کنه. ممنون
با سلام آیا سابقه سفر توریستی به روسیه در اخذ ویزای شینگن و ویزای کانادا تاثیر منفی می گذارد؟
من برای یک دوره ی آموزش آشپزی ۹ ماهه در فرانسه میخوام اقدام کنم،با توجه به نداشتن سابقه ی سفر و هزینهی ۵۵ هزار یورویی دوره، آیا امکان ویزا شدن رو دارم؟
سلام عموی من در هلند زندگی میکند و من از جانب ایشان دعوتنامه دارم، موقع انتخاب وقت من نوع ویزا را short stay: family or friends visit انتخاب کردم، اما موقع پر کردن فرم به سوالی برخوردم که آیا شما عضو ...
سلام وقتتون بخیر. یک سوال در مورد تصدیق مدارک در ویزامتریک داشتم. میخواستم بدونم که آیا همراه داشتن پاسپورت برای تصدیق مدارک الزامی هست یا نه؟ من خودم فقط معافیت دانشجویی دارم و هنوز پاسپورت ندارم.
سلام .بنده متاسفانه اشتباهی برای وقت گیری از سفارت المان برای سفارت ایتالیا واریزی انجام دادم. آیا امکان عودت وجه وجود دارد و به چه طریقی؟
سلام بعد از اینکه سفارت ایتالیا وقت میده چند روز بعدش میگه برای تحویل مدارک بیاین سفارت؟
با سلام من برای ویزای ازدواج در بلژیک درخواست داده ام. در فرم آنلاین ویزا در قسمت مکان برای ثبت درخواست ،کشور را ایران و لوکیشن را وی اف اس تهران بنویسم؟
سلام. قرار هست که جهت شرکت در یک meeting در سوئیس برای من دعوتنامه ارسال شود. من میخوام بدونم برای اینکه همسرم هم بتونن همراه من بیان، چطوری باید برای ویزای ایشون اقدام کنیم؟ آیا باید جداگانه برای ویزای ایشون اقدام کنم؟ نوع ...
سلام من ۴۷ روز میشه منتظر ایمیل از طرف ویزامتریک برای وقت مصاحبه ویزای الحاق خانواده کشور ایتالیا هستم به نظرتون چرا هنوز جواب نیومده در حالی که در سایت نوشته یک ماه الی ۴۵ روز وقت میدن؟
با عرض سلام من فرم سفارت فرانسه را سابمیت کردم و درخواست وقت سفارت با آن رفرنس نامبر را دادم الان بخشی از اطلاعاتم تغییر کرده اگر یک اپلیکیشن دیگه باز کنم روز سفارت به تفاوت رفرنس نامبری که برای وقت ...
سلام چرا در مراحل وقت گیری سفارت در بخش پرداخت پول پیغام payment disclaimer می دهد؟