سلام، من به تازگی ازدواج کردم و همسرم از سفارت آلمان درخواست وقت کرده. یک نفر بهش گفته حدود ۱۶ ماه طول میکشه تا سفارت بهش وقت مصاحبه بده. کسی تجربه ای در این زمینه داره کمک کنه. ممنون
Discy Latest سوالات
با سلام آیا سابقه سفر توریستی به روسیه در اخذ ویزای شینگن و ویزای کانادا تاثیر منفی می گذارد؟
سلام وقت بخیر میدونم که اینجا محل سوال های ویزای کانادا هستش ولی سوال من در مورد ویزای آمریکا هست. من وقت سفارت آمریکام رو رفتم و در جواب برگه صورتی دادن بهم که یک qr کد داره برای پرسشنامه ...
هنگام تحویل مدارک به سفارت المان در تفلیس پاسپورت را تحویل نکرفتند و گفتند تماس میگیریم، میخواستم بدونم این کار نرمال است؟
سلام وقت بخیر برای درخواست ویزای الحاق خانواده ایتالیا باید اتباع افغانستان اقامت ایران را داشته باشند یا خیر؟
سلام وقتتون بخیر برای ویزای الحاق خانواده به اتباع افغان چجوری میشه اقدام کرد؟ مجوز اتحاد مجدد قبلا از طرف دولت ایتالیا صادر شده و من خودم قبول شدم. میخوام بدونم چه مدارکی نیازه همسرم آماده کنه و چجوری وقت ملاقات ...
سلام وقت بخیر. اعضای خانوادهم از طریق چه نهادی در آلمان میتونن برای من دعوتنامه ارسال کنند؟ و اینکه زمان مراجعه به سفارت میتونم فایل الکترونیکی دعوتنامه رو ارائه بدم یا اینکه حتما باید اصل دعوتنامه رو داشته باشم؟
سلام. من برا اخذ نوبت لگال ایمیل رو اشتباه زدم و الان ایمیلی برام نیومده. امکانش هست که با ویزامتریک تماس بگیرم و بتونن راه حلی بهم ارائه بدن؟
سلام من از یکی از اقوام نزدیک دعوتنامه گرفتم و ایشون همه هزینه های من رو متقبل میشوند، خواستم بدونم خودم چقدر تمکن باید ارائه بدم؟ یا میتونم ارائه ندم؟
سلام.من فامیلیم hashemei است و من آخر فامیلم رو در سایت وقت امریکا در دبی ei نوشتم در صورتی که در پاسپورتم I به تنهایی نوشته شده است. برای ادیت چیکار باید کنم؟ آیا مشکلی برای من بوجود میاد؟ لطفا ...
آفیسر با شخص دعوت کننده تماس میگیره موقع بررسی پرونده برای ویزای توریستی؟! و اینکه آیا مجموعه شما دعوت نامه ارائه میکند؟!
سلام و خسته نباشید من کارت اقامت ایتالیا را دارم و برای تعطیلات به ایران آمده ام که مدت کارت اقامتم تمام شد و برگه ریچه ووتا که مدرک مهمی برای پروازم به سمت ایتالیا هست را ندارم. آیا ویزای نوع خاصی ...