با سلام و وقت بخیر؛ من دعوتنامه از کشور سوئیس دارم برای روزی که نوبت سفارت دارم میتونم رزرواسیون بلیط هواپیما برای رفت و برگشت از کشور فرانسه بیارم یا حتما باید برای کشور سوئیس باشه؟
Discy Latest سوالات
با سلام؛ خانواده من برای هفت خرداد از سفارت فرانسه وقت دارن باید حتما بلیط بخرن یا رزرو بلیط هم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ باتوجه به اینکه دعوت نامه داریم تمکن مالی هر نفر باید چه قدر باشه؟ سند خونه برای تمکن ...
درود؛ من در سال ۲۰۱۷ برای سفارت کاناد انگشت نگاری کردهام و هم اکنون نیز اپلیکشنی را برای اخذ ویزا جدید سابمیت کردهام. منتها در پاسخ اولیه (در صفحه Application status) به این درخواست، از اطلاعات انگشت نگاری قبلی من چیزی ...
سلام عرض ادب؛ هنگام آپلود گذرنامههای قدیم، فقط صفحات حاوی ویزاها پیوست شود یا صفحه اطلاعات و مهرهای ورود و خروج هم باید آپلود شود؟
با سلام، اگر دوستی در آمریکا داشته باشیم و ایشان بخواهند برایمان از طریق دعوتنامه ویزا تهیه کنند، آیا چنین چیزی ممکن است ومدت زمان ویزا چقدر طول میکشد؟
با سلام؛ به علت اینکه نتوانستم از سفارت فرانسه وقت بگیرم،تاریخ دعوتنامه برادرم با تاریخ سفر همزمان نشده.و تاریخ سفر بعد از آن است.آیا باید دعوتنامه دوباره فرستاده شود؟ ممنون از پاسخگویی
درود؛ با توجه به زیاد بودن اطلاعات ورودی در فرم ۵۶۴۵ و نیاز به پر کردن یک صفحه اضافی به فرم چه باید کرد؟ با توجه به قفل بودن فرمها امکان تغیر و اضافه کردن صفحه جدید با آکروبات آدوب وجود ...
درود؛ آیا فرم imm5257-b که در قسمت مدارک اپشنال گذاشته شده برای افرادی که قصد اخذ ویزای توریستی و ملاقات را دارد لازم است؟ جون نوشته مربوط به افرادی که تغاضای اقامت موقت دارند عرض کردم. (Application for a Temporary Resident Visa ...
درود؛ بلیط و رزرو هتلی که باید در مدارک اخذ ویزای کانادا در قسمت pourpose of travel گذاشت، آیا باید حتما بلیط اصلی معتبر ارائه شود و یا میتوان فقط رزرو بلیط را ارائه کرد؟(چه هواپیما چه هتل،که معمولا تایم رزرو ...
با سلام وقت بخیر؛ بابت ضمانت بازگشت آیا چک مورد قبول شما هست؟