کشور های بدون ویزا | بدون ویزا سفر کنید!

کشورهای بدون ویزا

شاید شما هم رویای سفر به کشور های خارجی را در ذهن داشته باشید اما مراحل طولانی و خسته کننده اخذ ویزا و نیز زمان بر بودن و هزینه های بالا آن، این رویای شما را نقش بر آب می کند. یک اتفاق بسیار معمول که در سفارت خانه ها اتفاق می افتد، این است که ممکن است به دلایل مختلف مانند نداشتن توانایی مالی کافی و یا حتی بدون هیچ دلیل قانع کننده ای، با درخواست ویزای شما موافقت نکنند. در این میان وجود کشورهای بدون ویزا باعث می شود که به راحتی بدون ویزا به آن کشورها سفر کنید.

چه چیزی باعث می شود که برای سفر به ویزا نیاز نداشته باشیم؟

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

تنها دلیل موجود برای نیاز و یا عدم نیاز به ویزا برای ورود به کشور های مختلف، روابط سیاسی و دیپلماتیک بین کشور ها است. با توجه به توافقات دیپلماتیک بین کشور ها، مسافران و گردشگران کشور A می توانند بدون اخذ ویزا به کشور B سفر داشته باشند. اما هیچ قانونی وجود ندارد که شهروندان کشور B هم بتوانند به کشور A بدون ویزا سفر داشته باشند مگر به توافقات بین دو کشور این اتفاق امکان پذیر باشد. همانند قوانین اخذ ویزا، کشور هایی که برای ورود به ویزا نیاز ندارند نیز، مدت قانونی اقامت دارند و بیشتر از مدت مشخص شده، مجاز به اقامت در آن کشور نمی باشند.

لیست کشورهای بدون ویزا

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

لیست کشورهای بدون ویزا که شهروندان ایرانی برای سفر به آن کشور ها با هدف گردشگری و توریستی نیاز به ویزا ندارند، آمده است:

[iconbox type=”23″ icon_title=”ترکیه” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”دومینیکن” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۲۱ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”گرجستان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۴۵ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”مالزی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۱۴ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”نیکاراگوئه” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”ونزوئلا” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۱۵ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”سری لانکا” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”]
[iconbox type=”23″ icon_title=”ارمنستان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”اکوادور” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”هائیتی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”ایالات فدرال میکرونزی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”صربستان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”زیمباوه” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”]

ویزای الکترونیک

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

تعدادی از کشور ها هم نیز وجود دارند که به منظور تسهیل شهروندان ایرانی، مراحل صدور و درخواست ویزا به صورت آنلاین انجام می دهند. کشور های ویزای الکترونیک را برای شهروندان ایرانی انجام می دهند به شرح ذیل می باشد:

 آنتیگوآ و باربودا

 گابن

 کنیا

 لسوتو

 نیوزلند

 قطر

 رواندا

 سنت کیتس و نویس

 سائوتومه

 پرنسیپ

 زامبیا

 توجه: آماری از اطلاعات دقیق مدت قانونی اقامت در این کشور ها موجود نیست و هرگونه اطلاعات در سایت های دیگر، به صورت تقریبی و حدس و گمان می باشد.

ویزای فرودگاهی

[vc_text_separator title=”” i_icon_fontawesome=”fa fa-chevron-down” i_color=”grey” border_width=”4″ add_icon=”true”]

این نوع روادید، به ویزا در لحظه ورود (VOA) معروف است؛ به این ترتیب که نیاز به صرف وقت و نوبت سفارت و… ندارد و فقط در زمان ورود به کشور مقصد مبلغی پرداخت می‌شود (بعضی از کشورها نیاز به یک سری مدارک هم دارند) و برچسب ویزا در پاسپورت زده می‌شود.

[iconbox type=”23″ icon_title=”سوریه” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”عمان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روزه (امکان درخواست به صورت آنلاین نیز وجود دارد)” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”تووالو” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”تانزانیا” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”تیمور شرقی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”لائوس” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”ماداگاسکار” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”گینه بیسائو” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”ساحل عاج” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: اطلاعاتی در دسترس نیست” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”مالدیو” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”موزامبیک” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”پالائو” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”جمهوری آذربایجان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”]
[iconbox type=”23″ icon_title=”لبنان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روزه قابل تمدید به دو ماه” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”تاجیکستان” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۴۵ روزه فقط از طریق فرودگاه دوشنبه” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”اوگاندا” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: مشروط به درخواست” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”بولیوی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”توگو” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۷ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”کامبوج” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۳۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”کیپ ورد” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: اطلاعاتی در دسترس نیست” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”مجمع الجزایر قمر” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: اطلاعاتی در دسترس نیست” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”سیشل” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”جیبوتی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: اطلاعاتی در دسترس نیست” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”موریتانی” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: اطلاعاتی در دسترس نیست” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”نپال” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۹۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”][iconbox type=”23″ icon_title=”ساموآ” title_color=”#000000″ iconbox_content=”مدت قانونی اقامت: ۶۰ روز” content_color=”#000000″ icon_color=”#000000″ icon_name=”icon-global”]

مطالب مرتبط:

♦ ویزا چیست؟

♦ انواع ویزا

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

کشور های بدون ویزا | بدون ویزا سفر کنید!
4.3 (86.67%) 6 votes
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

دسته‌ها