آموزش پر کردن فرم ویزای شینگن | فرم شینگن را خودتان تکمیل کنید

در بسیاری از موارد، اشتباه پر کردن فرم ویزای شینگن باعث رد شدن درخواست ویزای شینگن متقاضیان می شود. ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم که فرم ویزای شینگن را خودتان تکمیل کنید.

قبل از آماده‌ کردن مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن، بهتر است ابتدا از سفارت وقت بگیرید. برای تعیین وقت از سفارت کشور مورد نظرتان، می‌توانید به‌صورت تلفنی، اینترنتی یا حضوری اقدام کنید. بهتر است این تعیین وقت دو ماه قبل از سفرتان باشد. در شرایط خاص پزشکی یا هر فوریتی، سفارت با صلاح‌ دید خود وقت فوری هم می‌دهد. بعد از تعیین وقت، سفارت شما را یک روز برای مصاحبه و یک روز هم برای ارائه مدارک احضار می‌کند.

سؤالات مصاحبه، به‌صورت کلی در مورد شخص و دلایل مسافرت او است. در زمان مصاحبه از شما عکس و اثر ده انگشت‌تان را نیز گرفته و در سیستم ثبت می‌کنند.

مدارک لازم برای درخواست دادن ویزای شینگن در اکثر کشورها شبیه هم است و فقط جزئیاتشان کمی با هم فرق دارند. اولین مرحله برای درخواست ویزای شینگن، تکمیل فرم شینگن است که در این مقاله به آموزش پر کردن فرم ویزای شینگن می‌پردازیم.

در ابتدا باید فرم شینگن را از سفارت‌خانه مربوطه به شکل اینترنتی یا حضوری دریافت کنید. درست است که همه این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه آن‌ها شینگن است اما فرم هر کدام با دیگری فرق دارد. مثلا، برای درخواست ویزای سوئد نباید فرم شینگن آلمان را تکمیل کنید. پس ابتدا فرم شینگن لازم را از سایت همان سفارت دانلود کنید و با توجه به نکاتی که در زیر قید می‌شود، فرم را تکمیل کنید.

آموزش پر کردن فرم ویزای شینگن

آموزش پر کردن فرم ویزای شینگن
 

مطابق با عکس، به ترتیب از ابتدای فرم شروع به ترجمه ویزای شینگن می‌کنیم:

در قسمت (first name (s) (Given names نام خود را مطابق با پاسپورت بنویسید.

در قسمت (”Date of birth “day-month-year) تاریخ تولد خود را مطابق با تاریخ درج شده در پاسپورت بنویسید.

Place of birth:

محل تولدتان را مطابق با پاسپورت قید کنید.

Country of birth:

این قسمت مربوط به کشور محل تولدتان است. اگر متولد ایران هستید می‌توانید آن را به اشکال مختلف مثل (Iran, Islamic Republic of Iran, IR) بنویسید، اما نوشتن Iran به ‌تنهایی کافی است.

Current nationality:

منظور همان تابعیت شما است. اگر پاسپورت‌تان ایرانی است، پس شما یک ایرانی هستید و باید در این قسمت کلمه Iranian را قید کنید. در این قسمت این نکته را باید ذکر کنیم که در صورتی‌که تابعیت شما دوگانه است، مثلا یک پاسپورت ایرانی و یک پاسپورت عراقی دارید، باید حتما آن را در این قسمت درج کنید.

SEX:

در این قسمت جنسیت خود را که می‌تواند مرد یا زن باشد، بنویسید.

Marital status:

وضعیت تاهل خود را مطابق با پاسپورت‌تان در این قسمت بنویسید.

In the case of minors: Surname; first name; address:

اگر زیر ۱۸ سال سن دارید، در این قسمت مشخصات قیم یا سرپرست قانونی خود را قید کنید.

National identity number, where applicable:

در این قسمت باید کد ملی کشور متبوع خود را بنویسید. اگر تابعیت ایرانی دارید می توانید همان کد ملی را بنویسید. حتی می‌توانید این قسمت را خالی بگذارید.

Type of travel documents:

در این‌جا نوع پاسپورت خود را می‌توانید انتخاب کنید. افراد معمولی باید گزینه ordinary passport را علامت بزنند. موارد دیگر شامل پاسپورت‌های خاص مثل پاسپورت سیاسی، دیپلماتیک و پاسپورت‌های پناهندگی است.

Number of travel document:

در این قسمت شماره پاسپورت خود را قید کنید.

Date of issue:

منظور همان تاریخ صدور پاسپورت است.

Valid until:

در این جا باید قید کنید که پاسپورت‌تان تا چه تاریخی اعتبار دارد.

Issued by:

پاسپورت شما در چه سازمانی صادر شده است. اگر پاسپورت ایرانی دارید، سازمان صادر کننده پاسپورت را باید NAJA Passport Office یا Immigration and Passport police قید کنید.

Applicant home address and email:

آدرس منزل و ایمیل و شماره تلفن خود را بنویسید.

Residence in a country other than the country if current nationality:

اگر اجازه اقامت در کشور دیگری را دارید، آن را به همراه شماره کارت یا مدرک اقامت ذکر کنید.

Current Occupation:

وضعیت اشتغال خود را که احتمالا یکی از موارد زیر است قید کنید: Retired, Housewife, engineer, Employed, self-imployed, Teacher, Unemployed, Student و ….

Employer and employer’s address and telephone number:

اگر شاغل هستید، آدرس و ایمیل و شماره تلفن کارفرمای خود را در این جا بنویسید. دانشجویان نیز آدرس و تلفن دانشگاه خود را قید کنند.

Main purpose(s) of the journey:

هدف شما از این سفر چیست. اگر هدف‌تان هیچ‌کدام از موارد ذکر شده در فرم نباشد، گزینه آخر را علامت بزنید و دلیل سفر خود را بنویسید.

Member state(s) of destination:

اسم کشوری را که از سفارتش درخواست ویزای شینگن می‌کنید در این قسمت بنویسید.

Number state of first entry:

تعداد دفعاتی که می‌خواهید به آن کشور ورود و خروج داشته باشید درج کنید.

Schengen visas issued during the past three years:

در این قسمت باید ویزاهای شینگنی را که در ۳ سال قبل گرفته‌اید بنویسید. به‌طور مثال:‌ England 2012, France 2013

Finger prints collected preciously for the purpose of applying for a Schengen visa:

اگر قبلا برای ویزای شینگن از شما انگشت‌نگاری کرده‌اند، گزینه مربوطه را علامت بزنید.

Entry permits for the final country of destination where applicable:

اگر قصدتان این است که پس از ورود به محدوده شینگن به کشور دیگری خارج از این محدوده سفر کنید، باید اطلاعات اقامتی و ویزای آن کشور را در این‌جا بنویسید.

Intended date of arrival in the Schengen area:

در چه تاریخی وارد محدوده شینگن می‌شوید.

Inteded date of departure from the Schengen area:

در چه تاریخی قصد خروج از محدوده شینگن را دارید.

(Surname and first name of the inviting person(s) in the Member State(s:

در این قسمت نام و نام خانوادگی فردی که برای ورود شما به محدوده شینگن دعوت‌نامه فرستاده است را بنویسید.

Name and address of inviting company/organization/ telephone:

در این‌جا نام، آدرس و شماره تلفن شرکتی که شما را دعوت کرده است بنویسید.

Cost of travelling and living during the applicant’s stay is covered:

در این قسمت هزینه سفر و اقامت‌تان را باید بنویسید و باید مشخص کنید که این هزینه از چه طریقی تامین می‌شود، آیا اسپانسر دارید یا هزینه با خودتان است و همین‌طور نحوه پرداخت پول به صورت نقدی و یا با چک است.

Personal data of the family member who is an EU, EEA or CH citizen:

در این قسمت نام و نام خانوادگی فردی را که از شهروندان اتحادیه اروپا، سوییس و عضو خانواده شما است یا دعوت‌تان کرده است را بنویسید.

Family relationship with an EU, EEA or Ch citizen:

در این قسمت نسبت خانوادگی خود را با شهروند اروپا یا سوییسی که برایتان دعوت‌نامه فرستاده است را قید کنید.

Place and date:

نام شهری که سفارت‌خانه مربوطه در آن‌جا است و همین‌طور تاریخ تکمیل فرم را در این قسمت درج کنید.

Signature:

این قسمت را امضا بزنید که برای افراد زیر ۱۸ سال، والدین باید امضا کنند.

آموزش پر کردن فرم ویزای شینگن

نکات مهمی را که باید در هنگام پر کردن ویزای شینگن رعایت کنید به قرار زیر هستند:

  • زمان پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن حتما پاسپورت خود را به همراه داشته باشید.
  • به اطلاعات و تلفظ اسامی وارد شده در پاسپورت دقت کنید.
  • مواظب باشید اطلاعات را به اشتباه وارد نکنید.
  • شماره پاسپورت، یک حرف انگلیسی به همراه ۸ عدد است.
  • اطلاعات سفرتان باید کامل و به‌طور صحیح درج شود.
  • تاریخ صدور و انقضای پاسپورت و هم‌چنین شماره پاسپورت در فرم درخواست، با خود پاسپورت یکی باشد.
  • در بخش سفر، کلیه اطلاعات از قبیل تاریخ ورود و خروج در بلیط هواپیما، بیمه مسافرتی و هتل، باید یکی باشد.

نمونه تکمیل شده ی فرم ویزای شینگن

فرم ویزای شینگن

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

آموزش پر کردن فرم ویزای شینگن | فرم شینگن را خودتان تکمیل کنید
امتیاز 4.3 از 71 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۵ دیدگاه ها

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

افزایش شانس اخذ ویزا
تقویت تاریخچه سفری
با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!