مدارک لازم برای ویزای فرانسه | چک لیست مدارک ویزای شینگن فرانسه

شما برای دریافت ویزای فرانسه، مصاحبه ای با افسران ویزای این کشور ندارید. پس، مدارک شما تعیین کننده اصلی اعطا و یا عدم اعطای ویزا به شما می‌باشد. به هیچ عنوان سعی در ارائه مدارک غیر واقعی و جعلی نداشته باشید چرا که مدارک ویزای فرانسه با دقت بالایی بررسی می‌شود.

مدارک لازم برای ویزای فرانسه

مدارک ویزای فرانسه، باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. مدارک ویزای فرانسه نیازی به گرفتن تائیدیه از وزارت امور خارجه و دادگستری ندارد و مهر دارالترجمه برای آن کفایت می‌کند. لیست مدارک ویزای فرانسه به ترتیب زیر می‌باشد:

1. فرم درخواست ویزای فرانسه:

 فرم درخواست ویزای فرانسه، به صورت آنلاین تکمیل می‌شود اما، در زمان حضور در سفارت این کشور، باید نسخه چاپ شده آن را همراه خود داشته باشید. برای تکمیل فرم ویزای فرانسه می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

2. رسید پرداخت هزینه های ویزای درخواستی:

 هزینه ویزای فرانسه، با توجه به نوع ویزای درخواستی تعیین می‌گردد. پس از پرداخت این هزینه در سفارت، به شما رسید پرداخت داده می‌شود که باید با سایر مدارک به افسران ویزا تحویل دهید.

3. اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی:

 اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی و کلیه همراهان ایشان نیز باید به افسر ویزا ارائه شود.

4. برنامه سفری:

 برنامه سفری، مربوط به برنامه ریزی کلیه روزهای اقامت در فرانسه می‌باشد. برای دریافت برنامه سفری می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

5. اصل گذرنامه فعلی و کلیه گذرنامه های قبلی:

 اصل گذرنامه فعلی متقاضی ویزای فرانسه به همراه یک صفحه خالی و حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کلیه پاسپورت های قبلی جهت بررسی کردن تاریخچه سفری متقاضی

6. 2 قطعه عکس 3.5 * 4.5:

 عکس ها باید دارای پس زمینه سفید باشد و حداکثر برای 6 ماه گذشته باشد. 70 تا 80% از پس زمینه عکس باید چهره متقاضی باشد. توجه داشته باشید که میان چهره متقاضی و عکس نباید تفاوت فاحشی دیده شود.

7. ارائه اصل و کپی بیمه مسافرتی:

 بیمه مسافرتی باید حداقل 30 هزار یورو باشد و 2 روز بیشتر از مدت زمان اقامت در فرانسه را پوشش دهد. همچنین بیمه مسافرتی باید در تمامی کشور‌های حوزه شینگن معتبر باشد.

8. گردش حساب و تمکن مالی:

 گردش حساب ویزای فرانسه، باید برای 3 ماه اخیر باشد. مبالغ ورودی و خروجی از حساب اهمیتی برای افسران ویزای فرانسه ندارد و فقط تعداد تراکنشات تاثیر‌گذار است.
تمکن مالی نیز باید به یورو ذکر شود. برگه تمکن مالی ویزای فرانسه باید ممهور به مهر شعبه ارزی بانک صادر باشد.

9. نامه اشتغال به کار:

 نامه اشتغال به کار، باید به سفارت فرانسه نوشته شود. در نامه اشتغال به کار، سمت شغلی، حقوق دریافتی، تاریخ شروع به کار و نامه سرپرست و یا کارفرمای شما باید ذکر شود. همچنین در این نامه باید با مرخصی شما برای سفر به فرانسه موافقت شود.

10. گواهی اشتغال به تحصیل:

 در صورتی که متقاضی ویزای فرانسه و یا یکی از همراهان ایشان، دانشجو و یا دانش آموز باشد، باید گواهی اشتغال به تحصیل خود را ارائه کند. در گواهی اشتغال به تحصیل، پایه و رشته تحصیلی متقاضی باید ذکر شود. همچنین در این نامه باید با مرخصی دانشجو و یا دانش آموز برای سفر به فرانسه ذکر شود.

11. واچر هتل:

 واچر هتل باید تمامی روزهایی که در فرانسه اقامت دارید را پوشش دهید. برای دریافت واچر هتل می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

12. رزرو بلیط رفت و برگشت به فرانسه:

 تاریخ رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما، باید با واچر هتل شما همخوانی داشته باشد. برای دریافت رزرو بلیط نیز می‌توانید از خدمات ویزای گروه مسافرتی ویزالند استفاده کنید.

13. ارائه مدارک بازنشستگی:

 در صورتی که متقاضی ویزای فرانسه بازنشسته باشد، باید فیش حقوقی خود را به همراه نامه بازنشستگی (به عنوان نامه اشتغال به کار) به سفارت فرانسه ارائه کنید.

14. ارائه اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی:

 در صورتی که متقاضی ویزای فرانسه دارای سند ملکی (به نام خود) باشد، باید کلیه اسناد ملکی را به همراه ترجمه به سفارت فرانسه تحویل نماید.

15. ارائه اصل و ترجمه سند ازدواج:

 در صورتی که متاهل هستید، باید اصل و ترجمه سند ازدواج خود را به افسران ویزای فرانسه تحویل دهید. (حتی اگر همسرتان، شما را در این سفر همراهی نکنند)

16. در مورد مسافر‌های کم سن:

 اگر فرزند به همراه یکی از والدین سفر کنند، باید رضایت نامه محضری والد دیگر به همراه کپی پاسپورت ایشان همراه مسافر باشد.
 اگر فرزند بدون پدر و مادر سفر کند، والدین ایشان در رضایت محضری یک نفر را به عنوان همراه و سرپرست معرفی می‌کنند و فرزند ایشان، باید با رضایت نامه محضری و کپی از پاسپورت های والدین خود سفر کند.

17. ارائه اصل دعوت نامه (در صورت وجود):

 به همراه دعوت‌نامه، باید یک سری از مدارک دعوت کننده را نیز تحویل کنید.
 صفحه اول و آخر پاسپورت ایشان به همراه کلیه صفحاتی که دارای ویزا هستند.
 کارت و یا مجوز اقامت و در صورت حمایت مالی دعوت کننده، صورت حساب های بانکی و تمامی گواهی های پرداخت مالیات.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

مدارک لازم برای ویزای فرانسه | چک لیست مدارک ویزای شینگن فرانسه
میانگین امتیاز 4.3 از 4 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.