ویزای پزشکی چیست؟

ویزای پزشکی چیست؟

ویزای پزشکی و درمانی، یک ویزا کوتاه مدت است که به شما اجازه می دهد تا 90 روز برای انجام معالجات پزشکی در کشور مقصد اقامت داشته باشید. ویزای پزشکی به اسم ویزای درمانی نیز شناخته می شود. ویزای درمانی کشور های حوزه شنگن، ویزای شینگن نوع C محسوب می شود.

شرایط اخذ ویزای پزشکی

1. باید به سفارت کشور مورد نظرتان اثبات شود که روند درمانی شما در کشور محل اقامتتان به طور کامل انجام نمی شود.

2. شما حتما باید در کشور مقصد به بیمارستان خصوصی مراجعه کنید و به سفارت اثبات کنید که از پس کلیه هزینه های درمانی برمی آیید.

3. برای اخذ ویزای پزشکی، حتما باید از یک بیمارستان خصوصی و یا یک پزشک دعوت نامه معتبر داشته باشید.

4. ویزای پزشکی، به این گروه از بیماران تعلق می گیرد:

الف: بیماری ها و تومور های سرطانی که امکان درمان آن ها وجود داشته باشد.

بیمه مسافرتی ویزای پزشکی

تمکن مالی ویزای پزشکی

ب: تومور های مغزی، نخاعی و یا ستون فقرات.

ج: تومور های ثانویه (متاستاز)

د: تومور های بدخیم مانند تومور کبد و ریه که در مراحل اولیه هستند.

ه: تومور های چشمی، گوش، کلیه، پانکراس، شش، پروستات، لنفوم هوچکین، سینه، مغز و استخوان، رحم، تخمدان و غیره.

و: جراحی های پیوندی و تعویضی مانند تعویض مفصل، لگن، زانو و غیره.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پزشکی

1. یک نسخه امضاء شده فرم تقاضای ویزای پزشکی و اعزام بیمار که به صورت کامل و خوانا به زبان انگلیسی تکمیل شود.

2. پاسپورت امضاء شده که اعتبار آن حداقل تا مدت زمان 3 ماه پس از ویزای درخواست شده باشد به همراه کپی از صفحات دوم، سوم و چهارم آن.

3. پاسپورت های قدیمی و سایر پاسپورت های معتبر (در صورت موجود بودن)

4. عکس رنگی جدید 3*4 با پس زمینه سفید

5. شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از تمام صفحات آن

6. گذرنامه و شناسنامه همسر به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از تمام صفحات آن ها.

توجه: در صورت فوت همسر، گواهی فوت ایشان به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی و کپی از آن الزامی است.

7. دعوت نامه رسمی از بیمارستان و یا پزشک معالج که در آن تاریخ شروع معالجه، مدت زمان لازم برای معالجه و برآورد هزینه های درمانی به طور کامل و دقیق ذکر شود. برای اخذ ویزای پزشکی، حتما لازم است ضرورت انجام معالجه در کشور مقصد ذکر شود. در صورت لزوم، این امر توسط پزشک معتمد سفارت بررسی خواهد شد.

8. مدارک دال بر تامین هزینه های پرداخت معالجه و درمان در کشور مقصد؛ مانند مدارک واریز به حساب پزشک معالج و یا بیمارستان.

9. بیمه مسافرتی که کل روز های حضور در کشور مقصد را پوشش دهد به همراه کپی از آن.

10. تمکن مالی و گردش حساب سه ماهه اخیر با مهر و امضاء شعبه

11. کلیه اسناد ملکی از قبیل خانه، زمین و یا قرارداد اجاره به همراه کپی از آن و ترجمه رسمی به زبان انگلیسی.

12. وضعیت مالی و شغلی همسر (حتی اگر ایشان همراه شما نباشند)

تذکر مهم: «دقت در ارائه کامل مدارک بسیار بسیار مهم است»
در صورت ناقص بودن مدارک جهت اعزام بیمار و یا عدم ترتیب آن ها، به شما اجازه ارائه ویزا صادر نمی شود.

مدارک پزشکی مورد نیاز ویزای پزشکی

1. گواهی و گزارش پزشک معالج مبنی بر نوع بیماری، ذکر عمل های جراحی انجام شده، دارو های مصرفی و میزان مصرفی دارو ها و مدت زمان بیماری ها.

2. آزمایشات مربوط به بیمار و تشخیص بیماری ( سونوگرافی، رادیوگرافی، CTscan، MRI، بیوپسی و ….) و متناسب با وضعیت فعلی بیمار (ترجیحا آزمایشات جدید باشند)

هزینه ویزای پزشکی


ویزای پزشکی همانند ویزا های کوتاه مدت دیگر، مبلغ 60 یورو باید در سفارت پرداخت شود. هزینه ویزای پزشکی، باید به صورت نقد در سفارت پرداخت کنید و از اسکناس های 5، 10، 20، 50 و 100 یورویی استفاده کنید. سفارت به هیچ عنوان یورو به صورت پول و سکه دریافت نمی کند.

بهترین کشور های اخذ ویزای پزشکی

ورود به انگلستان برای درمان پزشکی از طریق ویزا درمانی باید اذعان کنیم که انگلستان به واسطه چندین صد ساله در امور تحقیقاتی و پزشکی وپشتوانه علمی پزوهشی که مرهون حضور دانشگاهها پزشکی تراز اول جهان در این کشور می باشد و پیشرو در خدمات پزشکی و درمانی بیماریهای خاص می باشند. به گونه ای که هزاران بیمار از تمام نقاط جهان برای امور درمانی به کشور انگلستان وارد می شوند. وجهت درمان این بیماران که امار حاکی از این است که سلامت و شادابی خود را دریافت و به سوی خانواده بازگشتند نشان می دهد.

جزو کشور های کم هزینه برای اخذ ویزای پزشکی می باشد. کشور سوئد شرایط مناسبی را برای مهاجران که برای مقاصد درمانی و پزشکی مراجعه می کنند؛ در نظر گرفته است. شما در این کشور میتوانید از مترجم برای انجام امور اداری و کار های شخصی خود استفاده کنید. همچنین یک سری خدمات مشخص شده برای کودکان و نوجوانان زیر 18 سال رایگان به حساب آورده است. اگر بیمار هستید می توانید از درمانگاه، پزشک معالج و یا یک بیمارستان خصوصی بخواهید که برایتان دعوت نامه پزشکی ارسال کنید.

کشور آلمان، از مجهزترین و تخصصی ترین مراکز پزشکی معتبر بهره مند می باشد. در شهر هامبورگ و هانوفر آلمان، دو قطب بزرگ درمانی در اروپا هستند. این دو شهر دارای بیش از 48 بیمارستان و 32 کلینیک فعال دارد که جمعا مجهز به 16هزار تخت خواب می باشد.
در شهر هانوفر، مطب پزشک ایرانی پروفسور مجید سمیعی دایر می باشد.
در کشور آلمان خدمات پزشکی جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، داخلی، جراحی زنان، ارولوژی، جراحی ارتوپدی و پروتز (ارتوپدی فنی) ارائه می شود.

انگلیس

ورود به انگلستان برای درمان پزشکی از طریق ویزا درمانی باید اذعان کنیم که انگلستان به واسطه چندین صد ساله در امور تحقیقاتی و پزشکی وپشتوانه علمی پزوهشی که مرهون حضور دانشگاهها پزشکی تراز اول جهان در این کشور می باشد و پیشرو در خدمات پزشکی و درمانی بیماریهای خاص می باشند. به گونه ای که هزاران بیمار از تمام نقاط جهان برای امور درمانی به کشور انگلستان وارد می شوند. وجهت درمان این بیماران که امار حاکی از این است که سلامت و شادابی خود را دریافت و به سوی خانواده بازگشتند نشان می دهد.

سوئد

جزو کشور های کم هزینه برای اخذ ویزای پزشکی می باشد. کشور سوئد شرایط مناسبی را برای مهاجران که برای مقاصد درمانی و پزشکی مراجعه می کنند؛ در نظر گرفته است. شما در این کشور میتوانید از مترجم برای انجام امور اداری و کار های شخصی خود استفاده کنید. همچنین یک سری خدمات مشخص شده برای کودکان و نوجوانان زیر 18 سال رایگان به حساب آورده است. اگر بیمار هستید می توانید از درمانگاه، پزشک معالج و یا یک بیمارستان خصوصی بخواهید که برایتان دعوت نامه پزشکی ارسال کنید.

آلمان

کشور آلمان، از مجهزترین و تخصصی ترین مراکز پزشکی معتبر بهره مند می باشد. در شهر هامبورگ و هانوفر آلمان، دو قطب بزرگ درمانی در اروپا هستند. این دو شهر دارای بیش از 48 بیمارستان و 32 کلینیک فعال دارد که جمعا مجهز به 16هزار تخت خواب می باشد.
در شهر هانوفر، مطب پزشک ایرانی پروفسور مجید سمیعی دایر می باشد.
در کشور آلمان خدمات پزشکی جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، داخلی، جراحی زنان، ارولوژی، جراحی ارتوپدی و پروتز (ارتوپدی فنی) ارائه می شود.

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای پزشکی چیست؟
میانگین امتیاز 4.2 از 10 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026