Loading
درحال بارگذاری، لطفا منتظر بمانید...

ویزای دانمارک | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و مدارک

برای اخذ ویزای دانمارک، حتما باید دعوتنامه ارائه کنید. وقت سفارت ویزای دانمارک مصاحبه ندارد و شما فقط برای تحویل مدارک و انگشت نگاری به دفتر کارگزاری ویزای دانمارک مراجعه کنید. حدودا ۱۴ تا ۲۱ روز کاری پس از ارائه درخواست، جواب ویزا برای شما صادر می‌شود. توجه داشته باشید که بدون دعوتنامه موفق به اخذ ویزای دانمارک نمی‌شوید.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای دانمارک

📌 وقت سفارت دانمارک

📌 هزینه درخواست ویزای دانمارک

📌 مدت زمان جوابدهی ویزای دانمارک

📌 مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

📌 ریجکت ویزای دانمارک

📌 رفع ریجکت ویزای دانمارک و اعتراض به رد شدن آن

📌 سفارت دانمارک در ایران

شرایط اخذ ویزای دانمارک

اصلی‌ترین شرط اخذ ویزای دانمارک، ارائه دعوت‌نامه می‌باشد. در کنار دعوتنامه حتما باید تمکن مالی و گردش حساب مورد تائید سفارت را نیز ارائه کنید. به توضیحات شرایط اخذ ویزای دانمارک دقت کنید:

۱. ارائه دعوت‌نامه: دعوتنامه ویزای دانمارک می‌تواند از سوی اعضای خانواده، یک دوست و یا یک شرکت ارسال شود. در متن دعوت نامه مدت زمان اقامت، رابطه میان دعوت کننده و متقاضی، آدرس دعوت کننده، محل اقامت متقاضی و شغل دعوت کننده باید ذکر شود. توجه داشته باشید در صورتی که برای اخذ ویزای دانمارک دعوت نامه ارائه نکنید، درخواست ویزای شما رد می‌شود.

۲. گردش حساب: منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و یا خروجی از حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات است که اهمیت دارد. هرچه تعداد تراکنشات حساب شما بیشتر باشد، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دانمارک دارید. گردش حساب مورد نیاز ویزای دانمارک، باید برای سه ماه اخیر باشد.

۳. تمکن مالی: تمکن مالی ویزای دانمارک باید به یورو صادر شود و حتما باید توسط مدیر شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد. ایده آل ترین تمکن مالی برای ویزای دانمارک، بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر است.

وقت سفارت دانمارک

گروه کارگزاری VFSGlobal، عهده دار وقت سفارت دانمارک در تهران است. پس از ارسال ایمیل درخواست وقت سفارت دانمارک، حدودا ۲ هفته کاری بعد می‌توانید در دفتر کارگزاری ویزای این کشور حضور داشته باشید. برای حضور در دفتر وی اف اس گلوبال دانمارک باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان ۵)، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه ۴ و در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۷ مراجعه کنید. هزینه درخواست وقت سفارت دانمارک ۲۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد.

هزینه درخواست ویزای دانمارک

هزینه درخواست ویزای دانمارک در گروه مسافرتی ویزالند، ۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این هزینه شامل پر کردن فرم ویزای دانمارک، تعیین وقت سفارت، رزرو بلیط رفت و برگشت، واچر هتل و بیمه مسافرتی می‌باشد. توجه داشته باشید که پرداخت کلیه هزینه‌های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد.

مدت زمان جوابدهی ویزای دانمارک

حدودا بین ۱۴ تا ۲۱ روز کاری بعد از حضور در دفتر کارگزاری ویزای دانمارک، جواب آن برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب ویزای دانمارک شخص متقاضی حتما باید به همراه کارت شناسنایی و رسید دریافتی به دفتر VFSGlobal مراجعه کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای دانمارک

مدارک ویزای دانمارک، باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. نیازی به گرفتن تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برای ویزای دانمارک نیست.

چک لیست ویزای دانمارک به شرح زیر می‌باشد:

📑 برگه تعیین وقت سفارت

📑 فرم درخواست ویزای دانمارک

📑 اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

📑 اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

📑 اصل و ترجمه سند ازدواج (در صورت همراه بودن همسر)

📑 ارائه دعوت نامه

📑 واچر هتل

📑 بلیط رفت و برگشت هواپیما

📑 بیمه مسافرتی با حداقل پوشش ۳۰ هزار یورو

📑 گردش حساب ۳ ماهه و تمکن مالی

ریجکت ویزای دانمارک

رایج ترین دلیل ریجکت ویزای دانمارک، نداشتن دعوت نامه از شهروندان این کشور است. رایج ترین دلایل ریجکت ویزای دانمارک، به شرح زیر می‌باشد:

  • عدم ارائه دعوتنامه
  • عدم توانایی در متقاعد کردن افسران ویزا از هدف سفر به دانمارک
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در دانمارک
  • ارائه مدارک غیر واقعی و یا دروغین
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای دانمارک و اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکتی برای ویزای دانمارک وجود ندارد. شما ۶ ماه پس از ریجکتی، با برطرف کردن نواقص پرونده خود باید دوباره درخواست ویزای دانمارک را ارسال کنید. نحوه اعتراض به ریجکت ویزای دانمارک نیز در انتهای نامه ریجکتی نوشته شده است. شما باید اعتراض خود را در قالب ایمیل و یا نامه به سفارت این کشور تحویل دهید.

سفارت دانمارک در ایران

سفارت دانمارک در ایران در آدرس تهران، شریعتی، بالاتر از پل صدر، کوچه هدایت، کوچه دشتی، پلاک ۱۰ واقع شده است اما بخش کنسولی و خدمات ویزای خود را به شرکت VFSGlobal واگذار کرده است. توجه داشته باشید که برای موارد مربوط به ویزا، به هیچ عنوان به سفارت مراجعه نکنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای دانمارک | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و مدارک
امتیاز 4.4 از 11 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!