تمکن مالی ویزای کانادا – میزان تمکن مالی برای انواع ویزای کانادا

تمکن مالی ویزای کانادا

تمکن مالی از مهم ترین مدارک تاثیر گذار در تصمیم گیری افسر کنسولی می باشد. در واقع شما با ارائه نامه تمکن مالی به افسر کنسولی این اطمینان را می دهید که از پس هزینه ها در کشور مورد نظر برمی آیید و از این لحاظ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد. سفارت خانه هر کشوری مبالغ حداقلی برای تمکن مالی مسافر اعلام کرده اند و این مبالغ برای هر کشور متفاوت است. مبالغ تمکن مالی ویزا، بر مبنای هزینه های رفت و برگشت به آن کشور، هزینه اقامت در هتل و یا مسافر خانه، هزینه های حمل و نقل در آن کشور، هزینه های خورد و خوراک و مواردی از این قبیل مشخص می شود.

در این مطلب می‌خوانید

 تمکن مالی ویزای کانادا

 گواهی تمکن مالی برای سفارت کانادا

 تمکن مالی ویزای کاری کانادا

 میزان تمکن مالی ویزای کاری کانادا

 تمکن مالی ویزای تحصیلی کانادا

 میزان تمکن مالی ویزای تحصیلی کانادا

 تمکن مالی ویزای توریستی کانادا

 نمونه تمکن مالی

تمکن مالی ویزای کانادا

نامه تمکن مالی، توسط بانک عامل هر شخص و به واحد پول کشور مورد نظر صادر می شود. در واقع تمکن مالی شامل ، مانده حساب شخص و سپرده های بانکی ایشان به همراه تاریخ بازگشایی حساب، میانگین مبالغ وارد شده به حساب، میانگین مبالغ خارج شده از حساب و تفاضل این دو (گردش حساب) می باشد. معمولا در تمکن مالی، تمامی مبالغ به در واحد ریال عنوان می شوند و شخص متقاضی تمکن مالی، باید با توجه به ویزای درخواستی، واحد پول درخواستی مورد نظر را اعلام دارد. تمکن مالی در صورتی معتبر است که شعب ارزی آن را صادر و مدیر شعبه آن را مهر و امضاء کند.

گواهی تمکن مالی برای سفارت کانادا

تمکن مالی ویزای کانادا شامل، مانده حساب شخص به دلار کانادا، مبالغ ورودی به حساب متقاضی، مبالغ خروجی از حساب متقاضی و گردش حساب می‌باشد. بازه تمکن مالی و گردش حساب مورد درخواست سفارت کانادا، ۳ ماه اخیر از تاریخ درخواست می باشد. با توجه به اطلاعات ارائه شده سفارت کانادا، مبلغ مورد نیاز تمکن مالی ویزای کانادا، هر نفر ۵۰.۰۰۰ دلار کانادا می باشد. مدت اعتبار تمکن مالی ویزای کانادا، ۷ روز از تاریخ صدور آن می باشد. تمکن مالی کانادا، باید ممهور به مهر شعب ارزی بانک صادر کننده باشد و مدیر شعبه ارزی نیز آن را به امضاء برساند.

تمکن مالی ویزای کاری کانادا

متقاضی اخذ ویزای کاری کانادا، با مدارک تمکن مالی خود باید به دولت کانادا اثبات کند که توان مالی کافی برای اقامت در کانادا را دارا می باشد و برای برطرف کردن حداقل الزامات زندگی در این کشور، با مشکلی مواجه نخواهد شد.

متقاضی ویزای کار کانادا، نمی تواند از شخص دیگری برای امرار معاش پول قرض بگیرد و باید توانایی پرداخت تمامی هزینه های زندگی خویش را، قبل از دریافت حقوق و مزایای شغل جدید داشته باشد.

اگر همسر و فرزندان تان، به همراه شما در کانادا اقامت داشته باشند، می توانید در صورت نیاز از منابع مالی آن ها ( در صورت وجود) نیز استفاده کنید.

اگر شرکت و یا کارفرما، به منظور همکاری با شما، دعوت نامه ای برای تان ارسال کند، شما باید با مدارک تمکن مالی این اطمینان را به آن ها بدهید که در تامین هزینه های اولیه خود در کشور کانادا، دچار مشکل نخواهید شد.

میزان تمکن مالی ویزای کاری کانادا

مقدار پول مورد نیاز برای ویزای کاری کانادا، با توجه به تعداد نفرات خانواده متقاضی مشخص می شود. برای تعیین هزینه های ویزای کاری کانادا، باید به موارد زیر دقت شود:

 شخص متقاضی

 همسر شخص متقاضی

 فرزندان شخص متقاضی

 فرزندان وابسته به همسرتان (که شما ناپدری / نامادری آنها می شوید.)

نامه تمکن مالی شخص متقاضی، که در هنگام درخواست مهاجرت ارائه می شود، باید گواهی این موضوع باشد که شخص متقاضی دارای شرایط مالی مناسب برای مهاجرت می باشد. در زیر، جدولی ارائه می شود که هزینه های مورد نیاز ویزای کار کانادا با توجه به تعداد افراد خانوار مشخص شده است:

بودجه مورد نیاز به دلار کانادا تعداد افراد خانواده
۳,۳۶۱$ برای هر عضو بیشتر
۱۲,۴۷۵$ ۱
۱۵,۵۳۱$ ۲
۱۹,۰۹۳$ ۳
۲۳,۱۸۱$ ۴
۲۶,۲۹۲$ ۵

تمکن مالی ویزای تحصیلی کانادا

کانادا، به دلیل شهریه های کم دانشگاه ها و هزینه های پائین زندگی، مقصد محبوب دانشجویان بین المللی است. برای ادامه تحصیل در کانادا، تمکن مالی بودجه های در دسترس برای پرداخت شهریه و هزینه های زندگی مورد نیاز است.

متقاضیان ویزای تحصیلی کانادا، برای اثبات و تمکن مالی، باید مدارک زیر را ارائه دهند:

تمکن مالی ۶ ماه گذشته متقاضی:

تمکن مالی ۶ ماه گذشته متقاضی ویزای تحصیلی کانادا نشان می دهد که مدارک مالی و بودجه در دسترس برای حمایت از هزینه های دانشگاه و پرداخت هزینه های رفت و آمد و زندگی کافی است یا خیر.

تمکن مالی سرپرست خانواده:

تمکن مالی سرپرست خانواده و یا اعضای دیگر خانواده (در صورت کافی بودن بودجه) نشان دهنده حمایت مالی خانواده از متقاضی ویزای تحصیلی کانادا.

میزان تمکن مالی ویزای تحصیلی کانادا

میانگین هزینه تحصیل در کانادا، ۱۵ هزار دلار کانادا تخمین زده شده است. این مقدار برای موسسات آموزشی و برنامه های تحصیلی، متفاوت است.

متقاضیان علاوه بر هزینه های آموزشی، موظف به پرداخت هزینه های اقامت و زندگی نیز می باشند که در زیر به آن ها اشاره شده است:

مبلغ مورد نیاز در هر سال (به اضافه هزینه شهریه) اشخاصی که به کانادا وارد می شوند
۱۰,۰۰۰$ شخص متقاضی
+ ۴,۰۰۰$ به همراه یک شخص از خانواده
+ ۳,۰۰۰$ هر شخص از خانواده

تمکن مالی ویزای توریستی کانادا

گواهی تمکن مالی ویزای توریستی کانادا، بسیار تاثیر گذار در تائید و حتی رد کردن درخواست ویزای توریستی کانادا باشد. مبلغ تمکن مالی ویزای توریستی کانادا، شرایط مربوط به تاریخچه سفری و اسناد ملکی متقاضی را تعیین می کند. با توجه به اعلام سفارت کانادا، گواهی تمکن مالی ویزای کانادا برای شخص متقاضی ۵۰ هزار دلار کانادا می باشد و هر عضو از خانواده که ایشان را همراهی کنند، ۱۰ هزار دلار کانادا اضافه می شود؛ اما اگر تمکن مالی ویزای توریستی کانادا، بیشتر از مبلغ اعلام شده سفارت این کشور باشد، شرایط تاریخچه سفری و اسناد ملکی برای ایشان تغییر پیدا خواهد کرد. با افزایش مبلغ تمکن مالی، تعداد سفر های خارجی شخص متقاضی و همچنین اموال منقول و غیر منقول ایشان نیز باید بیشتر باشد. دلیل این شرایط برای تمکن مالی ویزای کانادا، عدم ارائه تمکن مالی جعلی از سوی شخص متقاضی می باشد.

نمونه تمکن مالی

نمونه تمکن مالی
نمونه تمکن مالی
نمونه تمکن مالی

منبع:  ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

تمکن مالی ویزای کانادا – میزان تمکن مالی برای انواع ویزای کانادا
4.2 (84.21%) 19 votes
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۴۶ دیدگاه ها

  • سلام
    من برای خانمم پذیرش دانشکاه گرفتم . خودم و ۲ فرزندم که سنشون ۱۱ سال هست همراه ایشان درخواست ویزا دادیم . سوالی که دارم در خصوص قسمت details of intended study in Canada هست و نمیدونم در این قسمت باید هزینه یک سال تحصیل رو بزنم یا هزینه ۳ سال تحصیل رو که توسط دانشگاه اعلام شده
    همچنین نمیدونم در قسمت تمکن مالی باید عددی رو که بانک اعلام کرده بنویسم یا کمتر (چون شنیدم نباید همه عددی رو که بانک اعلام کرده در اونجا نوشت)
    و سوال آخر اینکه نمیدونم در قسمت تمکن مالی بچه ها که ۱۱ سال بیشتر ندارند چه باید بنویسم
    ممنون از ویزالند

  • سلام. من حدود ۱ ملیارد توی حسابم دارم اما گردش نداره و ماهیانه سودش رو برداشت میکنم. ۲۳ سالمه مجردم و خدمت هم نرفتم. آیا میتونم برای ویزا تحصیلی و بعد ویزای کاری اقدام کنم؟

  • بنده به همراه همسر و فرزندم، از طریق دعوت نامه ای که از طرف خواهرم فرستاده شد قصد سفر به کانادا را داشتیم.اما متاسفانه به دلیل عدم تمکن مالی ما را نپذیرفتند

    در حالیکه نامه تمکن مالی برای خودم و همسرم(مبلغ ۸۰ میلیون تومان)،قولنامه دو واحد مسکونی متعلق به خودم و فیش حقوقی و حکم کارگزینی را برایشان ارسال نموده بودم.

    به چند تا موسسه زنگ زدم و این موضوع رو مطرح کردم ولی جوابهای گوناگونی دادند:مثلا بعضی هاشون گفتن پرینت ۴ ماهه حساب رو باید میفرستادی حتی اگر گردش مالی حسابت ضعیف باشه چون از فیش حقوقیت پی میبرن درآمدت چقدره و باهاشون باید صادق باشی و یا بعضی دیگه گفتن باید حداقل ۵۰میلیون متوسط گردش مالی داشته باشی حتی اگر این پول رو از کسی قرض بگیری.حالاکدومشو انجام بدم؟

  • سلام ممنون از جوابتون .
    من انگشت نکاری انجام داده ام . آیا میتونم از حساب بانکی مربوط به تمکن مالی برداشت کنم ؟ یا اینکه تا مدت خاصی نباید به اون دست بزنم (چه مدت)؟ چرا در این مورد نظرها متفاوت است؟

    • سلام
      بله می‌تونید برداشت کنید.
      اما با توجه به گردش حسابی ارائه داده اید. یعنی به یکباره مبلغ هنگفتی را تا زمانی که جواب ویزا براتون ارسال شود، از حسابتون خارج نکنید.
      ما براساس تجربیات این اطلاعات را به شما ارائه می‌کنیم.

  • سلام برای ویزای توریستی با شرایط الان چقدر مبلغ باید مانده باشه.من همسر سینیزن آمریکا هستم ۶ ماه هم امریکا زندگی کردم سهامدار شرکت و ویزای شینگن هم دارم. فقط مانده حساب.۳ آپارتمان.با این وضعیت پولی کسی پول در حساب نمیزاذه ممنون راهنمایی کنید

  • سلام من قصد اقامت در کانادا را دارم ولی چند تا سوال برای من پیش امده ممننون میشم کمک کنید

    من وب سایت خودم را دارم و کارم استارت اپ هست گردش مالی من با سه تا حساب بانکی متفاوت انجام میشه که به نام خودم هستند
    گردش کل حساب های من در ماه ۲ میلیارده و درآمد ماهیانه من ۱۷۰ میلیونه من برای اقامت کانادا چه چیزی را باید بهشون بدم که من میتوانم در کشور شما زندگی کنم من نیاز به کار در کانادا ندارم و نیازی به تحصیل ندارم و اینکه من دارم روی یه پروژه جدید اینترنتی کار میکنم که درآمدم حتی به تقریبا ۷۰۰ میلیون در ماه هم خواهد رسید . البته من عجله ای هم ندارم و شاید ۲ سال دیگه هم اقدام کنم من ۳۳ سالمه و مجردم میخوام باقی عمرم را در کانادا سپری کنم و گاهی به ایران سفر کنم . البته یواش یواش خانواده ام را هم بیارم پیش خودم . الان با این توضیحاتی که به شما دادم من برای چه موردی میتوانم اقدام به اخذ اقامت کنم البه نمیخوام با سرمایه گذاری هم باشه چون من با کل موجودیم کار میکنم .ممنون از شما

  • سلام و عرض خسته نباشید
    سفارت کانادا در آنکارا ذکر کرده که تکمن مالی یا باید از طریق گردش حساب ۴ ماهه ارایه شود و یا موجودی که قابل تبدیل به دلار کانادا باشد( به میزان یکسال و برای خرج دانشجو)
    سوالی که من دارم اینه:
    پدر و عموی صاحب یک شرکت هستند و شریک هستند. عموی من مدیر عامل شرکت و پدر من رییس هییت مدیره. من تمامی مدارک شرکت رو قرار دادم برای اثبات این موضوع.
    گردش حساب شرکت در حساب عموی بنده انجام میشه که گردش قابل توجه و خوبی هست. پدر من گردششون کمتر هست و میانگین پایین تری دارند. من برای نشان دادن تکمن آیا خوب هست که هر دوی پدر و عموی خودمو به عنوان ساپورتر معرفی کنم. میانگین حساب پدر من حدود ۸۰ تومن بوده ظرف چند ماه که طی یک ماهه گذشته ما اون رو مبلغ ۲۸۰ میلیون رسوندیم. من از طریق پدرم bs ارایه بدم و از طریق عموم گردش؟
    یا گردش هر دو رو بگیرم و توی کاور لتر بگم که دلیل گردش پایین تر حساب پدرم اینه که پول های شرکت توی حساب مدیر عامل میگرده؟؟ پیشنهاد شما چیه؟
    در ضمن من حدود ۳۰ هزار دلار کانادا نقد دارم، داشتن این رو چجوری به سفارت اثبات کنم؟
    اگر بزارم توی حساب ارزی که تازه افتتاخ شده فکر نکنم جالب باشه و در ضمن ممکنه پول رو پس ندن
    پیشاپیش مرسی از راهنماییتون

      • آیا ارایه هردو یه مقدار این حس رو ایجاد نمی کنه که ایشون داره خودشو به آب و آتیش میزنه که بیاد کانادا؟
        سفارت گفته یا گردش ۴ ماهه یا تمکن. جفتشو ارایه دادن اونم از جانب دو شخص منطقیه؟؟؟؟؟؟
        You must prove that you can support yourself, and the family members who come with you, while you are in Canada.

        You can prove your funds with:
        your bank statements for the past four months
        a bank draft that can be converted to Canadian dollars
        اسپانسر شدن هر دو ولی فقط ارایه تمکن مالی از سمت پدر منطقی تر نیست؟( من سلف فاند هستم)

        • سلام
          شما دارید مدارک و منابع مالی تون رو ارائه می‌کنید.
          و نسبت به این مدارک حتما باید سفرهای خارجی و اسناد ملکی داشته باشید.

          • من برای “ویزای تحصیلی” دارم اقدام می کنم نه توریستی. داشتن سابقه سفر برای گرفتن ویزای توریستی مفید هست. برای ویزای تحصیلی خیلی مواقع نتیجه معکوس داره چون روند سکیوریتی چک رو طولانی تر می کنه.

          • دوست عزیز؛
            ما نمی‌دونیم این جمله رو از کی و با چه شرایطی پرسیدید.
            ما جوابی که به شما می‌دیم، براساس تجربه چندین پرونده و اطلاعات منتشر شده از سوی سفارت هست.
            لطفا از کسی که این اطلاعات رو گرفتید، شرایط رو کاملا بپرسید و بعد از اون اقدام به تصمیم گیری کنید.

  • سلام وقت بخیر
    ۱-من آخر دقیقا متوجه نشدم باید چه میزان توی حساب داشته باشیم برای ویزای تحصیلی master توی کانادا ؟!!
    ۲- اینکه اگه این مبلغ توی گردش ۳ ماهه ما نباشه و هفته های آخر اضافه شده باشه (قرضش گرفته باشیم) مشکلی داره ؟؟
    ۳- اگه فاند داشته باشیم تمکن مالی باز هم نیاز هست ؟
    ۴- اگه مبلغ تمکن مالی رو نتونم تکمیل کنم و به نوعی دس ببرم توی نامه بانک که قابل تشخیص نباشه (توسط خود بانک ) آیا نامه از طرف مامور کنسول استعلام میشه ویا به همون نامه بسنده میکنند ؟!!
    سپاس گذارم از کارشناسان ویزالند

    • سلام
      ۱. بسته به شهریه، شهر محل اقامت و خونه مسکونی تون داره.
      ۲. بله احتمال داره مشکل ساز بشه براتون
      ۳. بله
      ۴. احتمال استعلام مدارک از سوی افسران ویزای کانادا هست.

  • سلام به تازگی پذیرش گرفتم ، متاسفانه حسابم فقط دو هفته پیش فعال شد و تا دو هفته دیگه بایستی برای ویزا اقدام کنم ، اگر مبلغ تمکن مالیم خوب باشه ،آیا میتونم برای استادی پرمیت گردش یک ماهه ارائه کنم یا زمانش بایستی بیشتر باشه؟

  • سلام وقتتون بخیر، من برای استادی پرمیت میخوام اقدام کنم، گواهی تمکن مالی گرفتم که تقریبا برای ۲۵ روز پیشه هست. ایا نیاز هست دوباره گواهی بگیرم یا با همون برای ویزا اقدام کنم مشکلی پیش نمیاد؟

    • سلام
      خیر. سند ملکی نشون دهنده محل اقامت شما هست و تمکن مالی نشون دهنده مبلغی است که شما می‌خواهید در سفر هزینه کنید.

  • با سلام
    من سوالی داشتم در مورد نوع ارزی که بانک در نامه تمکن مالی برای سفارت کانادا اعلام میکنه ، ایا این نوع ارز حتما می بایست به دلار کانادا باشد؟؟

  • سلام،میخواستم بدونم گردش حسابی که میگیریم حداکثر مال چند وقت قبل از سابمیت مدارک میتونه باشه.من گردشم رو یک ماه پیش گرفتم.بنظرتون میتونم ازش استفاده کنم؟

  • سلام و احترام
    در گواهی تمکن مالی که جهت اخذ ویزای تحصیلی از بانک دریافت کردم، مطابق تصاویری که شما قرار دادید، نرخ ارز دولتی (۳۱۹۷) برای دلار کانادا ثبت شده که با این حساب، موجودی ای که بانک به دلار کانادا محاسبه و ثبت کرده، عملا خیلی بیشتر از نرخ واقعی در بازار هست. خواستم از خدمتتون بپرسم سفارت به همون معادل دلاری نوشته شده اهمیت میده یا خودشون میزان موجودی ریالی رو به نرخ روز محاسبه می کنند؟ خیلی ممنونم

  • سلام برای ویزای توریستی ریز گردش ( ریز واریز و برداشت ) حساب ۶ ماه نیاز است یا فقط گردش مثل نمونه عکس هایی گه گذاشتین؟

    • سلام
      گردش حساب و یا همان مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیاز هست.
      برگه ای که توی این صفحه مشاهده می‌کنید، تمکن مالی هستش

  • با سلام

    برای ویزای توریستی ، گردش مالی ۴ ماهه لازم است ؟ یا تمکن مالی کافی است ؟

    تمکن مالی از حساب کوتاه مدت باید باشد یا بلند مدت ؟؟

    • سلام
      واسه ویزای توریستی کانادا گردش حساب ۶ ماهه باید تحویل بدید.
      برای تمکن مالی هم فرقی بین حساب های کوتاه مدت و بلند مدت نیست.

  • سلام سوالی داشتم راجع به تمکن مالی و اون اینکه اگر دعوتنامه ای از طرف بستگان من فرستاده بشه مبنی بر حمایت مالی باز هم نیاز هست سندی مبنی بر تمکن مالی ارائه داد؟

    • سلام
      شخص دعوت کننده باید مدارک شغلی و مدارک مالی خودش رو هم به سفارت کانادا بده تا مشخص بشه که در طول مدت زمانی که شما تو کانادا اقامت دارید از پس هزینه ها برمیاد یا نه. همچنین شما (متقاضی) هم باید مدارک مالی خودش رو ضمیمه پرونده کنه تا مشخص بشه هزینه های رفت و برگشت و در مواقعی، هزینه های اقامت نیز باعث ایجاد مشکلات براتون نمیشه

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

دسته‌ها