ویزای سرمایه گذاری چیست؟

ویزای سرمایه گذاری چیست؟

سرمایه گذاری (Investment) به طور کلی به معنای گذاشتن پول در چیزی، با انتظار کسب سود از آن است. ویزای سرمایه گذاری ، به منظور جذب سرمایه خارجی و طرح های کسب و کار مردم، با ارائه حق اقامت و شهروندی به متقاضیان واجد شرایط آن اعطا می شود. ویزای سرمایه گذاری ، همچنین با عنوان های برنامه سرمایه گذاری و یا ویزای طلایی نیز شناخته می شود. در حالی که چندین کشور در حال حاضر به سرمایه گذاران حق اقامت و یا اقامت در ازای سرمایه گذاری اقتصادی را می دهند، این مفهوم نسبتا جدید است و تنها در سال 2006 به کانون توجه ها قرار گرفت.

شرایط ویزای سرمایه گذاری چیست؟

1)

حداقل سرمایه مورد نیاز برای ویزای سرمایه گذاری 200 هزار دلار (کشور های آمریکایی)، 210 هزار دلار (کانادا)، 2.5 میلیون دلار ( کشور های استرالیا و اقیانوسیه) و 150 هزار یورو (کشور های حوزه شنگن) می باشد. این مبالغ حداقل سرمایه گذاری می باشد و شما می توانید بیشتر از این مبالغ هم سرمایه گذاری انجام دهید.

2)

در صورت خرید کسب و کار و سهام بیزینس، باید حداقل 50 درصد سهام را خریداری نمایید.

3)

سابقه مدیریتی و تحصیلات مرتبط با شخص سرمایه گذار بسیار تاثیر گذار می باشد.

4)

اثبات توانایی برای مدیریت یک کسب و کار.

5)

سن متقاضی ویزای کسب و کار نباید زیر 55 سال باشد. لازم به ذکر است که این محدودیت سنی، استثنا هایی نیز دارد. مثلا استرالیای جنوبی و غربی متقاضی زیر 55 سال نیز قبول می کند.

6)

گردش مالی بالاتر از مبلغ ارائه شده توسط سفارت کشور منتخب. به طور مثال گردش مالی برای ویزای کسب و کار استرالیا، حداقل 500 هزار دلار در 2 سال از 4 سال اخیر می باشد.

7)

حداقل سرمایه متقاضی باید بیشتر از مبلغ اعلام شده سفارت کشور منتخب باشد. این سرمایه شامل اموال منقول و غیر منقول می باشد. مواری از جمله زمین، خانه، ماشین، نقدینگی و موارد مشابه آن.

ویژگی های ویزای سرمایه گذاری چیست؟

1)

امکان تبدیل ویزای سرمایه گذاری به اقامت دائم (با توجه به نوعه سرمایه گذاری)

2)

در ویزای سرمایه گذاری، نیازی به ارائه تحصیلات و مدارک زبان نیست.

3)

اعطای ویزای تحصیلی به فرزندان و امکان اشتغال به کار همسر.

شاید بخواهید در مورد ویزای تحصیلی بیشتر بدانید.

4)

دریافت ویزا برای همسر و فرزندان زیر 21 سال.

5)

ویزای سرمایه گذاری در مدت زمان حدودا شش ماهه صادر می شود.

وقت صدور ویزای سرمایه گذاری، برای هر کشور متفاوت است. چیزی که در بالا ذکر شده است، میانگین زمانی بین کشور های کشور های مختلف می باشد.

مدارک لازم اخذ ویزای سرمایه گذاری

1)

پاسپورت معتبر ( اعتبار آن با توجه به زمان صدور ویزا باید در نظر گرفته شود).

2)

گواهی عدم سوء پیشینه.

3)

گواهی آزمایشات پزشکی (این آزمایش های پزشکی برای هر کشور مختلف است و توسط سفارت کشور منتخب اعلام میگردد که چه نوع ویزایی لازم است)

4)

سند ملکی.

5)

تمکن مالی و گردش حساب 4 سال اخیر.

در مورد تمکن مالی ویزا بیشتر بدانید.

6)

جواز کسب و یا سهام شرکت در دو سال اخیر.

بهترین کشور ها برای سرمایه گذاری در سال 2018

برای مشخص کردن فهرست بهترین کشور های سرمایه گذاری در سال 2018، بیش از 21 هزار شرکت کننده از 80 کشور را مورد بررسی قرار داده ایم. این بررسی ها شامل محیط زیست، مردمان، روابط و چارچوب ها آموزه ها می باشد. ما چند کشور را برای سرمایه گذاری در این لیست برای شما گلچین کرده ایم. در این لیست نیز عواملی همچون فساد های مالی، پویایی، ثبات اقتصادی کشور و نیروی کار متخصص در نظر گرفته شده است:

سنگاپور

جمعیت 6/5 میلیون نفر، کل تولید ناخالص داخلی: 297 میلیارد دلار، رشد تولید ناخالصی داخلی: 2%

شرایط سرمایه گذاری در کشور سنگاپور

ح)

پاسپورت کشور سنگاپور در بین 5 پاسپورت برتر دنیا قرار دارد.

ز)

بسته مالیاتی مطلوب و خوشایند سرمایه گذاران خارجی

و)

به همسران و فرزندان مجرد سرمایه گذار نیز، اقامت دائم اعطا می گردد.

ه)

بهترین طرح برای سرمایه گذاری مالی قابل توجه در کشور سنگاپور

د)

اعطای تابعیت کشور سنگاپور پس از دو سال اقامت مستمر

ج)

سرمایه گذاری های واجد شرایط در سنگاپور، کارآفرینی و ایجاد کسب و کار و از بین بردن مخاطرات کسب و کاری می باشد.

ب)

اقامت در بهترین شهر های آسیایی از طریق سرمایه گذاری در سنگاپور

الف)

2/500/000 دلار سنگاپور جهت اجرای برنامه سرمایه گذار

ط)

سنگاپور یک کشور تک تابعیتی می باشد و اجازه دو تابعیتی بودن به شما داده نمی شود.

استرالیا

جمعیت 1/24 میلیون نفر، کل تولید ناخالص داخلی: 2/1 تریلیون دلار، رشد تولید ناخالصی داخلی: %8/2

شرایط سرمایه گذاری در کشور استرالیا

و)

فرآیند بررسی درخواست ویزای سرمایه گذاری استرالیا، ظرف دو ماه انجام می شود.

الف)

1/500/000 دلار استرالیا جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری

ب)

سرمایه گذاری فقط باید در حوزه فعالیت های کسب و کاری می باشد.

ج)

اعطا تابعیت استرالیا پس از 4 سال زندگی

د)

در طول سال حداقل باید 40 روز را در این کشور اقامت داشته باشید

ه)

اقامت کشور استرالیا به خانواده و فرزندان نیز ارائه می شود.

برزیل

جمعیت 1/24 میلیون نفر، کل تولید ناخالص داخلی: 2/1 تریلیون دلار، رشد تولید ناخالص داخلی: %8/2

شرایط سرمایه گذاری در کشور برزیل

الف)

140/000 دلار آمریکا (اجرای برنامه وایپر)

ه)

پاسپورت کشور برزیل در رتبه 21 ام بهترین گذرنامه های جهان قرار دارد.

ب)

اعطا اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

ج)

سرمایه گذاری ها فقط از طریق کسب و کار، املاک و مستغلات امکان پذیر می باشد.

د)

پس از سرمایه گذاری، لزومی به زندگی در این کشور نیست.

فرانسه

جمعیت 9/66 میلیون نفر، کل تولید ناخالصی: 5/2 تریلیون دلار، رشد تولید ناخالص داخلی: %2/1

شرایط سرمایه گذاری در کشور فرانسه

ح)

مجوز جابجایی آزادانه در بین کشور های حوزه شنگن پس از اخذ تابعیت فرانسه.

الف)

300/000 یورو برای شروع سرمایه گذاری در کسب و کار

ب)

اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور فرانسه

ج)

سرمایه گذاری در فرانسه فقط از طریق تزریق سرمایه در یک شرکت فرانسوی و یا ایجاد شغل در این کشور امکان پذیر می باشد.

د)

اعطا تابعیت به شخص سرمایه گذار پس از 10 سال زندگی در این کشور

ه)

پس از سرمایه گذاری در کشور فرانسه، اجباری به زندگی و اقامت در این کشور نمی باشد.

و)

زمان فرآیند بررسی به ویزای سرمایه گذاری در حدود 2 ماهه است.

ز)

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری فرانسه، هیچ آزمون زبان، مصاحبه و یا تحصیلاتی مورد نیاز نیست.

ایرلند

جمعیت: 8/4 میلیون نفر، کل تولید ناخالص داخلی: 1/294 میلیارد دلار، رشد تولید ناخالص داخلی: %1/5

شرایط سرمایه گذاری در کشور ایرلند

و)

ایرلند یک مقصد مناسب سرمایه گذاری کسب و کار بی نظیر با مالیات های مناسب و مورد پسند شرکت هاست.

الف)

برنامه سرمایه گذاری مهاجرت به ایرلند به مبلغ 500/000 یورو

ب)

اقامت کشور های عضو اتحادیه اروپا از طریق سرمایه گذاری در کشور ایرلند

ج)

در ایرلند سرمایه گذاری واجد شرایط فقط از طریق موسسات، کمک مالی، مستغلات و خرید اوراق قرضه می باشد.

د)

اعطای تابعیت و پاسپورت ایرلند پس از 5 سال زندگی مستمر

ه)

پس از سرمایه گذاری لزومی به زندگی در کشور ایرلند نیست

اسپانیا

جمعیت: 4/46 میلیون نفر، کل تولید ناخالصی داخلی: 2/1 تریلیون دلار، رشد تولید ناخالص داخلی: %3/3

شرایط سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

ز)

جابجایی آزادانه در کشور های حوزه شنگن پس از اخذ اقامت صادر شده توسط دولت اسپانیا.

درباره ی ویزای شینگن و حوزه شینگن بیشتر بدانید.

الف)

هزینه سرمایه گذاری در اسپانیا حداقل 500/000 یورو

ب)

اجرای برنامه ویزای طلایی اسپانیا

ج)

اقامت در اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در کشورهای حوزه شنگن

د)

سرمایه گذاری های واجد شرایط در کشور اسپانیا: مستغلات، اوراق قرضه و سهام های شرکتی.

ه)

اعطای تابعیت اسپانیا پس از 10 سال زندگی برای شهروندان کشور های غیر اسپانیایی زبان، و پس از 3 سال زندگی برای شهروندان کشور های اسپانیایی زبان

و)

پس از اخذ اقامت لزومی به زندگی در کشور اسپانیا نیست و فقط چند روز در طول سال را باید در اسپانیا حضور داشته باشید.

بریتانیا

جمعیت: 6/65 میلیون نفر، کل تولید ناخالص داخلی: 6/2 تریلیون دلار، رشد تولید ناخالص داخلی: %8/1

شرایط سرمایه گذاری در بریتانیا

الف)

200/000 پوند بریتانیا (ویزای سرمایه گذار کار آفرین) یا 2 میلیون پوند بریتانیا (سرمایه گذار درجه یک)

ب)

مهاجرت و اقامت دائم

ج)

تابعیت پس از 5 سال زندگی در بریتانیا

د)

زمان دو ماهه بررسی درخواست ویزای سرمایه گذاری

ه)

برای اقامت حتما باید 9 ماه در سال را، در بریتانیا زندگی کنید.

کشور های پیشنهادی ویزالند برای سرمایه گذاری

گروه تحقیقات تیم ویزالند، با توجه به شرایط اقتصادی و سیاسی موجود کشور ایران، چند کشور را برای سرمایه گذاری شهروندان ایرانی، مناسب دانست. این کشور ها با شرایط سرمایه گذاری شان حضورتان معرفی می گردند.

شرایط سرمایه گذاری در پرتغال

الف)

350/000 یورو (خرید املاک قدیمی در خارج از لیسبون) و یا 500/000 یورو (داخل شهر لیسبون)

ب)

برنامه ویزای طلایی ARI (اجازه اقامت بر اساس سرمایه گذاری)

ج)

اقامت در کشور پرتغال از طریق سرمایه گذاری در کشور های عضو شنگن.

د)

سرمایه گذاری های واجد شرایط پرتغال: مستغلات، کسب و کار، تحقیقات و انتقال سرمایه.

ه)

حداقل الزامات اقامت، 7 روز سکونت در پرتغال در طول یکسال

و)

اعطا اقامت دائم پس از 5 سال زندگی مسمتر

ز)

اعطا تابعیت پرتغال پس از 6 سال زندگی مستمر در این کشور

ح)

پس از سرمایه گذاری، لزومی به زندگی در این کشور نمی باشد.

ط)

زمان بررسی تقاضای ویزای سرمایه گذاری پرتغال، 3 ماه است.

ی)

جابجایی آزادانه در منطقه شنگن پس از اخذ اقامت کشور پرتغال.

شرایط سرمایه گذاری در کشور اسپانیا

الف)

هزینه سرمایه گذاری در اسپانیا حداقل 500/000 یورو

ب)

اجرای برنامه ویزای طلایی اسپانیا

ج)

اقامت در اسپانیا از طریق سرمایه گذاری در کشورهای حوزه شنگن

د)

سرمایه گذاری های واجد شرایط در کشور اسپانیا: مستغلات، اوراق قرضه و سهام های شرکتی.

ه)

اعطای تابعیت اسپانیا پس از 10 سال زندگی برای شهروندان کشور های غیر اسپانیایی زبان، و پس از 3 سال زندگی برای شهروندان کشور های اسپانیایی زبان

و)

پس از اخذ اقامت لزومی به زندگی در کشور اسپانیا نیست و فقط چند روز در طول سال را باید در اسپانیا حضور داشته باشید.

ز)

جابجایی آزادانه در کشور های حوزه شنگن پس از اخذ اقامت صادر شده توسط دولت اسپانیا.

شرایط سرمایه گذاری در کشور بلژیک

ط)

روند آسان و بی دردسر بررسی تقاضانامه بدون الزام به آزمون های زبان و یا تجربه کسب و کار.

الف)

سرمایه گذاری کسب و کار با ارزش حداقل 350/000 یورو

ب)

اجرای برنامه ویزای طلایی بلژیک

ج)

اقامت در کشور بلژیک پس از سرمایه گذاری در حوزه شنگن

د)

سرمایه گذاری واجد شرایط در کشور بلژیک، فقط در حوزه کسب و کار و کارآفرینی می باشد.

ه)

اعطا تابعیت کشور بلژیک پس از 5 سال زندگی در این کشور

و)

بلژیک، محبوب ترین برنامه را برای مهاجرت کسب و کار در اروپا را دارا میباشد.

ز)

پس از اخذ اقامت بلژیک، لزومی به زندگی در بلژیک نیست.

ح)

جابجایی آزادانه در کشور های شنگن با استفاده از اقامت صادر شده توسط دولت بلژیک.

شرایط سرمایه گذاری در کشور مالت

ک)

تابعیت مالت محرمانه نیست، چون اسامی افرادی که به آن ها تابعیت اعطا شده، در روزنامه های رسمی برای عموم افراد به چاپ می رسد.

الف)

900/000 یورو در برنامه های سرمایه گذاری فردی مالت (IIP) یا 275/000 یورو برنامه اقامت مالت

ب)

اعطا تابعیت مالت از طریق برنامه سرمایه گذاری (اعطای گذرنامه طلایی مالت)

ج)

سرمایه گذاری واجد شرایط در کشور مالت: 650/000 دلار بخشش + 150/000 دلار اوراق قرضه

د)

اعطای گذرنامه اروپایی برای فرد سرمایه گذار و خانواده اش ظرف مدت 15 ماه پس از سرمایه گذاری.

ه)

شرایط اقامت: یک سال ارتباط واقعی با کشور مالت (اقامت مجازی مستلزم اجاره و یا خرید خانه در کشور مالت است

و)

بدون آزمون زبان، بدون خدمت سربازی، بدون آزمون های تابعیت، بدون نیاز به تجربه کاری

ز)

زندگی، کار و تحصیل در هار جای دیگری از 26 کشور شنگن با سرمایه گذاری در کشور مالت.

ح)

صدور گذرنامه مالت برای شما ظرف مدت 12 الی 15 ماه پس از سرمایه گذاری

ط)

گذرنامه مالت، امکان مسافرت بدون ویزا به 60 کشور جهان از جمله آمریکا، کانادا، بریتانیا و غیره را فراهم می سازد.

ی)

پس از دریافت تابعیت مالت، لزومی به زندگی کردن در مالت نیست.

سوالات متداول اخذ ویزای سرمایه گذاری

1) آیا من واجد شرایط اخذ ویزای سرمایه گذاری هستم؟

سرمایه گذاران باید شرایط خاص را داشته باشند، از جمله شرایط خوب:
سلامتی (بدون بیماری و اختلال ذهنی)
نداشتن هیچگونه سابقه جرم قبلی (از هر نوع)
داشتن مدارک لازم برای سابقه های 4 سال اخیر
نداشتن ریجکتی ویزای سرمایه گذاری در گذشته

2) آیا باید من در بیزینس که سرمایه گذاری می کنم حضور داشته باشم و خودم هم مشغول کار باشم؟

خیر، الزام خاصی وجود ندارد برای مدیریت و یا هر گونه مداخله فعالانه در کسب و کار، شما به عنوان یک شریک تجاری محدود خواهی بود.

3) می توانم میزان سرمایه گذاری را با فرد دیگری تقسیم کنم؟

خیر، کل میزان سرمایه گذاری باید متعلق به خودتان باشد.

4) آیا برای سرمایه گذاری کسب وکار، نیازمند تجربه کاری و یا تحصیلات در آن هست یا خیر؟

خیر، هیچ لزومی برای داشتن تجربه کاری و یا تحصیلات وجود ندارد اما، اگر آن ها را داشته باشید، شانس اعطا ویزا به شما بیشتر خواهد شد.

5) اگر درخواست ویزای سرمایه گذاری من رد شود، چه اتفاقی خواهد افتاد؟

در صورتی که درخواست شما به هر دلیلی رد شود، کل مبلغ سرمایه گذاری بلافاصله از حساب امانی خارج شده و به حساب شما باز می گردد.

6) آیا می توان از سرمایه شخص دیگری سرمایه گذاری کرد؟

بله، شما می توانید از سرمایه شخص دیگری در شرکت های خارجی سرمایه گذاری کنید. اما باید به طور قانونی اثبات کنید که سرمایه متعلق به شما بوده و شما چگونه این مبلغ را به دست آورده اید.

7) آیا نیازمند یک وکیل مهاجرت برای برنامه های سرمایه گذاری می باشم؟

این سوال در واقع به شرایط شما بستگی دارد. اما قویا توصیه می شود که یک وکیل قانونی با دانش کامل تحلیل پروژه ها در اختیار بگیرید.

8) پس از اخذ اقامت، باید حتما در شهر محل سرمایه گذاری شده اقامت داشته باشم؟

خیر، پس از اخذ اقامت شما مجاز به اقامت در هر شهر از کشور سرمایه گذاری شده می باشید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای سرمایه گذاری چیست؟
میانگین امتیاز 5 از 5 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026