Loading
درحال بارگذاری، لطفا منتظر بمانید...

ویزای کار کانادا ۲۰۱۹ | شرایط، مدارک، هزینه‌ها و مدت جوابدهی

قبل از هرچیز، برای دریافت ویزای کاری کانادا به دعوت‌نامه و یا همان پیشنهاد شغلی نیاز دارید. دریافت ویزای کار کانادا فقط در شغل‌هایی که اعلام نیاز به نیروهای خارجی کرده‌اند، میسر می‌باشد. جالب است بدانید که در ۲ شغل راننده تریلی و راننده اتوبوس بیشترین اعلام نیاز به نیروهای خارجی شده است. حدودا ۹ هفته پس از انجام انگشت نگاری، جواب ویزای کاری کانادا برای متقاضیان صادر می‌شود.

ویزای کاری کانادا
شرایط اخذ ویزا دعوتنامه شغلی – تمکن مالی – تائیدیه LMIA (برای یک سری شغل‌ها)
حداقل میزان تمکن مالی ۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تا ۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان برای هر نفر
گردش حساب مورد نیاز ۳ تا ۶ ماه اخیر
هزینه اخذ ویزا توسط ویزالند ۶۰۰ دلار
هزینه اخذ ویزا، در صورتی که بخواهید خودتان اقدام کنید ۲۴۰ دلار
هزینه گرفتن وقت سفارت توسط ویزالند ۲۰ دلار
هزینه گرفتن وقت سفارت، در صورتی که بخواهید خودتان اقدام کنید رایگان
نحوه اقدام برای اخذ ویزا آنلاین – دستی
ورود با این ویزا به کشورهای انگلیس (به صورت ترانزیت) – مراکش – کوبا – دومینیکن – مکزیک – پاناما
نحوه تعیین وقت سفارت از طریق VFSGlobal
مدت زمان تعیین وقت سفارت ۱ تا ۷ روز کاری
زمان اعتبار ویزا بسته به دعوت‌نامه ارائه شده و شغل مد نظر
مصاحبه اخذ ویزا ندارد
مدارک مورد نیاز وقت سفارت عکس پاسپورت + برگه انگشت نگاری
وقت سفارت فوری ندارد
ویزای فوری ندارد
تائیدیه مدارک مهر دارالترجمه
زبان ترجمه مدارک انگلیسی
مدت زمان جوابدهی به درخواست اخذ ویزا ۹ هفته کاری
نرخ ریجکتی (درجه سختی ویزا) ۴۰% از ۵ هزار درخواست
رایج ترین دلایل ریجکتی عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان
عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های اقامت
امکان اعتراض در صورت ریجکتی دارد
رفع ریجکتی ندارد
بهترین حالت اقدام (از نظر تعداد نفرات) انفرادی
نیاز به پیکاپ دارد
سفارت در ایران ندارد
محل انگشت نگاری دفتر کارگزاری VFSGlobal در ترکیه – گرجستان – ارمنستان – آذربایجان و دیگر کشورها
ساعات و روزهای کاری سفارت‌خانه یکشنبه تا پنجشنبه از ساعات ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

توجه داشته باشید که در حال حاضر امور مربوط به ویزای کاری کانادا توسط گروه مسافرتی ویزالند انجام نمی‌پذیرد. اما می‌توانید تمامی اطلاعات مربوط به ویزای کار کانادا را در این صفحه مطالعه کنید.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط ویزای کار کانادا

📌 مدارک ویزای کار کانادا

📌 هزینه درخواست ویزای کاری کانادا

📌 مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای کاری کانادا

📌 ریجکت ویزای کار کانادا و نحوه رفع ریجکتی و یا اعتراض آن

📌 نگاه کلی به اخذ ویزای کار کانادا

شرایط ویزای کار کانادا

شرایط اخذ ویزای کاری کانادا که در ادامه می‌خوانید، تمام آن چیزی است که توسط سفارت کانادا اعلام شده است. برای درخواست ویزای کاری کانادا باید شرایط زیر را داشته باشید:

۱. دعوت‌نامه معتبر: دعوتنامه ویزای کار کانادا باید از سوی یک کارفرما، یک شرکت و یا یک موسسه ارسال شود. دعوتنامه ویزای کاری همان دعوت به همکاری و یا پیشنهاد شغلی است که در متن آن باید کلیه اطلاعات شخصی متقاضی، شغلی که در آن باید فعالیت داشته باشد و حقوق دریافتی ذکر شود. دعوتنامه ویزای کاری کانادا حتما باید توسط اداره مهاجرت به تائید برسد و فقط در شغل‌هایی که به نیروهای خارجی مورد نیاز است، معتبر می‌باشد.

۲. تائیدیه آزمون LMIA: آزمون LMIA، یک آزمون ارزیابی نیروهای ماهر خارجی می‌باشد. توجه داشته باشید که برای تمامی شغل‌ها نیازی به انجام این آزمون نیست و در صورتی که نیاز به انجام این آزمون باشد، در متن دعوتنامه به آن اشاره می‌شود.

۳. تمکن مالی: تمکن مالی ویزای کاری کانادا باید به افسران ویزای این کشور اثبات کند که شما توانایی پرداخت هزینه‌های اقامت در ۱ سال را بدون نیاز به حقوق‌های دریافتی شغل جدید دارید. تمکن مالی ویزای کار کانادا باید به دلار کانادا صادر شود و توسط مدیر شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۴. شرایط عمومی ویزای کاری کانادا: تحصیلات، سابقه شغلی، دانش زبانی، سن، وضعیت مالی و مهارت‌های متقاضی ویزای کار کانادا در اخذ ویزا بسیار تاثیرگزار است. تحصیلات و سابقه شغلی متقاضی باید با هم مرتبط باشند. در صورتی که متقاضی مایل باشد در ایالات انگلیسی زبان کار کند، باید حداقل آیتلس ۵ جنرال ارائه کند. بهترین سن برای اقدام ویزای کار کانادا، بین ۲۵ تا ۴۰ می‌باشد و این بازه سنی در هر شغلی متفاوت می‌باشد. وضعیت مالی متقاضی نیز باید به گونه‌ای باشد که توانایی پرداخت هزینه‌های اقامت ۱ ساله در کانادا را بدون در نظر گرفتن حقوق دریافتی، داشته باشد.

مدارک ویزای کار کانادا

مدارک مورد نیاز ویزای کار کانادا باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. لزومی به گرفتن تائیدیه دادگستری و امور خارجه برای مدارک ویزای کار کانادا نیست. چک لیست مدارک ویزای کاری کانادا به شرح زیر می‌باشد:

📑 دعوتنامه معتبر از یک کارفرما و یا یک شرکت

📑 تائیدیه آزمون LMIA

📑 گواهی سلامت جسمانی (به همراه تائیدیه امور خارجه و دادگستری)

📑 گواهی عدم سوء پیشینه (به همراه تائیدیه امور خارجه و دادگستری)

📑 فرم تکمیل شده اطلاعات شخصی و اطلاعات خانوادگی

📑 تمکن مالی و گردش حساب

📑 اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

📑 ارائه مدرک زبان (با توجه به ایالتی که در آن می‌خواهید مشغول شوید)

📑 گذرنامه فعلی متقاضی به همراه کلیه گذرنامه‌های قبلی

📑 اصل و ترجمه گواهی اشتغال به کار به همراه سابقه بیمه تامین اجتماعی

هزینه درخواست ویزای کاری کانادا

هزینه درخواست ویزای کار کانادا در گروه مسافرتی ویزالند، ۶۰۰ دلار می‌باشد. از این هزینه، ۲۴۰ دلار به سفارت کانادا پرداخت می‌شود که ۱۵۵ دلار آن برای بررسی مدارک و ۸۵ دلار آن برای انگشت نگاری می‌باشد.

مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای کاری کانادا

حدودا ۹ هفته کاری پس از انگشت نگاری، جواب ویزای کار کانادا برای شما صادر می‌شود. جواب ویزای کاری کانادا به صورت PDF و در اکانت متقاضی ارسال می‌شود.

ریجکت ویزای کار کانادا و نحوه رفع ریجکتی و یا اعتراض آن

رایج ترین دلایل ریجکتی ویزای کاری کانادا، عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان می‌باشد. دیگر دلایل ریجکت ویزای کاری کانادا به ترتیب زیر می‌باشد:

۱. عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان

۲. عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های اقامت در کانادا

۳. ارائه مدارک دروغین و یا غیرواقعی

۴. تاریخچه سفری نامناسب

۵. ارائه دعوت‌نامه غیرواقعی و یا دروغین (که ممکن است متقاضی تا ۵ سال از درخواست کلیه انواع ویزای کانادا محروم شود)

برای اعتراض به ریجکت ویزای کاری کانادا، باید درخواست خود را به یک وکیل ارائه کنید. رفع ریجکتی ویزای کار کانادا نیز به این شکل است که پس از رفع نواقص پرونده، دوباره درخواست خود را به سفارت کانادا تحویل کنید.

نگاه کلی به اخذ ویزای کار کانادا

  • قبل از هرچیز، باید از کارفرمایان شغل‌هایی که اعلام نیاز به نیروهای خارجی کرده‌اند، دعوتنامه ارائه کنید.

  • تمکن مالی شما باید اثبات کننده توانایی پرداخت‌های اقامت در طی یکسال و بدون نیاز به حقوق دریافتی در شغل جدید باشد.

  • در صورتی که در دعوتنامه ذکر شده باشد، حتما باید جواب آزمون LMIA را نیز به سفارت ارائه کنید.

  • هزینه درخواست ویزای کاری کانادا ۲۴۰ دلار می‌باشد که ۱۵۵ دلار از این هزینه بابت بررسی مدارک و ۸۵ دلار از این هزینه برای انگشت نگاری می‌باشد.

  • حدودا ۹ هفته کاری پس از انگشت نگاری، جواب درخواست ویزای کاری کانادا برای شما صادر می‌شود.

  • مدت اعتبار ویزای کار کانادا با توجه به دعوتنامه ارائه شده می‌باشد.

  • مدارک مورد درخواست ویزای کاری کانادا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود و نیازی به گرفتن تائیدیه دادگستری و امورخارجه برای این مدارک نیست.

  • عدم اعتماد به بازگشت متقاضیان و عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های اقامت از رایج ترین دلایل ریجکت ویزای کار کانادا می‌باشد.

  • اعتراض به ریجکت ویزای کاری کانادا فقط از طریق وکیل مهاجرت انجام می‌پذیرد و هیچ مدت زمانی که برای درخواست مجدد در نظر گرفته نشده است.

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای کار کانادا ۲۰۱۹ | شرایط، مدارک، هزینه‌ها و مدت جوابدهی
امتیاز 4.5 از 10 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا
تقویت تاریخچه سفری
با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!