ویزای سوئیس | شرایط، وقت سفارت، هزینه‌ها و انواع

پر درخواست ترین ویزای سوئیس، ویزای توریستی و ویزای کاری می‌باشد. با توجه به شرایط سختی که سفارت‌خانه هایکشور‌حوزه شینگن برای متقاضیان ایرانی در نظر گرفته اند، تاکید می‌کنیم که مدارک را حتما کامل همراه خود داشته باشید. ویزای سوئیس مصاحبه ندارد و شما فقط برای تحویل مدارک و انگشت نگاری به دفتر کارگزاری ویزای این کشور مراجعه می‌کنید.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای سوئیس

📌 وقت سفارت سوئیس

📌 مدارک ویزای سوئیس

📌 هزینه درخواست ویزای سوئیس

📌 مدت زمان جوابدهی به ویزای سوئیس

📌 ریجکت ویزای سوئیس

📌 رفع ریجکت ویزای سوئیس و اعتراض به رد شدن ویزای آن

📌 انواع ویزای سوئیس

📌 سفارت سوییس در تهران

شرایط اخذ ویزای سوئیس

می‌توان گفت کسانی که تا به حال ویزای شینگن نگرفته اند، می‌توانند با یک تاریخچه سفری مناسب ویزای سوئیس بگیرند. شرایط اخذ ویزای سوئیس به شرح زیر می‌باشد:

۱. تاریخچه سفری: متقاضیان ویزای سوئیس با ارائه تاریخچه سفری مناسب و معتبر (مثل ویزای چین، سنگاپور وغیره) اقدام به گرفتن ویزا کنند. تاریخچه سفری مهم ترین شرط اخذ ویزای شینگن سوئیس می‌باشد.

۲. گردش حساب: گردش حساب مورد نیاز برای ویزای سوئیس، گردش ۳ ماه آخر می‌باشد. منظور از گردش حساب مبالغ ورودی و خروجی حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات اهمیت دارد.

۳. تمکن مالی: ایده آل ترین تمکن مالی برای ویزای سوئیس، ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان برای هر نفر می‌باشد. گواهی تمکن مالی ویزای سوئیس به یورو اعلام می‌شود و حتما باید توسط مدیر شعبه به مهر و امضاء برسد.

۴. گواهی اشتغال به کار و بیمه تامین اجتماعی: گواهی اشتغال به کار و بیمه تامین اجتماعی، به افسر ویزا اثبات می‌کند که شما به کشور محل اقامت خود وابسته هستید و پس از مدت زمان سفر، به کشور خود بازمی‌گردید.

۵. ارائه دعوت نامه: دعوت نامه ویزای سوئیس می‌تواند از سوی اعضای خانواده و یا یک شرکت ارسال شود. در متن دعوت نامه باید جزئیات کامل شخص میزبان مانند نام و نام خانوادگی، آدرس، تاریخ تولد و تابعیت ایشان ذکر شود. همچنین تاریخ دقیق اقامت متقاضی باید در متن نامه نوشته شود. می‌توان گفت دعوتنامه ویزای سوئیس نیز یکی از مهم ترین شرایط اخذ ویزای سوئیس می‌باشد.

وقت سفارت سوئیس

پروسه وقت سفارت سوئیس در ایران، توسط شرکت VFSGlobal انجام می‌شود. برای درخواست وقت سفارت سوئیس باید اسم و فامیل (مطابق پاسپورت)، شماره پاسپورت و شماره تماس خود را به همراه اسکن و یا عکس واضح برای دفتر وی اف اس ارسال کنید. ۲ هفته پس از ارسال درخواست وقت سفارت سوئیس می‌توانید در دفتر کارگزاری ویزای این کشور حضور داشته باشید. هزینه درخواست وقت سفارت سوئیس در گروه مسافرتی ویزالند ۲۰۰ هزار تومان می‌باشد. برای حضور در دفتر وی اف اس گلوبال سوئیس می‌توانید در روز های یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ساعت ۱۷ به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان ۵)، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم مراجعه کنید.

مدارک ویزای سوئیس

مدارک ویزای سوئیس باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. نیازی به گرفتن تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برای مدارک ویزای سوئیس نیست. مدارک ویزای سوئیس به شرح زیر می‌باشد:

📑 فرم درخواست ویزای سوئیس

📑 رسید پرداخت هزینه ویزای درخواستی

📑 گذرنامه فعلی متقاضی به همراه کلیه گذرنامه های قبلی

📑 دو قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵

📑 ارائه دعوت نامه (در صورت وجود)

📑 گواهی اشتغال به کار

📑 گردش حساب ۳ ماهه اخیر

📑 گواهی تمکن مالی به یورو

📑 اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

📑 اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی

هزینه درخواست ویزای سوئیس

هزینه درخواست ویزای سوئیس در گروه مسافرتی ویزالند ۲،۰۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این هزینه برای درخواست وقت سفارت و کلیه خدمات مربوط به ویزای سوئیس (تکمیل فرم شینگن سوئیس، بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت، واچر هتل و غیره) می‌باشد و پرداخت کلیه هزینه‌های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد.

مدت زمان جوابدهی به ویزای سوئیس

بین ۱۴ تا ۲۱ روز کاری پس از مراجعه به دفتر کارگزاری ویزای سوئیس، جواب درخواست ویزا برای شما صادر می‌شود که باید به همراه رسید درخواست ویزا و کارت شناسایی حضورا به این دفتر مراجعه کنید. توجه داشته باشید که برای دریافت جواب ویزا باید در ساعات ۸ تا ۱۷ در روز‌های یکشنبه تا پنجشنبه مراجعه کنید.

ریجکت ویزای سوئیس

رایج ترین دلیل ریجکت ویزای سوئیس، تاریخچه سفری نامناسب متقاضی می‌باشد. دلایل رد شدن ویزای سوئیس به شرح زیر می‌باشد:

  • تاریخچه سفری نامناسب متقاضی
  • عدم توانایی در متقاعد کردن افسر ویزا از هدف سفر
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه‌های اقامت در سوئیس
  • ارائه مدارک غیرواقعی و یا جعلی
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای سوئیس و اعتراض به رد شدن ویزای آن

رفع ریجکت ویزای سوئیس وجود ندارد و شما باید ۹۰ روز پس از ریجکتی و با برطرف نواقص پرونده خود، دوباره اقدام کنید. برای اعتراض به ریجکتی ویزای سوئیس نیز می‌توانید با نوشتن نامه ای اعتراضی به افسران ویزای این کشور، حضورا به سفارت سوئیس در تهران مراجعه کنید. همچنین می‌توانید این نامه را در قالب ایمیل برای سفارت سوئیس ارسال کنید.

انواع ویزای سوئیس

با توجه به هدف سفر متقاضی از سفر به سوئیس، ویزای این کشور در انواع مختلفی صادر می‌شود. پردرخواست ترین ویزای سوئیس، ویزای توریستی، تحصیلی و کاری می‌باشد که در ادامه به بررسی آن ها می‌پردازیم:

۱. ویزای توریستی سوییس:

این ویزا با هدف گشت و گذار در سوئیس صادر می‌شود. گردش حساب ۳ ماهه متقاضی و تمکن مالی برای اخذ ویزای سوئیس تاثیر بالایی دارند. شما با ویزای توریستی می‌توانید ۹۰ روز در هر ۶ ماه در سوئیس اقامت داشته باشید.

۲. ویزای تحصیلی سوئیس:

برای گرفتن ویزای تحصیلی سوییس، حتما باید از یک مدرسه، دانشگاه و یا موسسه آموزشی دعوت نامه ارائه کنید. پس از پایان تحصیل شما حتما باید این کشور را ترک کنید. مدت زمان ویزای تحصیلی سوییس بر اساس تاریخ قید شده در دعوتنامه تعیین می‌شود.

۳. ویزای کاری سوئیس:

دعوت نامه و ارائه مدارک زبان مهم ترین شرط برای اخذ ویزای کاری سوئیس می‌باشد. دعوت نامه ویزای کاری سوییس باید از سوی یک شرکت، موسسه و یا یک کارفرما ارسال شود و حتما در متن دعوت نامه عنوان شغلی و آدرس محل کار باید ذکر شود.

سفارت سوییس در تهران

سفارت سوئیس در تهران در آدرس الهیه، خیابان بوستان، خیابان شریفی منش، کوچه یاسمن، پلاک ۱۳ واقع شده است اما خدمات ویزا و کنسولی را به دفتر VFSGlobal واگذار کرده است. برای حضور در دفتر کارگزاری ویزای سوئیس باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم مراجعه کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای سوئیس | شرایط، وقت سفارت، هزینه‌ها و انواع
امتیاز 4 از 4 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

افزایش شانس اخذ ویزا
تقویت تاریخچه سفری
با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!