ویزای تایلند | شرایط + مدارک؛ هزینه‌ها و نحوه اقدام

بیشترین درخواست ویزای تایلند مربوط به ویزای توریستی این کشور می‌باشد. ویزای توریستی تایلند برای مدت زمان ۵۸ روز معتبر است. شما برای اخذ ویزای تایلند راه سختی در پیش ندارید و به راحتی می‌توانید موفق به اخذ ویزای این کشور شوید. گردش ۱ ماه آخر حساب متقاضی و پاسپورت ایشان از شرایط اخذ ویزای تایلند می‌باشد. توجه داشته باشید آژانس‌ها و کارگزاران ویزای تایلند فقط در قالب تور برای اخذ ویزای تایلند اقدام می‌کنند.

در این مطلب می‌خوانید

📌 شرایط اخذ ویزای تایلند

📌 مدارک اخذ ویزای تایلند

📌 هزینه اخذ ویزای تایلند

📌 مدت زمان اعتبار و صدور ویزای تایلند

📌 نحوه اقدام ویزای تایلند

📌 سفارت تایلند در تهران

📌 نگاه کلی به اخذ ویزای تایلند

شرایط اخذ ویزای تایلند

برای اخذ ویزای تایلند راه پیچیده‌ای نخواهید داشت. شما فقط بالای گردش حساب ۱ ماهه خود را ارائه کنید. موجودی حساب شما در برگه گردش مالی برای هر نفر بالای ۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان باشد. در صورتی که گردش حساب شما این شرایط را نداشته باشد، ریجکت نمی‌شود و می‌توانید پس از بالا بردن مانده و گردش حساب‌تان دوباره اقدام کنید.

مدارک اخذ ویزای تایلند

برای اخذ ویزای تایلند نیاز نیست که مدارک‌تان را ترجمه کنید. چک لیست مدارک ویزای تایلند به شرح زیر می‌باشد:

📑 اصل و کپی پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار

📑 ۲ قطعه عکس ۶ * ۴ با پس زمینه سفید

📑 کپی کارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات) بدون نیاز به ترجمه

📑 واچر هتل

📑 بلیط رفت و برگشت هواپیما

📑 تکمیل فرم درخواست ویزای تایلند

📑 بیمه مسافرتی

هزینه اخذ ویزای تایلند

ویزای تایلند در دو نوع سینگل و ۶ ماهه صادر می‌شود. ویزای سینگل تایلند معمولا به همراه تور تایلند اقدام می‌شود و حدودا ۳۷ یورو هزینه دارد. ویزای مولتی ۶ ماهه تایلند نیز با مبلغ ۱۵۰ یورو درخواست می‌شود.

مدت زمان اعتبار و صدور ویزای تایلند

ویزا‌های سینگل تایلند تا مدت زمان ۵۸ روز معتبر هستند. هر دو نوع ویزای سینگل و ۶ ماهه تایلند در مدت زمان ۳ روز کاری صادر می‌شود

نحوه اقدام ویزای تایلند

شما به هیچ عنوان خودتان نمی‌توانید برای اخذ ویزای تایلند اقدام کنید. برای درخواست ویزای تایلند حتما باید به یک کارگزار و یا آژانس مسافرتی درخواست ویزای خود را ارائه کنید.

سفارت تایلند در تهران

توجه داشته باشید که ویزای تایلند وقت سفارت ندارد. چرا که شما نیازی به حضور در این سفارت خانه ندارید. سفارت تایلند در ایران در آدرس تهران، بهارستان، پارک امین الدوله، کوچه استقلال، پلاک ۴ واقع شده است.

نگاه کلی به اخذ ویزای تایلند

  • برای اخذ ویزای تایلند فقط به گردش حساب نیاز دارید.
  • ویزای تایلند فقط با تور این کشور اقدام می‌شود.
  • سفارت تایلند در دو نوع سینگل و ۶ ماهه برای ایرانیان ویزا صادر می‌کند.
  • ویزای سینگل تایلند برای مدت زمان ۵۸ روز معتبر است.
  • حداقل مانده در گردش حساب برای ویزای تایلند ۵،۰۰۰،۰۰۰ تومان برای هر نفر می‌باشد.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای تایلند | شرایط + مدارک؛ هزینه‌ها و نحوه اقدام
امتیاز 4.8 از 4 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!