برای درخواست ویزای توریستی اوکراین، حتما باید در دفتر کارگزاری و یا کنسولگری این کشور در تهران انگشت نگاری شوید. برای تعیین وقت سفارت اوکراین باید درخواست خود را به کارگزاری VFS ارائه کنید. حدودا ۹۰ روز پس از ارائه درخواست می‌توانید در دفتر VFS و یا کنسولگری اوکراین در تهران مراجعه کنید. هزینه درخواست ویزای اوکراین ۶۵ دلار آمریکا می‌باشد که باید به صورت نقدی در دفتر کارگزاری و یا کنسولگری این کشور پرداخت شود.

در این مطلب می‌خوانید

📌 وقت سفارت اوکراین

📌 شرایط اخذ ویزای اوکراین

📌 مدارک مورد نیاز درخواست ویزای اوکراین

📌 هزینه درخواست ویزای اوکراین + مدت زمان اعتبار + مدت زمان جوابدهی

📌 نحوه اقدام برای درخواست ویزای اوکراین

📌 آدرس و تلفن سفارت اوکراین در ایران

وقت سفارت اوکراین

وقت سفارت اوکراین در ایران توسط کارگزاری VFS تعیین می‌شود. زمانی که برای درخواست وقت سفارت اقدام می‌کنید، به سایت سفارت این کشور هدایت می‌شوید. در این سایت باید اکانت بسازید. پس از ساخت اکانت، فرم درخواست ویزای اوکراین را باید تکمیل کنید و در انتهای تکمیل این فرم، باید دفتر انگشت نگاری خود را (کارگزاری VFS و یا کنسولگری اوکراین در ایران) انتخاب کنید. زمانی که درخواست وقت سفارت اوکراین خود را ارائه می‌کنید، می‌توانید حدود ۹۰ بعد در دفتر انتخابی (کارگزاری و یا کنسولگری) برای تحویل مدارک و انگشت نگاری حضور داشته باشید.

شرایط اخذ ویزای اوکراین

هیچ شرایط سختی برای اخذ ویزای اوکراین وجود ندارد و شما فقط باید تمکن مالی مورد درخواست این سفارت را ارائه کنید. مبلغ تمکن مالی ویزای اوکراین حداقل ۴۵ دلار برای هر نفر و هر روز اقامت در این کشور می‌باشد. به طور مثال یک نفر در صورتی که قصد داشته باشد ۸ روز در اوکراین اقامت داشته باشید، باید حداقل ۳۶۰ دلار آمریکا تمکن مالی به سفارت اوکراین ارائه کند. تمکن مالی ویزای اوکراین باید به دلار آمریکا صادر شود و توسط مدیر شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

مدارک مورد نیاز درخواست ویزای اوکراین

مدارک مورد نیاز ویزای اوکراین باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. لزومی به تائیدیه دادگستری و امورخارجه برای مدارک ویزای اوکراین نیست و مهر مترجم کفایت می‌کند. چک لیست مدارک ویزای اوکراین به شرح زیر می‌باشد:

📑 پرینت فرم تکمیل شده درخواست ویزای اوکراین

📑 اصل پاسپورت متقاضی به همراه ۶ ماه اعتبار

📑 ۱ قطعه عکس ۳ * ۴ با پس زمینه سفید و بدون روتوش

📑 اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه متقاضی

📑 تمکن مالی ویزای اوکراین به دلار آمریکا

📑 برگه تعیین وقت سفارت (در مرحله آخر تکمیل فرم به شما ارائه می‌شود)

هزینه درخواست ویزای اوکراین + مدت زمان اعتبار + مدت زمان جوابدهی

قیمت ویزای اوکراین ۶۵ دلار آمریکا می‌باشد. این هزینه باید در دفتر کارگزاری و یا کنسولگری سفارت اوکراین در ایران به صورت نقدی پرداخت شود. لازم به ذکر است که هزینه درخواست ویزای اوکراین برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می‌باشد. ویزای اوکراین برای مدت زمان ۹۰ معتبر است اما با این ویزا فقط ۱۴ روز می‌توانید در اوکراین اقامت داشته باشید. به درخواست ویزای اوکراین نیز در حدود ۱۰ تا ۱۵ روز کاری پاسخ داده می‌شود.

نحوه اقدام برای درخواست ویزای اوکراین

برای درخواست ویزای اوکراین، ابتدا باید به سایت VFSGlobal مراجعه کنید. پس از مراجعه به سایت وی اف اس، به سایت کنسولگری اوکراین هدایت می‌شوید. در این سایت باید حساب کاربری ایجاد کنید و پس از آن، باید فرم درخواست ویزای اوکراین را به صورت آنلاین تکمیل کنید. زمان تکمیل کردن فرم درخواست ویزای اوکراین، باید دفتر انگشت نگاری خود را (یا دفتر کارگزاری و یا دفتر کنسولگری) انتخاب کنید. توجه داشته باشید که فرم تکمیل شده را باید چاپ کنید و در زمان حضور برای انگشت نگاری و تحویل مدارک باید به همراه مدارک خود تحویل دهید.

آدرس و تلفن سفارت اوکراین در ایران

سفارت اوکراین در ایران در آدرس تهران، تجریش، خیابان باهنر، کوچه قادری، پلاک ۱۰ واقع شده است. برای حضور در سفارت اوکراین می‌توانید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۳ و ۱۴ الی ۱۸ مراجعه کنید.

برای حضور در دفتر کارگزاری ویزای اوکراین نیز می‌توانید در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۷به آدرس تهران، میدان آرژانتین، خیابان الوند، خیابان راشل کوری (بیست و هفتم)، پلاک ۱۱ طبقه دوم مراجعه کنید.

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای اوکراین | وقت سفارت | هزینه‌ها | شرایط | مدارک مورد نیاز
امتیاز 3.7 از 3 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!