ویزای مالت | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و اطلاعات کامل آن

مالت در ایران سفارت خانه ندارد و برای درخواست ویزای مالت باید درخواست خود را به سفارت اتریش ارائه کنید. برای انگشت نگاری و تحویل مدارک ویزای مالت، باید به دفتر کارگزاری VFSGlobal کشور اتریش مراجعه کنید. هزینه درخواست ویزای مالت در ویزالند، ۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. حدودا ۱۴ تا ۲۱ روز کاری بعد از ارائه درخواست، جواب ویزای مالت برای شما صادر می‌شود.

در این مطلب می‌خوانید

📌 وقت سفارت مالت

📌 شرایط اخذ ویزای مالت

📌 هزینه درخواست ویزای مالت

📌 مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای مالت

📌 مدارک مورد نیاز ویزای مالت

📌 ریجکت ویزای مالت

📌 رفع ریجکت ویزای مالت و نحوه اعتراض به آن

📌 سفارت مالت در ایران

وقت سفارت مالت

با توجه به اینکه کشور مالت در ایران سفارت خانه ندارد، شما باید درخواست خود را برای اخذ ویزای مالت به سفارت کشور اتریش ارائه کنید. وقت سفارت اتریش در ایران توسط VFSGlobal تعیین می‌شود. درخواست وقت سفارت اتریش به صورت ایمیلی انجام می‌شود. حدودا ۷ تا ۱۰ روز کاری پس از ارائه درخواست می‌توانید در دفتر کارگزاری ویزای مالت مراجعه کنید. برای حضور در این دفتر باید به آدرس تهران میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان ۵)، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم و در روز های یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۷ مراجعه کنید.  هزینه درخواست وقت سفارت مالت در گروه مسافرتی ویزالند، ۲۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد

شرایط اخذ ویزای مالت

برای دریافت ویزای مالت، حتما باید دارای یک سری شرایط باشید. این شرایط در هیچ جایی ذکر نشده است و ما بر اساس تجربیات مشاوران گروه مسافرتی ویزالند آن‌ها را به شما بیان می‌کنیم.

۱. تمکن مالی: ایده آل ترین تمکن مالی ویزای مالت برای هر نفر حدودا بین ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان می‌باشد. این مبلغ ایده آل ترین مبلغ تمکن مالی است و ممکن است شما با مانده حسابی کمتر از این موفق به گرفتن ویزا شوید. تمکن مالی باید به یورو صادر شود و توسط مدیر شعبه به مهر و امضاء برسد.

۲. گردش حساب: منظور از گردش حساب، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات حساب متقاضی مد نظر است. هرچه تعداد تراکنشات حساب متقاضی بیشتر باشد، شانس بالاتری برای اخذ ویزا خواهد داشت.

۳. ارائه دعوت نامه: لزومی به ارائه دعوت‌نامه ویزای مالت نیست. اما اگر دعوتنامه داشته باشید، شانس بیشتری برای اخذ ویزای مالت خواهید داشت. دعوت‌نامه ویزای مالت می‌تواند از سوی اعضای خانواده، یک دوست و یا یک شرکت ارسال شود. در متن دعوتنامه حتما باید نسبت متقاضی با دعوت کننده ذکر شود.

هزینه درخواست ویزای مالت

هزینه درخواست ویزای مالت در گروه مسافرتی ویزالند، ۴،۰۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این هزینه شامل تعیین وقت سفارت، پر کردن فرم ویزای مالت، رزرو بلیط رفت و برگشت، برنامه سفری، واچر هتل و بیمه مسافرتی تا سقف ۳۰ هزار یورو می‌باشد. توجه داشته باشید که پرداخت هزینه های صندوق داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد.

مدت زمان جوابدهی به درخواست ویزای مالت

حدودا ۱۴ تا ۲۱ روز کاری بعد از ارائه درخواست ویزای مالت، جواب ویزا برای شما صادر می‌شود که برای دریافت جواب حتما باید شخص متقاضی به همراه کارت شناسایی و رسید دریافتی به دفتر VFSGlobal ویزای اتریش  مراجعه نماید.

دارک مورد نیاز ویزای مالت

مدارک ویزای مالت باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. نیازی به گرفتن تائیدیه وزارت امور خارجه و دادگستری برای مدارک ویزای مالت نمی‌باشد. چک لیست مدارک ویزای مالت به شرح زیر می‌باشد:

📑 برگه تعیین وقت سفارت

📑 فرم درخواست ویزای مالت

📑 رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

📑 اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

📑 اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

📑 واچر هتل

📑 بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو

📑 دعوت نامه (در صورت وجود)

📑 تمکن مالی و گردش حساب

📑 برنامه سفری

ریجکت ویزای مالت

رایج ترین دلیل ریجکت ویزای مالت، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان به کشور محل اقامت خود می‌باشد. برای رفع این مشکل می‌توانید وابستگی های خود را به کشور محل اقامت‌تان اعلام کنید. رایج ترین دلیل ریجکت ویزای مالت به ترتیب زیر می‌باشد:

  • عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در مالت
  • عدم توانایی در متقاعد کردن افسران ویزا از هدف سفر به مالت
  • ارائه مدارک نامعتبر و یا غیر واقعی
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای مالت و نحوه اعتراض به آن

رفع ریجکت ویزای مالت وجود ندارد. شما ۶ ماه پس از ریجکتی، با رفع کردن نواقص پرونده تان باید درخواست خود را مجددا ارسال کنید. نحوه اعتراض به ریجکت ویزای مالت نیز در انتهای برگه ریجکتی ویزای شینگن مالت ذکر شده است. شما باید نامه اعتراضی خود را به زبان انگلیسی در قالب ایمیل و یا نامه تحویل سفارت اتریش دهید

سفارت مالت در ایران

مالت در ایران سفارت خانه ندارد. جهت اخذ ویزای مالت، درخواست خود را باید به سفارت اتریش ارائه کنید. سفارت اتریش در ایران در آدرس تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸ واقع شده است اما بخش کنسولی و خدمات ویزای خود را به دفتر VFSGlobal ارائه کرده است. برای حضور در دفتر وی اف اس گلوبال اتریش باید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان ۵)، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه ۴ و در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه ساعت ۸ تا ۱۷ مراجعه کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای مالت | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و اطلاعات کامل آن
اولین نفری باشید که امتیاز می‌دهد
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها