ویزای شینگن نوع C

ویزای شینگن نوع C

ویزای شینگن نوع C برای ویزای اقامت کوتاه مدت در هر کشور عضو منطقه شنگن اعطا می شود و مدت زمان مجاز بازدید در کشور های منطقه شنگن، در این ویزا ثبت خواهد شد. ویزای شینگن نوع C بسته به اهداف سفری متقاضی در ۳ نوع صادر می شود:

[maxtitle maxtitle_content=”ویزای شینگن نوع C تک بار ورود”]

ویزای شینگن تایپ C تک بار ورود، اجازه یک بار ورود به منطقه شنگن در مدت زمان بازدید مجاز که در ویزا ثبت شده است را صادر می کند. حتی اگر ویزای شینگن تایپ C یکبار ورود هنوز اعتبار داشته باشد، پس از خروج از کشور های حوزه شنگن، این ویزا باطل خواهد شد.

[callout title=”درمورد حوزه شینگن و ویزای شینگن بیشتر بدانید.” button_text=”حوزه شینگن و ویزای شینگن” button_link=”https://visaland.org/category/about-shingen-visa/”][maxtitle maxtitle_content=”ویزای شینگن تایپ C دوبار ورود”]

این نوع ویزا به دارنده این مجوز را می دهد که تا دو بار به منطقه شنگن ورود داشته باشد و اعتبار آن در ویزا نشان شده است. پس از خروج دوم، حتی اگر ویزا معتبر باشد، دارنده ویزا مجاز به ورود به منطقه شنگن نمی باشد.

[maxtitle maxtitle_content=”ویزای شینگن نوع C مولتیپل”]

این نوع ویزا، تعداد ورودی های مجاز در منطقه شنگن را محدود نمی کند. با این حال، اعتبار آن محدود به ۹۰ روز در عرض ۶ ماه است.

روز اول ورود به منطقه شنگن به عنوان اولین روز اعتبار ویزا محسوب می شود. در صورت اقامت کوتاه مدت و ورود مجدد به منطقه شنگن، تعداد کل روز های اقامت به حداکثر ۹۰ روز رسیده است.

[maxtitle maxtitle_content=”مدارک عمومی ویزای شینگن نوع C”][iconbox type=”23″ icon_title=”یک قطعه عکس:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”سایز عکس باید در فرمت پاسپورت باشد، در عکس کل صورت متقاضی باید مشخص باشد و پس زمینه آن نیز باید سفید باشد. عکس باید اخیرا گرفته شده باشد و بیشتر از ۶ ماه از زمان آن نگذشته باشد.” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”][iconbox type=”23″ icon_title=”گذرنامه:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”گذرنامه باید حداقل ۶ ماه اعتبار قبل از تاریخ سفر داشته باشد. گذرنامه شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد. شما باید کلیه ویزا های قبلی خود را نیز ارائه دهید.” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”][iconbox type=”23″ icon_title=”رزرو بلیط رفت و برگشت:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”متقاضی باید برای تاریخ رفت و برگشت دقیق خود، بلیط هواپیما رزرو کرده و برای اخذ ویزا به سفارت ارائه دهد.” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”][iconbox type=”23″ icon_title=”بیمه مسافرتی:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”بیمه مسافرتی باید کلیه روز های اقامت متقاضی در کشور های حوزه شنگن را پوشش دهد. بیمه مسافرتی، باید هزینه های بالغ بر ۳۰،۰۰۰ یورو را پوشش دهد. بیمه مسافرتی بسته به روز های اقامت صادر می شود و همچنین باید در تمام کشور های حوزه شنگن معتبر باشد.” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”]
[maxtitle maxtitle_content=”مدارک مورد نیاز ویزای توریستی شنگن نوع C”][iconbox type=”23″ icon_title=”1. گردش حساب بانکی:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”ترجیحا درخواست گردش حساب بانکی متقاضی، برای ۶ ماه آخر باشد.” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”][iconbox type=”23″ icon_title=”2. نامه تمکن مالی:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”نامه تمکن مالی به یورو، و با مهر و امضاء شعبه صادر کننده صادر می شود. در صورتی که شخص متقاضی، توان مالی کافی برای پرداخت هزینه های خود در طول سفر را نداشته باشد، باید از اقوام و یا دوستان بازدید کننده، درخواست کنند که اسناد حمایت مالی خود را برای سفارت، ارائه دهند.” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”][iconbox type=”23″ icon_title=”3. مدارک شغلی:” title_color=”#000000″ iconbox_content=”♦ مالیات بر درآمد سه سال گذشته
♦ نامه اشتغال به کار
♦ اثبات موجودیت قانونی شرکت
♦ یک نامه از مرجع کارفرما” content_color=”#000000″ icon_color=”#dd3333″ icon_name=”icon-clipboard”]
[maxtitle maxtitle_content=”هزینه ویزای شینگن نوع C”]

هزینه درخواست ویزای شینگن نوع C بااهداف توریستی برای بزرگسالان، ۶۰ یورو؛ کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان می باشد.

[maxtitle maxtitle_content=”سوالات متداول ویزای شینگن نوع C”]
[callout title=”در مورد ویزای شینگن نوع A بیشتر بدانید.” button_text=”ویزای شینگنن نوع A” button_link=”https://visaland.org/schengen-visa-type-a/”][callout title=”در مورد ویزای شینگن نوع B بیشتر بدانید.” button_text=”ویزای شینگنن نوع B” button_link=”https://visaland.org/schengen-visa-type-b/”][callout title=”در مورد ویزای شینگن نوع D بیشتر بدانید.” button_text=”ویزای شینگنن نوع D” button_link=”https://visaland.org/schengen-visa-type-d/”][callout title=”در مورد ویزای شینگن نوع LTV بیشتر بدانید.” button_text=”ویزای شینگنن نوع LTV” button_link=”https://visaland.org/schengen-visa-type-ltv/”]

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای شینگن نوع C
5 (100%) 2 votes
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دسته‌ها

دسته‌ها