ویزای شینگن نوع D

ویزای شینگن نوع D

ویزای شینگن نوع D برای افراد خاصی که در یکی از کشور های شینگن تحصیل، کار و یا اقامت دائمی دارند؛ اعطا می شود. ویزای ملی می تواند یک ورودی واحد باشد که برای افرادی که نیاز به اقامت در کشور های حوزه شینگن را برای یک دوره زمانی خاصی و برای هدف معینی صرف می کنند و پس از آن به کشور خود بازمی گردند.

از سوی دیگر یک ویزای چند ملیتی نیز برای افراد خاصی اعطا می شود و اجازه می دهد تا صاحب آن به سفر های داخل و خارج از کشور های حوزه شینگن و همچنین در سراسر حوزه شینگن بدون نیاز به ویزای اضافی سفر کنند.

در مورد شینگن اروپا بیشتر بدانید.

شرایط اخذ ویزای شینگن تایپ D

1)

متقاضی ویزای تحصیلی، برنامه تحصیلی برای مدت بیش تر از یک سال ارائه دهد.

2)

موارد اورژانسی دارنده ویزای پزشکی که مراحل درمانی ایشان بیشتر از مدت زمان تعیین شده به طول بی انجامد.

3)

دانشجوی بین المللی که تحصیل شان در کشور های حوزه شینگن به اتمام نرسیده است و مجددا به ویزا به مدت یک سال و یا بیشتر نیاز دارد.

4)

یک متخصص که به علت تخصص خود در هریک از کشور های شینگن مسافرت می کند. یک ورزشکار، هنرمند و یا هر حرفه ای دیگر از نوع خود با هدف به اشتراک گذاشتن تخصص خویش.

هزینه ویزای شینگن نوع D

هزینه درخواست ویزای شینگن نوع D برای متقاضیان واجد شرایط که در بالا به آن ها اشاره شد، ویزای ملی بزرگسالان، 60 یورو، ویزای ملی کودکان بین 6 تا 12 سال 35 یورو و کودکان زیر 6 سال رایگان است. این هزینه به صورت نقدی در دفاتر کنسولی و یا اداره مهاجرت کشور مقصد پرداخت می شود.

مدارک ویزای شینگن نوع D

1- فرم درخواست ویزای شینگن نوع D:

این فرم بسته به سفارت هر کشور دارای پارامتر ها و اطلاعات مختلفی می باشد. با توجه به تخصصی بودن تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن، این امر مهم را گروه مسافرتی ویزالند برای شما گردشگران عزیز به صورت رایگان انجام می دهد.

2- شناسنامه و کارت ملی:

ترجمه رسمی شناسنامه متقاضی ( برخی کشور ها به کارت ملی نیز برای صدور ویزا نیاز دارند).

3- گذرنامه:

* گذرنامه ی متقاضی باید حداقل دارای 6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا باشد.
* کپی گذرنامه تنها از صفحه و یا صفحاتی که در گذشته ویزای شینگن به آن الصاق شده است.

4- 3 قطعه عکس رنگی:

* این عکس ها باید در سایز 3.5 *4.5 باشند و همچنین میان عکس و چهره متقاضی نباید تفاوتی دیده باشد. عکس باید دارای پس زمینه سفید باشد و همچنین چهره شخص باید تمام رخ باشد.
* طبق قوانین شینگن، عکس شما روی ویزای شینگن چاپ خواهد شد.

5- اسناد ملکی، مدارک شغلی، منابع مالی:

* مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی، جواز کسب، گواهی اشتغال به تحصیل و یا گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ شرکت، به همراه مهر و امضاء مدیر به همراه سمت شغلی، حقوق ماهیانه و مدت زمان اشتغال به کار می باشد.
تمامی مدارک فوق باید توسط دارالترجمه رسمی، ترجمه شوند.
* پرینت حساب بانکی و گواهی تمکن مالی؛ پرینت حساب باید به زبان انگلیسی و نامه تمکن مالی باید به یورو بیان شده باشد. هر دوی این ها باید به مهر و امضاء شعبه صادر رسیده باشند.
* همراه داشتن اصل و ترجمه بیمه تامین اجتماعی ( نیازی به ترجمه رسمی نیست)
* سند ملکی به نام شخص متقاضی؛ اصل و ترجمه رسمی سند ملکی که اصل سند هنگام دریافت پاسخ از سفارت به ایشان عودت داده خواهد شد.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای شینگن نوع D
میانگین امتیاز 5 از 2 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.



مشاوره رایگان

از کارشناسان ویزالند مشاوره رایگان دریافت کنید

45 87 45 34 026