ویزای لیختن اشتاین | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و دلایل ریجکت

کشور لیختن اشتاین در ایران سفارتخانه ندارد و شما برای درخواست ویزای این کشور باید به کنسولگری آلمان درخواست خود را ارائه کنید. حدودا ۹۰ تا ۱۲۰ روز پس از ارسال درخواست، می‌توانید در کنسولگری سفارت آلمان حضور داشته باشید. هزینه درخواست ویزای لیختن اشتاین ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان است و حدودا ۲۱ روز کاری پس از ارائه درخواست جواب ویزا برای شما ارسال می‌شود.

در این مطلب می‌خوانید

📌 وقت سفارت لیختن اشتاین

📌 شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین

📌 هزینه درخواست ویزای لیختن اشتاین

📌 مدت زمان جواب دهی به درخواست ویزای لیختن اشتاین

📌 مدارک مورد نیاز ویزای لیختن اشتاین

📌 ریجکت ویزای لیختن اشتاین

📌 رفع ریجکت ویزای لیختن اشتاین و نحوه اعتراض به رد شدن آن

📌 سفارت لیختن اشتاین در ایران

وقت سفارت لیختن اشتاین

با توجه به اینکه کشور لیختن اشتاین در ایران سفارتخانه ندارد، شما باید درخواست ویزای لیختن اشتاین خود را به کنسولگری آلمان در ایران ارائه کنید. توجه داشته باشید که وقت سفارت لیختن اشتاین خود را باید به کنسولگری آلمان ارائه کنید و نه ویزامتریک. حدودا بین ۹۰ تا ۱۲۰ روز پس از ارائه درخواست وقت سفارت لیختن اشتاین، شما می‌توانید در کنسولگری آلمان حضور داشته باشید. هزینه درخواست وقت سفارت لیختن اشتاین در گروه مسافرتی ویزالند، ۴۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد.

شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین

در حال حاضر، کشور لیختن اشتاین با شرایط سختی به متقاضیان ایرانی ویزا اعطا می‌کند. در صورتی که هر یک از شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین را ندارید، به هیچ عنوان برای اخذ ویزای این کشور اقدام نکنید. شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین به شرح زیر می‌باشد:

۱. ارائه دعوت‌نامه: دعوتنامه ویزای لیختن اشتاین، می‌تواند از سوی اعضای خانواده، یک دوست و یا یک شرکت ارائه شود. ارائه دعوت نامه مهم ترین شرط اخذ ویزای لیختن اشتاین است و در صورتی که دعوت‌نامه نداشته باشید، بدون شک ریجکت می‌شوید.

۲. تمکن مالی: تمکن مالی مورد نیاز ویزای لیختن اشتاین، برای هر نفر حدودا بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان می‌باشد. تمکن مالی ویزای لیختن اشتاین باید به یورو صادر شود و توسط مدیر شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۳. گردش حساب: منظور از گردش حساب برای ویزای لیختن اشتاین، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات اهمیت دارد. هرچه تعداد تراکنشات حساب شما بیشتر باشد، شانس بالاتری برای اخذ ویزا خواهید داشت.

هزینه درخواست ویزای لیختن اشتاین

هزینه درخواست ویزای لیختن اشتاین در گروه مسافرتی ویزالند، ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این هزینه شامل تعیین وقت سفارت، پر کردن فرم درخواست ویزای لیختن اشتاین، ارائه بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و واچر هتل می‌باشد. توجه داشته باشید که پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد.

مدت زمان جواب دهی به درخواست ویزای لیختن اشتاین

حدودا ۲۱ روز کاری بعد از ارائه درخواست ویزای لیختن اشتاین، جواب آن برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب ویزای لیختن اشتاین، شخص متقاضی باید به همراه مدارک شناسایی و رسید دریافتی به کنسولگری سفارت آلمان مراجعه کند.

مدارک مورد نیاز ویزای لیختن اشتاین

مدارک لازم برای ویزای لیختن اشتاین باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان ترجمه شود. نیازی به گرفتن تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برای مدارک ویزای لیختن اشتاین نیست.

چک لیست مدارک ویزای لیختن اشتاین به شرح زیر می‌باشد:

📑 فرم درخواست ویزای لیختن اشتاین

📑 برگه تعیین وقت سفارت لیختن اشتاین

📑 اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

📑 اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

📑 بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو

📑 واچر هتل

📑 رزرو بلیط رفت وبرگشت هواپیما

📑 گردش حساب و تمکن مالی

📑 ارائه دعوتنامه

📑 ارائه برنامه سفری

ریجکت ویزای لیختن اشتاین

رایج ترین دلیل ریجکت ویزای لیختن اشتاین، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان می‌باشد. برای رفع این مشکل می‌توانید وابستگی های خود را به کشور محل اقامتتان ارائه کنید. رایج ترین دلایل ریجکت ویزای لیختن اشتاین به شرح زیر می‌باشد:

  • عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان
  • عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در لیختن اشتاین
  • عدم توانایی در متقاعد کردن افسران ویزای لیختن اشتاین از هدف سفر
  • ارائه مدارک دروغین و یا نامعتبر
  • ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای لیختن اشتاین و نحوه اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزای لیختن اشتاین وجود ندارد. شما تا ۶ ماه پس از ریجکتی مجاز به ارائه درخواست مجدد نمی‌باشید. پس از این زمان، شما باید نواقص پرونده‌تان را برطرف کنید و درخواست خود را دوباره ارسال کنید. نحوه اعتراض به ریجکت ویزای لیختن اشتاین نیز در انتهای برگه ریجکتی آن ذکر شده است. شما باید نامه اعتراضی خود را به زبان انگلیسی نوشته و آن را به کنسولگری آلمان تحویل دهید.

سفارت لیختن اشتاین در ایران

کشور لیختن اشتاین در ایران سفارتخانه ندارد و شما برای درخواست ویزای این کشور باید درخواست خود را به سفارت آلمان ارائه کنید. برای حضور در سفارت آلمان ابتدا باید از طریق سایت این سفارت اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید. برای حضور در سفارت آلمان باید به آدرس تهران، خیابان فردوسی، نبش کوچه برلن، پلاک ۳۲۴ مراجعه نمائید.

منبع: ویزالند

وقت سفارت لیختن اشتاین

با توجه به اینکه کشور لیختن اشتاین در ایران سفارتخانه ندارد، شما باید درخواست ویزای لیختن اشتاین خود را به کنسولگری آلمان در ایران ارائه کنید. توجه داشته باشید که وقت سفارت لیختن اشتاین خود را باید به کنسولگری آلمان ارائه کنید و نه ویزامتریک. حدودا بین ۹۰ تا ۱۲۰ روز پس از ارائه درخواست وقت سفارت لیختن اشتاین، شما می‌توانید در کنسولگری آلمان حضور داشته باشید. هزینه درخواست وقت سفارت لیختن اشتاین در گروه مسافرتی ویزالند، ۴۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد.

شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین

در حال حاضر، کشور لیختن اشتاین با شرایط سختی به متقاضیان ایرانی ویزا اعطا می‌کند. در صورتی که هر یک از شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین را ندارید، به هیچ عنوان برای اخذ ویزای این کشور اقدام نکنید. شرایط اخذ ویزای لیختن اشتاین به شرح زیر می‌باشد:

۱. ارائه دعوت‌نامه: دعوتنامه ویزای لیختن اشتاین، می‌تواند از سوی اعضای خانواده، یک دوست و یا یک شرکت ارائه شود. ارائه دعوت نامه مهم ترین شرط اخذ ویزای لیختن اشتاین است و در صورتی که دعوت‌نامه نداشته باشید، بدون شک ریجکت می‌شوید.

۲. تمکن مالی: تمکن مالی مورد نیاز ویزای لیختن اشتاین، برای هر نفر حدودا بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان می‌باشد. تمکن مالی ویزای لیختن اشتاین باید به یورو صادر شود و توسط مدیر شعبه صادر کننده به مهر و امضاء برسد.

۳. گردش حساب: منظور از گردش حساب برای ویزای لیختن اشتاین، مبالغ ورودی و خروجی به حساب نیست و فقط تعداد تراکنشات اهمیت دارد. هرچه تعداد تراکنشات حساب شما بیشتر باشد، شانس بالاتری برای اخذ ویزا خواهید داشت.

هزینه درخواست ویزای لیختن اشتاین

هزینه درخواست ویزای لیختن اشتاین در گروه مسافرتی ویزالند، ۳،۵۰۰،۰۰۰ تومان می‌باشد. این هزینه شامل تعیین وقت سفارت، پر کردن فرم درخواست ویزای لیختن اشتاین، ارائه بیمه مسافرتی، رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و واچر هتل می‌باشد. توجه داشته باشید که پرداخت کلیه هزینه های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد.

مدت زمان جواب دهی به درخواست ویزای لیختن اشتاین

حدودا ۲۱ روز کاری بعد از ارائه درخواست ویزای لیختن اشتاین، جواب آن برای شما صادر می‌شود. برای دریافت جواب ویزای لیختن اشتاین، شخص متقاضی باید به همراه مدارک شناسایی و رسید دریافتی به کنسولگری سفارت آلمان مراجعه کند.

مدارک مورد نیاز ویزای لیختن اشتاین

مدارک لازم برای ویزای لیختن اشتاین باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان ترجمه شود. نیازی به گرفتن تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه برای مدارک ویزای لیختن اشتاین نیست.

چک لیست مدارک ویزای لیختن اشتاین به شرح زیر می‌باشد:

۱. فرم درخواست ویزای لیختن اشتاین

۲. برگه تعیین وقت سفارت لیختن اشتاین

۳. اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی

۴. اصل و ترجمه کلیه اسناد ملکی

۵. بیمه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو

۶. واچر هتل

۷. رزرو بلیط رفت وبرگشت هواپیما

۸. گردش حساب و تمکن مالی

۹. ارائه دعوتنامه

۱۰. ارائه برنامه سفری

ریجکت ویزای لیختن اشتاین

رایج ترین دلیل ریجکت ویزای لیختن اشتاین، عدم اعتماد افسران ویزای این کشور به بازگشت متقاضیان می‌باشد. برای رفع این مشکل می‌توانید وابستگی های خود را به کشور محل اقامتتان ارائه کنید. رایج ترین دلایل ریجکت ویزای لیختن اشتاین به شرح زیر می‌باشد:

۱. عدم اعتماد افسران ویزا به بازگشت متقاضیان

۲. عدم توانایی در پرداخت هزینه های اقامت در لیختن اشتاین

۳. عدم توانایی در متقاعد کردن افسران ویزای لیختن اشتاین از هدف سفر

۴. ارائه مدارک دروغین و یا نامعتبر

۵. ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکت ویزای لیختن اشتاین و نحوه اعتراض به رد شدن آن

رفع ریجکت ویزای لیختن اشتاین وجود ندارد. شما تا ۶ ماه پس از ریجکتی مجاز به ارائه درخواست مجدد نمی‌باشید. پس از این زمان، شما باید نواقص پرونده‌تان را برطرف کنید و درخواست خود را دوباره ارسال کنید. نحوه اعتراض به ریجکت ویزای لیختن اشتاین نیز در انتهای برگه ریجکتی آن ذکر شده است. شما باید نامه اعتراضی خود را به زبان انگلیسی نوشته و آن را به کنسولگری آلمان تحویل دهید.

سفارت لیختن اشتاین در ایران

کشور لیختن اشتاین در ایران سفارتخانه ندارد و شما برای درخواست ویزای این کشور باید درخواست خود را به سفارت آلمان ارائه کنید. برای حضور در سفارت آلمان ابتدا باید از طریق سایت این سفارت اقدام به گرفتن وقت سفارت کنید. برای حضور در سفارت آلمان باید به آدرس تهران، خیابان فردوسی، نبش کوچه برلن، پلاک ۳۲۴ مراجعه نمائید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای لیختن اشتاین | وقت سفارت، شرایط، هزینه‌ها و دلایل ریجکت
امتیاز 5 از 1 رأی‌
اشتراک گذاری:

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا

با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!