راحت ترین کشور شینگن | از کدام کشور شینگن، ویزا بگیریم؟

رایج ترین سوالی که مسافران منطقه شینگن از آژانس‌ها و کارگزاران ویزای شینگن می‌پرسند این است که، کدام کشور عضو شینگن راحت ویزا می دهد؟ باید بگم که با شرایط الان، هیچ کدام! شرایط اعطای ویزا، کامل وابسته به شرایط سیاسی و اقتصادی یک کشور دارد اما، کشور های ایتالیا، بلژیک و سوئیس، جزو کشور هایی هستند که راحت تر از دیگر کشور های شینگن، به ایرانیان ویزا اعطا می کنند. از طرف دیگر، کشور های آلمان، فرانسه، اتریش و هلند جزو کشور هایی هستند که سخت ترین شرایط را برای اعطای ویزای شینگن به ایرانیان وضع کرده اند.

بیشتر بدانید | شرایط اخذ ویزای شینگن

  راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای توریستی

  راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای تحصیلی

  راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای کاری

  سخت ترین کشور برای گرفتن ویزای شینگن

راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای توریستی

کشور های ایتالیا، بلژیک و سوئیس جزو بهترین سفارت ها برای ویزای شینگن هستند و شرایط بهتری برای اعطای ویزای توریستی شینگن به متقاضیان ایرانی وضع کرده اند. شما در صورتی که دارای تمکن مالی بالای 70 میلیون تومان باشید، شانس بالاتری برای گرفتن ویزای شینگن از کشور های ایتالیا، بلژیک و سوئیس خواهید داشت. هدف سفر خود را به طور کامل برای افسر ویزا مشخص کنید، محل اقامت در منطقه شینگن و همچنین مدت زمان اقامت در این کشور ها را برای افسر ویزا مشخص کنید تا در مورد درخواست ویزای شینگن شما بتوانند بهتر تصمیم گیری کنند. اگر تصمیم دارید به صورت گروهی به منطقه شینگن سفر کنید، کشور های مجارستان و اسپانیا به اعتبار آژانس مسافرتی که شما از طرف آن ها اقدام می کنید، به شما به راحتی ویزای شینگن اعطا می کنند. در صورتی که پیش از این شما ویزای شینگن داشته باشید، فرانسه و هلند به شما به راحتی ویزای توریستی شینگن اعطا می کنند.

راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای تحصیلی

اگر با هدف تحصیل و گذراندن برنامه های آموزشی قصد سفر به کشور های شینگن دارید، همه ی آن ها به راحتی به شما ویزا اعطا می کنند اما، برای گرفتن ویزای تحصیلی شینگن، شما باید یک سری شرایط اولیه را داشته باشید.

 شرایط اولیه ویزای تحصیلی شینگن عبارتند از:

1. آشنایی کامل با زبان مردمان آن کشور و ارائه مدارک گذراندن دوره های آموزش زبان آن کشور

2. ارائه مدارک مالی و شغلی (در صورتی که تحت تکفل هستید، باید مدارک مالی و شغلی سرپرست تان را ارائه کنید)

3. ارائه نامه پذیرش از یکی از موسسات آموزشی کشور مقصد (زمان وقت سفارت با زمان پذیرش منطبق باشد)

راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای کاری

در حالی که بیشترین درخواست ویزای کاری شینگن از کشور آلمان است، اما در صورتی که شرایط اخذ ویزای کاری شینگن را داشته باشید، می‌توانید از تمامی کشور های عضو شینگن، به راحتی ویزای کاری بگیرید. تقریبا شرایط ویزای تحصیلی شینگن با ویزای کاری شینگن برابر است.

 شرایط ویزای کاری شینگن عبارتند از:

1. ارائه نامه تائیدیه از کارفرما در منطقه شینگن

2. ارائه مدارک تحصیلی و کاری مرتبط

3. ارائه گواهینامه های آموزش زبان های خارجی (انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و …..) با توجه به کشور انتخابی.

سخت ترین کشور برای گرفتن ویزای شینگن

با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی، کشور های فرانسه، اتریش، آلمان و هلند سخت ترین شرایط اخذ ویزای شینگن را برای ایرانیان وضع کرده اند. فرانسه برای متقاضیان که ویزا اولی هستند (تا به حال سفر خارجی نداشته اند) به طور کلی ویزا اعطا نمی کند. کشور آلمان، به دلیل اعلام بیش از حد پناهندگی از سوی ایرانیان، شرایط اعطای ویزای شینگن آلمان به متقاضیان ایرانی را به شدت سخت کرده، به طوری که اگر دعوت نامه نداشته باشید شانس گرفتن ویزای این کشور برای شما صفر خواهد بود. برای گرفتن ویزای شینگن اتریش و هلند نیز، باید مدارک مالی قوی به سفارت ارائه کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

راحت ترین کشور شینگن | از کدام کشور شینگن، ویزا بگیریم؟
میانگین امتیاز 3.9 از 7 رای بازدیدکنندگان


دیدگاه ها

  1. سلام
    من و همسرم متولد ۶۸ هستیم..
    همسرم به ایرلند و روسیه و چندکشور آسیایی رفته اما من نه…
    جفتمون سند ملکی به نام داریم…
    همسرم دوشرکت مختلف کار میکنه و گردش مالی ۲۵۰میلیون و من حسابدار شرکتی هستم با بیمه ۷ساله و گردش حسابم ۳۵میلیون…
    هتل و بلیط رفت و برگشت هم رزرو کردیم…
    از سفارت ایتالیا اقدام کردیم.بنظرتون بما ویزا تعلق میگیره؟
    یکی از آشناها میگفت ب همسرت ویزا میدن ولی ب تو نه😥

  2. سلام من تازه از هلند ريجكت شدم وميخوام دوباره اقدام كنم ميشه فوري اقدام كنم از كشوري مثل لوكزامبورگ؟؟

  3. متقاضی بدبخت ویزا : اسفند 1, 1397 at 1:57 ق.ظ

    سلام .چرا هلند همه رو کلا از دم ریجکت میکنه چه وضعیه اخه.حتما کسی کارواجب کار اداری داره میخواد بره هلند اقوامی داره .فوتی داره .عروسی داره.سفارت هلند دوست نداری ویزا بدی بابا جمع کن برو شورشو در اورده 5 نفر از دورو و نزدیک امار دارم که رد شدن 99%درصد ریجکت کرده تواگه با ما مشکل داری جمع کن برو .فقط نشستن تو وی اف سی 88یورو میریزن به جیب و ویزا نمیدن

    • سلام
      اکثر ریجکت هایی که اتفاق می‌افته، به علت راهنمایی نادرست آژانس ها و کارگزاران ویزا می‌باشد.
      برای گرفتن ویزای هلند، شما باید 2 تا شینگن داشته باشید و وقت سفارت هلند 3 ماه بعد از درخواست برای شما تعیین میشه که ممکنه برنامه سفری شما رو بهم بزنه
      بهترین راه برای اینکه به هلند سفر داشته باشید این است که از سفارت ایتالیا درخواست ویزای شینگن کنید و پس از ورود به ایتالیا و حوزه شینگن، به هلند هم سفر داشته باشید

    • دقیقا همینطوره
      هلند تازگی به خاطر تنش سیاسی با ایران اکثر ویزاها رو رد می کنه.
      مادر من با سابقه سه بار سفر به هلند برای دیدار خانواده ( دوبار دریافت ویزا که یک بار یک ماهه و دفعه دوم یکساله بود) ویزاش رد شد اینبار.

  4. سلام
    من اقامت پنج ساله کشور رومانی دارم از طریق فامیلی ،میخواستم ببینم چطور میتونم یک ویزای سه ماه شینکن رو بگیرم
    ممنون

    • سلام
      باید هدفتون از گرفتن ویزای 3 ماهه مشخص باشه
      اگر با هدف تحصیل و کار بخواهید ویزای 3 ماهه بگیرید، بله با ارائه مدرک بهتون میدن
      اما اگر با هدف توریستی بخواهید اقدام کنید، باید قبل از اون ویزای سینگل بگیرید بعد برای ویزای 3 ماهه اقدام کنید.

  5. والا ما الان ٦٠ روز از درخواست ويزا توريستي از بلژيك ميگذره ولي هنوز جوابي نيونده

  6. سلام
    من میخواستم برای ویزای توریستی اقدام کنم. دوستم تو بلژیک زندگی میکنه و فکر میکنم میتونه برام دعوتنامه ارسال کنه. درحال حاضر توو چین مشغول تحصیلم. برای درخواست ویزا باید به ایران برگردم؟
    نامه تمکن مالی باید چند یورو باشه؟
    آیا سند ملکی به نام خودم لازم دارم؟

  7. سلام و ممنون ازینکه کامنتارو پاسخ میدید. من اردیبهشت امسال برای اولین بار میخواستم سفر خارجی داشته باشم که هلند رو انتخاب کردم و متاسفانه ریجکت شدم ( تمکن مالی 35 میلیون بدون سند ملکی ) . مهرماه امسال رفتم صربستان تا یکم پاسپورتم معتبرتر باشه و الان هم در سنگاپور درحال مسافرت هستم . میخواستم ببینم فردی با شرایط من تمکن مالیش باید چقدر باشه و از کدوم کشور شنگن اقدام کنه که دیگه ریجکت نشه؟

    • سلام
      در حال حاضر کشور ایتالیا راحت تر از کشور های دیگر شینگن برای ایرانیان ویزا صادر میکند.
      مبلغ تمکن مالی تون بین 100 تا 150 میلیون باشه کفایت میکنه.
      باز اگر سوالی داشتید با کارشناس ما تماس بگیرید.
      09122631639

  8. سلام..
    من میخواستم ویزای تحصیلی شینگن ایتالیا بگیرم…اما سند ملکی موجود ندارم…
    چیکار میتونم بکنم؟
    ممنون از وقتی که می گذارید‌

    • سلام
      برای ویزای ایتالیا وضعیت اقامت تون توی ایران مشخص باشه کافیه
      اما چون برای ویزای تحصیلی اقامت تون توی ایتالیا مهمه، حتما باید سند ملکی داشته باشید.

  9. من شنیدم این روزا بلژیک داره خوب ویزا میده، درسته؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.