Loading
درحال بارگذاری، لطفا منتظر بمانید...

راحت ترین کشور شینگن | از کدام کشور شینگن، ویزا بگیریم؟

رایج ترین سوالی که مسافران منطقه شینگن از آژانس‌ها و کارگزاران ویزای شینگن می‌پرسند این است که، کدام کشور عضو شینگن راحت ویزا می دهد؟ باید بگم که با شرایط الان، هیچ کدام! شرایط اعطای ویزا، کامل وابسته به شرایط سیاسی و اقتصادی یک کشور دارد اما، کشور های ایتالیا، بلژیک و سوئیس، جزو کشور هایی هستند که راحت تر از دیگر کشور های شینگن، به ایرانیان ویزا اعطا می کنند. از طرف دیگر، کشور های آلمان، فرانسه، اتریش و هلند جزو کشور هایی هستند که سخت ترین شرایط را برای اعطای ویزای شینگن به ایرانیان وضع کرده اند.

در این مطلب می‌خوانید

📌 راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای توریستی

📌 راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای تحصیلی

📌 راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای کاری

📌 سخت ترین کشور برای گرفتن ویزای شینگن

راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای توریستی

کشور های ایتالیا، بلژیک و سوئیس جزو بهترین سفارت ها برای ویزای شینگن هستند و شرایط بهتری برای اعطای ویزای توریستی شینگن به متقاضیان ایرانی وضع کرده اند. شما در صورتی که دارای تمکن مالی بالای ۷۰ میلیون تومان باشید، شانس بالاتری برای گرفتن ویزای شینگن از کشور های ایتالیا، بلژیک و سوئیس خواهید داشت. هدف سفر خود را به طور کامل برای افسر ویزا مشخص کنید، محل اقامت در منطقه شینگن و همچنین مدت زمان اقامت در این کشور ها را برای افسر ویزا مشخص کنید تا در مورد درخواست ویزای شینگن شما بتوانند بهتر تصمیم گیری کنند. اگر تصمیم دارید به صورت گروهی به منطقه شینگن سفر کنید، کشور های مجارستان و اسپانیا به اعتبار آژانس مسافرتی که شما از طرف آن ها اقدام می کنید، به شما به راحتی ویزای شینگن اعطا می کنند. در صورتی که پیش از این شما ویزای شینگن داشته باشید، فرانسه و هلند به شما به راحتی ویزای توریستی شینگن اعطا می کنند.

راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای تحصیلی

اگر با هدف تحصیل و گذراندن برنامه های آموزشی قصد سفر به کشور های شینگن دارید، همه ی آن ها به راحتی به شما ویزا اعطا می کنند اما، برای گرفتن ویزای تحصیلی شینگن، شما باید یک سری شرایط اولیه را داشته باشید.

شرایط اولیه ویزای تحصیلی شینگن عبارتند از:

📋 آشنایی کامل با زبان مردمان آن کشور و ارائه مدارک گذراندن دوره های آموزش زبان آن کشور

📋 ارائه مدارک مالی و شغلی (در صورتی که تحت تکفل هستید، باید مدارک مالی و شغلی سرپرست تان را ارائه کنید)

📋 ارائه نامه پذیرش از یکی از موسسات آموزشی کشور مقصد (زمان وقت سفارت با زمان پذیرش منطبق باشد)

راحت ترین کشور شینگن برای گرفتن ویزای کاری

در حالی که بیشترین درخواست ویزای کاری شینگن از کشور آلمان است، اما در صورتی که شرایط اخذ ویزای کاری شینگن را داشته باشید، می‌توانید از تمامی کشور های عضو شینگن، به راحتی ویزای کاری بگیرید. تقریبا شرایط ویزای تحصیلی شینگن با ویزای کاری شینگن برابر است.

شرایط ویزای کاری شینگن عبارتند از:

📋 ارائه نامه تائیدیه از کارفرما در منطقه شینگن

📋 ارائه مدارک تحصیلی و کاری مرتبط

📋 ارائه گواهینامه های آموزش زبان های خارجی (انگلیسی، آلمانی، فرانسوی و …..) با توجه به کشور انتخ

سخت ترین کشور برای گرفتن ویزای شینگن

با توجه به شرایط سیاسی و اقتصادی، کشور های فرانسه، اتریش، آلمان و هلند سخت ترین شرایط اخذ ویزای شینگن را برای ایرانیان وضع کرده اند. فرانسه برای متقاضیان که ویزا اولی هستند (تا به حال سفر خارجی نداشته اند) به طور کلی ویزا اعطا نمی کند. کشور آلمان، به دلیل اعلام بیش از حد پناهندگی از سوی ایرانیان، شرایط اعطای ویزای شینگن آلمان به متقاضیان ایرانی را به شدت سخت کرده، به طوری که اگر دعوت نامه نداشته باشید شانس گرفتن ویزای این کشور برای شما صفر خواهد بود. برای گرفتن ویزای شینگن اتریش و هلند نیز، باید مدارک مالی قوی به سفارت ارائه کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

راحت ترین کشور شینگن | از کدام کشور شینگن، ویزا بگیریم؟
امتیاز 4.3 از 34 رأی‌
اشتراک گذاری:

دیدگاه ها

۷۷ دیدگاه ها

  • سلام،ببخشید بچه و خانمم را میخواستم بفرستم مسافرت اروپایی ،من دارای تمکن مالی سیصد میلیون تومانی و گردش مالی دویست میلیون تومانی و مدرک شغلی خودم و خانمم را هم داریم من خودم نمیرم،میخواستم ببینم از سفارت کدوم کشور بهتره اقدام کنیم،آیا شانس ویزا شدن دادند؟

  • امروز به سفارت سویس مراجعه کردم و نامه ریجکتی را که دلیلش را عدم اعتماد به بازگشت درج کرده بود را دریافت کردم
    اما در پاسپورت مهر ریجکتی زده نشده است
    میخواستم بدونم اولا چیزی به اسم مهر ریجکتی وجود دارد
    در صورت اقدام مجدد شماره ویزای ریجکتی رو باید درج کنم یا خیر
    از سفارت سویس برای ورود و سفر توریستی در هلند اقدام کرده بودم از کشور سریلانکا

    • سلام
      چند سالی است که برای ریجکتی دیگر در پاسپورت مهری زده نمی‌شود.
      برای درخواست‌های بعدی باید اعلام کنید که درخواست ویزای شینگن داشته‌اید.

  • سلام، خیلی ممنون از سایت خوبتون
    من ۴٠ ساله هستم و در سال ٢٠١۴ ویزای شینگن از سفارت فرانسه گرفتم و به کشورهای کوبا، امارات، مالزی، هند و سه مرتبه به کشور ترکیه سفر کردم. در حال حاضر حدود تمکن مالی ١٠٠ میلیونی دارم ولی سند آپارتمانی که دارم در رهن بانک هست میخواستم ویزای شینگن بگیرم، لطفا بفرمایید با شرایط من در حال حاضر پیشنهاد شما درخواست ویزای شینگن از کدام کشور بهتره
    خیلی ممنون

  • سلام. ۲۰ سالمه و حدود ۴۰ ملیون توی حسابم دارم. دانشجو هستم و شغل پاره وقت هم دارم.یک واحد آپارتمان هم به نامم هست. میخواستم بدونم شانسم برای ویزای ایسلند چقدره. برای یک سفر کوتاه ۴ یا ۵ روزه. با تشکر

  • سلام. آیا با ویزای c شینگن یونان می‌تونم به اسپانیا یا فرانسه سفر کنم؟
    یکی از دوستانم که توی یونانه میگه امکان نداره. خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.

    • سلام
      اگر در زمان تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن کشورهای اسپانیا و یا فرانسه رو اعلام کرده باشید، بله می‌تونید به این کشورها وارد شوید
      اما اگر وارد نکرده باشید، خیر نمی‌توانید

      • سلام
        چرا؟
        من دو سال قبل با شنگن C اسپانیا به ایتالیا و لهستان هم رفتم
        مفهوم شنگن یعنی می توانید با ویزای شنگن به کشور های عضو بروید
        با تشکر

        • سلام
          ویزای توریستی با ویزای ملی تفاوت دارد.
          مفهوم شینگن این است که شما با ویزای توریستی و در صورت اعلام به افسران ویزا می‌توانید آزادانه حرکت کنید.
          به این شکل نیست که شما ویزای ملی یک کشوری رو داشته باشید و بتونید در یک کشور دیگر تحصیل کنید.

  • به طور مثال اسپانیا کاورلتر میپذیره؟
    (شرایط خاص محاسبه نمیشه؟ مثلا اگه قصد ارائه دارو برای یه بیماری خاص رو به اون کشور داشته باشم پوئن مثبت هست؟)

  • سلام….
    من دانشجو نیستم آیا باید برای اخذ ویزای تحصیلی پروپوزال ارائه کنم یا مقاله و کاور لتر کفایت می کنه؟
    و اینکه اگه کسی بخواد تحصیل پزشکی کنه باید پروپوزال در همون حوزه پزشکی ارائه کنه؟

    • سلام
      بسته به کشور مقصدتون این شرایط متفاوت است.
      برای اکثر کشورها شما باید پروپوزال ارائه کنید و برای بعضی کشورها کاورلتر هم کفایت می‌کند.

    • سلام
      بله پروپوزال فقط مختص دانشجویان هست.
      برای سفرهای توریستی می‌تونید برنامه سفری و یا کاور لتر ارائه کنید.

  • سلام
    میخواستم ویزای شینگن بگیرم که در همونجا هم اعلام پناهندگی کنم تمکن مالی ۷۰ و گردش حساب خوبی دارم سند ملکی ندارم و کشورای ترکیه گرجستان و صربستانم سفر کردم.ایا واسه من راهی هست.ممنون از اطلاعاتتون

  • سلام وقتتون بخیر
    میخواستم بدونم الان در حال حاضر کدوم کشور ها ویزای توریستی ندارن و فقط از طریق ویزا تجاری باید اقدام کرد ؟ اگر اطلاعات دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

    • سلام
      همه کشورهای حوزه شینگن ویزای توریستی به صورت انفرادی و یا گروهی صادر می‌کنند.
      شما قصد گرفتن ویزای توریستی دارید یا تجاری؟

  • سلام
    من تا الان از کشور خارج نشدم و قصد سفر توریستی به اسپانیا دارم، سند ملکی و خودرو به نام همسرم دارم و گردش مالی خوبی در سال گذشته در چندین حسابم داشتم و ضمانت ۱۰۰ میلیونی هم میتونم بگیرم، به لحاظ شغلی مدیرعامل یه موسسه معتبر با جواز فعالیت هستم و مجوز نشریه هم دارم. فرزند نوزاد هم دارم ولی قصد سفر بصورت تنها و بدون خانواده دارم.
    آیا بخاطر نداشتن سفر قبلی سفارت اسپانیا ریجکت انجام میدهد؟؟؟

  • سلام ممنون بابت پاسخگویی به کامنتها.اگر کسی ویزای اقامت اماراتش باطل و دیپورت شده باشه برای گرفتن ویزای شینگن به مشکل میخوره؟ و اینکه بجز شاغل بودن در حال حاضر(بیکار) تمکن مالی و غیره رو داشته باشه اما اولین بارش باشه که برای ویزای شینگن اقدام میکنه از کجا اقدام کنه شانس ویزا شدنش بالاتره؟با تشکر

  • با سلام .من همسرم دانشجو هستن در فرانسه تایم ویزاشون ۶ ماه هستش . یی کار به عنوان همراه اقدام کردم ریجکت شدم بار دوم از طریق یونان اقدام کردم باز هم ریجکت شدم .اگر امکانش هست منو راهنمایی بفرماییدبا تشکر از ویزالند

  • با سلام
    من به همراه خانواده سال گذشته از سفارت هلند برای اخذ شنگن اقدام کردیم و البته ویزای مالتیپل هم بهمون دادن. فروردین برای ویزای کانادااقدام کردیم و ریجکت شدیم. حالا قصد داریم برای شنگن مجدد اقدام کنیم. بنظرتون از کدام سفارت اقدام کنیم شانس بیشتری داریم. من و همسرم هر دو شاغل هستیم و مدارک شغلی و درآمدی داریم. سند ملکی هم داریم. امکان ارائه مدارک تمکن مالی هم داریم. خانواده ۳ نفره هستیم که فرزندمون هم ۱۷ ساله هست. البته یک معیارمون هم وقت زودهنگام سفارت هست. ترجمه مدارکمون تا اوایل شهریور اعتبار داره
    با تشکر

  • سلام من با مادرم برای سفارت ایتالیا اقدام کردیم من تمکن مالی ۷۰ ملیون دارم مادرم ۵۰ ملیون گردشم بالاس برای مادرم هم همینطور هر دو هم سند ملکی و مدارک شغلی دادیم من هم قبلا ۳ بار تایلند و یکبار ترکیه رفتم ایا برای ویزای شینگن ایتالیا شرایط خوبیه؟

  • من میخوام برای دیدن خواهرم برم آلمان. از شرایط دریافت ویزای شنگن توی تمکن مالی مشکل دارم.دعوت نامه هم دارم و سند ملکی و شاغل هستم. با این وجود بدون داشتن گردش مالی سه ماهه راهی هست که بتونم از آلمان یا کشور دیگه عضو شنگن ویزا بگیرم؟

  • سلام من مهر ویزای ژاپن. گرجستان. ترکیه.
    امارات. مالزی.تو پاسپورتم است اما مهر ترکیه ورود و خروج پنج ماه دارم و ممنوع ورودم به ترکیه برای گرفتن ویزای شنگن باید پاسبورتم خراب کنم؟؟؟ شنگشم از هر کشوری باشه فرق نمیکنه

  • سلام امار ها نشون میده کشور ایسلند در صد ریجکتیش از ۱ در صد ام کمتره کمترین ریجکتی برای کشور ایسلند مخصوصا برای من که اولین بار میخام شینگن بگیرم ایسلند بنظرم مناسب تر ایتالیا درصد ریجکتیش خیلی بالاست . ولی نمیشه به ایسلند رفت و از اونجا به کشور های اروپای رفت چون بلیط هواپیما ایسلند نفری ۱۰ میلیون تومان هست تهران ایسلند . اما اگه ویزا شو بگیری بعد از ایتالیا یا فنلاند اقدام کرد بهتره بنظرم .
    نظر شما چیه . چون من تاحالا شینگن نداشتم هرجا برم ریجکت

    • سلام
      نرخ ریجکتی به طور جهانی محاسبه میشه.
      این مواردی که ما در این مطلب بیان کردیم، فقط برای متقاضیان ایرانی هست و براساس تجربیات اطلاعات رو منتقل کردیم.

  • سلام من ۲۰ ساله ام و تا به حال ۴ ویزای شینگن از کشور دانمارک و یک ویزای امریکا داشتم ولی دو سال پیش برای شینگن با خانواده ام اقدام کردم و درخواستم به دلیل عدم اثبات بازگشت رد شد ولی به خانواده ام ویزا دادند الان باز هم از دانمارک اقدام کنم یا کشور دیگری؟

  • سلام ، ممنون که انقدر باحوصله و دقیق پاسخ میدید
    من دوبار ویزای شینگن گرفتم از اسپانیا و از آخرین ویزای شینگن که گرفتم ۷ سال میگذره ، الانم ویزای کانادا دارم که البته هنوز به کانادا سفر نکردم و ۳ سال از اعتبار ویزای من باقی مانده ، اما یکسال هست که شرایط ملکی و کاری من بهم ریخته و بیکار هستم و ملکی بنامم ندارم ! اما تمکن مالی بالای ۳۰۰ میلیون دارم و یکسال هم هست که ازدواج کردم ، همسرم تابحال ویزای شینگن نداشتند ، سوالم اینه الان چند درصد شانس گرفتن ویزای شینگن دارم و از کدام کشور ؟ و اینکه این شانس برای همسرم هم اگر باهم اقدام کنیم هست یا خیر ؟ ممنون از پاسخگویی شما 🙏

    • سلام
      برای شرایط سنجی ویزای کانادا، با شماره ۰۹۱۲۲۶۳۱۶۳۹ تماس بگیرید.
      به اطلاعات بیشتری برای شرایط سنجی نیاز داریم.

  • من هلند زندگی میکنم میخوام برای مادرم و خواهرم دعوتنامه بفرستم. سوال من اینه که مادرم میتونه با ضمانت مالی پدرم بیاد؟ ینی پدرم براش سند بزاره و ضمانت مالی؟ یا حتمن باید خودش گردش حساب داشته باشه؟

  • سلام ، من دو مرتبه ریجکتی شینگن دارم بار اول فنلاند و دومی هلند،هر دو بار به علت عدم اثبات بازگشت از سفر ،بدون مهر ریجکتی و بیشتر از یک سال از اخرین ریجکتی گذشته ، امسال برای خرداد دعوتنامه از کنگره فلورانس دارم، شرایط مالی و ملکی هم مشکلی نداره ، با این شرایط شانسی برای گرفتن شینگن دارم اگر از سفارت ایتالیا اقدام کنم؟ با اژانسی صحبت کردم که می گفت از جمهوری چک اقدام کن ، و سوال دیگه اینکه اگر در فرم ویزا ریجکتی شینگن رو اعلام نکنم متهم به فریب نمیشم و شرایطم بدتر نمیشه؟

    ضمنا اینطور که من استنباط کردم حوزه شینگن عمیقا نسبت به مجردها بدبینه ، و منظورش از اثبات بازگشت ،متاهل بودنه که حتی مدارکی که خودش برای ویزا اعلام کرده رو برای اثبات بازگشت مجردها کافی نمیدونه

    • سلام
      از دو کشوری اقدام کردید که سخت ترین شرایط ممکن رو برای متقاضیان ایرانی در نظر گرفته اند.
      در حال حاضر فقط ایتالیا شرایط خوبی برای متفاضیان ایرانی دارند. پیشنهاد می‌کنیم از ایتالیا اقدام کنید.

  • سلام من خرداد سال ۹۷ از فرانسه اقدام به دریافت ویزا کردم،با داشتن تمکن مالی ۲۵۰ میلیون تومان و کارمند دولتی بودن ریجکت شدم با دلیل عدم اثبات بازگشت از سفر
    اگر امسال از ایتالیا اقدام کنم با تمکن ۱۲۰ و سند ملکی و شرایط کاری مثل قبل احتمال پذیرش داره(البته بدون تور و تنها میخوام سفر کنم)؟و اینکه باید درج کنم که سال قبل ریجکت شدم؟ در چه صورتی احتمال دادن ویزا بالاتر میره برام که دیگه ریجکت نشم

    • سلام
      برای گرفتن ویزای فرانسه حتما باید شینگن داشته باشید.
      با این شرایطی هم که گفتید، شانس بالایی برای گرفتن ویزای ایتالیا دارید اما صد در صدی نیست و ممکن است که باز هم ریجکت بشید.
      خیر نیازی نیست ریجکتی سال قبلتون رو اعلام کنید.

  • سلام
    من و همسرم متولد ۶۸ هستیم..
    همسرم به ایرلند و روسیه و چندکشور آسیایی رفته اما من نه…
    جفتمون سند ملکی به نام داریم…
    همسرم دوشرکت مختلف کار میکنه و گردش مالی ۲۵۰میلیون و من حسابدار شرکتی هستم با بیمه ۷ساله و گردش حسابم ۳۵میلیون…
    هتل و بلیط رفت و برگشت هم رزرو کردیم…
    از سفارت ایتالیا اقدام کردیم.بنظرتون بما ویزا تعلق میگیره؟
    یکی از آشناها میگفت ب همسرت ویزا میدن ولی ب تو نه😥

  • سلام .چرا هلند همه رو کلا از دم ریجکت میکنه چه وضعیه اخه.حتما کسی کارواجب کار اداری داره میخواد بره هلند اقوامی داره .فوتی داره .عروسی داره.سفارت هلند دوست نداری ویزا بدی بابا جمع کن برو شورشو در اورده ۵ نفر از دورو و نزدیک امار دارم که رد شدن ۹۹%درصد ریجکت کرده تواگه با ما مشکل داری جمع کن برو .فقط نشستن تو وی اف سی ۸۸یورو میریزن به جیب و ویزا نمیدن

    • سلام
      اکثر ریجکت هایی که اتفاق می‌افته، به علت راهنمایی نادرست آژانس ها و کارگزاران ویزا می‌باشد.
      برای گرفتن ویزای هلند، شما باید ۲ تا شینگن داشته باشید و وقت سفارت هلند ۳ ماه بعد از درخواست برای شما تعیین میشه که ممکنه برنامه سفری شما رو بهم بزنه
      بهترین راه برای اینکه به هلند سفر داشته باشید این است که از سفارت ایتالیا درخواست ویزای شینگن کنید و پس از ورود به ایتالیا و حوزه شینگن، به هلند هم سفر داشته باشید

    • دقیقا همینطوره
      هلند تازگی به خاطر تنش سیاسی با ایران اکثر ویزاها رو رد می کنه.
      مادر من با سابقه سه بار سفر به هلند برای دیدار خانواده ( دوبار دریافت ویزا که یک بار یک ماهه و دفعه دوم یکساله بود) ویزاش رد شد اینبار.

  • سلام
    من اقامت پنج ساله کشور رومانی دارم از طریق فامیلی ،میخواستم ببینم چطور میتونم یک ویزای سه ماه شینکن رو بگیرم
    ممنون

    • سلام
      باید هدفتون از گرفتن ویزای ۳ ماهه مشخص باشه
      اگر با هدف تحصیل و کار بخواهید ویزای ۳ ماهه بگیرید، بله با ارائه مدرک بهتون میدن
      اما اگر با هدف توریستی بخواهید اقدام کنید، باید قبل از اون ویزای سینگل بگیرید بعد برای ویزای ۳ ماهه اقدام کنید.

  • سلام
    من میخواستم برای ویزای توریستی اقدام کنم. دوستم تو بلژیک زندگی میکنه و فکر میکنم میتونه برام دعوتنامه ارسال کنه. درحال حاضر توو چین مشغول تحصیلم. برای درخواست ویزا باید به ایران برگردم؟
    نامه تمکن مالی باید چند یورو باشه؟
    آیا سند ملکی به نام خودم لازم دارم؟

    • سلام
      در صورتی که اقامت نداشته باشید، برای درخواست ویزا باید به سفارت بلژیک در تهران مراجعه کنید.

  • سلام و ممنون ازینکه کامنتارو پاسخ میدید. من اردیبهشت امسال برای اولین بار میخواستم سفر خارجی داشته باشم که هلند رو انتخاب کردم و متاسفانه ریجکت شدم ( تمکن مالی ۳۵ میلیون بدون سند ملکی ) . مهرماه امسال رفتم صربستان تا یکم پاسپورتم معتبرتر باشه و الان هم در سنگاپور درحال مسافرت هستم . میخواستم ببینم فردی با شرایط من تمکن مالیش باید چقدر باشه و از کدوم کشور شنگن اقدام کنه که دیگه ریجکت نشه؟

    • سلام
      در حال حاضر کشور ایتالیا راحت تر از کشور های دیگر شینگن برای ایرانیان ویزا صادر میکند.
      مبلغ تمکن مالی تون بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون باشه کفایت میکنه.
      باز اگر سوالی داشتید با کارشناس ما تماس بگیرید.
      ۰۹۱۲۲۶۳۱۶۳۹

  • سلام..
    من میخواستم ویزای تحصیلی شینگن ایتالیا بگیرم…اما سند ملکی موجود ندارم…
    چیکار میتونم بکنم؟
    ممنون از وقتی که می گذارید‌

    • سلام
      برای ویزای ایتالیا وضعیت اقامت تون توی ایران مشخص باشه کافیه
      اما چون برای ویزای تحصیلی اقامت تون توی ایتالیا مهمه، حتما باید سند ملکی داشته باشید.

    • بله
      بلژیک یکی از کشور های عضو شینگن هست که بهتر از بقیه کشور ها ویزا میده.
      وقت سفارت هم بین ۲ تا ۳ هفته زمان میبره

Leave a پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

افزایش شانس اخذ ویزا
تقویت تاریخچه سفری
با هزینه های گزافی که برای ویزا به سودجویان می‌پردازید، می‌توانید ۳ تور گروهی اروپا بخرید، ۳ بار به اروپا سفر کنید و با ۳ ویزای شینگن، از تمامی سفارت‌خانه‌ها موفق به گرفتن ویزا شوید!