ویزای مجارستان | شرایط، هزینه‌ها، مدارک و سوالات متداول

نمونه ویزای مجارستان

از مهرماه سال 97، ویزای مجارستان به صورت انفرادی صادر نمی‌شود و شما برای اخذ ویزای این کشور حتما باید در قالب تور گروهی اقدام کنید. گردش حساب و تمکن مالی مهم ترین شرط اخذ ویزای مجارستان است. پس از حضور در دفتر کارگزاری VFSGlobal برای ارائه مدارک و انگشت نگاری، 14 روز کار بعد جواب ویزا برای شما ارسال می‌شود.

 وقت سفارت مجارستان

 شرایط اخذ ویزای مجارستان

 هزینه ویزای مجارستان

 مدارک ویزای مجارستان

 مدت زمان جوابدهی به ویزای مجارستان

 ریجکت ویزای مجارستان

 رفع ریجکتی ویزای مجارستان و اعتراض به رد شدن درخواست ویزا مجارستان

 انواع ویزای مجارستان

 سوالات متداول ویزای مجارستان

 سفارت مجارستان در ایران

وقت سفارت مجارستان

تعیین وقت سفارت مجارستان، توسط شرکت VFSGlobal در ایران تعیین می‌شود. پس از ارسال درخواست، تقریبا برای 7 روز کاری بعد شما باید در دفتر این شرکت حضور داشته باشید. هزینه تعیین وقت سفارت مجارستان 200 هزار تومان می‌باشد اما این کل هزینه نیست و پرداخت هزینه های داخل سفارت به عهده متقاضی می‌باشد. برای حضور در دفتر VFSGlobal مجارستان باید در روز‌های یکشنبه تا پنجشنبه در ساعات 8 صبح تا 5 عصر به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان پنجم)، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم مراجعه کنید.

نمونه ویزای مجارستان

نمونه ویزای مجارستان

شرایط اخذ ویزای مجارستان

برای اخذ ویزای مجارستان، حتما باید شرایط زیر را داشته باشید. در صورتی که هریک از شرایط زیر را ندارید، قید سفر به مجارستان را بزنید!

شرایط ویزای مجارستان به ترتیب زیر می‌باشد:

1. تمکن مالی:

 تمکن مالی مناسب برای اخذ ویزای مجارستان برای هر نفر، بین 70 تا 100 میلیون تومان می‌باشد. توجه داشته باشید که از این مبلغ، درصدی برای ضمانت نامه تور گروهی کسر می‌شود.

2. گردش حساب:

 گردش حساب 3 ماه اخیر متقاضی ویزای مجارستان، مهم ترین عامل اعطا و یا عدم اعطای ویزا به ایشان می‌باشد. منظور از گردش حساب، تعداد تراکنشات حساب متقاضی می‌باشد و مبالغ ورودی و خروجی به حساب اهمیت چندانی ندارد.

3. اقدام به صورت تور گروهی:

 با توجه به افزایش تعداد پناهنده های ایرانی در کشور‌های حوزه شینگن، کشور مجارستان تصمیم گرفت تا به کسانی که به صورت انفرادی برای دریافت ویزا اقدام می‌کنند، ویزا اعطا نکند. به همین دلیل، در حال حاضر فقط می‌توانید در قالب تور گروهی برای اخذ ویزای مجارستان اقدام کنید.

هزینه ویزای مجارستان

با توجه به اینکه ویزای مجارستان به صورت انفرادی صادر نمی‌شود، به طور معمول هزینه ویزای آن در قالب تور گروهی پرداخت می‌شود. به طور مثال، شما تور گروهی مجارستان را برای 7 شب با قیمت 1590 یورو خریداری می‌کنید. در این حالت، نیازی به پرداخت هزینه جداگانه برای اخذ ویزا نیست.

مدارک ویزای مجارستان

مدارک مورد نیاز برای ویزای مجارستان باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شود. نیازی به گرفتن تائیدیه از سوی دادگستری و وزارت امورخارجه برای مدارک ویزای مجارستان نیست و همان مهر دارالترجمه کفایت می‌کند. لیست مدارک ویزای مجارستان به شرح زیر می‌باشد:

 فرم درخواست ویزای مجارستان

 گذرنامه فعلی متقاضی به همراه کلیه گذرنامه های قبلی

 دو قطعه عکس 3.5 * 4.5

 گردش حساب و تمکن مالی

 رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

 بیمه مسافرتی و واچر هتل

 ارائه گواهی اشتغال به تحصیل (برای محصلان)

 اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی متقاضی

 ارائه مدارک شغلی

 رسید پرداخت هزینه درخواست ویزا

مدت زمان جوابدهی به ویزای مجارستان

پس از مراجعه به دفتر کارگزاری ویزای مجارستان و ارائه مدارک و انگشت نگاری، 14 روز کاری بعد جواب ویزا برای شما صادر می‌شود که شخص متقاضی، باید برای دریافت جواب ویزا حضورا به این دفتر مراجعه کند.

ریجکت ویزای مجارستان

رایج ترین علت رد شدن درخواست ویزای مجارستان، اقدام به صورت انفرادی می‌باشد. این قانون، از مهرماه سال 97 آغاز شده است. اما دلایل دیگری نیز برای ریجکت ویزای مجارستان وجود دارد:

 اقدام به صورت انفرادی و یا خانوادگی برای ویزای مجارستان

 سوء پشینه کیفری و یا حقوقی در گذشته و یا حال

 ارائه تاریخچه سفر دروغین و یا غیر واقعی

 متقاعد نشدن افسر ویزای مجارستان از هدف شما برای ورود به این کشور

 ارائه بیمه مسافرتی نامعتبر

رفع ریجکتی ویزای مجارستان و اعتراض به رد شدن درخواست ویزا مجارستان

رفع ریجکتی برای ویزای مجارستان، وجود ندارد. اگر شما با تور گروهی از مجارستان ریجکت شده باشید، تا 2 سال مجاز به ارائه درخواست مجدد نمی‌باشد. اما اگر به صورت انفرادی اقدام کرده و ریجکت شده اید، می‌توانید 6 ماه پس از زمان رد شدن درخواست‌تان، دوباره اقدام کنید. اعتراض به رد شدن ویزای مجارستان، به این شکل است که متقاضی با نوشتن نامه ای به زبان انگلیسی و با استناد به مدارک خود، به همراه نامه ریجکتی، نامه اعتراض و پاسپورت به سفارت مجارستان مراجعه کند. پس از تحویل نامه اعتراض به رد شدن ویزای مجارستان، 45 روز کاری بعد جواب موافقت و یا عدم موافقت با اعتراض شما اعلام می‌شود.

انواع ویزای مجارستان

با توجه به هدف سفر متقاضی از سفر به مجارستان، ویزای مجارستان در انواع مختلفی صادر می‌شود. ویزای توریستی و ویزای تحصیلی مجارستان، محبوب ترین انواع ویزای مجارستان در بین ایرانیان است که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم:

1. ویزای توریستی مجارستان:

 در حال حاضر، به صورت انفرادی نمی‌توانید برای ویزای توریستی مجارستان اقدام کنید. گردش حساب و تمکن مالی از مهم ترین شرایط اخذ این ویزا می‌باشد. با ویزای توریستی مجارستان می‌توانید در هر 6 ماه، 90 روز در این کشور اقامت داشته باشید.

2. ویزای تحصیلی مجارستان:

 برای گرفتن ویزای تحصیلی مجارستان، حتما باید از سوی دانشگاه، مدرسه و یا یک موسسه آموزشی دعوت‌نامه ارائه کنید. اعتبار ویزای تحصیلی مجارستان با به اتمام رسیدن تحصیل شما به پایان می‌رسد که در صورت نیاز، می‌توانید آن را تمدید کنید.

سوالات متداول ویزای مجارستان

حتی با داشتن تمکن مالی میلیاردی و تاریخچه سفری بسیار زیاد هم نمی‌توانیم به صورت انفرادی برای ویزای مجارستان اقدام کنید؟

 اگر بتوانید هدف سفر خود را با توجه به تاریخچه سفری‌تان را به افسران ویزای این کشور اعلام کنید، شانس بالایی برای اخذ ویزای انفرادی مجارستان خواهید داشت. اما پیشنهاد می‌کنیم به صورت انفرادی اقدام نکنید. چرا که تا مدت زمان 6 ماه نمی‌توانید دوباره برای درخواست ویزا اقدام کنید.

آیا ویزای شینگن مجارستان برای درخواست ویزای کانادا اعتبار دارد؟

 بله. کلیه ویزاهای شینگن از نظر اعتبار در یک رده قرار دارند.

ویزای مجارستان تضمینی وجود دارد؟

 خیر. در هیچ ویزایی تضمینی وجود ندارد. همه چیز به افسر بررسی پرونده ویزای شما بستگی دارد.

سفارت مجارستان در ایران

سفارت مجارستان در ایران در آدرس تهران، خیابان شهید کلاهدوز، خیابان دروس، میدان هدایت، کوچه شادلو پلاک 10 واقع شده است اما فقط برای ارائه نامه های اعتراض به ریجکت ویزای این کشور می‌توانید به این آدرس مراجعه کنید. بخش خدمات ویزا و کنسولی سفارت مجارستان بر عهده شرکت VFSGlobal می‌باشد که برای مراجعه به این دفتر می‌توانید به آدرس تهران، میدان هروی، خیابان شهید موسوی (گلستان پنجم)، مجتمع تجاری هروی، طبقه چهارم در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 17 مراجعه کنید.

منبع: ویزالند

لطفا میزان رضایت خود را از این مطلب اعلام کنید

ویزای مجارستان | شرایط، هزینه‌ها، مدارک و سوالات متداول
میانگین امتیاز 5 از 4 رای بازدیدکنندگان


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.